Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Пионири КК на завршном турниру

Пионири Црвене звезде ДИВА ће од 18. до 22. априла учествовати на завршном турниру шампионата Србије који се одржава у Матарушкој бањи. На финалном турниру учествоваће 12 екипа које су подељене у четири групе, а црвено-бели ће се такмичити у Д групи заједно са Шумадијом из Крагујевца и екипом Актавис Академије из Лесковца.

Први меч изабраници тренера Милована Булатовића играју у среду 18. априла од 16 сати против Лесковчана, док је други меч са Крагујевчанима на програму у четвртак 19. априла од 20 сати. Две прволпасиране екипе избориће учешће у четвртфиналу.

Пионири Црвене звезде ДИВА у Матарушку бању путују са високим амбицијама с обзиорм да су ове сезоне имали доста успеха. Они су тријумфовали на веома јаком међународном турниру у Москви, који слови за незванично првенство Европе у пионирској конкуренцији, а освојили су и прво место на Меморијалном турниру Реба Ћорковић.

На финалном турниру за пионире у Матарушкој бањи боје Црвене звезде браниће: Алекса Раданов, Бранислав Вујадиновић, Лука Петровић, Стефан Николић, Војислав Стојановић, Стефан Кењић, Миња Цветковић, Никола Ракићевић, Вељко Дутина, Вељко Станковић, Давид Миладиновић.

Повезане вести

2 comments

Doctor апр 17, 2012 at 13:10

Свака част нашим млађим категоријама, када год отворим неку вест о њима пише: на завршном су турниру, сјутра финале и тако… ! Надам се да нам у будућности неће требати играчи са стране, а и што би кад ми то имамо ту! БРАВО МОМЦИ!

Reply
Ariljac апр 17, 2012 at 17:40

Normalno,na to se i ide,osnova da budu nasi igraci…NAPRED MOMCI!!

Reply

Leave a Comment