Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Максимовић: „Слобода се неће бранити“

Никола Максимовић у мечу против Борца из Чачка
Никола Максимовић у мечу против Борца из Чачка
Никола Максимовић у мечу против Борца из Чачка

Бивши капитен Слободе из Ужица Никола Максимовић, који је, приказаним овог пролећа, показао звездашкој јавности да Роберт Просинечки није направио погрешан потез његовим довођењем у црвено беле редове. У разговору за „Журнал“ изјавио је да се екипа Слободе неће бранити, али да питање победника одлучује Црвена звезда:

Мислим да ће они доћи да играју фудбал, и да се неће бранити. Знам да тренер од њих тражи да играју кроз пас, да се надигравају. У фудбалу је најважнији резултат, па постоји могућност да се мало више затворе и играју дефанзивније. Међутим, у оба случаја сматрам да се ми питамо. Ако уђемо максимално озбиљно и концентрисано у дуел као што је то у већини утакмица овог пролећа био случај, мислим да не треба да бринемо за коначан исход. Слобода је прилично променила играчки кадар, отишли су поред мене и Касалице још неки играчи који су били носиоци игре, али и поред тога неће нам бити нимало лако. Тренер Стаменковић је добар стручњак који уме да мотивише екипу и који жели да његова екипа докаже квалитет на свакој утакмици.“ – рекао је Максимовић.

Повезане вести

26 comments

MILAN KG апр 19, 2012 at 04:06

pouzdano znam grobare iz mog komsiluka koji posecuju ovaj sajt i lupaju razne gluposti to su bolesni umovi oni su optereceni zvezdom to su dva brata mrze nas i zvezdu bolesnici ne znam da li postoji nacin da se sprece upadi grobara dokle seze bolesni um njih vise zanima sta se desava u nasem klubu nego kod njih ja njihovom klubu zelim sve najgore ali ne citam njihove vesti oni me ne zanimaju. napred zvezda

Reply
Realan апр 19, 2012 at 10:07

Druze smaras i to zesce,kog briga da li grobari posecuju ovaj sajt ima nas i starijih od 15 god i te decije okupacije nas ne zanimaju.

Reply
MILAN KG апр 19, 2012 at 21:37

brate nisam mislio nista lose to mi smeta sto kazes da su to klinci pa da razume covek nego ljudi od po 25 godina samo sam izneo svoja saznanja t to je to nisam hteo da smaram sa njima.

Reply
ShoNe апр 19, 2012 at 01:35

Videh da neki pisu kako je utakmica sa Pazarom prodata.
Moje misljenje je da Robi vec pocinje da bira, da meri, merice jos jednom na pripremama, a posle ce da sece. Jasno se videlo da proverava kakva ce biti igra bez 3 najbolja igraca. Nisu Lazovic i Kadu toliko povredjeni da ne mogu odigrati utakmicu, nije ni Evandru bilo hitno da bas sad ide u Brazil. Jasno se videlo da Robi testira ekipu, procenjuje dali treba prodati nekog od njih troice i dali treba dovoditi zamene. Moje misljenje da je robi primetio da ne sme prodati svu troicu, a ako proda bilo koga od njih treba naci adekvatnu zamenu jer je u timunemamo.
Mene je odusevio Djurickovic ali se vidi da je jos dete i da ne moze da pruzi koliko Kadu i Evandro. Valjda su svi videli da Miric ni u najludjim snovima ne moze biti dobra zamena za Lazovica. Krneta je pokazao vrhunski kvalitet, to se i ocekivalo, samo je bitno naci zamene za Kadua i Lazovica koji ce verovatno otici. Evandru ce valjda ostati u suprotnom moramo dovesti nekog Brazilca jer Dimitrijevic i Milivojevic nece pruziti ni pola od onoga sto je pruzio Evandro. Imamo mi dobrog ofanzivnog veznog ali on kod nas igra na poziciji krila tako da mozemo ocekivati njegov odlazak u sledecem prelaznom roku.

Reply
ssss апр 18, 2012 at 23:35

e nesto malo pre gledam svi klubovi koji nose opremu puma uspesni su u osvajaju titule pa i zvezda je osvojila ls sa pumom daj da vratimo tu opremu 😀
😀
😀

Reply
Realan апр 19, 2012 at 11:56

Ja ne verujem cime se pojedinci zaludjuju,hajde da ponudimo Pumi milion € da nam dozvoli da koristimo njenu opremu.

Reply
Stefan апр 19, 2012 at 17:41

nije na odmet malo smeha..shta skacesh odmah.

Reply
CZV апр 18, 2012 at 22:44

Robi je rekao da nam fale jos 2 igraca za LE,prvi je Pauljevic,drugi je verovatno stoper.Trebace nam desni bek i neka kandidati budu (Pauljevic,Petkovic),i za stopera po meni kandidati (Kecojevic,Vujadinovic) i u slucaju da ode Laza opet kazem po meni trebalo bi dovesti Cavrica iz Banata jer je stvarno odlican igrac,imate ga i na ju tjubu,i uz njega neka kandidat za krilo budu Knezevic,i Malbasic.

Reply
Vuco апр 18, 2012 at 21:41

Posto je prvenstvo izgubljeno hocu u igri da vidim vise asamou,djurickovica,stojkovica,ozegovica,paseka,mihajlovica,kirovskog pa da vidimo jel imaju potencijal ili da dovodimo nekog novog

Reply
GSP апр 18, 2012 at 22:40

Mihajlovic ne moze da ima potencijal jer nema vise 18,19 godina,potencijal Kirovskog mozes da vidis na you tube-u,a i redovan je u mladoj reprezentaciji,Stojkovica si mogao da vidis u prijateljskoj utakmici Zvezda-Zenit pa pogledaj imas celu tekmu na netu,Djurickovic je imao nekoliko dobrih pasova protiv Pazara,Ozegovica isto imas na you tube-u,sto se tice Asamoe za njega nemam pojma.Koga bi ti hteo da dovodimo,Robi je rekao fale nam jos 2 igraca.

Reply
MILAN KG апр 18, 2012 at 22:41

upravu si sto posto

Reply
Vanja апр 18, 2012 at 21:41

Realno jos od odlaska Bisevca nismo imali boljeg stopera. U vazduhu je nevjerovatan i u procjeni leta i u tajmingu skoka na lavoru je skinuo 7 lopti posle korne i faulova…. Nema prodaje ovog tima i bice radosti u narednim godinama.

Reply
Nemanja апр 18, 2012 at 21:58

Po meni daca mihajlovic sada treba da dobije sansu on je slican maksimovicu ali po meni jos cvrci i malo bolji igrac

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 18, 2012 at 23:40

Nemanja,Daca je odlican igrac i slozio bih se sa tobom da treba Robi da mu da sansu da odigra par utakmica i da se vidi da li mozemo ozbiljno da racunamo na njega.Znam da je kvalitetan,ali imao je povrede i van terena je godinu i po,zato treba videti u kakvom je stanju sada.Ako se pokaze i odigra odlicno,eto nama jos jednog pouzdanog stopera na koga se mozemo osloniti u svakom momentu.

Reply
MILAN KG апр 18, 2012 at 21:00

ima li neko informaciju vezanu za izbore hoce li biti vise kadidata?

Reply
Raka Delija апр 18, 2012 at 21:07

To sam pitanje i ja postavio adminima juče ne znam da li si pročitao,teško da će ih biti ali nikad se ne zna tako je Sveta odgovorio.Ja se lično nadam da će ih biti

Reply
Dark апр 19, 2012 at 09:58

Ko li su ova trojica sto su dislajkovali? 🙂

Reply
Petar апр 18, 2012 at 20:59

Ma momci samo vi igrajte onako kako znate, ja se licno ne brinem, trenutno je takva situacija ne mozemo ni gore ni dole, mislim da je utakmica sa Pazarom prodata, ipak pazar se bori za opstanak tako da.. Drago mi je sto je Prosinecki u vatru bacio malo Djurickovica, koji je odma pokazao da ima potencijal koliko sam uspeo da vidim lepe lopte je bacao i za to mi je mnogo drago. Polako sada treba se uigravati za ligu evrope, graditi taj pobednicki mentalitet i ubacivati igrace poput Djurickovica, ozegovica i davati vise sansi Paceku i Asamoi. Kao sto je Robi rekao trebaju nam 2 igraca za Evropu, mislim da je jedan od ta dva Pauljevic skoro sa sigurno to mogu da tvrdim. Samo jos ako neko moze da mi kaze da li je Grobar ili Delija? Mislim da nam je najbinije da zadrzimo Lazovica, i dovesti jos nekog iskusnijeg igraca za vezni red, a verovatno ce i tako biti. Tesko da mozemo nesto da uradimo u Evropi sa Miricem u ekipi, ali nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc. Kada pogledam malo imamo kvalitet za Evropu samo to treba pokazati i na terenu, pocinjemo da igramo moderan fudbal, brz, mozemo vise da izdrzimo, pripremljeniji su igraci, mislim da se nece desavati ono kao protiv Rena da padnemo posle 30 minuta, kao sto je i Radakovic rekao kada je dolazio, Zvezda ce da melje protivnike posle 70′ minuta – tako i jeste, mi 80% golova dajemo od 70′ minuta. Mislim da dvodjenjem Pauljevica dobijamo jos na brzini i ofanzivnosti bekova sto dosta znaci, onda cemo imati dva vrlo ofanzivna beka Mladenovic i Pauljevic. tosic je iz dana u dan sve bolji i svaki put me iznenadjuje svojom sigurnoscu iskreno nisam mislio da moze toliko da pruzi kao stoper, o Maksi nemam sta da pricam, decko radi svoj posao besprekorno polako se navikao na veliki klub. U veznom redu imamo kvalitetnih igraca ali moraju imati vise agilnosti, agresivnosti, eksplozivnosti. Kao sto sam rekao treba nam neki iskusan igrac tu koji ce da vodi ekipu i da pritom igra ofanzivnije i brze. Krila ako nam ostane Lazovicu su nam i mozda najjaci deo ekipe ne zna se ko je veci talenat Lazovic ili Milunovic? A imamo i pristojne zamene tu. Kao sto sam i rekao pre neke 3,4 nedelje tesko da sa Borhom mozemo nesto u Evropi previse je spor jedino mozemo da igramo na njegovu jacinu, ali mislim da cemo biti daleko efikasniji i brzi kada prilagodimo igru na Kasalicu. Eto toliko od mene!
Svake noci sanjam ja, Marakana prepuna, pa da mozemo svi da stanemo..

Reply
Mladjen апр 18, 2012 at 22:26

Ali dzabe..u Ligi Evrope cemo opet stici maximalno do plej ofa kao prosle godine…jer jednostavno za nase timo je cak sta vise laksi put u ligu sampiona nego u ligu evrope.

Reply
Petar апр 18, 2012 at 22:45

Mislim da nije tako, ali sa jedne strane si upravu kao i moj cale, da je mnogo zajebanije i teze takmicenje Liga Evrope i Liga Sampiona… I imas dosta izjednacenijih tekmi u ligi evrope nego u ligi sampiona, u ligi sampiona skoro uvek znas ko ce da pobedi, ko ce da dodje do polufinala, finala, ponekad se desi iznenadjenje, a u ligi evrope je drugacija stvar a i timovi nekako drugacije ulaze u utakmicu…

Reply
Dante апр 18, 2012 at 23:06

Da dodje Pauljevic, i fali nam Ninkovic na sredini i opet da igramo 4-4-2 kao protiv groblja, sa Lazom i Kasalicom u spicu i eto nas u Evropi.

Reply
delija86 апр 18, 2012 at 20:48

Pa ako procice kao i prosli put 🙂

Reply
Arsen Venger апр 18, 2012 at 20:34

Bese u subotu pocinje a u koliko sati ?

Reply
Raka Delija апр 18, 2012 at 20:41

18:00

Reply
Zvezdas Rijeka апр 18, 2012 at 20:23

Maksa je igračina.
Ali što se tiče izjave, Sloboda je na pašnjaku igrala bunkerčinu kakva se rijetko viđa, tako da, vidjecemo 🙂

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 18, 2012 at 20:04

Maksa je zadovoljio probirljive i stroge ukuse zvezdine publike i tek ce da kida.Mnogo volim kada imamo cvrstu,stamenu i pouzdanu odbranu jer samim tim ako ne primas golove olako,odradio si veliki posao.Mozda jos samo malo da se popravi defanziva celog veznog reda,da budu agresivniji i agilniji u fazi odbrane i bice to ekipa sampionska.Napred Zvezdo

Reply

Leave a Comment