Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ракочевић: Могућ повратак у Звезду

Игор Ракочевић је пре пар недеља доживео неугодну повреду, па је неизвестан његов наступ за Сијену у завршници италијанског шампионата. У изјави за Журнал Игор је говорио и о повратку у Звезду.

Какви су ваши даљи планови?

Имам још два месеца до краја сезоне, после ћу сести са људима из Сијене, па видети шта даље. Када сам долазио потписао сам уговор на једну, плус две сезоне. Све је отворено.

Колике су шансе да поново обучете дрес Црвене звезде?

Та идеја и жеља и даље постоје. То је један од могућих сценарија за наредну сезону.

 

Надамо се да ће нам се жеље остварити!

Повезане вести

19 comments

Spiritus апр 20, 2012 at 21:24

Ajde ne kenjaj vise nego DOLAZI !

Reply
Nemanja апр 20, 2012 at 19:49

Ako Rakocevic dodje bice to pravo pojacanje bas nam je uz bojana popovica trebao jedan takav plej.Ali ja se nadam da ce doci KESELJ cocek ima sut ima prodor ima sve al propada u olimpijkosu.Ako se njih dvojica vrate i ako dovedemo jos jednog centra ima da tucemo stoku 15 razlike

Reply
comi апр 20, 2012 at 17:48

Bravo realan apsolutno se slazem sa tobom

Reply
Srdjan апр 20, 2012 at 15:30

Sigurno dolazi u Zvezdu. Pesic je i sam najavio prava pojacanja ali uz uslov da igramo Evrocup. Mislim da ne bi trebalo da bude problema oko dobijanja vajld karte za to takmicenje.

Reply
realan апр 20, 2012 at 15:53

dodji ce kada ne bude imao boljih ponuda,ne krivim ga i ja bih tako kao i vi samo to necete da priznate.

Reply
Ariljac апр 20, 2012 at 14:44

Ne znam koji si ku… i odlazio u Sijenu…VRACAJ SE BRE!!!

Reply
EEE апр 20, 2012 at 14:04

Rekao si sledece sezone sigurno dolazis u Zvezdu,a sad je samo moguc povratak ali nije sigurno,ma svi ste vi isti.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 20, 2012 at 14:04

Uh kako bi bio srecan da konacno napravimo ekipu i pocistimo sve redom!Ali stvarno da se napravi dobra ekipa,a ne da se dovedu 1-2 vrhunska igraca poput Igora a da ostatak ekipe cine prosecni igraci.Moramo da imamo 2 vrhunska i jedno 8-9 odlicnih igraca pa da vidite sta je prava Zvezda,a 1-2 pozicije mogu da popunjavaju najperspektivniji klinci.Sa takvom ekipom napravili bi kontinuitet odlicnih rezultata i bili neprikosnoveni narednih godina.A ovako,od neafirmisanih igraca uz 2-3 dobra koje sada imamo,tesko cemo igrati i finale,a i ako igramo znamo da ne mozemo da ga osvojimo.Covicu,dozovi se pameti dok navijaci jos imaju ovo malcice nade i strpljenja,ako se stisnes i nastavis da furas ovakvu politiku prosecnosti i u narednoj sezoni,ocekuj svasta!!!Napred Zvezdo

Reply
ShoNe апр 20, 2012 at 13:42

To je jedna od nemogucih scenarija za sledecu sezonu.

Reply
Aleksandar апр 20, 2012 at 12:42

Ma i ja bih voleo da ga ponovo vidim u našem dresu, ali me malo nervira to da smo rezervna varijanta tj. kad se neko od tih mogućih pojačanja, tipa Jarić, Miličić, Rakočević, povrede ili im propadne varijanta sa drugima, počnu da puštaju buvu kako će da dođu. Igrač tog tipa nam je neophodan da bi mogli da računamo na iole ozbiljan tim i neke rezultate. Imamo odličnog trenera, dobre uslove za treniranje, odlične mlade i talentovane igrače koji obećavaju, samo nam treba siguran i iskusan igrač tog kalibra kao što je Rakočević ili Jarić koji će da povede ekipu i pruži sigurnost u prelomnim trenucima igre, i još jedan jak centar u Popovića koji nemože sve sam. Šut nam je jako problematičan segment igre i tu moramo dovesti nekog igrača tog kalibra.

Reply
Raka Delija апр 20, 2012 at 11:42

Stičem neki utisak da je pred početak ove sezone kada se špekulisalo ko će sve da nas pojača bilo zaista kontakta i sa Igorom pre svega,ali i sa Markom Jarićem i i još nekim našim prekaljenim igračima da je Kari rekao da bi na barem jednog od njih eventualno računao u narednoj sezoni jer ove godine želi da napravi selekciju da bi video ko bi iz ovog rostera Crvene Zvezde mogao da igra i u sezoni 2012/13 uz nekoliko dobrih pojačanja među kojima je verujem neko od ovih naših internacionalaca.Mislim da to baš nisu bile priče bez pokrića da je zaista bilo kontakta i sa Igorom i sa Jarićem i sa Miličićem što ne zvuči baš realno ali ne i neostvarivo kad uzmemo u obzir koliko Darko igra u Minesoti ili evo sad ova situacija sa Rakočevićem kada se na njega više ne računa u Sijeni, i kad pogledamo da je Kari izjavio da je cilj u narednoj sezoni juriš na titulu prvaka i na ostale trofeje što sa ovim trenutnim igračima je realno nemoguće.Voleo bi da dođe Igor,veliki je Zvezdaš i bio bi pravi vođa na terenu.

Reply
M.V.P апр 20, 2012 at 11:31

Daj Boze, ali tesko…

Reply
Marek Hamsik апр 20, 2012 at 11:07

Obecao si Igoreeee!!!

Reply
delija86 апр 20, 2012 at 10:58

Ma nista od toga,ja bih bio njsrecniji kad bi doso,ali bolje da se ne nadamo previse

Reply
IRON апр 20, 2012 at 14:32

Eh, da vrate Rakočevića,Marša,Štimca i još neke igrače,a da prodaju Mileta Ilića i još neke klipane,to bi bila EVROPSKA ZVEZDA..

Reply
Ashaman апр 20, 2012 at 15:11

Stimac ????

Reply
Luka апр 20, 2012 at 17:53

Štimac igra odličnu sezonu u Turskoj, ima dvocifren broj dabl-dabl učinaka ove sezone.

Reply
IRON апр 20, 2012 at 17:59

Da,Štimac! Ne znam šta čoveku fali?! Igra jednu od boljih sezona u karijeri.Bolje da dovedu njega umesto Mileta Ilića,da dovedu Marša umesto Nikole Vasića itd..

Nemanja апр 20, 2012 at 19:52

Ma kakav mars kad bi mogo TEJLOR da se vrati

Leave a Comment