Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Нова победа младих рукометашица

ZRK Crvena zvezda

Други тим ЖРК Црвена звезда који се такмичи у Другој лиги Србије група „Центар“ остварио је победу у оквиру 20. првенственог кола.

Петровац : ЖРК Црвена звезда 2  21:22 (10:13)

Пред око 100 гледалаца у дворани „Драгутин Томашевић“ у Петровцу на Млави, рукометашице Црвене звезде су заслужено дошле до нове победе. Екипа Петровца, којој је ово премијерно учешће у овом рангу такмичења, пружила је јак отпор црвено-белим девојкама, али сем часног пораза нису могли више.

ЖРК Црвена звезда 2: Ђукић 3, Видовић, Кончаревић, Давидовић, Радовић 12, Лежаја, Михајловић 1, Милојевић, Селмановић 2, Манчић, Миловановић, Ђурић 4.

Табела Друге лиге „Центар“: Слога 32, Вождовац 31, Јуниор 30, ЖРК Црвена звезда 2 26, Књаз Милош 2 20, Медицинар 20, Миленијум 18, Лозница 16, Цепелин 2 16, Млади радник 11, Петровац 10, Слодес 9, ОРК Лозница 1.

Рукомет на МЦЗ форуму.

Повезане вести

1 comment

Anka апр 25, 2012 at 09:49

Dzabe sve to, kad nam i muski rukomet propada. Svetla tacka su reprezentativci. U zenski rukomet kao i kosarku ama bas nista ne ulaze (za razliku od nasih komsija gde je nacionalni sport). Slabe su plate i devojke se iskljucivo bave iz ljubavi prema svojoj profesiji nego zbog novca, za razliku od muskih gde novac sad uzima primat. NAJVECI PROBLEM NASEG RUKOMETA U SRBIJI STO SREDSTVA ODOJENA ZA ZENSK I RUKOMET DJURKOVIC I MARIJANOVIC STAVLJAJU SEBI U DZEP. A ZBOG DOMACINSTVA NA SP KOD NAS SLEDECE GODINE U ZENSKOJ KONKURENCIJI RESILI SU DA ODVOJE NOVAC. UNISTENI SU NAM GLAVNI CENTRI ARANDJELOVAC, KRUSEVAC, LESKOVAC, NIS, ZRENJANIN I BEOGRAD (u BGu okosnicu bi mogli da cine nas klub i Radnicki sa Crvenog Krsta, pogotovo ovaj drugi koji je bio Evropski klupski sampion). OTVORENI NOVI, PO POLITICKOJ LINIJI, JAGODINA I ZAJECAR. Nemam nista protiv ova zadanja dva kluba, ali muka mi je kad se na tudjoj muci razvijaju i sto je ceo taj projekat od danas do sutra. Kao i sve sto se u ovoj zemlji radi hoce razultate odmah sa kratkorocnim planovima a za buducnost i na duge staze nesto da zivi nema veze.

Reply

Leave a Comment