Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Црвена звезда – Партизан, 210. пут

Вук Радивојевић
Вук Радивојевић
Вук Радивојевић

Вечерас од 20 часова, у 12. колу Суперлиге КЛС, кошаркаши Звезде дочекују Партизан у 210. дербију. У најави меча тренер Пешић је истакао да смо у претходним утакмицама показали да можемо равноправно да играмо са Партизаном, што нам је и даље циљ.

– Против Партизана приоритет је да прво размишљамо како да спроведемо наш концепт игре, пре свега у одбрани, а онда и у нападу. Ми морамо да покажемо више храбрости и израженију глад за победом, завршио је Кари.

У вечерашњем мечу неће наступити повређени Александар Цветковић, чије место ће заузети још увек ровити Вук Радивојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

34 comments

DejanS мај 15, 2012 at 23:09

Setite se samo proslogodisnjih 40 i nesto razlike i blamaze… ovo je bolje nego sto sam ocekivao. Mada ostaje zal jer smo ih imali.

Reply
Dragan Kg мај 15, 2012 at 23:03

Ovde se savrseno uklapaju one reci NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI… Ovakav tim, ovakve polu igrace, ovako izvikanog trenera stvarno niko nema. Svaka cast, stvarno je umetnost skupiti sav kosarkaski otpad na jednom mestu! Lupajte minuse koliko hocete, ali kada ovakav raspali partizan nismo dobili sumnjam da cemo ih skoro dobiti.

Reply
Djoksonidis мај 15, 2012 at 23:02

Kakav strah od pobede! Pet propustenih napada kod 5 razlike da se otcepimo i krenemo sa slavljem.. pa glupost Milutinovica,a onda dupla glupost B. Popovica. Na kraju penal Covica za pobedu Groblje nikad gore! Uz onakvu podrsku s tribina MORALI smo da pobedimo..
Pohvalio bih Tomicu koji ce,nadam se ostati..Nedovic takodje ,kao i
P. Popovic. Hocemo RAKOCA i MARSA
Zvezda oOoOoO

Reply
Dragan Kg мај 15, 2012 at 22:58

Svaki komentar na u vezi naseg KK i onog VELIKOG trenera je suvisan!!!

Reply
dusan мај 15, 2012 at 22:54

partizan je realno i ovako kljakav kvalitetniji tim od naseg. napravljena je neverovatna atmosfera i tribina je dovela nas tim na korak od pobede, a onda je na scenu stupio crna guja – bojan popovic totalni luzer i uspeo da uradi sledece: na 2:50 do kraja i +5 za nas potpuno nerezonski puca na pocetku napada i promasuje. na 30 sekundi pre kraja na +1 gubi loptu na pola terena i dzejms mirno polaze, a u sledecem napadu pravi licnu gresku u napadu. nas prvi plejmejker je imao 8 izgubljenih lopti. u istoriji zvezda nije imala tako jadan bekovski par kao sto su covic i popovic. nikada. pesic je zategao ovaj tim, ali mi je potpuno nejasno da nedovic ne moze da igra ni 5 minuta pored covica i popovica, da nikolic ne moze da odigra ni sekund. nemamo nikakva resenja u napadu. ponavljam – ovo danas sto je valjalo je bio rezultat tribine, a ne tima. tim je ocajan.

Reply
branko мај 15, 2012 at 22:51

Ruzna, radnicka kosarka Zvezde. Tako igraju celu sezonu. Sa po 30 ili 40 faulova, sa igracima koji nemaju nikakvu kreativnost.

Kakav je zgubidan onaj Lazic! Pa Bojan Popovic, covek koji sa tolikim iskustvom dozvoljava da mu u zadnjoj minuti uzmu zivu loptu iz ruku pa napravi juniorski faul u napadu! „Indijanac“ Covic sa najsmesnijim ulazom pod kos na svetu!

Milutinovic, decko koji u zadnjih deset minuta bilo koje vaznije utakmice ne moze da pogodi ne samo kos i tablu vec ni put do kuce..Petar Popovic, koji sa 32 godine nikada ne zavrsi mec bez 5 licnih…ITd itd…

I kaze Pesic da je ovo sezona u kojoj ce da se iskristalise koji igraci ce ostati u narednoj sezoni. Pa ko. Ko je to napredovao? Ja sem stranca Tomasa ne vidim ni jednog drugog igraca. A i Tomas naravno bezi na kraju sezone. Treba novih bar 10 igraca. A cemu onda ova sezona „uigravanja“ i skupi Pesic na klupi?

Partizan igra jednu od najslabijih utakmica u sezni, sem Macvana u prvih 40 minuta niko se ne vidi, ali to Zvezdinim luzerima nista ne vredi. Izgubili bi i narednih 10 meceva. Srecom, u polufinalu ispascemo od Radniclog KG.

Ponovicu, najruznija kosarka Zvezde koju sam gledao. Veliko nista. A jos gora je pomisao da ce Popovic i Covic i naredne sezone da „diriguju“ igrom. Da ti se zgadi kosarka.

Reply
aikido мај 15, 2012 at 22:40

nećemo ih nikada dobiti,,,,rekao sam da degene neću ni gledati ni komentarisati,ali ove sezone preslabi partizan mi daje povod da pogledam utakmicu protiv njih i svaki put se razočaram.To je toliko jadno da me je sramota prilati da sam gledao utakmicu.Ne,mi nismo ni tim,ni klub,niti išta više u košarci..ništa.I treba da nam se ismijavaju u basketu,onako loši,sve nosonje,starkelje,ćosave kupoglave glave ali su maheri za nas.Ja onog smradu (faca je toliko iritantna,barem meni) od Bojana Popovića nisam organski podnosio još iz FMPa(koji je uzgred redovno nas kar.o) i protiv nas igrao uvijek odlično,a kod nas…kao da je poslan od nekog da opstruiše…i generalno mislim da u KK C.Zvezda u zadnjih 15 godina ima više onih koji opstruišu,tj. dvostrukih špijuna nego onih kojima se može vjerovati da klubu žele najbolje.Ja odavno nikome ne vjerujem i KK će me početi zanimati koliko i kuglaški klub.Njima svaka čast,ali me to ne zanima.

Reply
damjan 94 мај 15, 2012 at 22:36

proklinjem dan kad je ono DRVO OD ILIĆA potpisalo za naš klub..čak i kad dobro igramo i zaslužimo pobjedu nađe se neka da prostite budala da sve to pokvari…svaka čast momcima na borbenosti…mile brate promašio si profesiju, možda i život. trebao si biti klokan

Reply
eliiahu мај 15, 2012 at 22:56

E da je samo on u pitanju… Nisu samo igraci krivi, kriv je i trener sto ceo produzetak igra zonu, a nasi „igraci“ kao izgubljeni, pakistan je prakticno imao suterski trening zadnja 3 minuta, posle sijaset slobodnih suteva brate i ja bi ubo koji…
Lepo kaze aikido, pakistan nikad ocajniji nije bio, ali mi smo komedija…

Reply
Luka мај 15, 2012 at 22:34

Ne razumem se mnogo u kosarku, ali ne bih voleo da Pesic ode… Nemam pojma nista ni o taktici ni o sudjenju, jedino sto mi je jasno je da nije Pesic prokockao onih +5… 2 izgubljene lopte i tehnicka, to ide na dusu igraca…

Reply
srbenda мај 15, 2012 at 22:31

NEMANJA NEDOVICCCCCC….

Reply
Srdjan мај 15, 2012 at 22:31

Ako je ovo godina selekcije onda se iskreno nadam da sledece godine necu gledati Filipa Covica, Savu Lesica, Bojana Subotica, Bojana Popovica. MIlutinovic zna da pogodi i dobar je igrac, Mileta ne treba da pljujete covjek je dao 16 poena i protiv partizana pokazuje mnogo vise nego protiv nekih slabijih timova. Tomas me odusevio igrom i ponasanjem na mecu. Iskrenpo Partizan je dosta slab i da je Rakocevic i Keselj recimo u nasem timu mi bi bili realno kvalitetniji rival. Sramota je da matori Kecman a pogotovo Bozic(covjek ima 40 godina:D) resavaju derbije. Gdje su talenti srpske kosarke???

Reply
srbenda мај 15, 2012 at 22:30

posle kazu gde je podrska ovim momcima…nemaju oni talenta,nazalost…..i zvezda nije mlada ekipa,proske je sigurni iznad 26 godina…..ali dobro,sledece sezone ce dovesti jos dva tri igraca,pa cemo opet da gubimo od svih,pa sledece opet, i tako dalje,i tako dalje…..JADNI SUOVI IGRACI I UPRAVA,JADNIIIIIIIIIIIII….

Reply
Andrej мај 15, 2012 at 22:27

Zaista je potrebno veliko, izuzetno umece da bi se postao ovakav majstor kosarke kao sto su to bojan popovic i filip covic! Celu sezonu igraju na vrhunskom nivou, pa i veceras nisu zakazali, a narocito vole da se istaknu u svakoj utakmici koju igraju protiv Zvezde, nebrojene asistencije, oduzete lopte od ostatka tima…

Reply
Vuco мај 15, 2012 at 22:24

Klosari od igraca i od trenera. Svi su treneri dobri kad treniraju visemilionske klubove pao,cska,barca i ostale a kad vode slabije ekipe nemaju pojma. I meni dajte cska otici cu na final four sigurno. Lesic,Lazic,Subotic,Ilic,Popovici,Covic pa majko moja kakav je to skart od igraca nisu vredni ni za beton ligu.

Reply
kalu мај 15, 2012 at 22:23

Bednici jedni,nemate onu stvar osim popare ilica i tomasa.Sve su to urodjeni gubitnici.Videti onu lazicevu facu odma bi covek rekao kako se covek bavi kosarkom.Bebicu vrati se i spomenik da ti dignemo.Kada cemo bi dobiti neki derbi KADA?Sada od vas ocekujem samo da dobijete radnicki fmp,a sve preko bice premija sa ovakvim luzerima na terenu

Reply
deda vujadin мај 15, 2012 at 22:20

svaka cast tomasu, al zato ostali.. coki junior i popovic ocajni

Reply
kalu мај 15, 2012 at 22:18

Mars iz zvezde sram vas bilo,sto nedovic opet neigra.Dokle ce igrati covic,lazic,lesic.Sram te bilo pesicu.Uvalin vrati se i povedi rikarda marsa sa sobom.Place mi se,zivce sam izgubio od nerviranja.Kada cemo dobiti partizan ako ne sada.Nedovicu idi iz zvezde,predji u partizan ako treba zao mi da propadne.Nemamo skok u napadu.Razocaran sam veoma

Reply
Rezigniran мај 15, 2012 at 22:26

Nikad nisam do sad komentarisao, ali… Ovo je katastrofa. Pesic je veliki trener i gospodin, ali ovo sto on radi u Zvezdi je rad jednog amatera. Ne znam da li to namerno radi. Nedovic na klupi celu utakmicu. Sve vreme igramo na centre, a nasi centri su u najmanju ruku druge kategorije… Ova sezona je selekciona? Pa, sezona je pokazala da nemamo nijednog igraca dostojnog nekada velikog kluba, a bojim se da nemamo ni trenera… Nemamo nista.

Reply
CZovac мај 15, 2012 at 22:16

Hvala i dovidjenja, a „gospoda kosarkasi jednom u 5 utakmica“ da vrate sve do poslednje pare koju su primili a ono sto jos nisu neka i ne pomisljaju da prime!
Na korak od pobede, oni se igraju!
Delije treba da podnesu kolektivnu tuzbu, protiv igraca zbog ovakvog ponasanja!
Ovo je opasno po zdravlje, ako neko dobije srcku treba ih optuziti za ubistvo iz nehata!
Nazalost Milutinovic je klinac, pa je naseo na provokaciju, ali P…. Bojan i Mile (jos nije odigrao najbolju utakmicu u Zvezdi) Ilic, starkelje koje moraju da dovrse ono sto je tim pravio 35 minuta, a oni useru i poklone pobedu glodarima!
SRAMOTA

Reply
NIKOLA мај 15, 2012 at 22:14

Kad ovako jadnu stoku nemozemo danas da pobedimo, necemo ih nikada ni pobediti. Pun mi je vise k ovakvih derbija

Reply
baba simana мај 15, 2012 at 22:12

ubi na coki junior i popara plej

Reply
NIKOLA мај 15, 2012 at 22:11

Ma dobro i igramo obzirom da celu sezonu igramo bez pleja. Ima li igraca kod nas koji ce da pogodi dva vezana bacanja???

Reply
NIKOLA мај 15, 2012 at 22:11

Ma dobro i igramo obzirom da celu sezonu igramo bez pleja. Ima li igraca kod nas koji ce da pogodi dva vezana bacanja???

Reply
aikido мај 15, 2012 at 22:10

joj niko nema pojma,ko god dođe iz tog fuckim FMPa ukopa nas! povraća mi se koliki su amateri

Reply
Šeša мај 15, 2012 at 22:07

FILIP ČOVIĆ!!!

Reply
Šeša мај 15, 2012 at 22:25

Ко ми да је дао минус!!

Reply
NIKOLA мај 15, 2012 at 22:02

Popovicu MARS BRE VISE IZ ZVEZDE, RETARDU JEDAN

Reply
aikido мај 15, 2012 at 22:07

a čovjeka,a pi..e,a idi..a…..Ne mogu da vjerujem opet ćemo sami sebe pobijediti! Degenerluk čisti! Nosite se stvarno….

Reply
dusan sss мај 15, 2012 at 18:55

http://www.profree.tv…..tu imas linkove za rts 1 i 2

Reply
nele мај 15, 2012 at 18:51

Ima li ko link za tekmu na mojoj kablovskoj nema rts1i2 nego satelitski…

Reply
Djoksonidis мај 15, 2012 at 16:09

Vreme jeeee!
Zvezda oOoOoO

Reply
eliiahu мај 15, 2012 at 11:56

vreme je da ih dobijemo i u kosarci

Reply
kalu мај 15, 2012 at 22:26

Dobicemo ih na kukovo leto

Reply

Leave a Comment