Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Adiju preti kazna zbog izjava

Li Adi

Izjava Li Adija da želi na leto da napusti klub uzburkala je javnost. Reprezentativac Gane je, međutim, kako kažu izveštači, danas izgledao savršeno normalno i zadovoljno na predstavljanju novih dresova, te je nejasno u kom „grmu čuči zec“.

Kako piše Mondo (a kako su pisali i drugi mediji tokom zimskih priprema), fudbaler je tokom priprema u Budvi i Antaliji  izgledao savršeno normalno, kao i svaki drugi igrač, zbijao je šale sa saigračima i trudio se maksimalno na treninzima i utakmicama, dok su greške u ovoj fazi sasvim normalne. Ovo je samo potvrda informacija da igrač nije u konfliktu ni sa kime u klubu, a naročito ne sa trenerom Robertom Prosinečkim.

Nešto opširniju izjavu za medije dao je i Ivan Adžić.

„Li Adi je stranac u Srbiji, a mi smo svesni činjenice da svaki stranac želi jednom da napusti Srbiju i za nas nije ništa novo, niti spektakularno u tome. Nama Adi nikada nije rekao da je nezadovoljan i zato ne znam zbog čega je izašao u medije sa tom pričom. On ima ugovor koji važi još dve i po godine i naravno da ćemo i mi u junu razmotriti svaku ponudu koja bude stigla za njega. I mi razmišljamo ‘tržišno’…“, rekao je Adžić, i dodao da postoji mogućnost da Adi zbog ovakvih izjava snosi posledice.

„Nadamo se da će ubuduće, kada Adi bude imao neki problem, prvo doći kod nas i reći o čemu se radi, a ne raditi to preko medija. Uostalom, to je stvar klupske discipline. U narednih četiri, pet dana obavićemo razgovore u klubu i obavestićemo vas da li je Adi po tom osnovu kažnjen ili nije. „

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.