Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Максимовић: „До почетка сезоне ћемо бити у форми“

Уторак, десети дан јула и пети дан припрема фудбалера Црвене звезде на Златибору отпочео је одласком на трим стазу. Тренер Радаковић није задао никакву норму, већ је препустио сваком од играча да у зависности од своје физичке спреме успоставе ритам у коме ће истрчати футинг у трајању од 30 минута. По повратку у хотел, уследио је кратак предах, а затим састанак, гледање касета и анализирање противника у другом колу квалификација за Лигу Европе, Нафтана.

Такође, радује и све боља кадровска ситуација и ускоро треба очекивати да сви играчи поново буду на располагању стручном штабу. Са упалом грла, јутрос се пробудио Никола Максимовић који је из предострожности пропустио јутарњи тренинг.

– Могао сам да тренирам, али сам за сваки случај остао у хотелу. Верујем да ћу већ вечерас бити са екипом на тренингу. Није ништа озбиљно, осетио сам бол у грлу и нос ми је био зачепљен – изјавио је Макса, и одмах вратио причу на фудбалске теме и јучерашњи меч са Јединством.

– Пружили смо добру партију, слично као против Копра. Играли смо своју игру, стварали шансе, дали два гола, и мислим да иако смо свесни да можемо много боље, треба да будемо задовољни приказаним – утисак је репрезентативца Србије.

Никола је за само неколико месеци проведених на Маракани прешао пут од играча кога треба уиграти, до команданта одбране са којим треба уигравати остале дефанзивце.

– Први пут сам одиграо полувреме у штоперском тандему са Миланом Јовановићем. Немамо пуно времена, али ни мечева за уигравање, па морамо брзо да се уклапамо. Милан је искусан играч, репрезентативац, има огромно знање и верујем да ћемо се брзо уклопити – оцена је Максе који као и сви остали наши првотимци, после великих напора, полако долази до даха и свежине.

– Доста боље на утакмицама делујемо сада него у Словенији. Лакше се крећемо, мање грешимо у пасу, а све то је због тога што смо свежији. До почетка сезоне, верујем да ћемо достићи максималну форму и физичку спрему – закључио је Макса и захвалио се навијачима који су јуче дошли на Златибор у великом броју да бодре њега и његове саиграче.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

53 comments

delija 4ever јул 11, 2012 at 11:33

Bice Maksa i Jovanovic dobar tandem.

Reply
strucnjak јул 11, 2012 at 07:32

rasulo!

Reply
crvena zvezda јул 10, 2012 at 22:41

ima li vesti o bakicu

Reply
selektor јул 10, 2012 at 23:08

Ima… Tj. bice za 48 sati 🙂

Reply
sasa јул 11, 2012 at 16:31

Doso Bakic avi je gotovo!

Reply
selektor јул 10, 2012 at 20:13

Eno ga Bakic celo popodne potpisuje, nikako da potpise… Mozda ne mere zbog Faljija, nepismen covek…

Reply
Беране ЦГ јул 10, 2012 at 20:29

Xаxаxа

Reply
cira јул 10, 2012 at 18:58

Slazem se da uprava mnogo gresi,prvenstveno oko povratka starih igraca u klub…oni imaju sliku o njima kada su odlazili iz zvezde u punoj snazi i formi
povratak je iskljucivo nova sansa fudbaleru,klub ne dobija nista sem velikog troska.Milijas recimo je sedeo na klupi kluba koji je ispao iz lige.Cisto sumnjam da su poslednja dva kluba na tabeli Engleske lige nesto mnogo jaci od Zvezde.Pitanje koliko bi i Milijas pomogao Zvezdi,a plata bi sigurno bila astronomska.Na primer ako se taj isti Miljas ne bi nametnuo kao lider ili pruzao ono sto se od njega ocekuje nastao bi problem.Kako igraci traze klauzule da bi obezbedili sebe,tako i klub treba napraviti klauzulu za slucaj da nije zadovoljan uslugama fudbalera i da recimo posle 6 meseci moze raskinuti ugovor a da ne bude na steti.Ipak moje misljenje je da se trebamo bazirati na klincima,dovoditi extra talente iz drugih klubova i 3-4 stranca koji bi drzali ekipu.Ti stranci bi morali biti daleko kvalitetniji od Evandra,Borhe Kadu-a i za svoje igre primali bi dobre plate.Ovako mi se sve cini da se ne zna ni ko pije ni ko placa.Ako se ne varam razgovor izmedju uprave i Robija tece ovako
Robi -Dovedite mi ovog fudbalera
Uprava-Ali on je skup nemamo para za obestecenje,aj ti bolje pogledaj ove slobodne sto nam nude…evo imamo i kasete,pa odluci…
Nema slobodnog igraca,a da je dobar verujte mi,jer da je valjao imao bi ugovor.
Robertu Prosineckom zbog ogromne ljubavi prema klubu,za nadcovecanske napore koje cini da bi pomogao Zvezdi,zbog svakakvih nefudbalskih gluposti koje trpi treba za zivota podici spomenik na marakani.
Ode li Robi,otici ce i poslednja nada da moze biti bolje

Reply
Alooooooooo јул 10, 2012 at 20:44

Ajde bre ne prdi , sta je to Prosinecki uradio tako sjajno pa ako ode on ode i poslednja nada ! Trener amater dosao u Zvezdu da se uci i da dobije licencu ! Alo sine , prosle godine smo pregazeni u Ligi Uefa , Kup smo uzeli na SRECU I MISICE (KUP-EJ KUP ) , zaostali smo za grobarima 12 bodova a izgubili smo u ligi 20 bodova ! Igra boli glava , sto napisa neko skoro Maksimovic do Jovanovica , Jovanovic do Mladenovica , Mladenovic do Jovanovica , Jovanovic do Mikica , Mikic do Maksimovica…. ma idi bre koji vi fudbal gledate pa se tome divite !?

Reply
Alooooooooo јул 10, 2012 at 20:46

I jos nesto , Pizon je sa 4 puta gorim timom bio do pred kraj , tacnije dok ga nisu smenili prvi na tabeli . A mnogo je veca legenda od Prosineckog ! Prosinecki je i dalje na klupi samo zato sto ima poverenje publike koja ga gleda kao fudbalsku legendu a ne kao trenersku a da zanemarimo da je to Prosinecki i da kazemo da je to npr Kosanovic i da imamo ove rezultate i ovu igru , pa bre govnavom motkom bi ga najurili sa Marakane !!!!!!!!!

Reply
dusan јул 10, 2012 at 21:56

ama manite se pizona. prvo, tim koji je on imao nije bio gori od ovog posto je imao ninkova, lazetica i lekica koji su igracine za sve ove koji sada igraju. nije pustao lazovica, igrao je ziheraski fudbal, i nije optusten pred kraj nego kada je izgubio od metalca u kragujevcu desetak kola pred kraj i dosao na +2. tad smo igrai najgori fudbal. a posle njega smo imali sve gori i gori tim i evo nas sada gde smo.

Reply
cira јул 10, 2012 at 22:33

Tako je samo treba realno sagledati
sve…igracki kadar igru sve.Zvezda je izgubila Tosica i Borhu(po meni i nije nesto veliko izgubila) i zvezda ove sezone mora igrati mnogo,mnogo bolje nego prosle sezone,jer je 90% ekipe ostalo,Doveden je Babalj(imam utisak da decko tek treba da postane odlican igrac)Jovanovic za koga uopste ne sumnjam da je prava zamena za Tosica i Luba koji ce popunjavati ekipu kada to bude potrebno.Vise puta sam ponavljao da nam treba pravi vodja ofanzivni vezni koji ce povezati redove…ako dodje,dodje,ako ne moramo ovako.Moramo da naucimo da igramo bez lopte,odnosno da trcimo i kada nije lopta kod nas,to je jedna velika mana ovog tima.Kada recimo Evandro primi loptu svi stoje i gledaju sta ce on da uradi u mesto da se nude,otvaraju…
Siguran sam da ce igraci poput Mulunovica,Milivojevica,Mladenovica,
Savicevica…naprosto eksplodirati ove sezone.

ako je moguce biti objektivan јул 10, 2012 at 23:25

moram da kazem da tvoj komentar mi lici na komentar neke senilne osobe . ukoliko uporedjujes Pizona i Prosineckog jasno ces videti da je taj petrovic imao rezultate na guzove sa pobedama od po 1 – 0 i to vecinu na srecu ako si gledao utakmice to si mogao jasno da vidis da tu nije ni bilo igre, isti taj prosinecki je od nikakvih igraca napravio nesto i imali su u odnosu na svoje igracke mogucnosti neku igru. Tek je zimus sam prosinecki dovodio igrace i konacno doveo nesto da valja i videla se ogromna razlika u odnosu na jesen ( kada je i napravljena bodovna razlika groblja) Sada na nasu nesrecu su izgleda opet nasi iz uprave poceli da dovode i odvode ( na primeru perovica i ostalih) pa su sve sto je ucinio robi zimus stavili u problem. Jasno je da JE TAJ ROBI BEZ PODRSKE UPRAVE DA PREKO NJEGOVIH LEDJA RADE PRLJAVE STVARI A ON TREBA DA ODGOVARA REZULTATIMA A SIGURAN SAM DA KAD BI GA ISPOSTOVALI I KAD BI GA PUSTILI DA RADI SAM PO SVOJOJ VOLJI DA BI ZVEZDA IMALA SVETLU BUDUCNOST . ( dokazi njegovo rada su LAZOVIC, MICKO, MLADENOVIC, MILUNOVIC , MILIVOJEVIC, KASALICA , – LUKOVIC, SAVICEVIC….) od dece pravi ekipu koja ce se boriti svim srcem I TO PRAVI SAM BEZ PODRSKE UPRAVE JER GDE GOD SE ONI UMESAJU ONI GA SAPLETU NA TOM PUTU. izvinjavam se zbog pravopisa pisao sam brzo 🙂

Reply
Aloooooo breeeee јул 11, 2012 at 01:31

E ovako , sine daleko si ti od objektivnog ! Svi smo mi ovde Zvezdasi i svi imamo svoje misljenje ali ne mozes brate da pripisujes Vukana Savicevica , Miailovica ,Darka Lazovica , Lukovica i ostalu nasu decu Prosineckom ! Prvo taj Pizon je mnogo veca legenda nego sto je prosinecki ikad bio covek je sa Zvezdom uzeo 5 titula prvaka tadasnje Jugoslavije , 6 kupova , igrao je finale kupa uefa i odigrao je za 500 meceva.To sto on nije igrao u tvom vremenu i sto ne mozes da odes na youtube i da pogledas neke klipove to je vec drugi problem a da je Pizon imao bolji tim od ovog sad nisam tako siguran . Imao jeste Ninkova koji je te godine tek dosao u Zvezdu , imao je Lazetica koji je zaista bio dobar i imao je Lekica za koga se ispostavilo da je dobar igrac ali kada je dosao Pizon posto je Lekic dosao iz 3 lige SRBIJE ! Tu su jos bili Savio , Blazic ,Tutoric ,Nemanja Cvetkovic , Savic ,Bogdanovic ,Kadu ,Slavko Perovic ,Obric , Isah ,Jeftic ,Pavlovic na golu i to je uglvanom to. Sad ako da ako ti mislis da su ti igraci bolji od ovih sad onda druze ti i ja nemamo o cemu da pricamo !!! Igrali jesmo na guzove ali smo igrali srcem i pobedjivali smo a Pizon je oteran je nije postovao misljnje “ Menadzera“ a svi mu dobro znaju ime . Drugo pripisujes Prosineckom dovodjenje ovih sad igraca pa druze doveli su mu 6 mladih reprezentativaca , znaci nisu mu doveli napadaca iz 3 LIGE kao sto su doveli Pizonu a prodali Klea (tacnije nisu produzili saradnju) , pa da moze da kuka . Ta deca su talentovana , imaju potencijal ali se guse , nema atmosfere u svlacionici , igra je kilava iako oni imaju po 20 godina nema nikakve agresivnosti , vraca se lopta 100 puta , uostalom zasto mislis da niko drugi ne bi dao sansu klincima , zasto jednostavno ne razmislis i ne shvatis da je to jedino resenje i da on mozda ni ne bi dao sansu klincima da ima para da kupi bolje igrace ???? Sta mislis , kao ne bi sad doveli 3 dobra vezna i nekog dobrog stopera nego bi gurali Spajica ili Krnetu da se uigravaju zato sto je Prosinecki tako rekao? Njemu su pruzili vise nego bilo kom treneru za poslednjih 5 godina . Covek jednostavno forsira nesto sto ne moze da prodje u nasoj ligi gde se na svakoj utakmici igra bunker . U nasoj ligi moras stalno da napadas i da taj napad zavrsis u roku od 2 min da bi za vreme utakmice imao 30-40 napda pa ce onda jedna da udje , a ne da kilavis kao imas posed 70 % a od tog poseda 2 suta na gol …pa ne mozes da mi pricas a ja ti kazem videces cim krenu prve evropske utakmice da to nista ne valja .Svi koji su bili sa ekipom na pripremama znaju o cemu pricam !!!

cira јул 11, 2012 at 06:46

Aloooooo breeeee svi ti mladi igraci sa pravom se trebaju pripisivati upravo Robertu Prosineckom,jedne je on lansirao,a za druge je insistirao na njihovom dovodjenju i time od nicega napravio tim.O Vladimiru Petrovicu kao igracu je izlisno trositi reci,sam sam bio svedok njegove igracke karijere…majstor kakav se retko radja,neprikosnoven igrac u staroj jugoslovenskoj ligi.Kao trener…kazes da nije imao igrace,pa imao ih je bar u reprezentaciji,pa opet nista,odnosno veliko razocarenje.Tvoja osnovna zamerka je zvezdina igra…bice i igre…vec ove sezone,ne moze sve preko noci…ako je i ove sezone ne bude,ako se i dalje mucimo sa bilo kojom ekipom iz JSL,onda stvarno nesto ne stima…
Imaj malo vere u Robija i sve ce biti u redu.

cira јул 10, 2012 at 21:42

Ako gledas na taj nacin ok ja to gledam drugacije…
Tacno je da smo izbaceni iz evrope,tacnije ponizeni,tacno je da smo izgubili titulu u jesenjem delu prvenstva,tacno je i da igra nije leprsava kao nekad ALI
Ko je vratio publiku na marakanu?
Ko je vratio nadu i entuzijazam na brdo?
Ko je doveo mlade igrace u Zvezdu i podigao im cenu visestruko?
Ko su bili,a ko su sada Lazovic,Mijailovic i ko je zasluzan za to?
Kazes da Zvezda nema igru,a ja kazem da nema igru kakvu bi trebalo da ima,ali da ima igru neuporedivo bolju od svih ovih 5 godina mucenja,a slucajno znam i ko je kriv za to..
Kazes da nas vodi trener amater,a ja kazem da nas vodi trener sa vizijom,jer nas strucnjaci nisu doveli do nicega.
Mislis li da bi Gvardiola sa igrackim kadrom koji je zatekao Robi napravio nesto?Tim i igra su njegova vizija i za njega treba vremena i pomalo srece da dobijes pravog igraca za male pare…zato i kupuje mlado,perspektivno,a jeftino…Tvrdim da grobari nemaju bolji tim od nas i kada ih nadtrcimo pola posla smo obavili…Seti se velikog strucnjaka Zemana iz serije A
Robi je za njega car..Gde je Zenga ispekao zanat?
G-din Valter je imao tim koji je vredeo, imao je sa cim da igra,Robi tek stvara od talenata fudbalere,pa od fudbalera tim.

Reply
crvena zvezda јул 10, 2012 at 22:26

ne seri ajd ti budi trener czv covek je zaveo rad i disciplinu

Reply
Ariljac јул 10, 2012 at 18:21

Kad pogledam i setim se sta se sve desavalo u nasem voljenom klubu za ovo kratko vreme,ne mogu da budem smiren nikako.Mislio sam da ce se krenuti normalnim putem(da ne kazem nastaviti) i da ce se Robiju obezbediti normalni uslovi za rad…Znao sam da ne mozemo sacuvati celu osovinu tima,to je realnost jer dugova imamo na pretek…Ajde dovedene su zamene,to je u redu,videcemo tek koliko mogu…Ja ne znam ko savetuje i da li savetuje Lukica da radi ovako ali ga lose savetuje…Mozda ne lose po njega ali po CRVENU ZVEZDU svakako…I lose po nas navijace koji lijemo suze kada su porazi i radujemo se pobedama..Razumem oterati Vilotica,zna se sta je bilo i kako je bilo ali oterati ljudinu kao sto je Marko Perovic je za mene SRAMOTA!Covek koji nema ni jednu mrlju je,za mene,sutnut kao kuce koje ti se vrzma oko nogu a ti ga napenalis i ono odleti…Najgore od svega-ON TO NIJE ZASLUZIO!! NICIM!!! I zato se sa pravom pitam:Kuda plovi ovaj brod?Postoji stara izreka:“Na tankom se kola lome“…Najtanje mesto u nasem klubu je Robert Prosinecki.Kada su promasaji u pitanju SVI se kriju iza njega..O necemu su pricali na pocetku sezone a dozvolili su sebi da Robiju rasture strucni stab!!EJ BRE DA LI STE NORMALN?!Tim koji dobija se ne menja Lukicu,placas neke „savetnike“ a nemas para da zadrzis coveku strucni stab!Svi se mi nadamo i ulasku u LE i tituli ali duboko u srcu svakoga od nas postoji zrno sumnje…Ako se i to desi,to nece biti zasluga uprave vec ISKLJUCIVO Robija i igraca!!A svi ce potrcati da prisvoje uspeh…Jadan Robi sta sve trpi zarad Zvezde!Secam se sta je jednom Blazo Cabarkapa izjavio:“Obezbedi igracima plate redovne i premije,neka budu namireni i da misle samo na treniranje i na utakmice!“
Onda kad im je cista glava od drugih problema mogu da daju maksimum na terenu! To je sva demagogija jer samo zadovoljan „radnik je dobar radnik!“A mi radimo kontra…Zlo i naopako ce biti ako ne bude titule!
Valjda ce se osvestiti dok jos nije kasno…Eeee Dzajo gde si…S VEROM U BOGA…

Reply
miloš јул 10, 2012 at 19:41

a petković vođa štrajkača veliki zvezdaš i po robiju opleo..

Reply
aleksandar sd јул 10, 2012 at 17:26

Dok su vesic i lukic u klubu nece biti bolje, oni su dokazali koliko znaju.

Reply
KK јул 10, 2012 at 17:00

Ako u kosarci ne dovedemo ozbiljna pojacanja mi smo pukli,gledajte groblje vratili Vujosevica,vratili Miljenovica,izgleda vracaju Gista tako pise u 24 sata,onda su doveli Vestermana,i talentovanog Milutinova,dace vise sanse Andjusicu,Bogdanovicu,Besovicu,imaju i Milosavljevica i Kecmana koji ce da nam zabodu trojku kad se lomi tekma i onda cemo da puknemo,a odlican je i Lucic.Nisam grobar,ali samo govorim realno trebaju nam sto pre pojacanja,ajde vise i ovaj Pesic mrsi kad su zapoceli projekat neka ga zavrse do kraja,da napravimo nas sistem.

Reply
Nemanja јул 10, 2012 at 17:16

Da brate,oni podmladjuju tim a mi bi dolaskom Rakocevica,dobili jos vise ne iskustvu,mada mislim da i mi trebamo da damo sansu Cveletu,Dimicu na dvojci,na 4 bi smo mogli da dovedemo velikog zvezdasa i decka koji blista u raspalom Hemofarmu Luku Mitrovica.

Reply
dusan јул 10, 2012 at 21:59

izvini koja je poslednja godina koja se ti secas? ako ne dovedemo ozbiljna pojacanja mi smo pukli?! pa ovi imaju 11 titula za redom. mi smo pokli u basketu 1980. godine i od tada je to sve zali boze. a spremite se da to isto gledamo i u fudbalu narednih 20 godina.

Reply
igordelija јул 10, 2012 at 16:53

ljudi bila je greska svi su igraci bili isplaceni taj dan osim njega rekli su mu da je greska i da ce ispraviti pa sto nije mogao da saceka jedan dan ako mu ne bi isplatili e onda mozes da kazes nesto i svi mi bi bili uz njega a ne odmah otici i upotrebiti menicu koja je veca od stvarnog duga to jeste plate koju je trebao da dobije

Reply
MILOS јул 10, 2012 at 17:20

malo bolje citaj i prati…na karju mu je receno da nema novca za njegovu platu i zato je upotrebio menicu,postupio je sasvim ok ali mi nije jasno zasto mu je ponudjena tolika plata ukoliko se nema novca,mislim da je 210000e po sezoni mnogo za igraca kakav je perovic..

Reply
Igordelija јул 10, 2012 at 17:52

To mu nije receno i on sam je rekao kad su mu rekli da je bila greska da nije povjerovao i da je upotrebio menicu

Reply
cira јул 10, 2012 at 18:10

Ne da je mnogo,nego strasno mnogo…ja bih odmah otpustio onog ko je ispregovarao toliku platu za osrednjeg igraca kakvih ima na kilogram i to za sicu,

Reply
Alooooooooo јул 10, 2012 at 18:13

Ajde bre , slusas ono sto ti je napisano ! Pa jel i kod Milovanovica bila greska pa su mu uzeli pare koje je Lans platio i potrosili , jel bila greska kod Lazetica , kod Pizona , Petkovica , Randjelovica , Perovica , Cosica , Milovanovica… sve su to greske a samo Lukic ,Vesic ,Mazic i ostali nisu krivi ? Ajde bre , razmisli malo svojom glavom ? Sta smo dobili od kad je Lukic dosao , samo problemi , pretvorili smo se u seljacki klub a Prosinecki je samo jedan u nizu poteza da se navijacima kupi strpljenje i da se zamazu oci . Stadioni , sponzori , maketeting .. itd itd … alo bre pa nije za to zasluzan Lukic nego drzava !!!! Zvezda je i dalje drzavni klub i taj Gasporm je drzava poslala u Zvezdu a ne Lukic , da se ne bi ugasili ! Od kad je dosao postali smo seljacki klub , seljacko prepucavanje sa svima zivima , okrenuli smo sve ekipe protiv nas , ceo savez , sudije … nije to bre nista slucajno . Salzem se da ni groblje nije bolje ali oni imaju rezultate a to je u fudbalu jedino merilo , i oni ce se raspasti kao i mi prve godine kad uzmemo titulu a mozda ce biti i jos gore od nas ali mi cemo tesko do titule sa ovakvom politikom kluba . Kod njih su Dacic , Ruzic i Djuric a kod nas Antic i Skundric – u prevodu Socijalisticka Partija Srbije ! Malo pogledaj svojim ocima , nemoj da te drugi mazu i lazu ali

Reply
Ariljac јул 10, 2012 at 18:25

A koji Mazic?

Reply
cvija јул 10, 2012 at 16:33 Reply
Aca јул 10, 2012 at 16:44

Sve sto je napisano je tacno. Ta grupa bolesnih i nestrucnih ljudi koji vode Zvezdu imaju vec odavno napravljen scenario po kome su svi krivi sem njih samih. Izbegavaju sopstvenu odgovornost za mnogo lose stanje u klubu koja je ogromna prebacujuci krivicu i odgovornost na sve druge. Sramna saopstenja izlaze iz te kuhinje koju vodi goran vesic kao na traci, a u njih vise ne veruju ni deca u obdanistu.Sto pre ih najurimo bice bolje za Zvezdu.

Reply
Vladimir јул 10, 2012 at 16:32

Nema od nas nista

Reply
darko јул 10, 2012 at 16:18

Kada je zreb za eurocup ?

Reply
SRB јул 10, 2012 at 16:56

Mogao si na sajtu Evrokupa da pogledas,ali ako tu ne pise onda ne zna niko.Jednom je bilo u oktobru,videcemo.

Reply
aleksa јул 10, 2012 at 15:44

Sto admini ne posstave ovde vest da zvezda duguje slobodi.
Vi ste sluge rezima.

Reply
Ariljac јул 10, 2012 at 15:51

A sto ti ne postavis da partizan duguje za porez drzavi 2 000 000 eura?

Reply
aleksa јул 10, 2012 at 17:08

Bs me briga za partizan bice mi drago ako odu u bankrot.

Reply
Ariljac јул 10, 2012 at 17:35

E evo palac gore! 😀

Reply
aleksa јул 10, 2012 at 17:50

JA mislim da je i partizanu dugovima dosta para duguju drzavi jedva cekam da vidim kolko duguju.Lljudi jel ste videeli glavni rival rendzersa celtic glasao da renders ostane u prvoj ligi.

aleksa јул 10, 2012 at 17:51

Dal bi mi glasali da partizan ostane evo ankete.

Ariljac јул 10, 2012 at 18:24

Eee da duguju samo drzavi pa ajde nego duguju na sve strane ali o tome se ne sme.. 😉

Reply
Драган јул 10, 2012 at 16:08

Зато што није реч о изјавама неког Звездаша и такви текстови овде неће бити постављани, ни сада, ни икада, за било који клуб нашег СД.
Погледај Драженов текст од пре пар дана, или Борхине изјаве од јуче, па размисли још једном ко је чији слуга. Лупеташ безвезе.

http://www.mojacrvenazvezda.net/35931/2012/07/06/nezalaganje-ili-nesto-trece/

Reply
1991gm јул 10, 2012 at 16:27

Ajde aleksa ne seruckaj,ne pada mi na pamet da branim admine ali si ga preterao..Ljudima je zvezda u srcu kao i ostalim pravim zvezdasima….znam da si ogorcen na rad ove uprave i ja sam…Citam danas dugujemo slobodi za Maksimovica,Kasalicu…Pljuju nas po novinama bivsi igraci svi odreda…Po medijima se sprdaju sa Crvenom Zvezdom..pa dokle više bagro jedna….Ako vec niste sposobni da vodite nekada giganta a danas samo prosecni klub onda javno recite da se trazi neko ko je sposoban konacno….Sve najbolje braco i nadam se nokoj lepšoj budućnosti jer ovako više ne ide….

Reply
MILOS јул 10, 2012 at 17:16

pa kad si cuo da ce zvedas da izjavi da duguje pare,decko je u pravu,dugujemo svima,i nije to toliki problem koliko je problem nacin na koji se duguje,krajnje dzukacki nacin vodjenja kluba od kojeg ja,nazalost,ostalo samo ime i navijaci…

Reply
MIlance јул 10, 2012 at 15:10

Svi na Marakanu 26. da ugazimo amatere kao sto smo i Ventspils !!!

Reply
cira јул 10, 2012 at 15:01

Pripreme naseg kluba se blize kraju.a nikada veca strepnja u nasim srcima.
Ne dobismo pojacanje u liku ekstra ofanzivnog veznog,koji bi nam konacno povezao redove,slao precizne lopte levo-desno,uposljavao preciznim poslednjim pasom nase napadace iza ledja protivnika…Nadali smo se Ninkovicu…Milijasu…Meksikancu…nekom novom carobnom Brazilcu…ali…nada uvek umire poslednja.U jedno sam siguran Zvezda nema igraca koji ce je povezati…lidera kome ce lopta kada ne znamo sta cemo sa njom…zna to i Robi…uprava.Da neko ne pomisli da sam pesimistican ja verujem u ovu mladu ekipu Zvezde…verujem u Roberta Prosineckog i nadam se da i ovakvi mozemo do titule…nadam se…
Videcemo to vec u prvim kolima,ako se budemo opet mucili na gostovanjima
umesto da svaku ekipu iz JSL pocepamo kao malu decu,nece da valja…
Ovo je za nas sezona biti ili ne biti i ako ne budemo sampioni morace se sve menjati iz korena…dokle vise menjati? E onda neka ide sve u majcinu…
Nadam se da ce ova streplja isceznuti kada pocne prvenstvo i da cemo konacno imati sampionski tim…nadacemo se ako treba i sledece godine,jer nemamo druge opcije,a i nada umire poslednja.

Reply
zvezdan јул 10, 2012 at 15:18

Sve je tako , daje drugacije nebi valjalo.

Reply
MaRe Delija јул 10, 2012 at 14:43

Kakva je ovo sramota strasno…Ovi iz uprave ne shvataju da posle ovoga retko ko ce hteti da potpise ugovor sa zvezdom, jer i corav covek vidi sta se desava. http://www.zurnal.rs/2012/07/10/zvezda-sprema-tuzbu-protiv-marka-perovica/index.html UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
Nemanja Bas Delija јул 10, 2012 at 14:40

Samo kukate, a protiv Naftana bice tesko, bice 0-3 :)))

Reply
Alooooooooo јул 10, 2012 at 18:25

Zamsli Naftan , ja se iskreno nadam da cemo puci pa pre prvestva da dignemo revoluciju i da oteramo sva govna sa Marakane , makar to prvenstvo da probamo da osvojimo dok jos ima nade!

Reply
Ariljac јул 10, 2012 at 18:40

I ti si druze dobio 7 minusa izgleda zato sto verujes u Zvezdinu pobedu…To je stvarno sramota..SVAKA CAST NA KOMENTARU!!

Reply
Srdjan јул 10, 2012 at 14:35

Kakve smo pripreme odradili kosa mi se na glavi dize. Pa gdje su nam protivnici na Zlatiboru jbt, u vremenu kada see stvara igra mi igramo sami izmedju sebe i sa nekim Jedinstvom koji je dosta ispod Naftana. Ono u Sloveniji su bili ok protivnici ali mi u drugom dijelu koji je za stvaranje igre mnogo vazan nemamo utakmice…Razocarao sam se mnogo u fudbalski klub i prosto mi se cini da ce ovi da imaju start sezone kakav se svakkako nisam nadao na pocetku priprema…Sve same lose vesti sto se tice FK CZV.

Reply
delija86 јул 10, 2012 at 14:19

Kad cete da se uigrate Makso slatki brate kad ovi ne mogu da vam obezbede jednu pisljivu pripremnu utakmicu

Reply

Leave a Comment