10072012-kzs-100-dana-do-LS-3

Конференција за медије одбојкашких клубова Црвене звезде

• A A A
  • Осам година напорног рада било је потребно да се понови велики успех одбојкашких клубова Црвене звезде, последњи пут 2004. године, женска и мушка екипа такмичиле су се, у исто време, у Лиги шампиона. Ове сезоне, поново ће црвено-бели имати две екипе у клупској елити и по томе су јединствени на европској одбојкашкој мапи.

У просторијама Спортског друштва Црвена звезда одржана је конференција за новинаре поводом предестојећег такмичења у ЦЕВ Лиги шампиона. Учешће у октобру ове године, обезбедила су оба тима и мушкарци и жене, на шта су у клубу нарочито поносни . Директор маркетинга Црвене звезде Зоран Аврамовић, том приликом је изјавио да је учешће изузетна привилегија, али да представља и велику одговорност, како у погледу припрема за само такмичење, тако и у финансијском смислу. У краткој презентацији објаснио је да се са озбиљним радом почиње већ данас, 100 дана уочи прве утакмице.

Управо су маркетиншке активности Црвене звезде биле повод за организовање конференције за новинаре. О плановима на овом пољу представницима медија говорили су Зоран Манасијевић, потпредседник клуба, Ана Аврамовић, генерални секретар клуба, односно Зоран Аврамовић, директор маркетинга Црвене звезде.

– У овом пероду , када је већина људи на годишњем одмору, ми ћемо се озбиљно знојити да Лига шампиона буде врхунско такмичење. Са тим у вези настојаћемо да обезбедимо спонзоре који ће подржати квалитет који одбојкашки клуб Црвена звезда свакако поседује.Ове године учествоваће рекордних 28 клубова из чак 15 земаља, а Звезда је један од њих. Надам се, да ћемо се на овом истом месту наћи , можда већ за седам дана, када ћу имати прилику да вам представим званичног спонзора-партнера, превозника, банку клуба…– наглaсио је Аврамовић.

Учешће у Лиги шампиона је ствар престижа, потврда квалитета, али и велика обавеза. У складу са овим, црвено-бели су, равно 100 дана од првог меча у Лиги шампиона кренули у акцију, по називом „Октобар 2012.“ која подразумева ангажовање свих структура клуба, с циљем да се анимирају успешне компаније. Намера је да Црвена звезда добије снажан спонзорски пул који ће помоћи да шампионке и шампиони Србије, представљају клуб и земљу у најлепшем светлу у елитном европском надметању.

Генерални секратар Ана Аврамовић истакла је да ће током овог такмичења Београд угостити чак шест иностраних екипа и да ће се сваке недеље одигравати по једна утакмица у Београду, иако су очекивали такозвани дупли програм. Трошкови износе око 140.000 евра , јер само котизација за учешће сениора и сенорки износи 35.000 евра. Циљ је освајање Купа, али из Црвене звезде поручују д а ће уз своје играче бити и у победи и у поразу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

О аутору: SD Crvena Zvezda

Tekstovi sa oficijelnog sajta sportskog društva.

Један коментар

1. Svi igraju fudbal i imaju pare…a evropski smo prvaci u odbojci i igramo Ligu Sampiona !!! Vise ulaganja u ostale sportove…!!! ZVEZDA SAMPION !

Оцените коментар: Thumb up 20 Thumb down 0

Постави коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављенаОбавезна поља су означена *

*

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green  Facepalm

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Пријавите се!

Будите у сваком тренутку, ма где да се налазите, обавештени о најбитнијим дешавањима у клубовима СД Црвена звезда!

Пријавите се!