Осам година напорног рада било је потребно да се понови велики успех одбојкашких клубова Црвене звезде, последњи пут 2004. године, женска и мушка екипа такмичиле су се, у исто време, у Лиги шампиона. Ове сезоне, поново ће црвено-бели имати две екипе у клупској елити и по томе су јединствени на европској одбојкашкој мапи.

У просторијама Спортског друштва Црвена звезда одржана је конференција за новинаре поводом предестојећег такмичења у ЦЕВ Лиги шампиона. Учешће у октобру ове године, обезбедила су оба тима и мушкарци и жене, на шта су у клубу нарочито поносни . Директор маркетинга Црвене звезде Зоран Аврамовић, том приликом је изјавио да је учешће изузетна привилегија, али да представља и велику одговорност, како у погледу припрема за само такмичење, тако и у финансијском смислу. У краткој презентацији објаснио је да се са озбиљним радом почиње већ данас, 100 дана уочи прве утакмице.

Прочитајте још  Бојана Миленковић на списку олимпијског вицешампиона за Гран При

Управо су маркетиншке активности Црвене звезде биле повод за организовање конференције за новинаре. О плановима на овом пољу представницима медија говорили су Зоран Манасијевић, потпредседник клуба, Ана Аврамовић, генерални секретар клуба, односно Зоран Аврамовић, директор маркетинга Црвене звезде.

– У овом пероду , када је већина људи на годишњем одмору, ми ћемо се озбиљно знојити да Лига шампиона буде врхунско такмичење. Са тим у вези настојаћемо да обезбедимо спонзоре који ће подржати квалитет који одбојкашки клуб Црвена звезда свакако поседује.Ове године учествоваће рекордних 28 клубова из чак 15 земаља, а Звезда је један од њих. Надам се, да ћемо се на овом истом месту наћи , можда већ за седам дана, када ћу имати прилику да вам представим званичног спонзора-партнера, превозника, банку клуба…– наглaсио је Аврамовић.

Учешће у Лиги шампиона је ствар престижа, потврда квалитета, али и велика обавеза. У складу са овим, црвено-бели су, равно 100 дана од првог меча у Лиги шампиона кренули у акцију, по називом „Октобар 2012.“ која подразумева ангажовање свих структура клуба, с циљем да се анимирају успешне компаније. Намера је да Црвена звезда добије снажан спонзорски пул који ће помоћи да шампионке и шампиони Србије, представљају клуб и земљу у најлепшем светлу у елитном европском надметању.

Генерални секратар Ана Аврамовић истакла је да ће током овог такмичења Београд угостити чак шест иностраних екипа и да ће се сваке недеље одигравати по једна утакмица у Београду, иако су очекивали такозвани дупли програм. Трошкови износе око 140.000 евра , јер само котизација за учешће сениора и сенорки износи 35.000 евра. Циљ је освајање Купа, али из Црвене звезде поручују д а ће уз своје играче бити и у победи и у поразу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Подели

Коментари

1 Коментар на "Конференција за медије одбојкашких клубова Црвене звезде"

avatar

smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике

Аудио и видео фајлови

Поређај по:   најновијим | најстаријим | највише гласова
HariMataKariHari :D
Гост

Svi igraju fudbal i imaju pare…a evropski smo prvaci u odbojci i igramo Ligu Sampiona !!! Vise ulaganja u ostale sportove…!!! ZVEZDA SAMPION !

wpDiscuz