Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Миливојевић: “ Знамо њихове мане“

Времена за анализе и припрему више нема, јер Црвену звезду већ сутра, 09. августа од 18 часова очекује реванш утакмица против кипарске Омоније. Након београдских 0:0, црвено-бели ће имати прилику да материјализују сав труд и рад који је неоспорно присутан на сваком тренингу. Лука Миливојевић верује да Звезда сутра може заблистати пуним сјајем.

Ја се надам да Звезда може сутра од првог минута да пружи много. Није битно да ли ћемо постићи један или два гола, битно је само да прођемо даље„, познат је нашем везном фудбалеру рецепт за успех, али је свестан да неће бити нимало лако.

Доста смо ове недеље на тренинзима радили на тактици. Упознати смо са њиховом екипом сасвим довољно, и покушаћемо да искористимо њихове слабости да бисмо их угрозили. То неће бити лако јер је Омонија ипак добра екипа, али знамо шта нам је чинити„, закључио је Миливојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

30 comments

boki zvezdas авг 9, 2012 at 12:58

POTPISAO RAKOCEVIC

Reply
dzoni karaburma авг 9, 2012 at 12:19

zasto luka ne dobije dve uloge u klubu,kao fudbaler i kao potparol,covek obozava da prica 😀

Reply
jovan авг 9, 2012 at 14:09

Ne bi bilo lose,al bi mu onda mesto jedne plate dugovali dve tako da nije bas mnogo pametno…

Reply
Dejan авг 9, 2012 at 11:36

A sta sa nasim manama???

Reply
madness2233 авг 9, 2012 at 11:00

Treba biti koncentrisan ceo mec,jedan nas gol u prvih 15-20 min sve resava,tako je i Ael cekao sansu dao 1 gol i kraj.Ne treba pasti,ako oni daju (valjda nece) 1-0,opet 1-1 nama odgovara.Dajte sve od sebe,ne mislite na Javor i Rad nego na ove iz Kipra.Sta vam vrede mecevi u jsl,igrajte i za Zvezdu , za Nas,a i za Vas.Pamte i cene se pobednici,jedan Liverpool,Inter nas cekaju, dopustite nam tu priliku da i Oni vide ko su Najbolji navijaci u Evropi.

Reply
Delija авг 9, 2012 at 10:03

Ajde Luka, ostavite se izjava molim vas, tako je i groblje pricalo, pa smo videli, Stisnite se danas, odigrajte muski, borite se, vi mozete to, pa da vas u sledecem kolu saceka 50 000 ljudi. Ljudi ja mislim da Kasalica ne moze da ne da gol veceras, ma brz je k’o metak, samo jedna kvalitetna lopta u prostor… Nadam se da ce Jovanovic biti spreman… Zvezda mi je sve!

Reply
goran авг 9, 2012 at 09:44

Luka zelim ti puno srece danas jer si zamene jedno od boljih pojacanja koje je zvezda dovela zadnjih godina nadam se da ce nam jedan gol biti dosta za prolaz srecno ZVEZDO.

Reply
Laki авг 9, 2012 at 08:28

Dakle,jedno vrlo verovtno glupo pitanje…Da li mozemo dobiti groblje u plej ofu za LE,jel su oni povlasceni ili nisi?Ako jesu bilo bi dojajno da ih dobijemo 😀

Reply
cacak авг 9, 2012 at 09:40

u pravu si, glupo je pitanje.

Reply
kastiljo авг 9, 2012 at 10:15

ne,u ql ne mozes dobiti klub iz iste drzave,a kamoli iz istog grada…

Reply
dragan авг 9, 2012 at 07:55

Igraj bre fudbal ostavi se novinara kao neke babe ste vi znate taktiku kvalitet ma kako vas vise nije sramota da dajete izjave i groblje je davalo slicne izjave pa ih sinoc razbucase u svakom segmentu zato na terenu pokazite sta znate. napred Zvezdoooooooooooo…

Reply
kastiljo авг 9, 2012 at 10:17

ako ispadnemo danas,treba lepo fss da podnese zahtev za izuzece srpskih klubova sa evroscene narednih bar 5 godina,dok se lepo ne konsolidujemo….

Reply
JedinoSever авг 9, 2012 at 07:45

Samo nemojte da prodjete Omoniju!!! Da vas vidim ko ce prvi da krene sa izjavama. Sta ces sutra da mi kazes ako izgubite, da i Kiprani igraju fudbal. Smeju bre samo da vas pobede u branju maslina. Samo probajte da ne predjete Omoniju, govnjiva ima da radi. A Robi bolje da ne kopira Vermeza u izjavi da igraci nisu krivi ako se nesto lose sutra desi. Vreme je da se preuzme odgovornost.

Reply
milos авг 9, 2012 at 03:49

citam ove komentare i opet vidim da ste se nalozili da cemo proci,pa dobro,dokle vise….svake godine ista prica a realnost je da nemamo kvalitet…nije problem u srpskom fudbalu vec je problem u igracima i trenerima koji daju takva obecanja,evo jedan primer:rece tako volkov da igraci Aela nece ni pipnuti loptu,pa mu se onda pridruzi i trene recima da ako su igraci Aela toliko dobri ne bi igrali na kipru…sta reci…dve idiotske izjave od dva idiota,najblaze receno…istina je drugacija,istina za srpski fudbal…a istina je da su ovi iz Aela toliko fizicki nadmocniji i tehnicki obucenijij da su utakmicu odigrali realno lagano…posle utakmice,jedan se izvinjava a ovaj drugi idiot govori kako su to dometi partizana….sta zelim reci…treba biti glup pa ne videti gde je srpski fudbal,jednostavno,svi su kvalitetniji od nas ali mi zivimo u nekim proslim vremenim i kad bi treneri i igraci davali izjave u skladu sa svojim kvalitetom svega ovoga ne bi ni bilo…i tako rece nas Luka da zna sve mane protivnika ali zato ni jednog trenutka nije pomislio na mane ekipe za koju igra…to je nas problem,sto mislimo da je ovo 91. i da ce se svi posrati kad nas vide,sto je notorna glupost jer sta je zvezda danas….pa nista,jedno veliko nista…i tako,nocas ce navijaci i igraci partizana da tuguju jer misle da ih je silovao losiji tim,da su oni bolji ali eto,nismo imali srece a nijednog od njih nisam cuo da kaze istinu,bolji su i kraj price….malo cu o omoniji…taj tim nije ni priblizno jak kao Ael,nisu ni fizicki jaci od nasih igraca ali ce odigrati sa nama laganu utakmicu na strah nasih klinaca,jer u evropu nemozes sa klinicma od 19 godina…koliko god da je tim talentovan svaki od tih klinaca u trenutcima strah zeli pored sebe da vidi mnogo starije saigrace koji mu ulivaju sigurnost a mi imamo samo jednog takvog,jovanovica….dalje,cemu sluzi pravilo dva stranca u ekipi,kao,zbog reprezentacije,al kad bi se zajebavali,kao sto vidimo ni od njih nema nista…dakle to pravilo pod hitno ukinuti,vidite kako kiprani dovedu strance i imaju tim…a sto je jos tuznije ti stranci su svi jeftiniji nego ovi sto dolaze u nasu ligu,matori su i drze ih u ekipi pa 4-5 godina…tako i mi treba da radimo i da prekinemo vise da poslujemo kao preduzece za pravljenje igraca,mislim,sta ce mi igraci ako ih proizvodis samo za prodaju,treba videti jesmo li mi fudbalski klub ili fabrika za talente…lepo dovedes iskusne igrace za malo para i primenis kiparski recept,budu zajedno nekoliko godina i eto rezultata…i sta jos da vam kazem,nekad je kipar od nas uzimao recept a danas je doslo vreme da mi kopiramo njih…ili mozda ovi nasi ni to neznaju….i za kraj,stalno mi se mota jedan recenica iz flima „montevideo“ koju je izgovorio legendarn trener bosko simonovic a koja glasi „fudbal je tako prosta igra kad je igraju majstori a kad je igraju dunsteri,e onda je to…..“

Reply
'ajduk Veljko авг 9, 2012 at 10:28

Brate, u svemu se slazem sa tobom ali samo jedno. Kako mislis da liga nije problem?… Liga je itekakav problem. Prvo zbog toga sto Zvezda i Partizan nemaju nikakvu konkurenciju u ligi. Mislis da mozes da im parira Vojvodina koja je prosle prolece odigrala „ne daj Boze“. Ili pak da pricam o mozda FK Donjem Sremu Pecinci ili BKS BORCI? Ma dajte, pre dok smo jos bili SFRJ, tu je bila velika konkurencija (hajduk split, dinamo zagreb,buducnost podgorica,zeta,borac banja luka,sarajevo,maribor,olimpija,vardar,rabotnicki…), tada se nije znalo do poslednjeg kola ko ce osvojiti titulu, a sad partizan dobije 3 utakmice i vec se zna ko je prvak drzave…Njima treba to predstaviti da osete to kako je igrati protiv takvih klubova, da osete malo kako je biti 5. na tabeli i tad bi sigurno bili jaci u Evropi. Ili bar na pripremama zakazati neki, ne znam, mini turnir najjacih balkanskih ekipa pred sezonu pa malo da se razbude, al sta kad niko to nece da organizuje…. Koga boli ku..c za nas. A i sve dok je onaj Tole na celu bicemo i mi ovakvi… Pozzz Delije, VERUJTE, VECERAS PROLAZIMOOOOO!!!!!!

Reply
dexy122 авг 9, 2012 at 02:00

Uvek sam sebe zaprepastim kada primetim koliko mi oprastamo ovim ljudima. Svaka sezona, svaka losa utakmica. Posle svake utakmice gnev, ljutnja, ona nasa narodna profesija „Kako bih ja to uradio“, i to se smanjuje do sledece utakmice i dan pre utakmice ne mogu da spavam misleci kako ce napraviti nekakav spektakl nasi igraci. Kako ce Mikic zabiti dva gola, kako ce Evandro i Cava da igraju fudbal sa jednim dodirom i bez gresaka. Uvek napravim Barsu od naseg tima. I kad krene utakmica, opet sve ponovo. Odigramo lose. Gnev ljutnja „Uprava napolje!“ i tako stalno.

Reply
Vladimir авг 9, 2012 at 01:43

Ovo što se danas desilo komšijama je jad i beda našeg fudbala……..a ako sada izađe Tole pred javnost i kaže da nam je liga sve bolja onda ću ga prebiti ko vola…….
Mi ako sutra prođemo a mislim da smo valjda sposobni da damo gol i da se dobro odbranimo i da si priuštimo kredit za 1:1 a ako bude 0:1 ja ću biti presrećan 😀
Što se tiče ove izjave mislim da mi imamo mnogo više mana od Omonije ali mislim da možemo da idemo dalje……….
A ako niste verovali Robiju da imamo najbolji tim u Srbiji,sada možete zaključiti da je to tako 😀 a što se tima tiče……odbrana na čelu sa Jovanovićem je odlična…..napad je dosta dobar samo me brine sredina a upamtite samo ovo:kada sredina igra loše i napad je loš,a kada je odbrana loša i golman je loš.Toga se moramo čuvati sutra moraju svi biti besprekorni i borbeni i zato srećno momci sutra:PRAVE DELIJE SU UZ VAS 😀

Reply
lpool авг 9, 2012 at 01:10

Mnogo vi pricate a malo pokazujete na terenu ! ne znam za ostale al meni je ponekad muka kad citem izjave prvotimaca,sve znaju,sve umeju al nikako da pobede kad treba…

Reply
Djole авг 9, 2012 at 00:55

Ne greje me sunce,to je dobar znak 🙂 kada god sam imao los osecaj nasi su me iznenadili nadam se da ce se to ponovo ostvariti

Reply
youuuu авг 9, 2012 at 00:46

Sad znam zasto Robi kaze da imamo najkvalitetniji tim u Srbiji. Jeste da smo tuzni i mi, al ima i tuznijih 😀

Reply
mile авг 9, 2012 at 05:53

🙂

Reply
Goran авг 9, 2012 at 00:34

Mi smo bez mane, primićemo 3 komada. Ajmo sad minusi opopop :-)………………………………….al daćemo 5.

Reply
van basten авг 9, 2012 at 00:20

veceras su komsijski navijaci definitivno dokazali da nas kopiraju,na marakani se prosle nedelje culo „uprava napolje“ i oni celo vece to ponavljaju.mucenici misle da je to verovatno neki navijacki hit.

Reply
dexy122 авг 9, 2012 at 01:56

Ne znam da li si primetio, ali ima razlike izmedju nas i njih. Oni skandiraju u 50. minutu uprava napolje, a mi tek na kraju utakmice. Sta hocu da kazem je da treba biti sa timom do kraja utakmice, posebno u njihovom slucaju. Za 40 minuta su mogli da daju tri gola. Treba dati podrsku timu a ne zvizdati i pevati protiv uprave, igraca i pre nego sto se utakmica zavrsi.

Reply
mile авг 9, 2012 at 05:57

Ko bi u tom trenutku razmisljao o psihi igraca i ostalih na terenu. Vidis da su i njima muke dodijale. Kulirali su dugo, ali Bogme utuzilo im bas.

Reply
goran авг 9, 2012 at 09:49

Sta nas briga zanjima njihov problem ,daj boze da mi prodemo jer bi na sledecoj utakmici od prve minute bilo uprava napolje ako ovi dobrocinitelji zvezde nebi tad uradili pravi potez i sami podnjeli ostavke .ali tesko svi vole novac i moc.

Reply
Urk3 авг 9, 2012 at 00:07

A ‘EL pobedio Partizan? 😀
Šala na stranu, nadam se da cemo sutra pobediti kiprane, i proci dalje, a ne da se brukamo kao komsije!

Reply
ShoNara авг 9, 2012 at 00:13

Mi iz partizanovog poraza treba da zakljucimo kako u buducnosti ne treba da radimo. A da se radujemo ovom njihovom porazu mozemo a i ne moramo, to je vec licni stav.

Reply
njaVa авг 9, 2012 at 00:05

Mi nemamo mana!
Mi imamo najbolji tim u Srbiji! 😀

Reply
cacak авг 8, 2012 at 23:26

a sta cemo sa nasim manama luka?

Reply

Leave a Comment