Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Нова победа наших девојака

ZFK Crvena Zvezda
ЖФК Црвена Звезда данас, у 11 сати, одиграо је меч петог кола Прве женске фудбалске лиге. После двонедељне паузе, због обавеза у репрезентацији, наше девојке гостовале су у Јагодини, где су победиле са чак 0:7.
За ЖФК Црвена Звезда као стартних 11 данас су наступиле : Кларк, Живановић, Крстић, И. Дамњановић, Шишковић (дебитант), Попов, Ј. Дамњановић, Ерац, М. Пешић, Благојевић, Матић.
Прво полувреме завршено је резултатом 0:2, а голове су дале Благојевић и Живановић. У другом полувремену Матић је дала један, а Ј. Дамњановић четири гола.
За нашу екипу су наступале још и Ђорђевић, Милинковић, Радосављевић, Теодосијевић и Сампанидис.
Због картона изостала је Бобић, а због повреда изостале су Коркоран, и А. Пешић, која је, подсетимо, повредила колено на утакмици са Борчом.
Црвено-беле тако су везале четврту победу, после победа над екипама Леминд Лавица, Шапца и БСК Борче. У шестом колу, 7-ог октобра, наш тим састаје се са Машинцем.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

5 comments

Marija сеп 25, 2012 at 22:27

Meni je drago sto se stvari konacno stavljaju na svoje mesto. One kao igracice Zvezde treba da igraju na Marakani, to ce im i biti ispunjeno u narednoj utakmici. Sa Masincem idemo na Marakanu da ih zdrobimo!

Reply
Nikola сеп 23, 2012 at 03:29

Sa Mašincem igraju u Beogradu?

Reply
damnjano сеп 23, 2012 at 08:55

Da, u Beogradu 7.oktobra,trebalo bi u 14h
Bravo devojke! 😛

Reply
Mina сеп 23, 2012 at 12:57

Da, u Beogradu igraju 🙂

Reply
Zeljko сеп 22, 2012 at 16:44

😀

Reply

Leave a Comment