Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Данас жреб осмине финала Купа Србије

Пре само недељу дана фудбалери Црвене звезде су у 1. коли Купа Србије голом црногорског репрезентативца Милана Јовановића у финишу меча савладали нишки Раднички на „Чаиру“ резултатом 2:1, а већ данас ће бити одржан жреб за осмину финала најмасовнијег српског клупског такмичења.

Жреб ће се одржати у 12 часова у центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, а парове осмине финала извући ће селектор кадетске репрезентације Србије Милан Лешњак. Шеснаест екипа биће подељено у два шешира, а у групи повлашћених налазе се Црвена звезда, Партизан, Војводина, Јагодина, Спартак, ОФК Београд, Јавор и Рад. У групи неповлашћених су Хајдук Кула, Смедерево, Нови Пазар, Борац, Металац, Инђија, Нови Сад и Чукарички.

С`обзиром да је наш клуб у претходној рунди био гост, очекује се да ће се осмина финала играти на београдској Маракани и то ће се догодити уколико за противника добије Смедерево, Борац, Нови Сад и Чукарички. Уколико нам жреб за противника додели Хајдук, Нови Пазар, Металац или Инђију о домаћину ће одлучити жреб пошто су наведене екипе такође у претходној рунди играле на гостујућем терену.

Повезане вести

10 comments

Ryber Palunko окт 4, 2012 at 13:04

Pa zna se ko je čiji sponzor.

Reply
Milan окт 4, 2012 at 12:26

Mi,koje smo ku**eve sreće kad je žrijeb u pitanju, izvućićemo Novi Pazar u gostima :facepalm:

Reply
czv окт 4, 2012 at 11:45

zna li ko kog datuma se igra osmina finala kupa

Reply
I KUP JE NAS окт 4, 2012 at 09:06

Najbolje bi bilo izvuci Cukaricki,jer bi se igralo na nasem stadionu i videli bi da li su Srnici pogotovo onaj krilni napadac zreli za Zvezdu,a zbog njih smo pre dve godine ostali bez titule u omladinskoj ligi odnosno zbog njihove registracije oduzeti su bodovi sa kojima bi bili prvaci,mada u sezoni nakon te Slavoljub Srnic je bio najzasluzniji za osvajanje titule u toj konkurenciji i za ocekivati je da budu vraceni,jer igraju bolje nego ostali sto su na pozajmicama u tzv prvoj ligi,a ako budemo gostovali u ovoj fazi kupa onda bi bilo najbolje igrati pod reflektorima na stadionu Metalca,a verovatno bi u tom slucaju bilo i tv prenosa.

Reply
Vlade окт 4, 2012 at 09:02

Metalac u G.Milanovcu to mić najbliže 🙂

Reply
Goran окт 4, 2012 at 09:01

Dajte odmah da otresemo komšije i kraj, doviđenja.

Reply
stevodelija окт 4, 2012 at 10:53

Svaka ti je ko u Njegosa 😛

Reply
Petar окт 4, 2012 at 11:31

hahahahahhahahahahha, al si me nasmejao onako za dobro jutro, svaka cast hahahhahahahah dajte groblje da se igramooooo, igramooo 😀

Reply
Hijena окт 4, 2012 at 12:19

Ne mozemo da se nadjemo protiv Partizana u ovom kolu nikako. Mi spadamo sa njima u prvu grupu, i igramo protiv druge grupe.

Reply
CzvBoys окт 4, 2012 at 12:37

Ma daj.. zezaš nas da ne možemo? 😯

Reply

Leave a Comment