Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Следи дерби у Новом Саду

Detalj za proslosezonskog derbija Vojvodina:Crvena zvezda

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда очекивано без већих проблема савладала се у првом сусрету првенства Србије екипу ЖАК-а из Кикинде резултатом 14:4, а већ сада сви у клубу окрећу се наредном дуелу и првом у низу великих дербија које ће наш клуб одиграти током ове сезоне.

У недељу14. октобра са почетком од 19 часова црвено-бели делфини гостоваће у Новом Саду где ће на базену СЦ „Слана бара“ одмерити снаге са екипом Војводине. Новосађани су претходних сезона искочили у први план српског ватерпола и поред завидних резултата у домаћем првенству током претходних сезона, редовни су учесници и најеминентнијег евроспког клупског такмичења. Новосадски црвено-бели су током досадашњег првенства остварили половичан успех. Савладали су екипу Бањице на гостовању резултатом 9:6, а код куће су поражени од екипе крагујевачког Радничког 9:12. У два кола Евролиге забележили су поразе од Бреше (9:13) и Барселонете (4:9)

Табела Прве „А“ лиге Србије: Раднички Крагујевац, Дунав 6, Партизан, Црвена звезда, Војводина 3, Бањица, ЖАК 1, Сингидунум, Београд 0.

Недеља, 14. октобар, 19 часова

СЦ „Слана бара“, Нови Сад

ВК Војводина : БВК Црвена звезда

 

Повезане вести

4 comments

BVK CZV окт 11, 2012 at 19:50

Oce li stvarno biti organizovanog navijanja???
Zvezda oOoOoOoOoOoOooooOOOoo

Reply
milos 90 окт 11, 2012 at 13:29

Mozemo da ih dobijemo sigurno,ali netreba se opustati.

Reply
BorisGl окт 11, 2012 at 12:39

Oce li biti organizovanog dolaska(navijanja)..???

Reply
Pera окт 11, 2012 at 15:22

Hoce, dolazi oko 1000 navijaca iz BGD. Nazalost, ne zbog utakmice, vec se sprema jedan ozbiljan sukob. Odmeravanje snaga, sto bi rekli ti sto vole da se biju…. Da nije tuzno bilo bi smesno. 😥

Reply

Leave a Comment