Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Још један богат спортски викенд црвено-беле породице

Нови викенд за спортисте СД Црвена звезда почео је већ у петак, када су на терен изашли наши кошаркаши. Нажалост, они су поражени од Игокее са пола коша разлике и тако након пет мечева имају чак четири пораза. Меч су пратили и Новак Ђоковић и Ивана Максимовић.

Данас нас чека изузетно богат дан.  Ватерполисти настављају такмичење у Евролиги, а противник је Монпеље, са којим су се наши момци састајали прошле сезоне и били успешнији. Меч се игра на базену „11.април“, а почетак је у 17:00.

Пола сата касније почиње и утакмица женског кошаркашког првенства, између Црвене звезде и Радничког. Наше девојке без проблема газе све ривале пред собом, па треба очекивати да забележе нову, четврту победу у новој сезони. Меч почиње у 17:30.

Вероватно најиспраћенији меч биће онај који се игра на Маракани, где наши фудбалери дочекују БСК из Борче. Након дебакла у Суботици, Звезда мора да докаже навијачима да је то био само слаб дан и све осим убедљиве победе било би велико изненађење. Меч почиње у 19:00, а термин је усклађен са ватерполо мечом, како би навијачи успели да испрате оба догађаја.

Сутра ће на терен први изаћи куглаши Црвене звезде, који након пораза од Металца желе да се врате на победнички колосек у мечу против Ниш пута. Меч се игра у 11:00.

Одбојкашице су неочекивано поражене у првом колу од Јединства, па ће сутра против екипе Варадина имати императив победе. Бјелица и остале су фаворити, али треба бити опрезан, јер наш тим није толико доминантан као претходних година и свакако у меч мора ући са максималним опрезом.

Рукометашице након пар добрих резултата желе нови успех, а овог викенда у Шумице стиже Раднички из Свилајнца. Меч почиње у 19:30.

Ти, доле на терену, Звездин грб што носиш! Од тебе тражим само да као лав се бориш!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

voki окт 20, 2012 at 18:54

😆 gdje ima prenos utakmice

Reply
mareeee окт 20, 2012 at 14:50

koliko je karta na vartepolu?

Reply
njaVa окт 20, 2012 at 11:27

Jel iko prenosi ovu protiv monpeljea?

Reply
Dzone окт 20, 2012 at 11:36

b92

Reply

Leave a Comment