Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава новог црвено-белог викенда

Као што сте имали прилике да прочитате, претходни викенд био је један од најуспешнијих за спортисте Црвене звезде у последње време. Међутим, и овог викенда, велики број наших екипа и спортиста има веома битне изазове у борбама за врх табеле у својим такмичењима.

Пођимо од фудбалера. У 19:00 на Маракани ће црвено-бели одиграти веома битан меч у борби за титулу. Противник је Јагодина, са којој је Звезда традиционално лако излазила на крај у претходним сезонама, па се очекује да и овог пута наш тим који се вратио на победнички колосек забележи тријумф.

Кошаркаши након јако битне победе у Скопљу желе нови тријумф, као увертиру пред вечити дерби. Противник је мађарски Солнок, а наши кошаркаши су апсолутни фаворити у овом мечу. Једини „проблем“ је тај што и они играју у 19:00, па је питање колико ће публике бити у Пиониру, јер ће сигурно велики број навијача отићи на Маракану. Кошаркашице ће такође играти на свом терену, а противник је екипа Челарева. Меч почиње у 18:30. Као и њихове колеге из мушке екипе, и наше девојке су апсолутни фаворити у овом мечу.

Одбојкаши и одбојкашице након убедљивих пораза у Лиги Шампиона траже наставак победничких серија у домаћем шампионату. Момци, занимљиво, у 19:00 играју у Љигу против домаћег Спартака, а девојке у понедељак дочекују Спартак, па се очекује веома интересантан меч.

Сутра ће на терен још две женске екипе нашег СД-а. Наше даме у копачкама након неколико убедљивих победа гостују у Пожаревцу, где желе наставак сјајне серије. Меч почиње у 13:00. Поред њих, рукометашице ће такође играти свој меч. Оне од 18:30 дочекују Раднички 1949 и траже прилику да се након победе у Бачкој Паланци у прошлом колу пробију у горњи део табеле.

И наши џудисти и стонотенисери наступиће овог викенда. Они ће први изаћи на борилишта ове суботе. Џудисти ће се борити против Жандармерије и Рекорда, а мечеви су заказани за 11:00 и 11:45. Стонотенисери ће наступити у 17:00, а противник је Пожаревац.

СРЕЋНО, ЗВЕЗДО!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

 

Повезане вести

4 comments

Djole нов 3, 2012 at 16:32

Da li neko moze da pita zaposlene u klubu zasto se fudbal i kosarka igraju u istom terminu? To ne bi trebalo da se dogadja. Ima ljudi koji idu i na fudbal i na kosarku. Da igramo evrokupove razumeo bih, ali ovako mogu fudbal ili kosarku da pomere na 16:00.

Reply
CZHN нов 3, 2012 at 16:08

NEKA BUDE KAO PROŠLI.

Reply
Delije od Srbije нов 3, 2012 at 10:38

Хоћемо Победе !

Reply
delija нов 3, 2012 at 10:23

NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA!!! 😀 SAMO POBEDE!

Reply

Leave a Comment