Moja Crvena Zvezda
БлоговиФудбал

„Криви смо ми што смо их пустили…“

Samo se borite za te boje dve…

Након вечерашње утакмице на Маракани између  Звезде и Јагодине не престаје прича о великој неправди. Да, било је вечерас свега. Али ја нећу да пишем о неправди у виду суђеног пенала, на то се више не може утицати. Мене је заболела нека друга неправда. Једанаест играча је на терен изашло у дресовима мог најдражег клуба. Њих 11 одабраних понело је на грудима грб Црвене звезде. Да ли треба већа мотивација од тога? И да ли има веће неправде према нама који живимо за тај клуб када видимо како се они односе према том дресу? Не желим да подцењујем противника који је дошао да се надиграва, да даје голове и на крају победи. Оних 11 са почетка текста нису озбиљно схватили своју улогу. Да одбране боје свог клуба, да донесу победу и радост навијачима. Свако ко воли овај клуб зна да нема веће радости од победе ни веће туге од пораза. Али каквог пораза? Ако волим, то не значи да не могу да будем реална. И у поразима постоји разлика. Постоје они порази после којих тугујем али остајем поносна. Исто тако постоје порази који много више боле. Зашто? Јер су резултат незалагања, одустајања…

Звезда је синоним за успех, победу, традицију, љубав. Нико није достојан да то укаља. Нико не сме себи да допусти да се без поштовања опходи према црвено-белом дресу. Није Звезда један играч или тренер али они су представници клуба у датом тренутку. Моја обавеза је да клуб бодрим, то ми је уједно и највећа нагрaда и част. Обавеза оних на терену је да достојно представе клуб. И зашто се кривац увек тражи ван своје куће? Најлакше је уперити прстом у другог, а затим окренути леђа. Прво треба сагледати своје грешке, почети од себе. Овде је све јасно. Питање је само колико нас ће да зажмури пред овим. Као што рекох, треба почети од себе. Крива сам и ја! Зашто? Јер немо посматрам све ово што се дешава. Јер сваки овакав пораз лечим неком новом победом прикривајући проблеме. Када је Звезда у питању увек сам била непоправљиви оптимиста, али сада је и то доведено у питање. Због чега? Можда је боље питање ЗБОГ КОГА? Ко себи даје за право да се тако игра са судбином НАШЕГ клуба? Неко би сада помислио да је ово обична драма бесног навијача након пораза. Ово је можда само кап која је прелила чашу.

Нисам од оних који ће некога именовати, не из поштовања према њима него из поштовања према себи и клубу који волим. Јасно је да многи ту не заслужују да стоје иза имена Црвена звезда. Највише од свега бих волела да се ускоро нешто промени. Да буде боље, да опет верујем. Тешко је ако се изгуби утакмица, а још теже ако се изгуби вера.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

98 comments

marko нов 6, 2012 at 00:22

Svaka ti cast! Iskreno, realno, i sa puno ljubavi prema klubu. Dzaba, ne citaju oni sto bi trebalo, ili jos gore, njih boli uvce, a bole ih i ledja, jer od punih dzepova ne znaju sta ce vise… 😎

Reply
ime нов 5, 2012 at 12:13

Da, prvo poluvreme nije bilo sjajno, ali drugo je bilo odlicno – do penala. Da nije bilo penala dobili bi utakmicu. Ovakvim pisanjem relativizujete cinjenicu da smo pokradeni i postajete saucesnik onih koji to rade. Pokradeni smo i prosle godine u Subotici, Partizan lagano pobedjuje neke utakmice i nikada im se ne desavaju ovakve stvari. Ako ocekujete da sa preko 40 miliona duga imamo tim koji ce svakog da pobedi sa 2-3 gola razlike (pa cak i bez Lukica i Vesica) onda niste realni. Titulu mozemo da uzmemo ili ako se resimo duga ili ako prestanu da nas se dogadjaju ovakve stvari. Ako mozete da resite prvi problem resite ga, ako mozete da resite drugi problem resite ga, ako ne mozete da resite nijedan od prethodna dva problema onda bar prestanite da olaksavate posao onima koji sve cine da ove probleme nikada ne resimo. Nisu samo ti drugi krivi i nisu ovi nasi bezgresni ali nemojte da idete na ruku onima koji nam zele da jos vise potonete – pustite ih bar da potrose neke pare na svoje novinarcice koji ce pisati bas ovakve stvari, ako pogledate danasnje novine naci cete podosta tekstova u kojima se bas ovako govori – nema veze sto vas kradu, nema veze sto drugi namestaju – da ste do sada sve pobedili sa 5:0 imali bi ste cela 3 boda prednosti nad partizanom.

Reply
ja bre нов 5, 2012 at 11:14

Lepo je sve to rečeno „zalagnje za grb, za Zvezdu, za ljubav, za tradiciju, bla bla bla“. Da budem iskren više bih voleo da se naši igrači bore za svoje plate (koje na žalost ne primaju) i da pobeđuju, nego da se bore za „grb, boje dresa itd“ i da izgube. Na primer više bih voleo da umesto Mladenovića koji se „bori za grb“ a pri tom ne zna jedan kvalitetan šut da uputi imamo stranca koji će da se bori i kida za platu koju će redovno da dobija i da je zaslužuje svojim igrama. Svo to nezalaganje igrača je plod Lukićeve, Vesićeve i politike ostalih vitezova okruglog stola koji zasedaju zajedno sa vitezom od Sopota. Jel pisalo po medijima dva dana pred utakmicu da je Lukić na sednici rekao da para nema i da može da ode ko je nezadovoljan? Pisalo! Ovo protiv Jagodine je vitezu došlo ko kec na desetku da skrene temu sa katastrofalnog stanja u klubu. Da smo mi protiv Jagodine dali 3 gola taj jedan penal ne bi ništa menjao. Ovako rešeno je sve.Treba počistiti prvo u svom dvorištu (oterati Lukića i kompaniju) pa zatim i glavno dvorište (FSS).

Reply
zzz нов 4, 2012 at 23:37

Priznali vi ili ne Jankovic nam je upropastio igru sa dugim pasovima,dok je bilo Evandra I Kadua mi smo imali nekog da doda loptu a ovo sad sa Milijasem i njegovim pasovima je zlo,mi sad od srednjaka iole kreativnih imamo samo Dimitrijevica!

Reply
marko bl нов 4, 2012 at 21:36

greska u razmisljanju..stalno pricamo o zalaganju i grbu..ma zalazu se oni ali ne znaju da igraju kvalitetno..nisu to igraci za zvezdu oni se bore ali dzaba nekada jer je njihovo znanje skromno..driblinzi sutevi brzina to je za njih strani pojam..jako lose fudbalere imamo..slaba inteligencija glupe reakcije spora kretnja manjak driblinga talenta rada osecaja..a tek sutevi to je ocaj..svaki nas fudbaler od 10 suteva pogadja maksimum 3 puta okvir gola..ili traljav udarac ili nebu pod oblake..zvezdi netreba srce na teren nego znanje i pamet na teren..pozdrav

Reply
PERA BOR нов 4, 2012 at 21:08

http://www.youtube.com/watch?v=36R2DJ8JD60
Covek je sve lepo objasnio

Reply
Zvezdan нов 4, 2012 at 20:55

Najviše me nerviraju ovi koji krive igrače i upravu i žive u snovima da Zvezda mora da igra svako poluvreme kao Barselona zaboravljajući u kakvom je finansijskom stanju klub i da je ovo što imamo od igračkog kadra najbolje što u ovom trenutku. Ne postoji tim u Evropi koji mora pobediti na svakoj utakmici da osvoji titulu, a Zvezda ni sa duplo boljim timom nebi bila prvak u ovakvoj ligi. Uostaom kakvo bi to prvenstvo bilo kada bi smo dobijali svaku utakmicu sa po 5-0? Psihološki momenat je jako bitan u sportu koliko i fizička sprema. Kiksevi i padovi u igri su nešto prirodno i neminovno, a Zvezda je do jedanesterca igrala sasvim zadovoljavajuće. Posle penala se stvorio preveliki pritisak na igračima da u preostalih 17-18 minuta moraju ići na sve ili ništa jer dežurnim pljuvačima ni remi nebi ništa značio te smo morali rizikovati da nas Jagodina ugrozi iz kontre što se na kraju na zalost i dogodilo. I siguran sam da se nebi toliko kukalo na suđenje da svi u JSL imaju jednak sudijski kriterijum i da u sudijskoj komisiji ne vladaju dvostruki aršini. Ovako stvaraju se neregularni uslovi u kojima ni Inter, Real, ili Čelzi nebi osvojili titulu. Kontraproduktivno je i neodgovorno remetiti atmosferu u klubu i tražiti ostavku uprave a u isto vreme prelaziti preko tendencioznog suđenja na našu štetu koje je direkto prouzrokovalo da izgubimo utakmicu.

Reply
Raca нов 4, 2012 at 20:19

Lukicu i Jankovicu mars iz Zvezde.

Reply
marko bl нов 4, 2012 at 17:59

bez obzira na nepravdu zvezda je mnogo losa..samo slepci to ne vide ili zaludjeni ljudi koji nece sami sebi da priznaju..igra nam je ho ruk sistem tipa bunaraj mozda ce nesto i da bude..jankovic kada vodi ekipu kao da je mrtav covek bez ikakve krvi i promjene ritma ukazivanja na greske sankcija..ma veze on nema..govorio sam da sam plakao za robijem jer je donosio zvezdi stari sjaj..trebali su stati pojacanjima iza njega ove ljusture u upravi..dosao je bunarinjo i malo po malo upropastio igru nacisto..od tog lopovskog penala do kraja tekme bilo je 25 minuta a mi nista nismo uradili..ni sansu da napravimo..a tek sporaca sto imamo po terenu..od jovanovica mikica milijasa dimitrijevica ne zna se ko je sporiji na terenu mrtva je trka za zacelje..uzas..

Reply
Joker нов 4, 2012 at 17:45

Dobro bre ljudi,polako…ako treba da trazimo krivce trazicemo ih,al prvo od nas da pocnemo !!! ko je doveo milijasa??? ima covek iskustva,al nema snage da trci.Seta se po terenu,misli da ako da 7,8 dobrih lopti uradio je posao…e pa nije!! kako je bilo kod Robija,il igras il si na klupi!!! treba oterai i lukica,ma celu upravu,pa da dodje Dzaja i da procvetamo !! al treba i oterati neke igrace !!!

Reply
Stefan нов 4, 2012 at 16:35

ZA sve ovo sto se desava Zvezdi krivi su placenici za severa…..

Reply
Psiho нов 4, 2012 at 15:49

Braco moja! Nazalost…Nemocni smo. U upravi su lopovi, sve se oko para vrti…Niko ne moze da ih odstrani, propadamo i to je realnost. Jebu nas sa svih strana radi licnog interesa…Nadam se samo da ce se jednog dana bar nesto promeniti jer ne mogu vise da podnesem ovu bruku! <3 ZVEZDO VOLIM <3 Ljubav ka tebi joj jaca je

Reply
Joca нов 4, 2012 at 13:55

Уз дужно поштовање према ауторки текста, жене би требало да праве колаче код куће, а не да се баве мушким стварима (као што је фудбал), мука ми бре кад видим ко све данас може да лапрда о Звезди… Криви смо ми што смо ћутали када се крало и кад смо били јаки( Зека и компанија за време Џаје кад су затварали утакмице), а сада кад смо слабији него пре те крађе долазе до изражаја и довољан је један пенал и онакво суђење па да се преломи утакмица… Сами смо себи највећи непријатељ ако сада не будемо још сложнији у борби против гробарске мафије (Зека-Ружић-Ђунић-Дачић-Ћурковић-Толе).

Reply
mix нов 4, 2012 at 11:56

Ljudi smirite strasti.Ovo su bili poklonjeni bodovi kao otplata za Ognjena Mudrinskog,pa Jagodina je nas klub budite svesni toga

Reply
marko нов 4, 2012 at 11:42

o cemu mi ovde pricamo,ok nije bio penal ali opet zvezda je nekad na marakani davali 3,4 gola protivnicima,pa ovi sada sto igraju zvezdi nemaju kvalitet,da ceo tim zvezde ubecemo u dres ofk beograda bili bi dvanaesti,mnogi su tu zahvaljujuci menadzerima i lopovima,a ne zato sto su stvarno kvalitet,vise od deset godina sam na tom severu i gostovanjima,ovo je rasulo,nikad nije bilo ovako,muka mi je vise od prica sudije i svi ostali,pa nek daju tri gola na tekmi ni sudije nece moci nista,sad ce opet pustiti pricu o dzajicu(inace coveku od kog je sve pocelo) kako se vraca da bi utisali navijace,pobedice opet par tekmi,na derbiju ce pokidati pa ce sve ispocetka,a dug ce samo rasti,lopovi su u klubu a sto je najzalije nevidim nikog ko bi mogao doci i popraviti to a dxa i sam nije lopov,reko sam da posle bordoa necu pljuvati igrace nikad al ovo je sramota zza zvezdu,lukicu odlazi,vesicu takodje….

Reply
aleksandar нов 4, 2012 at 10:50

Posle 9 godina na Marakani, nema me vise dok ne vidim obavestenje da idemo da teramo Lukica, Vesica i ostalu bagru. 5 godina sam bio nepopravljivi optimista, krivio sve zive osim da pogledam u nase dvoriste. E pa 6. necu. Kad su vec vodje Lukicevi placenici, zasto barem ne organizuju MIRNE proteste, da idemo svi na Terazije, mogu da se kladim da bi doslo minimum 30.000 ljudi i oterali bi ih kad tad, time bi privukli paznju celog sveta da vide kako se u Srbistanu namesta i sistematski unistava celokupan sport.
Zasto ne dozvole privatizaciju? Pa dok nas Miskovic i kompanija koji su vec zakupili svo zemljiste na celoj Autokomandi ne oniste nece dozvoliti. E onda ce se javiti drzava kao investitor da nam sagradi tamo neki stadion tipa u Borci i svi cemo kao biti srecni.
http://www.youtube.com/watch?v=6s_jKWdILxg&feature=g-all-u

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 11:28

ЈА САМ ЗА ТО ДА СУТРА КРЕНЕМО ДА ИХ ТЕРАМО….

Reply
comi нов 4, 2012 at 09:34

Nije da nece nego neznaju. Lepo je Andjus objasnio za te igrace svaka mu je zlatna.

Reply
Uros нов 4, 2012 at 09:13

Nepostojeci penal koji je sviran protiv nas je dobro dosao da se krivica uputi na neku drugu adresu,sudija nas je upropastio,odmah sednica upravnog odbora pa saopstenje,stari vesicevi trikovi i zajebancija.Osteceni smo zestoko to nije sporno,ali pitam se kada ce sednica povodom vasih velikih rezultata da dodje na red,kako je krenulo cini mi se nikad,ili mozda kako nasi prijatelji kazu kada i matematicki izgubimo sanse za titulu.Nas klub tone sve vise i vise,nije to samo na terenu….tzv.predsednik izjavi pre neki dan i osta ziv,ko nije zadovoljan neka ide iz Zvezde,para nema i kraj.Idi ti sramoto jedna,idi bre i ne vracaj se sesta zvezdina zvezdo,covek se toliko osilio pa je angazovao obezbedjenje da jurca ljude po zapadu koji vicu protiv njega,ej bre ljudi jel to moguce,usput momci su naoruzani,ej bre naoruzane momke salje na ljude po zapadu,na zapadu ima maltene vise obezbedjenja nego publike,pa koga se vi to plasite smradovi jedni,ovo sto pisem je istina nije nikakva mastarija,cisto da se zna.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!

Reply
Savo нов 4, 2012 at 08:58

Prokletstvo se nastavlja. Pantic zavrsio sezonu 😥

Reply
Ћошке нов 4, 2012 at 08:44

Ми морамо да схватимо да ми од ових играча који сада играју у Звезди тражимо превише, а од многих и немогуће. Нема то везе са грбом, мотивацијом, дресом, чашћу, историјом … то једноставно има везе са психо-физичким квалитетима тих играча. То што они играју то је њихов МАКСИМУМ. Они боље од тога не могу. Чак и да редовније примају плату. И сулудо је то од њих тражити, као сто је сулудо нпр од мен
е тражити да сликам, цртам или певам када ја то нити умем, нити имам дара.Чак и они који имају неког талента за фудбал лоше су водђени и лоше учени у млађим категоријама, нестручно, старомодно и непрофесионално. Данашњи наши играчи фудбал виде као занат, као што је пекарски, лимарски, молерски, аутомеханичарски занат само се фудбалски најбоље плаћа. Родитељи данашњу децу гурају на фудбал као да их шаљу на тај занат. У фазону „иди сине пикај лопту тамо то се добро плаћа“. И када се са таквим ставом крене ми онда добијамо фудбалера (радника) који иде на посао (на утакмицу) да отаља то што има, као што и већина радника у Србији иде на посао само да га отаља. Још ако је лоше плаћен, то је онда мука на куб. И никако не може да роди квалитет. Зато и није чудо што нам огромна већина играча завршава по Кини, Тајланду, Сингапуру и екипама из нижег ранга такмичења у Европи.
Ти момци, ти играчи су пре свега менталне нуле. Мотиви су им снобовски-добра кола, сплав, жута стампа и сисата плавуша. Они углавном због тога играју тај фудбал, а не због тога што га воле или да би били прваци, играли у Звезди, дали гол Милану или Јунајтеду и по Томе остали упамћени као многи пре њих. Не, њих то не занима.Нити баш најбоље разумеју. Њихом мозак није способан да оде толико далеко, јер су расли и васпитавани у накарадном систему вредности и непостојања основних моралних начела. Зато је и сулудо, нереално и непоштено од њих тражити више.
Из свега овога произилази да ови играчи данас нису криви што су ту, јер их нико није терао пушком да играју за Звезду, већ има је дао паре. А ко их је довео и дао им паре то је сада нека друга, али ГЛАВНА тема вецћгодинама. А не постојећи или непостојећи пенал.

Reply
ds нов 4, 2012 at 08:49

Ma sta nam naprica kakve to igrace ima partizan pa melje sve redom jos gore od nasi :facepalm:

Reply
Ћошке нов 4, 2012 at 08:53

Јеси ли те учили у школи за тачку и зарез ❓ :facepalm:

Reply
ds нов 4, 2012 at 09:49

ne jesi li te ucili nego nepismeni jesu li te ucili :facepalm:

Reply
Ћошке нов 4, 2012 at 12:20

Једно је грешка при куцању јер су и и у једно крај деугог на тастатури а друго је непознавање правописа и граматике. :facepalm:

Ћошке нов 4, 2012 at 08:44

Сећам се када сам тамо негде 1990, 1991. године седео у кафани крај тада прволигашког фудбалског судије а сада високог судијског функционера Н.Н. који је навијач Партизана и прислушкивао разговор између њега и пријатеља везано за неки дерби који је судио. Каже он колико сам се ја трудио да машем или пуштам офсајде нисам могао да им помогнем никако. Звезда је била много јача. Одговор је тај за синоћњи пораз Звезде од Јагодине. Требали сте да дате 3 гола и онда им ни сто судија не би помогли. Да нас краду, краду нас. Да помажу онима, помажу али Лукићу ти лепо иди одатле па да се оправљамо.

Reply
Djole- Jagodina нов 4, 2012 at 08:27

JOVANA ovi sto te kritikuju za tekst su daleko od realnosti i nemoj da se osvrces.Cinjenica jeste da 6 godina sudije njima pomognu na jednu ili dve utakmice a nama na isto toliko odmognu evo i ove godine ista prica i tacno je da je penal resio utakmicu ali gde smo bili prvih 45 minuta pa na Marakani se nisu sa nama igrali ni svetski velikani a juce nas je Jagodina razbila i to treba reci.Dalje je sudbinu preuzeo sudija ali Zvezda nije neki treceligas(mada sve vise lici)pa da padne posle primljenog gola i jos izgubi a imalo je vremena za jos tri gola od penala.Mi navijaci imamo obavezu da sprecimo manipulaciju jer ce sad svi da se skrivaju iza sudije a problemi ce se gurati pod tepih.I zasto ne imenovati krivce:Dokle ce Mladenovic da igra decko sem dve tri utakmice koje je dobro odigrao ostalo ni za trecu ligu,dali ocekujemo titulu sa Cavom,Lukom,i Milijasem tri najsporija igraca u ligi koji zajedno pretrce 10 km a imaju snage za 50 minuta a igraju na najvaznijim mestima u timu.I na kraju najveci krivac nas MURINJO koji nezna da je ovo 2012 godina i da se danas igra moderniji fudbal bas kako nam je Jagodina demonstrirala.Kukali smo na Robija ali sad je jasno da smo iako gubili bili ponosni jer smo igrali i gledali fudbal a sta je sad ovo nasta ovo lici BRUKA I SRAMOTA i ako ima imalo casti on ce da ode ali cisto sumnjam sve je to ista banda sa Lukicem na celu.Nema nama spasa ista prica svake godine.Placeni navijaci koji stite gazdu,placene sudije koje resavaju titulu,pesma tole lopove koju i sam tole peva a mi idalje zaljubljenici u Zvezdu i dalje tuzni i razocarani jer smo svi zatajili.TUZAN I RAZOCARAN ALI STA TO NJIH BRIGA

Reply
Zvezda mi je sve... нов 4, 2012 at 11:36

Koji si fudbal gledao sa Robijem???? Sa Robijem u ovo vreme smo već bili u zaostatku od devet bodova. Kažete da igrači koje imamo nemaju kvalitet za Zvazdu. Ko je selektirao te igrače, ko je obavljao ulogu sportskog direktora, ko je igrao nerešeno sa Radom u prvom našem kolu a imao igrača više oko 70 minuta. Iako navijamo za Zvezdu, ništa nam ne bi smetalo da budemo realniji kad komentarišemo. Pa ljudi ovde pljuju Piksija, a kod njega smo za redom uzeli dve duple krune i dva puta igrali ligu Evrope. Zar vi stvarno mislite da će Džaja da vrati Zvezdi stari sjaj?????? Nek nam je bog svima u pomoći ovakvima kakvi smo.

Reply
neshha нов 4, 2012 at 19:54

Ako ne znas koji se fudbal gledao sa Robijem,nemoj vise ni da ga gledas jer NE RAZUMES!Predji na bocanje ili plivanje!

Reply
sasa нов 4, 2012 at 08:04

Sudija jeste kriv za penal ali ljudi imali smo 26 min. da damo gol i pre toga smo imali sansi. Ljudi mi smo ZVEZDA mi bi svakoj ekipi u ovoj nasoj ligi trebali minimum tri komada da damo. Zato nema kukanja idemo da pobedimo u ove cetiri utakmice.

Reply
Nedjo Pljevlja нов 4, 2012 at 02:16

Pa, sta je ovo, kakav je ovo tekst!!!? :facepalm: Pa, ovo je neverovatno… Pa, dje ti Jovana zivis zadnjih 5 god!!? SVI vide, SVI znaju, i …DRZAVA CELA ZNA… samo Jovana ne zna!!!? Pa, ne mogu da verujem sta se objavljuje na nasem sajtu :facepalm: Recenica: „I zasto se krivac uvek trazi van svoje kuce?“ je, blago receno KRIMINALNA… Kao da je ona lopovcina pisala… Verujem da ce samo „on“ biti vrlo zadovoljan ovom tvojom pisanijom… Bilo bi lepo da procitas komentare Milosa, bakalisa, Nemanje idr, i mozda neke stvari i ukapiras… MOZDA si ti ovim htela da posaljes poruku Lukicu i upravi? I ja sam za njegov i odlazak cele uprave (iako su, mislim, oni ponajmanje krivi za ovo sto nam se desava godinama)… Ali, nacin na koji si to uradila je katastrofalan… I na kraju – slag na tortu: kazes najteze je ako se izgubi vera!!!!? :facepalm: U koga, bre!!? U nasu Zvezdu!!? Tebi svaka cast, ali ja – NIKAD!!!!!!!! I jos nesto, Jovana: Uzecemo titulu ove godine, iz inata… SAmo, pssst… Nemoj to da kazes onoj lopovcini jer ga moze srce „okinuti“.. 😉 Izvinjavam se ako sam bio malo grublji, ali si me bas iznervirala… P:S:Drzava cela zna da je lopovcina…

Reply
milos нов 4, 2012 at 02:36

Evo lajk od mene izgubiti veru isto je kao preci na suprotnu stranu brda isto i ovi kao dok je Lukica na Marakani ja necu dolaziti 😯 Nekad bol nikad strah nekad muk…

Reply
Zvezda-Zivot нов 4, 2012 at 03:46

Ala vi kenjate! Sta bre nije tacno u tekstu???? Muka mi je od vaseg glumatanja bre!

Reply
Aca нов 4, 2012 at 01:58

prvo treba sa tribina (tj. iz nas) izbaciti sve sto nema veze sa sportom i ljubavlju prema klubu oko koga se okupljamo, to znaci , religija,politika, medjunarodni odnosi, rasizam, kriminal…..pa onda to da trazimo i od uprave. a ne da serendamo ovde.
ja postujem dzaju ali ne dizite ga toliko u nebesa. dok u klubu imamo samoupravno drustvo bez odgovornosti bice ovako.
privatizacija !! sve ostalo je mazanje ociju!
svi vi drndate sluzbena kola a glancate svoja! sto bi se neko drugacije ponasao u “narodnom/svacijem/nicijem“ klubu?!
Pozdrav

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 02:04

УПРАВУ СИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИВАТИЗУЈЕ КЛУБ ИЛИ ДА ГА МИ ДЕЛИЈЕ ПРЕУЗМЕМО….

Reply
DULE нов 4, 2012 at 01:31

Ovde dok ne budu radile stangle nema nista od nas! Umesto sto su otisli u Genovu da prave gluposti bolje da su navatali ovde sudiju koji nas je pokrao i stanglirali ga pa da vidis da li bi neko sudio ovako. Tada im ni Beljin ne bi mogao da pomogne! A ovako nema nista, oni rade svoj posao i kradu a mi tu nista ne mozemo jer od zalbe i kukanja nema rabote.

Reply
Armija 5 нов 4, 2012 at 03:51

Nikad nisam podržavao nasilje, ali nekad se drugačije ne može… Rušili smo vlast, kriminalnu vlast, ubice i ološ ove države, a ne možemo jednu lopovčinu iz FSS-a… Treba da se zapitamo kakvi smo mekušci postali da dopustimo da nas gamad ka*a u glavu…

Reply
milos нов 4, 2012 at 01:29

Procitajte forume vi sto placete za Dzajom isto ste ga terali kao Lukica i iste price su kruzile a placeni navijaci ovo ono pa gde ste bili kad je bilo 200ljudi na tribini?
Drugo dovoljna je jedna ovakva kradja i titula pobegne koga kriviti kome se zaliti ?
Treba biti spreman na ovakve situacije i pitanje kako reagovati na njih!

Reply
Coxy нов 4, 2012 at 01:23

Ma,da…Hajde sad svi da lajemo…Zar mislite da ce ako dodje Dzajic nesto radikalno da se promeni???Pa i on zna da nema nista od promena,pa ni nece da se prihvati posla…inace bi vec dosao za predsednika…Zaglibili smo i sad smo ga naje..li…Bice dobro ako ne zavrsimo k’o Rendzers,u cetvrtoj ligi…Jbg,sta je tu je…Cekaj nekog Covica u fudbalu i trpi…Ni ovaj clanak,ni moj komentar nece pomoci Zvezdi,samo ce nam se glodari vise smejati…jbg…

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 01:14

ТАЧНО САМ РАЗОЧАРАН НАМА ДЕЛИЈАМА…МОЛИМ АДМИНЕ МЦЗ ДА ПОКРЕНУ НЕКУ АКЦИЈУ…ИЗГЛЕДА ДА ВЕЋИНИ ДЕЛИЈА НИКАКО ДА ДОЂЕ ИЗ ДУПЕТА У ГЛАВУ И ДА СЕ НАПОКОН ПРОБУДЕ И ВИДЕ КАКО ЈЕ ЛОШЕ СТАЊЕ У СПОРТСКОМ ДРУШТВУ…

Reply
Aco нов 4, 2012 at 01:05

Prvo da nam se vrati Dzaja , sa njim idu i rezultati … A ovi , sta rade , samo nas unistavaju i u vece dugove uvlace , tolike price su bile da izlazimo iz dugova , da se vraca opet stari sjaj , kad ono sve dublje i dublje tonemo , dokle vise da slusamo lazi , koje nikuda ne vode!?

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 01:08

АЈДЕ РЕАЛМО ШТА ЋЕ ЏАЈИЋ МОЋИ ДА УРАДИ КАД ИМА ДУГОВЕ 40,50,60 МИЛИОНА…?

Reply
Neso нов 4, 2012 at 01:12

Царе вјеруј ми да је Џаја ту мислиш да би онај магарац ћелави смио онако нешто да досуди, мислиш да би нас крали и хандрили на сваком кораку? Да ли мислиш да би играчи играли онако манекенски? Џајај је институција.

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 01:15

ЈА НЕ ПРИЧАМ О ТОМЕ ВЕЋ О ДУГУ….НЕБИ ИМАО ПАРА ДА ДОВОДИ ИГРАЧЕ…

Reply
aleksandar stojanov нов 4, 2012 at 02:44

džaja bre nazad na marakanu,posle onoga što su mu uradili za inat će im pokazati kako se vodi jedan klub kao što je zvezda i da džaja nije džabe legenda kluba

Reply
Aco нов 4, 2012 at 01:18

Kad pomenes Dzaju , odma mislis na nekog ko ima uspeha, neko ko ima postovanje , neko cija je rec svetinja , nekoga koga svi vole kao coveka i kao fudbaleru , neko zbog koga moras da budes najbolji u svemu , kao sto je on bio i kao fudbaler , kao sportski direktor i kao predsednik , neko za cije je vreme osvojena najveca titula , neko ko ima viziju , itd…. To ti je Dragan Dzajic
!!!

Reply
Zvezdan нов 4, 2012 at 00:59

Penal je prelomio utakmicu i da ga nije bilo Zvezda bi rutinski privela utakmicu kraju.

Reply
STARA ŠKOLA нов 4, 2012 at 01:10

Kratko i jasno.

Reply
darko нов 4, 2012 at 00:59

Hocemo da citamo ovakve tekstove ceo zivot ? ili ce da menjamo nesto ???

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 01:04

БРАТЕ ТО ЈА ПИШЕМ ВЕЋ ПОЛА САТА….АЛИ НИКО ТО ДА РАЗУМЕ….

Reply
otpisani101 нов 4, 2012 at 00:53

tekst je potpuno na mestu…borili su se u drugom poluvremenu a prvo ko da nismo ni igrali…na polusezoni promene i ja cu imenovati…svi napolje…prvo vladan lukic i kompletna uprava…pa novi ljudi u skupstini…pa novi trener , jankovic sto pre napolje zajedno sa lukicem…evidentno je da covek nema pobednicki mentalitet…prvo da kazem da sam bio najveci protivnik prosineckog i smatrao da gore ne mozemo da igramo…dosao je jankovic i od najgoru zvezdu sa prosineckim stvorio jos goru…zvezdi treba trener koji je imao kakav-takav uspeh u trenerskom poslu…makar da je iz trece lige uveo ekipu u drugu ligu,jer covek je nesto uspeo i bar zna da pobedjuje pa makar bilo i u trecoj ligi…prosinecki je bio pocetnik…jankovic sto ga hvale da je mnogo pametan iza sebe nema niti jedan rezultat vredan postovanja…pa se zato bogatiji klubovi ne otimaju za njegovu pamet…evidentno je da je najveci krivac uprava i lukic jer nemamo para,nemamo rezultata i ja neznam da bi neki veliki klub trpeo presednika koji za 3 godine doveo klub pred stecaj,titulu se u zvezdi vise niko i ne seca…i lepo je neko rekao-krivi smo mi koji smo cutali…

Reply
delijakimi нов 4, 2012 at 00:46

Hajde svi malo muc, muc glavom pa da mi odgovorite na pitanje, koja b…la ce da dodje u zvezdu da bude predsednik kluba kada nas klub ima ovakvo sudjenje i kada je svaka sezona nemoguca misija da se osvoji titula dokle god je karadzic na celu fss-a??? I jos nesto, nemamo mi los tim, posle dugo godina mogu cak i da kazem da smo za nijansu bolji od groblja ali sta to vredi kada igramo namestenu ligu. Pa ljudi shvatate li da je sve ovo samo farsa a mi se ovde samo svadjamo jel lukic ili nije…
I jos da dodam da cak nismo lose ni odigrali, do penala smo bili mnogo bolji a onda stupa ovaj sudija koji je clan grupe grobari cokot i odradi posao…
I tako stvari stoje, dok ne promeniti fss nema nista od titule pa se vi i dalje svadjate jeli je lukic ili nije…

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:51

ЈА И ТИ НИСМО ГЛЕДАЛИ ИСТУ УТАКМИЦУ..ПРВО ПОЛУВРЕМЕ СМО БИЛИ ОЧАЈНИ..ДРУГО СМО ДО ПЕНАЛА ИГРАЛИ НАЈБОЉЕ ДО САДА У ЛИГИ…А ОД ПЕНАЛА КО У ПРВОМ ПОЛУВРЕМЕНУ…

Reply
delijakimi нов 4, 2012 at 01:04

Slazem se sa tobom da je prvo poluvreme bilo ocajno, ali drugo smo odigrali odlicno do penala, dok nas ovaj nije sasekao! Redjale su se sanse…najboljih 30 minuta ove sezone…

Reply
Djole- Jagodina нов 4, 2012 at 08:35

Izvini a dali ti pricas o Zvezdi.Pa penal je bio u 65 min odtalo je jos 25 pa sta ako smo primili gol sto ga nismo dali nego primili.45 min bruke pa onda 15 min fudbala pa katastrofa ej bre Zvezda je to nemoze to tako nemojte ih podrzavati nego kritikujte nedajmo da se kriju iza penala jer od kad je dosao Jankovic mi licimo na amatere.POZZ

Reply
MILAN KG нов 4, 2012 at 00:41

po meni sudija nije kriv za poraz!!!!!!!! vec nasi kvazi igraci koji igraju kao babe, po meni je ono cist previd sudije desava se i nama su svirani sumnjivi penali pa nikom nista. lukic pardon vesic je jedva cekao ovako nesto i odmah se sazivaju sednice trazi se glava onog nesretnog sudije, jel treba da obesimo coveka ? imali smo pola sata da pobedimo nismo uspeli i sta sad visdite kako sudije grese u engleskoj,u ls pa niko ne trazi njihovu glavu na panju. poraz od jagodine je dosao danas a prema igri mi nismo zasluzivali ni neke ranije utakmice da dobijemo, ovo sto se radi je pokazatelj nemoci kluba kluba bez manira mi smo uvek bili gospodski klub od kad je lukic dosao poseljacili smo se u pm. pravi se fama da mi ne smemeo da izgubimo posle svakog poraza pisu se saopstenja poziva na linc sudija itd muka mi je vise od tih gluposti postali smo smesan klub vise nas ni donji srem ne respektuje dotakli smo dno.

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:39

ОВДЕ ПОСТОЈЕ ДВА РЕШЕЊА.ПРВО:ДА СЕ ОВДЕ ПРЕПУЦАВАМО И МИРНО ГЛЕДАМО ДАЉЕ ШТА ЋЕ БИТИ И НИШТА НЕ РАДИМО..А ДРУГО:ДА СЕ ПРЕДУЗМУ НЕКИ КОРАЦИ ДА СЕ СКУПЉАЈУ ПАРЕ,ПРЕПОРУЧЕ МЛАДИ ИГРАЧИ ЗА ЗВЕЗДУ..АЛО ЉУДИ ПРОПАДЕ НАМ ЦЕЛО СПОРТСКО ДРУШТВО…АЈМО ДЕЛИЈЕ БУЂЕЊЕ ДОК НИЈЕ КАСНО…

Reply
protxluxa нов 4, 2012 at 00:35

nemoj vise da serete i vi , sta plazma digi ovo ono,zasto opet krivite igrace, kriv je trener i oni koji su ga doveli, kriva je uprava, zasto da se toliko ide okolo,zar se plasite ili ste placenji, pa kazi bre ko je doveo ove igrace, ko je postavio trenera, ko nas laze vec evo sestu godinu,zasto cutite i verovatno blokirati moj komentar, zasto??? krivi ste i vi koji imate moj manipulacije, jer upravo na ovakvim site-ma lazete narod, a za to uzimate pare ili ste stvarno ludi,
kriva je upravo fudbalskoh g kluba FK nepostojeci,

Reply
Milos нов 4, 2012 at 00:30

Ne slazem se sa tekstom uopste, ja ne pamtim da je ijedna ekipa Zvezde ovoliko zelela pobedu, ovoliko se radovala svakom datom golu, posedovala ovoliko zajednistvo i homogenost kao ova. Mozda nije najbolja ekipa u poslednjih 10 godina ( mada je jako blizu tome), ovo je Zvezda i treba da budemo srecni sto oni pokazuju zelju za igrom iako ne primaju plate mesecima, pamtim kad je Den Tana bio na celu Zvezde, ta ekipa maltene nije ni igrala. Posle pobede svi odmah „Bravo, svaka cast, tako se igra za Zvezdu“, ali treba pogledati situaciju realno, da je ovo nenormalno mlad tim, izuzev 3 igraca, i da im sad vise nego ikad treba podrska, da pokazu svoje pravo lice pred predstojeci derbi, jer tu sudije mogu malo, a nasi momci mnogo. Ajde malo podrske bre!

Reply
zvezdas нов 4, 2012 at 02:11

Brate dokle vise podrske? Imace je do derbija,ako ne pobede bice svasta evo budi siguran jer ljudi koji vole zvezdu ovo vise ne mogu da trpe :facepalm:

Reply
Kenta нов 4, 2012 at 00:29

Danas se ne bih bavio ni trenerom ni njegovim fudbalskim znanjem koje je minimalno i nema ni jedan jedini parametar da vodi nas klub, predsednik iz sopota ne zasluzuje da o njemu diskutujemo, zaista….ovog puta pozabavio bih se navijacima….
Posle danasnjeg meca sa Jagodinom, sramnog navijanja i pokusaja obmane vecine navijaca koji su dosli da podrze svoj voljeni klub, manje vise sve je jasno, mislim da ne postoji niko objektivan koji ce reci da ta plejada momaka sa sipki nije placena, tuzno je bilo biti deo tog dekora na severu…
Nije Tole kriv sto je nasa Zvezda ocajna, niti je kriv sudija, ne mozemo krivca uvek traziti sa strane, a prave krivce za katastrofalnu situaciju u klubu skrivati…Podseticu vas da prilikom izbacivanja Robija iz Zvezde ista ta plejada momaka sa sipke izdala je proglas u kome stoji da ce kako oni kazu terati despota iz sopota onog casa kad titula bude nedostizna, pitam ja vas da li treba i dalje da se nadamo posle danasnje predstave i bodovnog minusa?!
Nekada su DELIJE SEVER imale neki kredibilitet imali su svoj stav po pitanju politike, po pitanju nase Zvezde, prednjacili su u borbi protiv svega onoga sto je nakaradno u drustvu, danas su DELIJE SEVER u svrsi cuvanja fotelje jednog tj. dva coveka Lukica i Vesica….
Dalje, pri ulasku na stadion dobili smo zanimljiv letak, u kome se konstatuje da iz utakmice u utakmicu navijanje nije na nivou prethodnih utakmica te da treba da navijamo jace i bolje, da podrzimo cirkus u kome svi ucestujemo….Pitam ja iste te koji su sastavljali letak, jesu li se zapitali ko danas vodi navijanje i ko danas pise tekstove izuzetno GLUPIH pesama, zasto bi iko pevao pesmu A MOZGA NEMA npr. ili mnoge druge pesme poput one gde se opisuju paorski radovi TEREN PREORITE….
I zavrsio bih na kraju….pokusajte na youtubu da nadjete link svadbe momka iz zarkova, jednog od vodja navijaca, i videcete ko su gosti, lukic, stefanovic ,nikolovski….e sad zamislite jednog Dragana Dzajica na svadbi kod navijaca, gde se penje na sto i djuska kao …..

Reply
Neso нов 4, 2012 at 01:24

Brate svaka ti cast!!! Procitajte svi ovo sto je covek napisao. Apsolutno si u pravu, nemam [ta dodati.

Reply
bakalis нов 4, 2012 at 00:28

Veliki je problem sto se menjaju teze,nije problem izgubiti svi gube to je sport ali zato imati s druge strane ekipu koja ima 9 uzastopnih pobeda msm ljudi to je neverovatno i to se ponavlja iz godine u godine(filijale tj.lagane utakmice,sudjenje uvek u njihovu korist ali uvek bezbroj primera ,njihovi navijaci ne dolaze iz tog razloga na stadion jer znaju pozadinu svega),ljudi drze sudijsku organizaciju(Spasic,Veselinovic,Grujic,pa i Mazic(setimo se subotice od pre godinu dve),Jovanetic..),ovo je danas bila klasicna sudijska kradja(namerna).Da se razumemo Zvezda je igrala losu utakmicu tu nema dileme i izgubila kao sto gube i drugi timovi svuda u svetu i to je sstavni deo sporta ali ovo sto se radi sa druge strane nije sport definitivno vec kriminal!!!Uprava mora da ode to je jasno!!!!!

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:34

ЈА СЕ СЛАЖЕМ СТОБОМ…АЛИ СВИ СУ ЗНАЛИ ДА ДАНАС ДОЛАЗИ ГЛОДАР ДА СУДИ И ДА ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ ДА НАМ СЕ ДЕСИ ОВО ШТО СЕ ДЕСИЛО…И ДА СУ СЕ ВИШЕ ТРУДИЛИ И ДА СМО ДА ЛИ ДВА ГОЛА НИКО НАМ НЕБИ НИШТА МОГАО..ДОК ГОД ПОБЕЂУЈЕМО 1:0 ОВО ЋЕ НАМ СЕ ДЕШАВАТИ…

Reply
bakalis нов 4, 2012 at 00:42

Druze znam lose smo odigrali posebno prvo poluvreme ali kazem ti ovde nije toliki problem izgubiti vec ono o cemu sam pisao,prvenstvo nije izgubljeno daleko od toga ali se ovim stvarima mora stati na kraj

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:47

СЛАЖЕМ СЕ….ТО ТРЕБАМО МИ И ДРЖАВА ДА СЕ НЕ ДОГАЂАЈУ ОВАКЕ СРАМОТЕ…АЛИ НИ МИ ДЕЛИЈЕ НИШТА НЕ РАДИМО ДА ПОМОГНЕМО КЛУБУ…

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:27

ПА ВИДИМ НИКОМ СЕ МОЈ ПРЕДЛОГ НЕ СВИЂА..ЈЕР ЈЕ СВИМА ЖАО ДАТИ ПАРЕ…САМО СМО НА РЕЧИМА ЈАКИ….

Reply
Milan нов 4, 2012 at 00:26

Da se ne layemo penal je odredio dalji tok meca …Lopatari nema de da kiksnu kada sve yatvaraju gde je ćgustoć OFK-a,Rad … cisto da se potvrdi gradivo da se osigura … pa jel ima neki ZVEZDIN SUDIJA DA ODSUDI JEDNU UTAKMICU LOPATARIMA …. :facepalm:

Reply
severac нов 4, 2012 at 00:25

AMIN, AUTORU TEKSTA.
Malo sam igrao fudbal, i malo komentarisao veceras. Zar je moguce da fudbalski „nepismeni momci“ dodju do dresa onoga sto ja najvise volim. Zar je moguce da dva stopera cuvaju jedan drugog dok njihov spic prima loptu na kapici sesnaesterca. Zar je moguce da stoper kod drugog gola gradi-gubiloptu i stvara gol sansu protivniku, dok u isto vreme njihov napadac se krade nasem trojcu u petercu i daje gol. Zar je moguce da nas playmaker (jedan od dvojice, a nije Milijas) ne moze da na povratnu loptu sutne u ovkir gola, vec tri utakmice (a jos uvek je starter). Zar je moguce da Bajka nakon odbranjenog penala niko ne zastiti. Zar je moguce da nas levi bek postoji na terenu kao „Alisa u zemlji cudesa“, i ZAR JE MOGUCE DA SE POSLE SVEGA, OSECAM TAKO PRAZNOOOOO….

Reply
Немања нов 4, 2012 at 00:21

Да одмах на почетку кажем, против управе сам, али овде се жестоко мењају тезе.
Залагање је било проблем у првом полувремену, али никако не у другом. Сви знамо како смо играли до пенала. Овде за крајњи резултат није криво наше „незалагање“ већ искључиво и само судија. Ок, треба погледати своје грешке, али не треба не гледати туђе. Овде је туђа грешка далеко већа од свих наших, јер да није било тог „пенала“ , не верујем да би Јагодина дала иједан гол, а да би Звезда остала само на једном.
Превише кривца тражимо у себи. А и није Звезда свемогућ клуб, као нити један други, да не може да изгуби ни од кога, а поготово под оваквим условима. Па и Барса изгуби од Осасуне, и Јунајтед од Вулвса, и БАТЕ од Нафтана, и Бајерн од БАТЕ-а. Што онда Звезда не би могла да изгуби од Јагодине? Наравно, поштено да изгуби, Али проблем је што неко други не може да изгуби. Не јер не може, већ јер се не дозвољава. Против исте ове Јагодине, Јагодина је била покрадена, а не Партизан. Све то даје јасну слику о томе какво је ово првенство. И не мислим да је титула изгубљена, напротив. Но, све ће се видети у наредним данима.

Reply
sasa нов 4, 2012 at 00:48

Najbolji komentar svaka cast…samo sta ce se videti u narednim danima??
Ja mislim da ce pustiti 2 dana da se smire strasti a onda sve po starom kako smo i navikli

Reply
dragan нов 4, 2012 at 00:20

zasto niko ne kaze vise lepo da je vreme da lukic ode? i gasprom ne uplacuje dogovereni novac zbog njega. Da ne pricam o odlasku kleuta u FSS cime je dao toletu kredibilitet. A o oporavku zvezde tek ne treba trositi reci

Reply
nikola нов 4, 2012 at 00:20

ma dajte.. Lukic i kompanija su krivi za mnogo toga,ali dok se mi koljemo zbog njih,vodja,nezalaganja itd,Tole i glodarska kompanija nas je.u kako stignu.. Lukic je trebao da ode kad je pogubio konce,a to je bilo jos kada je oterao Pizona.. Nego nasa muka je to sto nigde nema onih velikih Zvezdasa koji imaju petlju da dodju umesto Lukica.. ali ni to nema nikakve veze sa titulom.. Ljudi,da mi imamo 30 bodova iz deset utakmica partizan bi imao 33 (smislili bi nacin).. Mi pevamo sa tribina,njih zabole.. Mi izdajemo saopstenja njih zabole.. Liga nam je toliko bedna da je dovoljno da te sudija dva puta zezne i kraj.. Protiv spartaka je bila bruka,ali i Barsa nekad ima krizu igre i prospe bodove,nisu ni igraci masine,samo svemocni Partizan nema (a ne mogu da pobede ni Nefci na svom stadionu!!)… zar je toliko tesko da umesto sto lajemo u prazno,lepo se oganizujemo ,pa svi ispred saveza ,da blokiramo da niko ne udje,pa ako treba tri meseca i kraj.. Siguran sam da bi nas bilo MINIMUM 10 000(ako ne ,i nismo grupa),pa bi se cela zemlja zamislila..DO KRAJA,MI ILI ONI.. Izvinite sto sam oduzio…

Reply
CZHN нов 4, 2012 at 00:16

marakana-slažem se u potpunosti.Sve je ovo ok,vi ste odlična ekipa,sjajno radite ali kada nas vec pozivate da glasamo za vas itd onda ispoštujte želje onih koji su zaslužili da se ne uvija u oblande…Znači,Lukiću i ostali-VI STE KRIVI KOLIKO I NEKI IZ FSS,pojedini igrači-NAZAD U KLUBOVE DJE JE BOD KAO KUĆA,vodje navijača-KAD STE MOGLI DA ŠAMARATE KOROMANA KOJI JE GINUO,ŠAMARAJTE I OVE…Darjan iz Mozzart-a je oštriji kad treba!Nemojte krivo da shvatite,pratim vas dugo,poštujem ali…maske su odavno pale a konkretne poruke nema.

Reply
Spartacus нов 4, 2012 at 00:15

I mislim da smo se zaje**li sto Lazovic nije prodat ljetos jer je evidentno da se njemu ovde ne igra…zato cemu i cena zbog njegove igre pasti i vec mu pada i ni u snu za njega vise necemo moci uzeti 4-5 miliona koliko je nudjeno…

Reply
VLAJKO^^ нов 4, 2012 at 00:18

Pitanje je dali je to nudjeno… Da je nudjeno toliko prodali bi ga odmah

Reply
Anketa нов 4, 2012 at 00:59

Nudjeno 3 , ali nasi su trazili i sleper Red Bula pride.
:facepalm:
Vi nemate predstavu kakvi diletanti i kakav olos vodi klub.

Reply
sonja нов 4, 2012 at 00:14

NE TREBA NAM PLACENA TITULA…

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:14

ТО ЋЕ СУДИТИ МАЖИЋ…

Reply
sonja нов 4, 2012 at 00:14

Kazu da nesto je trulo u drzavi Danskoj…
Ima i toga sto si ti napisala, gledali smo veceras i kradju i nezalaganje i bezidejnost… Sto je najgore od fudbalera koji su parirali ravnopravno jednom Bordou… Ali, tada su sve gledali menadzeri, a ovo s… od lige ne prati niko sem tola-vola, pa se vuku po terenu… Za „penal“ neki drugi put sad mi je proradio zeludac.

Reply
Spartacus нов 4, 2012 at 00:10

Ne bi ja svih 11 svrstao u isti kos… Sta zamjeriti danas Bajku? Ili Mudrinskom?

Ali zato mene interesuje sta je sa Mladenovicem, Lazovicem, Dimitrijevicem, Maksimovicem (za koga tvrdim da je najprecenjeniji fudbaler u Srbiji)? Do kad tolerisati njihovo nezalaganje, greske, nonsalantnost?

Ok…sudija jeste pogresio! To je jedan gol… Ali da smo mi igrali kako treba pucao bi nam k***c za taj gol…jer da je kako treba mi bi njima dali 3!

Reply
chramosta нов 4, 2012 at 00:08

nama je izgleda sudija kriv sto smo izgubili??? :facepalm:
a da nije možda naša igra kriva???
alo ljudi, pa jagodina nas je razbila, nismo 3 šanse stvorili,
i pored tog penala za njih, mi smo ih trebali razbiti, ali
mi nažalost nemamo igru, provlačimo se iz utakmice u utakmicu.
ne mogu nam sudije nista ako jednom pocnemo igrati,
ali nažalos struka nam je tanka, sto je najgore tako je i kog groblja

Reply
Aki нов 4, 2012 at 00:08

nemoj tako pricati, navijaci sa severa. Mozes reci neke vodje ili deo severa, ne mozes reci navijaci sa severa. Ja idem na svaku utakmicu kad sam u mogucnosti, nekad idem na sever, dajem sve od sebe, gubim glas, radujem se pobedama kao lud, tuzan sam mnogo kad izgubimo, sekiram se, gubim zivce. Okej je tvoja izjava ako mislis da je deo severa koji je glavni placen, ali ne mozes ti da prozivas navijace sve sa severa!

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:07

СВАКА ЧАСТ ЗА ТЕКСТ У ПОТПУНОСТИ СЕ СЛАЖЕМ СА ТОБОМ…УВЕК ТРЕБА КРЕНУТИ ПРВО ОД СЕБЕ…ЈА СЕБЕ КРИВИМ ЗАТО ШТО НЕ МОГУ ФИНАНСИСКИ ДА ПОМОГНЕМ ЗВЕЗДИ…МОГАО БИ СВАКОГ МЕСЕЦА ДА УПЛАТИМ 2,3 ЕВРА…НЕКИ ЋЕ РЕЋИ МАЛО…ЈЕСТЕ МАЛО АЛИ КАД БИ 2 МИЛИОНА ДЕЛИЈА УПЛАЋИВАЛО СВАКОГ МЕСЕЦА 2 ЕВРА ТО ЈЕ 24 МИЛИОНА ЕВРА ГОДИШЊЕ ПЛУС СПОНЗОРИ…МИ ОВДЕ МОЖЕМО ДА КУКАМО И ЧЕКАМО ДА ДРУГИ ПОМОГНУ АЛИ ТО СЕ ДЕСИТИ НЕЋЕ..НИКО НИЈЕ ЛУД ДА ДА 40,50 МИЛИОНА А ДА ДРУГИ УПРАВЉАЈУ СА ТИМ НОВЦЕМ…НЕГО МИ СМО ТАКАВ НАРОД СВИ СУ НАМ ДРУГИ КРИВИ А МИ НИ ПРСТОМ ДА МРДНЕМО…САД КАД ЈЕ НАЈТЕЖЕ ТРЕБА ДА СЕ УЈЕДИНИМО…ОЋЕМО ДА ОТЕРАМО ЛУКИЋА АЈМО НАС 2 МИЛИОНА ИСПРЕД СТАДИОНА УПАД УНУТРА И НОГУ У ДУПЕ А НЕ ПЕСМОМ УПРАВА НАПОЉЕ..ОЋЕМО ТОЛЕТА ДА МАКНЕМО ОПЕТ НАС 2 МИЛИОНА И СИГУРНО ЋЕ НАМ СЕ ПРИДРУЖИТИ ЈОШ МИЛИОН ЉУДИ И У ПАЗОВУ И НОГУ У ДУПЕ А НЕ ПЕСМОМ ТОЛЕ ЛОПОВЕ…САМО МИ МОЖЕМО ПОМОЋИ ЗВЕЗДИ И НИКО ВИШЕ…АЈМО ДЕЛИЈА АКЦИЈА ДОСТА СМО МИРНО ГЛЕДАЛИ И ПЕСМАМА ОПОМИЊАЛИ…

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ нов 4, 2012 at 00:19

АЈМО ДЕЛИЈЕ ДА ОРГАНИЗУЈЕМО НЕКУ АКЦИЈУ…АЛИ ОВАЈ ПУТ ПАРЕ У СПОРТСКО ДРУШТВО…И ТАКО ЋЕМО ПОМОЋИ ЦЕЛОМ СПОРТСКОМ ДРУШТВУ…И ПОГРЕШИО САМ НАС 2 МИЛИОНА ПО 2 ЕВРА ЈЕ 4 МИЛИОНА ЕВРА ШТО ЈЕ 48 МИЛИОНА ГОДИШЊЕ….АЛИ НАМА ЈЕ ЛАКШЕ ДАТИ ПАРЕ НА НЕКЕ ГЛУПОСТИ:ЦИГАРЕ,ПИВО,КЛАДИОНИЦА…

Reply
Geo нов 4, 2012 at 00:05

Ovako nesto pisem celo vece.Nemamo mi sta tuziti sudiju,jer igrom nismo ni zasluzili bolje.Da smo stvorili 5stopostotnih a ne jedva 2,sada bismo pricali o pobedi.Nema opravdanja u penalu,pa makar nam sudili u svakoj utakmici po 1.
Idealna prilika nesto krupno promeniti.Na primer predsednika?

Reply
Zoran Jovicic нов 4, 2012 at 00:04

lukicu,dokle?

Reply
Vidić нов 4, 2012 at 00:04

Samo da postavim pitanje. Da li vi mislite da će Lukić i uprava sa sobom poneti dug? Ne. Mi imamo taj problem koji ćemo teško rešiti. Što se tiče igrača, neki igrači,neću da imenujem. 20 minuta igraju i onda samo padnu šetaju se po terenu, svako zauzima pozicije koje njima odgovara. A mi što plačemo posle poraza, to nikom ništa. Igrate za pare, a ne za grb na dresu. To je vaš problem.

Reply
Zoran Jovicic нов 4, 2012 at 00:03

yh

Reply
Lukic Dobrila нов 4, 2012 at 00:02

sine sta napravi od kluba…

Reply
marakana нов 3, 2012 at 23:59

ne znam sta treba da se desi da bi administratori ovog sajta napisali neku ostru kritiku na racun uprave kluba ili da pokrenu neku inicijativu za promene u klubu ! ili ste zaplaseni i opomenuti od strane neke navijacke grupe ili nekog iz uprave kluba ili se ne daj boze slazete sa njihovim radom ! niste vi tanjug ili beta pa da samo prosledjujete informacije i poneked neki „uvijeni“ komentar.

Reply
Aleksandar нов 3, 2012 at 23:58

Dotakli smo dno dna…zao mi je ali je tako….Zvezdo volim te…..

Reply
bob нов 3, 2012 at 23:57

Upravo ovim rečima kojima ste Vi naslovili svoj članak, sam i ja pre 5 minuta završio svoj post na temu poraza od Jagodine na ovom forumu. Čista slučajnost? Teško.
Molim bilo koga da učini bilo šta da se nešto promeni u Zvezdi. Ljudi, duša me boli kad vidim kako se igraju sa istorijom, emocijama i ugledom. Plače mi se….
Nije kriv ni Tole, ni sudija, ni Vujošević, ni Đurić….. Najlakše je upirati prstom i lupetati. I uvek nam je neko drugi kriv. Zato smo tu gde smo.

Reply
Nikola нов 3, 2012 at 23:57

Bravo Jovana!

Reply
Radisa нов 3, 2012 at 23:53

Svaka čast za tekst,samobih postedeo Mudrinskog jer je on jedini veceras bio dostojan grba koji nosi

Reply
CzvBoys нов 3, 2012 at 23:53

Kome se skandiralo Pi**O CELAVA? Lukicu ili sudiji? Ovaj prvi je to više zaslužio.Sramota! :facepalm: Ne zanimaju me vise..sve dok pomenuti i kompanija Vesic i ostali ne odu iz kluba.Toliko! Navijaci sa Severa jos jednom pokazali ko su i sta su,po ko zna koji put.PLAĆENICI,KRIMINALCI!

Reply
Delija нов 3, 2012 at 23:48

Tako je,krenite ljudi sa ostrom kampanjom.. RUKOVODSTVO SE MORA OTJERATI,DOZIVICEMO KATASTROFU,DUG JE VECI OD 50 MILIONA.

Reply

Leave a Comment