Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Стање алармантно, Звезда дугује преко 60 милиона евра, спрема се реакција државе!

Потреси на Маракани не престају! Оно што се Црвеној звезди дешавало у протеклих десетак дана може лако бити сценарио невероватног трилера, јер вероватно нико не би могао да изрежира ово што посматрамо!

Све је почело у неком 60.минуту меча против Јагодине. Судијска (не)намерна грешка, пораз који је удаљио Звезду од титуле, лоша атмосфера у клубу и самом тиму… Кулминацију смо видели на Карабурми. Нови пораз практично је означио крај ове сезоне и шампионских амбиција нашег клуба. У исто време, означио је и крај владавине Владана Лукића, Горана Весића, Ђорђа Стефановића и осталих чланова управе Звезде. Навијачи су на Омладинском стадиону послали јасну поруку и играчима и челним људима клуба, а први одласци почели су одмах.

Тринаесто новембарско јутро почело је оставком Владана Лукића, а наставило се шокантном изјавом првог потпредседника Владе Србије, Александра Вучића, да Звезда дугује преко 60 милиона евра и да ће држава покушати да помогне и спаси клуб од гашења! Он се вечерас састао са представницима клуба, како би заједнички донели одлуку која би била најбоља по клуб.

Вучић је изјавио:

„Црвена звезда је проблем за све у држави и видећемо како можемо да помогнемо да клуб буквално не би нестао, а дужан је преко 60 милиона евра.“

Вучић је између осталог рекао и да постоје зинтересовани из инострантва који желе да улажу у српске клубове, али да су им најпре потребне гаранције државе.

„Морамо да видимо на који начин ћемо да извршимо репрограм њихових пореских обавеза јер не може да се дозволи да они не плаћају порез. Као што плаћају сви, морају и они. Пошто су огромна дуговања за порез, видећемо како да направимо одређени грејс период, па да онда идемо с репрограмом тих пореских дугова, да видимо како и где можемо да помогнемо и на који начин да гарантујемо онима који желе да улажу у наше клубове.“

„Мислим да ће држава предузети оно што држава може да предузме“, закључио је Вучић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

98 comments

Igor нов 14, 2012 at 13:04

Nije mi jasno kako je ova uprava povecala dug sa preko 20 miliona, na preko 60 miliona, i to za samo par sezona??!!!!!
Ovo je posao za policiju!!!

Reply
Cira нов 14, 2012 at 12:11

Ocekivao sam ovakav rasplet…Drzava hoce da Zvezda bude drzavni klub,pa onda neka i placa dugove.Privatizacija je neminovnost,a ne glupost od zakona koji su doneli zuti.Kada drzava ne bude vise mogla da placa gubitke Zvezde i Partizana onda cemo imati odlican zakon o privatizaciji i nas srpski fudbal ce krenuti stazom oporavka.

Reply
zvezdan нов 14, 2012 at 11:32

Prosto ko pasulj zna se koliko smo dugovali pre dolaska Lukica i garniture , sve preko toga da se ispita zasto toliko jos dugujemo, i ako je neko to namerno radio GOSPODINE VUCICU KRENITE SA APSENJEM ALI STVARNIM APSENJEM……

Reply
milos нов 14, 2012 at 09:55

Koliko se ja secam vasa parola je bila da nista ne objavljujete dok ne proverite i njom ste se stalno branili od prozivki zasto ne pisete nesto protiv Lukica il ne prenosite informacije koje bi mu mogle ici na stetu. Sada objavljujete informaciju koju milion odsto niste proverili ito samo zato sto je Lukic otisao. Veoma neozbiljno i samo potvrdjuje ono po cemu sam vas ja i jos nekolicina optuzivali (Dragane to ne mora da bude samo novac, vec i blikost sa ljudima iz Uprave, sa navijacima ili zbog pretnji).
Vi ste se sada samo prikljucili opstoj hajci, izvrsili ste tzv. prestrojavanje u hodu, kao uostalom i vecina.
Cuveni stav (vodja) navijaca je jedna besmislica i ne znam zasto bar vama nije jasno. Vecinu medju navijacima Lukic je izgubio vec poodavno, a to sto su vodje posle sastanka sa Vucicem sada sa njim u talu govori samo o njima i tome koliko taj stav treba postovati i kolika je ustvari cena njihove ljubavi prema klubu.
Sada sebi uskacete u usta i pokazujete da nemate argumente za iskljucivanje Dejana Smederevo.
Posto sam direktno povezan sa Crvenom zvezdom mnogo puta sam vam prenosio informacije koje su bile naravno istinite, jer ja volim svoj klub i ne podmecem mu tako sto cu reci istinu velikom svecu iz Sopota, ali vi nista od toga niste hteli da stavite na sajt ili sto je bitnije i ispravnije da proverite. Pa gospodo, ja sam vam dan ranije rekao da je Lukic otisao, sutra su svi mediji brujali o tome, a vi ste izbegavali da to pisete, jer Boze moj superSrbin nije izasao na plato ispred hrama sv.Save i svekolikom Srblju to objavio.
Pisao sam o tome rranije:
ljudi, budite dosledni, ne mozete juce da dizete u nebesa,a danas da pljujete (ovo se odnosi na navijace)

Reply
Ryber Palunko нов 14, 2012 at 01:15

60 miliona majki im svima je…!

Reply
srb нов 14, 2012 at 00:49 Reply
delija knin нов 14, 2012 at 10:49

dobro znaj da uvek tu sam ja….
dobro znaj da necu nikada…
da te ostavim…
da te zaboravim..
zvezdo znaj da ludo volim te…

Reply
Uros нов 14, 2012 at 00:05

Najvaznije je da se na delije netu sugerise da je lukic najbolji i najposteniji od ove odlazece garniture,eto kao on nije mogao sam,a i ostalo je dobrih stvari posle njegovog odlaska.Hvala vam lepo braco,ali ne solite nam pamet vise,stabilizacija,titule,izlazak u u Evropu posle tri godine,od svega nista,a neki i dalje uporno brane bandu,ovo je za verovali ili ne.Znaci da nije dosao Vucic na vlast ova ….. bi uz pomoc nekih navijaca i dalje drmala klubom i pored silnih neuspeha uvek neka opravdanja,te sacekajmo jos ovaj derbi,pa jos ovaj prelazni rok,cekaj,cekaj a ono nista,da nije doslo do promene vlasti mibi dugovali vise od drzave Srbije,a generalstab bi i dalje govorio kako nije pravi trenutak,ne secimo,ne zurimo,a mi u provaliji odavno.lukic je stabilizovao klub,a dug preko 6omiliona,ali ne pustimo coveka da ode dostojanstveno,ipak je on pokusao nesto,borio se protiv cele drzave i toleta,ali zato PIKSI pa na njega cemo odmah,on je napravio dug,on je prodao ekipu,on je sve najgore uradio,islo se toliko daleko da se pominjala mogucnost da mu se uzme zvanje zvezdine zvezde.Odavno se videlo da sever popusta vise neko ikad u svojoj istoriji,zasto to znaju oni koji rukovode tribinom,na srecu Alek Vucic im je svima objasnio sta i kako i ove smene su prvi rezultati sastanaka sa lukicem,vesicem,dzajom i navijacima.Videcemo sta ce se dalje desavati,za pocetak ostavka nadobudnog i nesposobnog lukica je velika stvar,verujem da ce sada stvari ici nabolje,iskreno verujem Aleku koji je odrastao na severu i mislim da nam on jedini moze pomoci.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!!!!!

Reply
Mitar нов 14, 2012 at 07:33

On nam je jedini spas

Reply
milos нов 14, 2012 at 10:00

Najobicniji placenici kojima samo klinci koji samo culi za Bari mogu da veruju, deca od 10 do 20 godina. Sljam

Reply
Mladen нов 14, 2012 at 15:07

Pa to za navijace si mozda i u pravu, ali za Lukica i Piksija nisi, govorim o njima, ne o Vesicu i kompaniji … Piksi je uzeo Zvezdu sa plusom od 1 milion, a predao Toplici sa dugom od 20 miliona i rasprodao Dzajinu extra generaciju koja je vredela oko 30 miliona, sto je u zbiru minus od oko 50 miliona, Toplica i Den Tana su prenosili slicno stanje do Lukica, a Lukic je preuzeo Zvezdu sa dugom od 25 miliona u mnogo tezem periodu, od fudbalera je imao 8 krseva koji nisu vredeli ni zutu banku, povecao je dug za 30 miliona, ali ostavlja tim koji je osiguran kod Engleske osiguravajuce kuce na 32 miliona eura, tako da matematika kaze da ovo rukovodstvo i nije bilo bas tako lose, a osim toga vratio je publiku na Marakanu i doveo ozboljnog sponzora … Ako je od Lukica, pa dosta je … takodje pozdrav svim velikim i pravim Zvezdasima !!!

Reply
DelijaDBC нов 13, 2012 at 22:57

Ne znam zasto,ali ovo meni i nije toliko crna vest,i ne plasim se gasenja,jer sam ubedjen da do toga nece doci! I dalje se nadam tituli,cak sam ubedjen da je dupla kruna ove sezone nasa,a za dug se nadam da ce ga sanirati Vucic i Gasprom,ne znam zasto,al ulivaju mi poverenje.Vazno je da je bagra otisla,sve treba procesljati i za svaki dinar koji je neko uzeo iz Zvezde treba uzeti 2 od njega!
Imam jedan predlog,pa ako neko ima ko je neko i nesto u ovoj drzavi,ili u Zvezdi mogao bi to pokrenuti,naravno ako bi hteo.To je da se osnuje neki fond,za ulaganja,npr po 10 eura,pa na vise,u Srbiji ima 4 Miliona Zvezdasa,mozda i jace,od tih 4 miliona bar 3 prati utakmice,a onaj milion boli uvo,al ajd ono izjasnjavaju se kao Zvezdasi,od ta 3 miliona 2 navija za Zvezdu i voli je,zivi za nju,od ta 2 miliona bar nas 300 000 neka da po 10 eura,to je 3 miliona eura,a neko ce da da i vise,pa sama cifra bi mogla da iznosi i do 5,10 miliona eura,ali da to ne bude samo onako,nego kao neka diploma za pomoc da se dobije,jer nas narod voli da se zna gde je potrosio pare,a i ja bi na tu diplomu bio ponosan dok sam ziv,a inace uz ovo sto sam rekao hocu da svi dodjemo na Marakanu 17 novembra na derbi,TITULA JE I DALJE U NASIM RUKAMA,IDEMO DA SMANJIMO RAZLIKU NA 5 BODOVA,DA NAVIJAMO IZ SRCA,PA STA BOG DA,AL JA VAM KAZEM DA CEMO POBEDITI,ZVEZDA JE ZVEZDA,NE TREBA NISTA DA SE ISPRECI IZMEDJU NAS I NJE.TITULA JE NASA!!!

Reply
zvezdas iz gradiske нов 14, 2012 at 07:49

Slažem se za osnivanje fonda, ali tek nakon što tž\ilatvo i istraga odrade svoje. Kako je bilo moguće ča tri godine utrostručiti dug?Gdje je završio novac? Nisu ga pojeli miševi, Zvezda je opljačkana od njenog rukovodstva i mafije. Mislim da legenda Džaja neće dozvoliti da nekome oprosti toliki minus, a njemu montirali proces i umalo uništili život.

Reply
DelijaDBC нов 13, 2012 at 22:55

Ne znam zasto,ali ovo meni i nije toliko crna vest,i ne plasim se gasenja,jer sam ubedjen da do toga nece doci! I dalje se nadam tituli,cak sam ubedjen da je dupla kruna ove sezone nasa,a za dug se nadam da ce ga sanirati Vucic i Gasprom,ne znam zasto,al ulivaju mi poverenje.Vazno je da je bagra otisla,sve treba procesljati i za svaki dinar koji je neko uzeo iz Zvezde treba uzeti 2 od njega!
Imam jedan predlog,pa ako neko ima ko je neko i nesto u ovoj drzavi,ili u Zvezdi mogao bi to pokrenuti,naravno ako bi hteo.To je da se osnuje neki fond,za ulaganja,npr po 10 eura,pa na vise,u Srbiji ima 4 Miliona Zvezdasa,mozda i jace,od tih 4 miliona bar 3 prati utakmice,a onaj milion boli uvo,al ajd ono izjasnjavaju se kao Zvezdasi,od ta 3 miliona 2 navija za Zvezdu i voli je,zivi za nju,od ta 2 miliona bar nas 300 000 neka da po 10 eura,to je 3 miliona eura,a neko ce da da i vise,pa sama cifra bi mogla da iznosi i do 5,10 miliona eura,ali da to ne bude samo onako,nego kao neka diploma za pomoc da se dobije,jer nas narod voli da se zna gde je potrosio pare,a i ja bi na tu diplomu bio ponosan dok sam ziv,a inace uz ovo sto sam rekao hocu da svi dodjemo na Marakanu

Reply
dusan нов 13, 2012 at 22:55

Na sportlu pise da je najavljena konferencija za novinare u 23.00 sa Vucicem i Dzajicem

Reply
marko нов 13, 2012 at 22:55

Veceras vanredna konferencija u 23h na stadionu! Vucic izlazi ped medije!
Mozda i objavi ime novog predsednika! Aca Informacija vec najavio to na svom „twit-u'“
This is so unbelievable that I can not say this name. Former FC Red Star player accepted to be candidate for new president. Not Dzajic.
——-
Potpuno neverovatna vest, ako takvih uopšte ima. Čuveni bivši fudbaler Crvene zvezde prihvatio ponudu da bude kandidat za predsednika kluba.

Reply
Mladjen нов 13, 2012 at 22:53

U 23h konferencija za novinare na marakani, govore Vucic i Dzaja…

Reply
Gile delija нов 13, 2012 at 22:39

Pa sve je jasno pare su kod odlazecih. Dati im tri dana da vrate pare ili im oduzeti imovinu jer pare mislim na njihov intelekt sakrili su u slamaricu a ne u stranu banku.

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:37

Goran Vesic -poslednji sastanak uprave
http://www.youtube.com/watch?v=NDL9vx1F1Io

Reply
Delija нов 13, 2012 at 22:35

Ako ugase ZVEZDU ugasicemo Srbiju u to nek budu sigurni… 👿

Reply
miki нов 13, 2012 at 22:37

Koliko vidim i srbija je pred gasenjem ako ispuni sve zahteve EU.

Reply
Delija нов 13, 2012 at 22:40

Ma boli me uvo za Srbiju meni je Zvezda sve u zivotu!!!!

Reply
gagi нов 13, 2012 at 22:35

Treba oterati i ove vodje navijaca koji nisu reagovali a sve su znali!!!

Reply
marko нов 13, 2012 at 22:32

„Twit“ Ace Informacije!
Aca Stojanović ‏@Acastop
This is so unbelievable that I can not say this name. Former FC Red Star player accepted to be candidate for new president. Not Dzajic.
—————————————————————————————————
Aca Stojanović ‏@Acastop
Потпуно невероватна вест, ако таквих уопште има. Чувени бивши фудбалер Црвене звезде прихватио понуду да буде кандидат за председника клуба.

Reply
Branislav нов 13, 2012 at 22:28

Нисмо ни заслужили боље! Сада сви дрвље и камење на Управу, када је већ евидентно да већина одлази, а читаво вријеме смо били нијеми посматрачи пљачке и уништавања Црвене Звезде. Шака плаћеника је маси забранила да изнесе своје мишљење…Срамотно!!!
Е сада нам само Бог драги може помоћи!

Reply
БруталноРеалан нов 13, 2012 at 23:03

Е браво, саму суштину су рек’о . Сви смо криви, али сви који имају било какве везе са Звездом.. Ћутали смо гутали, знали да нешто не штима али у фазону нека биће боље.. Ништа није случајно.. Има она наша стара – како сејеш тако жањеш..

Reply
zzz нов 13, 2012 at 22:25

Moze li da se uradi fuzija kao u kosarci?

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:30

Može fizija. 🙂

Reply
Mesi sine нов 13, 2012 at 22:36

Sagni se maj*une

Reply
milos нов 14, 2012 at 10:02

ahahaha, strava fora, ne haj za minuse, IQ je zeznuta stvar

Reply
Joe нов 13, 2012 at 22:50

S kim ?
1. Nema Covica u fudbalu
2. koji klub ima nesto sto Zvezda nema a da mozemo da se spojimo sa njima tj. da Zvezda moze nesto da izvuce od njih nemoj da neko kaze ofk i rad
3.ne bi li to bilo malo ponizavajuce jedno je kosarka drugo fudbal

Reply
Sasa нов 13, 2012 at 22:57

sa partizanom 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Mladen нов 13, 2012 at 22:25

Alo bre ljudi, pa cemu sekiracija … pa jel’ drzava ulozila 300 miliona u Agrobanku, jel’ ulozila 400 miliona u Sartid, jel ulozila 90 miliona sada u Postansku stedionicu, pa 200 miliona u Zastavu, pa sta je sve pokradeno po drzavnim firmama za proslih 20 godina … pa ulozice i u Zvezdu tricavih 60 miliona, pa toliko kosta jedan dobar igrac u Evropi, toliko Gazprom zaradi dok ja kucam ovu poruku, pa ti je cifra sala zabava ako se ima ozbiljan plan za buducnost … to vraca puna Marakana za 3-4 godine !!! Da se ne lazemo, to su pola naduvane kamate, jos malo isprebijaju ko duguje onome kome mi dugujemo i caskom se to ispegla na 10-15 miliona, prodamo Lazu, Micka, Luku, Mikica, Bajka i Maksu i jos smo u plusu u zimskom prelaznom roku … ali Vucic zna gde ulaze pare, pa Sartid ima par hiljada radnika, ove banke ni hiljadu, a sve to nema zajedno koliko je svaki vikend na delu severne tribine, da ne sabiram ostale tribine i ostale navijace jer cifra doseze do par miliona, a to su glasaci koji ce znati da prepoznaju prave i iskrene poteze onih ljudi koji misle dobro klubu, srpskom sportu, narodu Srbije, odnosno nasoj Crvenoj Zvezdi !!! Ajd’ Boze pomozi da se sve ovo lepo izresava pa da gazimo na prolece 🙂

Reply
Delija M нов 14, 2012 at 07:18

To se i ja nadam.Sto se tice Vucica ,on je mene vec kupio ovim potezom.Demokrate nas upropastise,iskreno se nadam da cemo se iscupati

Reply
Zvezda mi je sve нов 13, 2012 at 22:22

Danas si dole sutra si gore…!

Reply
marakana нов 13, 2012 at 22:18

bitno je da su piksija blatili 3 godine kako nas je zaduzio a onda su dug utrostrucili !

Reply
miki нов 13, 2012 at 22:22

Pa sta je i taj piksi uradio? Rasprodao ceo tim i zapalio, a nas ostavio u minusu od 10 milina… Hajde da to ovako pogledamo, kao da je lukic rasprodao 80% tima, uzeo 20 miliona i rekao sta hocete dug je isti kao sto je bio kada sam dosao…Ma kakav bre piksi i on nas je upropastio!

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:32

Uzeo bar duplu krunu. vole ga Japanci, a ne vole Srbi, zašto?

Reply
milos нов 14, 2012 at 10:03

dve duple krune

Reply
privatnik нов 13, 2012 at 22:18

PRIVATIZACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
bane нов 13, 2012 at 22:16

LJudi moramo da delujemo da pokazemo nasu slogu i snagu….. mi smo najveca snaga Zvezde i kao takvi treba da se skupi nas milion da stavimo do znanja da ZVEZDA se NE MOZE ugasiti!!!! a ovu bagru sve na robiju!!!

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:33

Ok, a gde se skupljamo?

Reply
Mesi sine нов 13, 2012 at 22:37

Kod tvoje sestre.

Reply
bane нов 13, 2012 at 22:55

brate nije vreme za sprdanje… to je jedino sto mozemo da uradimo trenutno… da skrenemo paznju na to da je Zvezda nama sve… a ne samo po forumima da se sirimo…. Ovo moje je ideja al ja nikako ne mogu da pokrenem masu… potreban je neko sa autoritetom to da uradi…. osedecu majke mi 🙁

Reply
Sasa нов 13, 2012 at 22:59

mozemo i kod tvoje mame 😀

Reply
Spiritus нов 13, 2012 at 22:12

Sve je to u redu, dug je toliki koliki je, mozda ce se jednog dana vratiti a mozda i nece, mozda se Zvezda ugasi … Al ostaje problem da ce se ljudi koji su doveli Zvezdu do ovoga ponovo izvuci, strpati pare u dzep i na kraju nikom nista ! Citam kako se ovaj ili onaj spremaju za odlazak, da napuste Zvezdu – KAO DA SE ODJAVLJUJU IZ J*B*N*G HOTELA ?! Te kriminalce bi bre trebalo hapsiti i osuditi na 30 godina zatvora i to bez sudjenja, jbt. !!! Mora bre neko da odgovara !!! MORA !!! Hapsenja i istraga odmah !!!

Reply
... нов 13, 2012 at 22:17

Tebi je, izgleda, bitnije da se oni pohapse nego da se spase klub 🙄 :facepalm:

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:27

Meni je bitno da se pohapse a ti i dalje brani Vesica bas me briga

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:35

Pa tu nema ništa nelegalno. Prosta računica kaže da klubu treba 12 miliona godišnje da živi. Za 3 godine to je 36 miliona.

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:12

E ako ti ne uzvučeš Zvezdu neće niko. Kukala nam majka. Nikad nismo bili goroj situaciji. Nama samo Gasprom može pomoći i niko više.

Reply
delijaMNE нов 13, 2012 at 22:10

Kada ti lose krene, necu te na pustiti, i u sreci i u tuzi SEVER CE S’TOBOM BITI!!!! VOLIM TE BRE…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:09

Vucicu hapsi Vesica i Lukica konfiskuj imovinu i od toga vrati ovaj dug. ❗

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:36

Ne lupaj.

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:42

Vesicu jesi to ti majke ti? 😈 😈

Reply
Vlada '73 нов 13, 2012 at 22:07

Ovde ne pomaze nazalost ni Dejvid koperfild :facepalm: The End 🙁

Reply
miki нов 13, 2012 at 22:06

Najveci deo duga su napravili Toplica i konobar, a sve da bi upropastili zvezdu te d abi je posle miskovic kupio bud zasto. Tada su nastali najveci dugovi. Kada je klub preuzeo lukic dug je priblizno bio 28 miliona eura, ali ne treba zaboraviti da je ta uprava nasledila i sudske procese koji su vodille prethodne uprave sa igracima koji su bili preplaceni i izgubili smo sve procese, te je dug narastao. Zatim kamate koje su isle na kredite, a moralo se i opstati, odnosno ulagati u tim i zvezdu….kada sve ovo saberemo lako je zakljuciti ko snosi najvecu odgvornost. Toplica i Konobar niosu odgovarali i ako su trebali jer su ljudi od poverenja demokratske stranke koji su i dovedeni da uniste zvezdu.
Pitanje je sta moze u opste drzava ovde da uradi u ovom trenutku jer je dug toliki. Po meni je neki model Coviceve zvezde u basketu najrealniji. Grejs period od 5 godina dalja stabilizacija kluba, da se nadje normalan sponzor koji ce dati novac onako po ugovoru a ne d anas ucenjuje kao gasprom…
Dovesti na celo FK nekoga kao sto je Covic, covek koji je namazam i koji ce izaci na kraj sa toletovom mafijom. U isto vreme dzaju gurati u fss!

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:13

Pa bolje i Mišković da je kupio nego što sad dugujemo 60 m.

Reply
miki нов 13, 2012 at 22:16

Ma koji miskovic…mislis da bi nas on kupio da ulaze u klub. Pa covekje hteo da nam otme svu imovinu koju posedujemo da bi izgradio trzne centre i poslovni prostor. Mutne su se radnje igrale oko zvezde od kako je otisao dzaja! Ne treba zaboraviti ni stojkovica koji je rasprodao ceo tim zvezde i kada je otisao ostavio minus od oko 10 miliona eura… Sve njih treba uhapsiti a ne dzaju! Uzeti im sve sto imaju i lepo sa tim novcem otplatiti dugove zvezde!

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:21

Piksi je bar uzeo duplu krunu, a ovaj napravio minus od 20 miliona, a nije osvojio ništa. Nemoj Piksija da diraš. Japancima je dobar, a nama nije jel?

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:21

Sad bi dugovali 120 miliona.

Reply
Pera нов 13, 2012 at 22:05

E ovako delije zvezdasi sad pljuljte upravu pljujte i u subotu ali do 19:00h od kada pocne derbi dajte da navijamo ko jedan da oduvamo stoku i da pokazemo da smo MI ZVEZDA! Ova uprava ide i to je sigurno(naravno prvo bi trebali svi da zavrse u zatvoru zbog pronevere miliona evra) i da je bilo koja druga utakmica pevali bi protiv uprave od prvog minuta, ali derbi je tad treba da pevamo za ZVEZDU i da prozivamo mali klub posle utakmice cemo ih lako terati to smo bar naucili da radimo :mrgreen:

Reply
alo? нов 13, 2012 at 22:07

Pusti vodu kad zavrsis…

Reply
milos нов 13, 2012 at 22:04

i jos samo da dodam,rekacije drzave je zakasnela,ona je trebala da usledi posle odlaska dragana stojkovica,sad je kasno…da li sad jos neko ima sta da kaze protic dejanaandjusa,velikog navijaca zvezde koji je jedini pricao isttinu koji mnogo nisu htelei ili nisu zeleli da cuju…

Reply
CzvBoys нов 13, 2012 at 22:02

Hapsi lopove,za ovo neko mora da odgovara. Vesicu bravo,poslo ti je za rukom ono sto nikom nije..unistio si i FK I KK…Bogu hvala KK je preziveo ali za FK bojim se najgoreg. Vreme je da neko zavrsi iza resetaka! :facepalm:

Reply
dex нов 13, 2012 at 22:01

Policija i tuzilastvo moraju da udju u klub i izvrse odgovarajuce provere kako bi se ustanovila pojedinacna odgovornost svakoga clana Uprave za ovoliko visok dug i ukoliko se utvrdi, dug vracati prodajom njihove imovine! To je jedini nacin! Afera Agrobanka prelila se u Zvezdu i sigurno ima odgovornih koji su se dooobro „nakupili“ za ovih nekoliko godina.

Reply
Spartacus нов 13, 2012 at 21:55

Dakle duzni smo jednog Falkaa…koga nemamo nazalost…

Reply
marko нов 13, 2012 at 21:54

Pa majku im nesposobnu! Kad moram tako da se izrazim!
Hapsite nekoga, pozovite ga na odovornost! Procesljajte sve knjige, da se vidi kako i gde je novac odlazio! Nisu trosili svoje pare, vec novce poreskih obvenika (tu spadam i ja i mnogi drugi zaposleni)!
Strasno, strasno, strasno! Zabranite im prilaz stadionu na precnik od 2km…

Reply
Marko Vozdovac нов 13, 2012 at 21:53

KO IDE U ZATVOR ZBOG OVOGA??? Neko jednostavno mora u zatvor!!! Jel to domacinsko poslovanje koga se Lukic drzao kao pijan plota??? Pre mnogo vremena smo ovde pisali o dugu, tada sam napisao kako sam od od jedne nase legende obio info kako je u tom trenutku dug bio 47 miliona, ali jednostavno nisam mogao da verujem… Ej, preko sezdeset miliona… Eeeej… Pa majku vam ***** lopovsku!!!

Reply
realno нов 13, 2012 at 21:53

Sad ce na kraju da bude da su vodje oterale Luleta, voleo bi da dodje neka marka i da im pokaze gde im je mesto…. da sami sebi placaju gostovanja, koreografiju i slicne stvari… pa da vidim koliko onda vole Zvezdu… inace ljude sa ovog sajta smatra takodje direktno odgovornim za stanje u klubu,,,, 😀

Reply
istina нов 13, 2012 at 21:55

pa ko nam placa gostovanja? da nam ti ne placas? ko nam placa koreografije?
alo moderatori kako mozete da ostavite postove ovih drznika i provokatora, ko nam placa to jeli misu jedan?

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:19

A ti bezobrazniče što bojkotujete ABA ligu kad je 99% ljudi da se ne bojkotuje? Šta zamišljate vi nazovi vođe? Ma po.s.e rem vam se ja svima tamo kvazi neke vođe kojima nije stalo da Zvezda ide u evro ligu!!!

Reply
Александар нов 13, 2012 at 21:55

Па, да, давао нам Весић паре.

Reply
alo? нов 13, 2012 at 22:05

Sta kao niste odgovorni? A prenosili ste lazne navode koliki je dug? Vas boli uvo sad…davali ste prostor Mrakicu,Stefanovicu, i ostalima da lazu koliki je dug, a sad pricate drugu pricu?

Reply
Александар нов 13, 2012 at 22:12

Кога бре боли уво, како те није срамота? Човече, гаси нам се клуб за који навијамо, због ког се одричемо свега и свачега, гурамо се у редовима за карте и улаз, за који држимо овај сајт од свог новца и трошимо време како бисте ви били информисани! О чему причаш ти? Ми смо преносили информације које смо имали. У управи не познајемо људе, јер смо обични навијачи, али смо добијали информације са других страна и објављивали их.

Једини смо објављивали критичке текстове и критиковали рад управе, дозвољавајући да кажете шта мислите кад год сте хтели. И након свега, након 100 утакмица и 15 сати које дневно дајем Звезди, човек из фотеље на тастатури може да ме оптужи да сам саучесник у уништењу клуба за који живим.

То кажи господи из управе!

Reply
Mesi sine нов 13, 2012 at 22:20

Sta mi pricas? A intervjui sa silnim ljudima iz kluba? Nikad da stvarno da se zapitate koliki je dug? Sve vreme su nas lagali a ti im slepo verovao i ostali..I sta cemo sad?

Александар нов 13, 2012 at 22:30

Имали смо интервју са Мракићем, јер сте тражили информацију колико је дуг. Ни са Стефановићем, ни са Лукићем, ни са Весићем, ни са било ким другим.

Чекај, ако је први човек клуба председник, а он и још 5 његових људи знају колики је дуг, кога онда да питаш и коме да верујеш човече?

Ти и ја никако не можемо знати колико је дуг био и колики је сада, то они знају и оно што нам они пласирају можемо да прихватимо или не. Ја сам навијач као и ти, и као и сви они који раде на овом сајту, нити од било кога примам паре да ово радим, нити волим било кога од њих.

Нека се терају из Звезде сви до једног, да се проба са спашавањем клуба, док још није касно за то.

Sasa нов 13, 2012 at 21:52

Ma gasi sve dosta je bilo nerviranja ili trazite nekog Covica da to sredi ide nova godina pa mozda nam deda mraz donese 60 miliona 😀

Reply
Mesi sine нов 13, 2012 at 22:15

Ovi „Zvezdasi“ koji stavljaju smiley u ovakvom trentutku i zezaju se, zapitam se dal su oni Zvezdasi uopste, mrs bagro.

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:24

Ma jok ću da sečem vene. Ti idi pa se zako.lji negde ako hoćeš 🙂

Reply
Mesi sine нов 13, 2012 at 22:35

Mrs bre pi7do grobarska, na grobarski sajt pa tamo drk, mrs bagro jedna

Reply
Sasa нов 13, 2012 at 22:28

ti si mi veliki zvezdas sta treba da placemo sto je mafija zgrnula pare na racun zvezde nije niko umro pa da placemo i jadimo kakav teski trenutak klub treba privatizovati ili dati onim portugalcima za 1 euro samo da spase zvezdu i stave klub na stabilne noge sve se da srediti a ocit primer je kk crvena zvezda ali jbg izgleda da nekom nije u interesu da fk crvena zvezda bude stabilan klub

Reply
Igor нов 13, 2012 at 21:49

Vreme je da Vucic nekoga uhapsi zbog ovog stanja.

Reply
bob нов 13, 2012 at 21:49

5 minuta gledam i mislim šta da napišem…. Gašenje? Jbt….

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:25

Ma kakvo gašenje, to su bile priče i kad je Lukić dolazio.

Reply
Spartacus нов 13, 2012 at 21:49

Treba nas u cetvrtu ligu i fino sve ispocetka…Ovako samo tonemo sve dublje i dublje u dugove. Te cetiri godine iskoristiti za sanaciju duga, sve sadasnje igrace prodati i omladince prekomandovati u prvi tim, i naravno posvetiti se u potpunosti stvaranju igraca iz svoje skole. Posle 4-5 godina vratimo se u super-ligu bez dugovanja, sa normalnom upravom, dovedemo par dobrih pojacanja i jurisamo na put stare slave…

Reply
marko нов 13, 2012 at 21:59

Samo konstatacija… Ako krecemo iz pocetka… Bicemo beskunici! Jer ce nam se na kraju popisati sva imovina, kako bi se procenila i kako bi se namirili oni koji potrazuju novac od nas… :facepalm:
jbm li ga… Ne znam sta da mislim… U G* smo do guse!
Bice veoma tesko, narednih godina! Ali veoma! :facepalm:

Reply
Igor нов 13, 2012 at 22:03

Nema gasenja prvo to je veliki politicki rizik tako da ako je Vesic to zeleo dobice mudo od labuda i zatvorsku kaznu. ❗ ❗

Reply
Goran нов 13, 2012 at 22:26

Kad bismo tebe poslušali probali bismo odmah.

Reply
dexy122 нов 13, 2012 at 21:49

E sada lepo sagledajte ko je napravio dugove i svaki dinar koji je uzeo od Zvezde bilo ko, lepo na sud pa da se iskusuramo na sudu. Razmisljam sada da li bi Zvezdi jedino pomogla fuzija kao i KK.

Reply
Stefan нов 13, 2012 at 21:48

Svakog prelaznog roka..prodaju se NAJBOLJI igraci…da bi ZVEZDA izasla iz dugova, A DUGOVI SVE VECI I VECI…!

Reply
bob нов 13, 2012 at 22:05

Da, da, interesantno… Čovek bi pmislio da nešto zaradiš kad nešto prodaš…

Reply
MaRe Delija нов 13, 2012 at 21:43

Ajde da cujem sad,jel ANDJUS leze???!!!! gde su sad ti sto pricaju kako prica gluposti i napada Zvezdu?! Zvezda u <3

Reply
MaRe Delija нов 13, 2012 at 21:39

Ajde da cujem sad,jel ANDJUS leze???!!!! gde su sad ti sto pricaju kako lupa gluposti i napada Zvezdu?! Zvezda u <3

Reply
milos нов 13, 2012 at 21:37

bas je alarmantno,uradice se ono sto se uvek radi,davace se malo vazduha i tako u nedogled,ili resite ili gastite,dosta je bre vise,ovo mucenje klub nije zasluzio ali pre nego sto se bilo sta resi zelimo imena ko je ovo napravio i zbog cega…

Reply
Igor нов 13, 2012 at 21:36

Au kako nas unistise. Znaci ja ne mogu da verujem. Pa sto se cutalo svih ovih godina??? kako je dug odjednom porastao sa 20 (koliko je imala Zvezda kad je Lukic preuzeo) na ovih 60. Kome je to Zvezda duzna? Koji igraci su dovodjeni i na ciju intervenciju. Da li je moguce da su iskoristili najvecu svetinju srpskog sporta zarad individualnog bogacenja pojedinaca. Zasto se ova uprava povlaci tek sad kada je gotovo, kad je klub pred stecajem. I jos jednom 60 miliona, ljudi moji pa je li to moguce???

Reply
nebitno нов 13, 2012 at 21:53

Pa mozda u klubu postoje plate, koje se ne isplacuju sto igracima, sto ostalima zaposlenima, mozda postoje porezi, mozda postoje dugovi bivsim igracima, trenirima, mozda postoje krediti, kamate, sve to raste… I rast ce u nedogled, sigurno !

Reply
Aca нов 13, 2012 at 21:36

Lukicu grobare Zvezde. samo cu reci, ko moja baba …PI !!!!

Reply

Leave a Comment