Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Уз ЛАВ-ове на исток, са књижицом на југ

За утакмицу против Војводине, Црвена звезда је спремила још изненађења за своје навијаче.

Улаз на источну трибину Маракане у суботу 1. децембра за меч са Војводином биће бесплатан за све навијаче који са собом понесу отварач (pull off cap) лименке ЛАВ пива и региструју се на улазу. Испред улаза број 16 на источној трибини стајаће промотерке у обележијма црвено-белих које ће вршити регистрацију за акцију компаније Лав игра и страст чији крајњи резултат треба да буде куповина луксузног аутобуса за потребе Црвене звезде. Стандардна процедура регистрације биће скраћена како не би долазило до гужви приликом уласка на трибину.

Подржимо наше фудбалере у намери да савладају новосадске црвено-беле и да на зимску паузу оду у добром расположењу. Нека снага Маракане пресуди у корист наше Звезде. Субота, 1. децембар 19 часова.

Такође, наставља се акција „Ђачки југ“ и улази 24 25, односно сектор седам који се налази уз западну трибину биће бесплатан за све основце који дођу у пратњи родитеља и покажу ђачку књижицу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

gajkan дец 1, 2012 at 17:23

Cekaj bre..otvarac limenke??Poenta price,doneti limenku sa zvezdinim grbom,i to je to?

Reply
dexy122 нов 30, 2012 at 22:27

Ne znam za vas, ali meni se ovo djacki jug veoma svidja. Mesto gde mali Zvezdasi mogu da rastu i gledaju kako preko puta veliki Zvezdasi navijaju. Polako prelaziti na drugu stranu kako koji ostari. Meni se to svidja, samo sto je malo bezveze sto je na jugu, koji nema maltene ni wc.

Reply
Звездан нов 30, 2012 at 20:22

Lav pivo treba bojkotovati zbog simbolicnog ugovora Zvezdi, dok su Partizanu generalni sponzori. Sa nama su potpisali taj ugovorcic samo radi politicke korektnosti, Partizan dobija daleko veci novac od njih.

Reply
Dimitrije дец 1, 2012 at 09:29

Ja ga i bojkotujem

Reply
CZHN нов 30, 2012 at 19:35

Nadam se da će se Vesić & compani potrpati u neki bus i otići što prije,jer ovaj neće skoro stizati…

Reply
CRV нов 30, 2012 at 19:29

kakav je to otvarač za limenku? :facepalm: 😯

Reply
Goran нов 30, 2012 at 20:19

Pa prst 🙂 Pošto imaš 10 verovatno onda jedan za tebe, a ostalih 9 za prijatelje. Onaj ko nema sve prste može da povede manje prijatelja, nego se pitam šta je sa nogama?

Reply

Leave a Comment