Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Пионири на Купу Шампиона

Пионири Црвене звезде ДИВА и ове године учествоваће на Купу шампиона који се од 3. до 8. децембра одржава у Москви. Овај веома јак турнир организује руска кошаркаша федерација под покровитељством ФИБА Европе и због свог квалитет већ годинама слови за незванично клупско првенство Европе за играче до 14 година.

Ове године учествоваће шампиони из осам држава: Русије, Србије., Естоније, Француске, литваније, Словеније, Летоније и Пољске. Црвено-бели такмичеће се у А групи заједно са московским ЦСКА, француским Асвелом и естонском екипом Еркма. Другу групу чиниће: Шарунас Марчуљонис (литванија), Хелиос (Словенија), Рига (Летонија) и Вроцлав (Пољска). По две првопласиране екипе из сваке групе избориће учешће у полуфиналу, а треба истаћи да црвено-бели бране трофеј који је супериорно освојен прошле године.

Утакмице ће се играти у дворани Тимирјазескаја, а занимљиво је да ће учесници турнира бити и гости евролигашког дуела ЦСКА – Бешикташ.

Боје Црвене звезде ДИВА на овом турниру браниће: Димитрије Мрђа, Немања Чучковић, Павле Манасијевић, Александар Аранитовић, Стефан Ацевски, Вук Ђурђевић, Вук Поповић, Никола Мишковић, Алекса Раданов, Матија Радовић, Миљан Раут, Данило Петровић, тренер је Милован Булатовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

CZHN дец 1, 2012 at 14:22

Srećno!

Reply

Leave a Comment