Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши против Железничара

MRK Crvena zvezda
MRK Crvena zvezda
MRK Crvena zvezda

Рукометаши Црвене звезде се данас састају са нишким Железничаром од 18 сати у оквиру 11. кола Меркур Осигурање Супер Рукометне Лиге.

Наши момци у овај дуел улазе из серије изузетно добрих резултата и са три узастопне победе. И поред свих проблема, млади изабраници Ненада Перуничића играју добар рукомет, налазе се на 5. месту табеле са 11 бодова и против фењераша из Ниша имају прилику да наставе са одличним партијама. Гости из Ниша се налазе на самом дну табеле, без иједног бода.

Биће ово одлична прилика да се изабраници Ненада Перуничића победом још више приближе самом врху Суперлиге, обзиром да нам трећепласирана Металопластика бежи само један бод, а наш тим има и утакмицу мање.

Управо ту заосталу утакмицу 10. кола, наши момци ће одиграти већ у среду 5.децембра против Радничког из Крагујевца, од 20 часова у хали „Језеро“. Биће то прави испит колико могу наши рукометаши, а и доказ колико је битно да против Нишлија наставимо победнички низ и колико се морају озбиљно схватити. Сусрет је био одложен због обавеза Крагујевчана у Челенџ Купу.

Црвена звезда – Железничар 18 часова, СЦ „Шумице“!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

CZHN дец 1, 2012 at 14:20

Još kad bi kapnulo za par iskusnih pojačanja i bolje uslove…

Reply
Djoksonidis дец 1, 2012 at 11:32

Tim raste iz tekme u tekmu! Verujem u Dokaru, Zivka i klince! Trece mesto bi nam garantovalo evro scenu dogodine sto bi bila odskocna daska za ove momke da pokazu sta znaju! Ako i u sredu dobijemo Radnicki u Kg, makar to trece mesto nam ne gine, a ni drugo nije nedostizno.
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment