Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Косановић напустио Краковију

Milos Kosanovic - menja klub ali ne i boje dresa
Milos Kosanovic – menja klub ali ne i boje dresa

Већ извесно време српска спортска јавност најављује долазак младог репрезентативца Србије Милоша Косановића у редове Црвене звезде. Како тренутно свари стоје, млади фудбалер је врло близу селидбе на црвено-бели део Топчидерског брда.

Наиме, Милош Косановић од кога се очекује да надомести одлазак Николе Максимовића раскинуо је уговор са пољском Краковијом и сада је слободан у избору нове средине. Очекује се да ће овај трансфер врло брзо бити и реализован, посебно ако се узме у обзир чињеница да Косановић жели да понесе дрес Црвене звезде. У том случају очекује се да ће бити и потписан трогодишњи уговор.

Двадесетдвогодишњи Косановић је прошао фудбалске школе сомборског Радничког и новосадске Војводине, а у сениорској конкуренцији носио је дрес Младости из Апатина пре него што је 2010. године понео црвено-бели дрес Краковије. За пољску екипу забележио је 43 наступа и два пута је био и стрелац. Дрес младе националне селекције Србије облачио је четири пута.

Повезане вести

62 comments

delija_md дец 15, 2012 at 12:23

Jeste on napustio Poljsku,ali je došao na odmor kući u Srbiju a nije raskinuo ugovor sa Krakovijom.

Reply
homer дец 15, 2012 at 09:09

e, ajd mojne da se zamlaćujete ovde kojekakvim „pojačanjima“ i „Igračima“ i da pravite iste greške kao prethodne dve sezone kada smo dovodili iste „vrhunske“ mlade igrače koji „razbijaju“ a usput su i slobodni pa ćemo tako da zaradimo u pi..u mat…nu…….ta sranja su mi preko glave godinama! ako mi nemamo dovoljno dobre igrače u sopstvenom pogonu onda nam nisu potrebni ni ovi povratnici koji su napravili „opasne karijere“ u evropskim kubovima igrajući čak dve do tri polusezone! ajd više u qrac sa tim igračićima koji za jednu sezonu u Zvezdi prerastu u „manekene“ i pokažu toliku količinu fudbalskog neznanja i bezobrazluka,indolentnosti prema dresu i grbu,da se ja svaki put pitam da li gledam cirkus ili Crvenu zvezdu!

Reply
DS SREMCICA дец 14, 2012 at 22:11

Krakovija je u Poljskoj klub 3 po popularnosti i ima oko 900 000 navijaca u zemlji, a sto se tice sto je u drugoj poljskoj ligi, pa bolje iz druge poljske nego iz nase druge lige…a setite se da je Dzaja doveo npr Zigica iz slj lige…

Reply
Igor дец 14, 2012 at 23:24

:facepalm:

Reply
madness2233 дец 14, 2012 at 21:11

Mario Djurovski !! Nikada nije dobio pravu sansu u Zvezdi.Eno ga u Hongkongu,trenira ga Slavisa Jokanovic,15 golova i 18 asistencija.Ne podcenjivati ligu-finansijski su i oni daleko ispred nas,ali i ovaj skor je jako dobar. 27 god,BRZ,jaka levica,Zvezdas,pa sta bi vise pozeleli.Zasluzio je sansu,a dosao bi sigurno.Prava 10-ka dokazao se i u Vosi,posebno ga stojkovic i partizan pamte,golovima cak i onim sa 30ak metara u kupu.

Reply
MilanCa88 дец 14, 2012 at 20:13

Nasao sam i stopera moze da napravi Krnetu i ostale nase stopere od znanja fudbala, 92 godiste….Kosta 0 dinara, u Zvezdu dolazi busom Autoprevozom, igra samo za platu….

http://www.youtube.com/watch?v=XsmNE0zwvBk

Reply
MilanCa88 дец 14, 2012 at 20:03

Pogledajte snimak sa deckom igram fudbal svaki dan, opasan igrac kosta o dinara igra u Poletu iz Ljubica, Srpska liga zapad koji ima vise talenata nego nasa prva liga, ali skaut za tu ligu ne postoji…. Snimak od 5:42 je njegov poker u dresu Borca protiv Glodara, 4-0, oni imaju najbolju skolu strasno….:):)
http://www.youtube.com/watch?v=3r4oC8ZzRxw

Ali mi ne zelimo igrace koji nemaju menadzera a znaju da igraju fudbal, jer tu niko nema zaradu….

Reply
Nemanja дец 14, 2012 at 19:51

Čitam komentare dole.. Koliko stručnjaka ima ovde to je strašno!! Te treba nam,te odličan,te dobrodošao?? Smešno,igrač koji igra u drugoj poljskoj ligi,dobija raskid ugovora…samo me zanima po čemu je on kvalitetan za Zvezdu!!?? STOJADINOVIĆU JEL SU OVO „KVALITETNA“ POJAČANJA…A DA TI NEMAŠ SVOJE MIŠLJENJE(AKO HOĆETE OBRAZLOŽIĆU OVO..SETITE SE ŠTA JE REKAO PRE 15 DANA ZA MUINJA,A ŠTA SADA PRIČA O NJEMU)

Reply
Mani дец 14, 2012 at 20:53

Ne lupaj, ovaj decko razbija. Imas skok, jak je, dovoljno brz, a tako jak sut nema niko u Zvezdi… Mlad je, dolazi bez obestecenja, sta ces bolje?? Odlican igrac i bice pravo pojacanje!!!

Reply
Smešno!!! дец 14, 2012 at 22:10

Razbija!? Hahahaha,a gde si ti to video da on razbija!? Gde pratiš Poljsku ligu-2?? Pa šta ako je bez obeštećenja..zato smo i postali prosečna ekipa,zato što smo dovodili igrače koje niko nije hteo,a ga odma uzimamo,zato što je bez obeštećenja!!!

Reply
Mani дец 15, 2012 at 01:21

Gledao sam ga dovoljno da vidim o kakvom se igracu radi!!! Naravno da treba da dovodimo slobodne a mlade i dobre igrace bez obestecenja, posebno u ovoj situaciji u kojoj je klub vec godinama. Da smo tako dovodili nebi bili u ovim g.vnima!!!

Reply
marko дец 15, 2012 at 01:58

To ti je kombinacija janKOSAN – menadzer!
Zar mislite da je mlada reprezentacija spala na to da joj igraju igraci druge poljske lige! :facepalm:
Klasicna mucka! Gde se svako ugradi…

Reply
madness2233 дец 14, 2012 at 19:10 Reply
Igor дец 14, 2012 at 18:53

Pojacanjem iz druge poljske lige napadamo LS ili LE 🙄

Reply
Nemanja дец 14, 2012 at 19:43

Tačnije sa igračem koji dolazi iz druge poljske lige kao slobodan igrač!! Znači nekom drugoligašu nije potreban,a bivšen evropskom prvaku je potreban!! Daj bože da taj Marakanu vidi samo na tv-u.

Reply
@Nemanja дец 14, 2012 at 21:06

Mozda im je potreban ali on zeli u Zvezdu ??? Sta ako gledamo po tebi onda i Nastasic nije trebao partizanu pa je zato otisao u Italiju…A tamo decko izdominirao i sada kida u Engleskoj,sto znaci mozda je on zeleo u inostranstvo i mozda su ga ti klubovi mnogo zeleli i uspeli da ga dovedu…

Reply
Nemanja дец 14, 2012 at 22:29

Pa znaš koliko njih „želi u Zvezdu“ Ali imaju li kvalitete za nju!?? „Slučaj Nastasić“(menadžerska igra) je i dovela do stanja u koje su nam iklupski i onaj drugi fudbal!!! Da igrači čim im menadžer sredi da idu preko,bez razmišljanja to prihvataju!! Seti se da su Basta,Janković i ostali bili godinu dana na Ubu. A zamisli da sada malog Jankovića pošalju tamo,odmah bi pobegao negde! Ali onda brzo propadne jer prvo greje klpu..pa tribinr..pa svoj klub gleda od kuće..

Reply
kastiljo дец 14, 2012 at 22:02

koliko samo ogranicenih ljudi ima ja nmg da verujem…jesi ti njega gledao kako igra,jesi mu pruzio sansu,jel znas razlog raskida ugovora,jel znas nesto sto bi te navelo da pricas da je los ili da nije za nas… hulk je dosao iz japana u porto i objasnio par stvari….sto ne pruzite coveku sansu?! sve strucnjak do strucnjaka….

Reply
Smešno!!! дец 14, 2012 at 22:15

Pa dokle god pružamo šansu,ništa nećemo uraditi!! Nismo bre mi svratište!! A ti si mnogo ozbilan kad možeš da porediš HULKA i ovog igrača!!

Reply
Smešno!!! дец 14, 2012 at 22:19

A da ti pojasnim nešto..
Portovi skauti su jedni od najozbiljnijih u evropi i važe za ljude sa najboljim „njuhom“ Porto je Hulka platio 3.5mil tim japancima,što znači da ni japanci nisu mislili da je on „prosečan“ već su i oni znali o kakvom se igraču radi!!

Reply
kastiljo дец 15, 2012 at 14:59

hocu reci da nije bitno iz koje lige dolazi igrac,treba dati sansu coveku,ako je los terajte ga svi,ako nije super….razmisli malo pod kojim okolnostima je ugovor raskinut….mozda nisu imali da mu placaju vise s obzirom da igraju u drugoj ligi…hulk je samo primer,nije stvar u skautima uopste….stvar je u tome da nije bitno gde igra,nikad ne mozemo znati koje su okolnosti bile da on zavrsi u drugoj ligi poljske…

Srdjan дец 14, 2012 at 18:12

Iskreno ja bi njega doveo, ali an probu sedam dana. Neka vide kakav je i vrijedi li. 22 godine a igra u 2. Poljskoj ligi. Zar ga ne bi vidjeli Legija, Visla i slicni u Poljskoj da je nesto posebno dobro? Tesko da je bolji od ovih sto imamo, Maksimovic je cak igrao za A reprezentaciju a ovaj ima 4 nastupa za mladu, u kojoj nije standardan!

Reply
Miloš NBGD дец 14, 2012 at 18:33

…Nastasić je iz naše druge lige stigao do dresa jednog od najskupljih svetskih timova, a dečko koji je za njega razmenjen u transferu Savić iz Borče preko pakistana u kalčo, Ninković iz Čukaričkog postao reprezentativac…ima još dosta primera, prema tome nije bitno to što igra drugu ligu u bilo kojoj zemlji, hajde da mu poželimo da nama podari, a sebi da nadje sreću u dresu naše Zvezde.

Reply
Ryber Palunko дец 14, 2012 at 17:55

Gledao sam nekoliko puta Kosanovića (možda je malo) i nisam vidio ništa posebno. Nikakav to napredak neće biti u odnosu na ono što imamo. Štaviše.

Reply
MILAN KG дец 14, 2012 at 17:39

daj boze da valja skeptican sam jel dolazi iz druge poljske lige budimo realni ali da sacekamo koliko jemaksimovic kad je dolazio dizan u nebesa to je bilo strasno a pokazalo se da je decko zalutao u zvezdu takva kiksara odavno nije bila u zvezdi uz slavoljuba djordjevica naravno.

Reply
milos дец 14, 2012 at 19:06

BUDI MALO REALNIJI,SLAVOLJUB JE MALDINI ZA MAKSIMOVICA….

Reply
MILAN KG дец 14, 2012 at 20:01

kad covek pogleda nijanse su upitanju 😀

Reply
MILAN KG дец 14, 2012 at 17:39

daj boze da valja skeptican sam jel dolazi iz druge poljske lige budimo realni ali da sacekamo koliko jemaksimovic kad je dolazio dizan u nebesa to je bilo strasno a pokazalo se da je decko zalutao u zvezdu takva kiksara odavno nije bila u zvezdi uz slavoljuba djordjevica naravno.

Reply
Mr Mourinho дец 14, 2012 at 16:50

Потребни су нам такви играчи као што је Косановић, зашто ❓
Наша омладинска школа је тренутно у таквом расулу да је то невиђено! 🙁
Не постоје квалитети играча који би покривали то место штопера у тиму.
Добродошао! 😀
Мислим да би после ових избора потребно извршити корените промене у Звезди! Нарочито у омладинској школи.
Поред толико великих и проверених звездаша, ми као директора постављамо непроверене тренере и играче. Што например директор Омладинске школе не би био један Владимир Петровић Пижон? Или неко ко је у Звезди оставио дубок траг, неко ко зна како се васпитава од петлића преко кадета и омладинаца шта је Црвена звезда и колика је тежина и част носити свете црвено-беле боје и грб на дресу…
Ми смо по омладинској школи били познати пре “комшијског“ Земунела, Телеоптика и сл ❗
Само од јаке омладинске школе, од јаких темеља се почиње.
Ми од 22 децембра поново учимо да ходамо! 7 година су нас терали да пузимо, 7 година смо били на коленима, у блату, дубоко у муљу… Потребно је време знам да опет засијамо у оном истом светлу као свих ових година, време брзо прође, поново ће наша Црвена звезда бити клуб за кога ће Европа и свет знати, клуб пред којим ће Челзи и Манчестери стрепети, клуб чија ће пуна Маракана, хук са трибина да представља симбол једне јаке и моћне Звезде које сам жељан свих ових година. 😆

Reply
Srdjan дец 14, 2012 at 18:09

Ma odavno mi nemamo omladinsku skolu. Zvezda je vecinom dovodila igraca sa strane. Dzajic je za razliku od ovih dovodio nase igrace, mahom anonimuse i od njih su se stvarali dobri igraci. Nikad Zvezd anije imala fudbalsku skolu kao Partizan, alli je imala dobar skauting i primat na domacem trzistu.

Reply
dexa7 дец 14, 2012 at 19:11

Ne lupetaj da nikad nismo imali omladinsku skolu,to si cuo od Andjusa na Total Socceru.

Reply
zvezdaš iz gradiške дец 14, 2012 at 18:36

Da baš Pižon da bude direktor omladinske škole. Sjećate se da je totalno ignorisao Ognjena Vranješa, a dječko otkida i zvjezdašp je u duši. To je pokazao i na Makimiru, pokazavši majicu ca crveno-belim grbom ispod dresa. A sad opet informacija da uprava traži Vranješa da se vrati u Zvezdu. Dječko se ipak opametio.

Reply
Igor дец 14, 2012 at 18:55

Nasa omladinska skola je u rasulu, ali smo sa omladincima osvojili titulu, tukli partizan, vosu itd…
Od tog Kosanovica imamo bolje omladince, koji ce jos vise da napreduju.

Reply
@Mr Mourinho дец 14, 2012 at 20:59

Imamo Mihaila Milutinovica,decko je odlicno gradjen a pre 2 godine zelela ga je Barselona,kvalitetan je igrac i nasa buducnost,za Krnetu je tata.

Reply
slobal дец 14, 2012 at 16:33

Ovde, kao i u slucaju Ninkovica nema greske… Igraci tog kvaliteta, pa jos slobodni, tj. drugim recima besplatni… Suvisno je trositi reci da li ih treba dovesti… Ako postoji mogucnost tu nema dileme !

Reply
Srdjan дец 14, 2012 at 18:13

Kog kvaliteta. gdje si ga gledao? Igra drugu Poljsku ligu… :facepalm: Bruno Mezenga je dosao iz prve poljske lige pa sam video kakav je igrac :facepalm:

Reply
Igor дец 14, 2012 at 16:23

Nije mi jasno zasto i dalje dovodimo poluigrace umesto da ubacujemo nase omladince (npr. Spajic)!
Ako nekog dovodimo, treba da bude za klasu bolji od nasih igraca, a netreba nam novi „Miric“ ❗

Reply
Mani дец 14, 2012 at 21:00

Pa Spajic ce svakako igrati? Sta bi ti da igramo sa jednim stoperom? Pitanje je kad ce se Pantic oporaviti… Kosanovic je odlican i moramo ga dovesti!!!

Reply
Cira дец 14, 2012 at 16:17

Nisam pobornik pausalnih ocena na nevidjeno,pa prema tome -Milose dobro nam dosao sa zeljom da dokazes da si vredan Zvezdinog dresa.
Puna podrska,pa da vidimo sta znas.

Reply
Nikola дец 14, 2012 at 16:07

A zasto svi pricaju kako je Mikic los sto je cinjenica ali se makar trudi u odnosu na Mladenovica i Maksimovica njih dvojicu odma prodati,sto se tice veznog reda Milijas sto dalje iz ZVEZDE po meni vezni red mogu da drze Milivojevic i Mijailovic,a u napad hitno vratiti Ozegovica,jer ce tesko bito dovesti Despotovica

Reply
marko дец 14, 2012 at 16:05

Koji li je ovaj, kada je svoju karijeru gradio po drugoj Poljskoj ligi! :facepalm:
100% neki menadzerski igrac… Vrlo verovatno, je da su se ljudi naprimali na njega, zbog onog jakog suta protiv Engleza! :facepalm:

Reply
Nikola дец 14, 2012 at 16:02

To kakav je nzm ako ga dovedemo videcemo,o njemu najbolje zna Jankovic koji ga je pozivao u mladu selekciju

Reply
Ryber Palunko дец 14, 2012 at 17:57

Pozivao je on i desetak igrača koji su trenutno u Zvezdi, a koji, po mnogim navijačima, pojma nemaju. Sad ili navijači nemaju pojma o fudbalu ili Janković nema blage zašto i koga poziva u reprezentaciju. Šta je od ovo dvoje, ne znam. Možda oboje.

Reply
aAa дец 14, 2012 at 15:57

Ovo je igrac u rangu Jovana Krnete. Klasicni stoper koji kvalitetom ne odskace od JSL proseka.Nije igrac za nas klub !!! :facepalm:

Reply
Dusan дец 14, 2012 at 15:46

Mada levog beka moze da igra i Jovanovic!

Reply
vuk дец 14, 2012 at 18:10

ne znam cemu minusi kad jovanovic podjednako dobro moze da igra i levog beka..Svakako da je bolj od mladenovica,snaga sut,centarsut,bolji i u defanzivi i ofanzivi..sve glavne karakteristike bolje od mladenovica..

Reply
Бранимир дец 14, 2012 at 18:36

Спорији је и нема никаквог учинка у офанзиви, гдје је Младеновић обично играо „крило“.

Reply
Dusan дец 14, 2012 at 15:45

Na levom boku mozemo dovesti Projica iz Jagodine pouzdan igrac. A Pantic treba da igra na desnom boku!!! A ovaj Mikic negde da se proda a rezerni bek da bude Stojkovic! 😉

Reply
Dusan дец 14, 2012 at 15:42

Jovanovic je odlican stoper uz njega odlicno igra i Spajic. Trebamo vise koristi ti Krnetu i naravno sada Kosanovica! 😆

Reply
Stefan дец 14, 2012 at 15:40

Милош Нинковић прелази у Олимпијакос,поуздана информација из њему блиских извора. Волео бих да Косановић дође.

Reply
Damjan Martinovic дец 14, 2012 at 15:37

Ima predlakave noge!Bojim se da cemo opet imati jednog sporog igraca u odbrani!A da ih brije ili cupa,to je skroz gay.Jer i Maksimovic pre nego sto je poceo da cupa obrve je igrao vrlo dobro.Posle je krenuo metroseksualizam i manekenstvo! 😉

Reply
@Damjan Martinovic дец 14, 2012 at 16:44

Pa ako treba da ide na neku masazu oni ga depiliraju,a cekaj zbog cega to uopste pominjes? Kristijano Ronaldo se ceo depilira,Nejmar takodje i sta im fali ???

Reply
Collonelo дец 14, 2012 at 18:22

Ces ti da ih bodris il da ij je*** pa gledas ko brije noge a ko ne ? :facepalm: 😛

Reply
Damjan Martinovic дец 15, 2012 at 02:39

Ljudi,zar je moguce da ste me shvatili ozbiljno???

Reply
ALO дец 14, 2012 at 15:10

Bice odlican posao ako ga dovedemo a i Ninkovica,2 dobra igraca za dzabe,i trebalo bi da prestanemo da se glupiramo i da dovedemo uz njih dvojicu Eliomara i Tiaga.Tiago je slicne visine kao Mudrinski,ima bolju tehniku od Ognjena,i mnogo je pokretljiviji i brzi i bio bi odlican izbor,dok Eliomar ima veoma lep ucinak u prvom delu sezone: 18 utakmica,7 golova,2 asistencije,a i fizicki dobro stoji,i dobro je gradjen,znaci Kosanovic,Ninkovic,Eliomar,Tiago i eventualno neko krilo.

Reply
Spartanac дец 14, 2012 at 14:44

Igramo na prolece samo prvenstvo….realno,tri stopera su dovoljna!Nadam se da je ideja da Pantic ide na desnog beka….taj decko mora da igra,mislim da je fizicki najjaci u Zvezdi,visok ,brz i 92 godiste!!!Za njega,za dve godine uzimamo 3 miliona!!!MORAMO!!!Vidim da Micko ide…..ja sam za….treba nam ta dva miliona ko leba…….a dajte neke spekulacije za druge igrace…realno,Stojic daje intervijue tri meseca da se spekulise,pregovara da bue sportski…..covece,sam sam ocekivao da se u roku od deset dana da dovede nekog igraca….onaj Mateus iz Prota je zver….aj ne mora on….ali bi morao,ali morao da ima jednog takvog Brazilca sa Pirineja….inace mu dzaba prica da je on neki dokazani menadzer……a sto je sa Tijagom….Lukom iz Rada……sta je sa oba beka OFK Beograda….inace,moja najveca zelja….MARKO PAVLOVSKI!!!!!OMLADINSKI A OD SKORA MLADI REPREZENTAtivac!!!!UBEDJEN SAM DA JE ON OGROMAN TALENAT,JA BI GA KUPIO I POTPISAO NA PET GODINA,A OSTAVIO DA KRAJA SEZONE U OFK-I!!!!

Reply
Spartanac дец 14, 2012 at 14:45

Ne Stojic nego Stojadinovic!!!! :mrgreen:

Reply
Ichi дец 14, 2012 at 20:34

Stojadinovic nemoze da dovodi igrace dok ne postane i zvanicno sportski direktor,strpite se malo. :mrgreen:

Reply
Nikola дец 14, 2012 at 13:28

Realno ovog momka sam gledao samo na utakmici mlade reprezentacije protiv engleza u Krusevcu.Tu utakmicu je odigrao vise nego dobro,tako da mislim da ce biti pojacanje.Mada smatram da kad je odbrana u pitanju,mora da postoji neki prekaljeni i iskusan stoper,kao sto je bio Tosic kod nas,kao sto je bio Taribo west u partizanu,kao sto je onaj Djuric u Vosi.Mislio sam da je Jovanovic pozudan i iskusan,ali ocigeldno da nije taj kalibar…….

Reply
fccz дец 14, 2012 at 13:36

Moras da shvatis da odbrana MNOGO zavisi od veznog reda

Reply
Goxy дец 14, 2012 at 13:39

Jovanovic je jedini dobar stoper u Zvezdi.!

Reply
Nikola дец 14, 2012 at 15:58

Daj brate pogledaj golove koje smo primali ove godine,slazem se da je vezni red bitan ali gledaj reakciju mikica kod prvog gola partizana,gledaj reakciju jovanovica kod drugog gola jagodine,gledaj reakciju maksimovica kod drugog gola vose… Tu vezni red nije kriv………

Reply

Leave a Comment