Moja Crvena Zvezda
Други пишуПрипремеФудбал

Почињу припреме, отворен тренинг за чланове

imageТренер фудбалера Црвене звезде, Александар Јанковић у среду 9. јануара у 11 часова обавиће прозивку својих изабраника пред почетак припрема за наставак сезоне.

Након уводног састанка, црвено-бели ће одрадити тренинг на помоћном терену испод северне трибине, који ће бити отворен за све чланове клуба. Првотимци црвено-белих боравиће у Турској у два наврата од 13. до 28. јануара односно од трећег до 18. фебруара. Планирано је и одигравање 12 контролних мечева.

Такође, пре одласка у Анталију у Републичком заводу за спорт на Кошутњаку 10. и 11. јануара биће обављења тестирања свих играча након којих ће стручни штаб имати јасну слику о физичкој спреми сваког фудбалера. Пролећни део сезоне за Црвену звезду почиње 27. фебруара када на највећи српски стадион у оквиру 16. кола Суперлиге долази ивањички Јавор.

Нека и ово као и многа пролећа деценијама уназад буде „Звездино“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

ssss јан 8, 2013 at 14:47

Ajmo sad de se izbaci sav alkohol i slaninica od preznika 😉 Pa da konacno osvojimo pehar 😉

Reply
roki јан 8, 2013 at 13:51

Nemamo para za pojacanja cinjenica je, ali dobicemo pojacanja za drugi deo sezone.
-Prvo je Kadu, oporavio se, odradice pripreme i opet cemo uzivati u njegovoj magiji, on ce ponovo vratiti brzinu u vezni red.
-Drugo je Filip Stojkovic, vratio se sa pozajmice. Na desnom beku vec imamo Mikica koji je bio odlican u prvoj polusezoni moramo priznati, tu je i Vesovic koji donosi brzinu u igru. Stojkovica sam iskren da budem gledao samo jednom i to protiv Smedereva u kupu, tada mi se jako svideo i rekao sam da je mesavina Baste i Ninkova. 😀
-Trece Ozegovic, takodje povratnik sa pozajmice. Veliki potencijal, samo da popravi ponasanje, moze biti vrhunski igrac.
-Cetvrto Babalj. Bio je nespreman na pocetku sezone, igrao 3-4 meca ukupno. Evo sanse da dobro odradi pripreme i pokaze zasto je doveden.
I povescemo jos klinaca na pripreme, Cikic, Simic (valjda), Savicevic (treba mu dati vecu minutazu). E sad izgleda da Jankovic ne racuna na Nenadica, sto znaci da ostajemo sa 1 levim bekom u ekipi. Ne znam sta cemo tu. ne znam jel ima neki omladinac dobar na levom beku?
A najvece pojacanje bi bilo kada bi davali redovne plate. Zamislite u ovoj sezoni da su Lazovic, Maksimovic, Mladenovic, Milunovic igrali kao kod Robija. 🙂

Reply
delija_md јан 8, 2013 at 15:52

Mislim da mali Luković može lijevo. Ukoliko Mlađa i dalje bude van forme treba ubaciti nekog novog, ako ništa drugo onda zbog toga da ovog natjeramo da poradi na sebi.

Reply
ssss јан 9, 2013 at 02:00

moze lukovic da igra i levo i desno, bas sam pricao sa drugom dok su igrali zajedno , moze desno

Reply
VESICU ODLAZI! јан 8, 2013 at 16:30

Sve se salzem sa tobom.Poenta je da i ovi igraci za nasu ligu nisu nimalo losi.Najveci zadatak i ubedljivo najvece pojacanje od uprave mozemo ocekivati ako im budu redovno isplacivali plate jer tada ce biti spokojni,ali i nece imati nikakvog izgovora za eventualne blede i sramne partije.Jankovic nas je razocarao na vecini utakmica.Ipak,kada sam citao njegovu analizu u kojoj on kao glavni razlog apostrofira losu fizicku spremu igraca,i kada sam malo bolje i dublje razmislio,nije daleko od istine da je upravo to bi glavni razlog.Jer ekipa je na pocetku pobedjivala,preokretala rezultat sto znaci da dok su imali snage u sebi mogli su da odigraju solidno.Kako se blizio zavrsetak prvog dela,tako je i ekipa padala i u nekim utakmicama nije imala snage da odigra na nivou.Moja najveca zamerka Jankovicu je sastavljanje tima i losa kombinacija igraca,forsiranje pojedinaca koji su bili zreli za tribine.Dobio je sto je trazio,da odradi pripreme i da vidimo da li ce posle imati alibi ako se ponovi igra iz jesenjeg dela.Ako je vec ostao,zbog interesa Zvezde moramo mu dati podrsku,a onda cemo konacno videti kakav je trener.

Reply
Nikola јан 8, 2013 at 13:14

Titula nije realna ,ali nemamo sta da izgubimo, igrati ofanzivno svaki mec i pobedjivati ( ako ne budu igrali kao manekeni ) pa ako Partizan kikse da iskoristimo to. A ovo sto kudite Jankovica nije uredu,jer on je taj koji je podigao ekipu (posle odlaska Robija) i odigrao 2 najbolja meca u poslednjih par godina protiv Bordoa,on je vratio Zvezdu na prvo mesto (kratko je trajala radost) i sto je vaznije od toga sto smo bili 1 (doduse nekoliko dana) doveo je Mudrinskog(po meni najboljeg igraca Zvezde u ovoj sezoni). Ja verujem u titulu i bez pojacanja jer ovaj tim moze do nje ako budu hteli da igraju to jest da ne igraju kao manekeni. I ako budu igrali kao manekeni sve ih izbaciti i neka igraju mladji.

Reply
roki јан 8, 2013 at 12:22

Ozegovic, Spajic, Mijailovic, Cikic, Simic, Mihajlovic, Savicevic, Dmitrovic, Stojkovic… Dajte deci da igraju bre!

Reply
Nemanja јан 8, 2013 at 12:56

Veliki stručnjak bez t od trener verovatno neće ni povesti dmitrovića na pripreme,što znači da će isti vrlo brzo kao i ono dete Šuljagić otići negde kao slobodan igrač!!!!

Reply
Nemanja јан 8, 2013 at 12:57

*Dmitrović

Reply
Chinez јан 8, 2013 at 15:23

Dmitrovic ne zeli da potpise ugovor, tako da sigurno nece na pripreme, a i koji ce nam kad je cka i ne interesuje ga Zvezda.

Reply
Nemanja јан 8, 2013 at 18:03

Zašto da potpiše da bude 4-ti golman!? Realno njega su „ubili“ kad su doveli Vesića,a gle čuda,da nema taj Vesić neke veze sa vlasnikom fk.cz Goranom Vesićem!!??

Reply
Chinez јан 10, 2013 at 00:44

Ne trabunjaj. Ubili su ga dovodjenjem Kirovskog. Koji se pokazao losije od Vesica ciji god rad da je taj Vesic.

Leave a Comment