Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Инспектори Криминалистичке полиције почињу „чешљање“ Звездиних папира

sp-zecevicУ протеклих неколико дана, у сенци припрема наших фудбалера, трансфера, проблема са уговорима младих играча остају дешавања на Маракани и финансије, о којима ће се, изгледа, тек причати.

Наиме, инспектори Криминалистичке полиције јуче су посетили Црвену звезду, а генерални секретар клуба, Миодраг Зечевић за Спортал.рс појаснио је и разлог посете.

„Инспектори Криминалистичке полиције посетили су Црвену звезду, а наши људи задужени за финансије предали су им оно што су тражили. Они су до сада били штуро упознати са финансијама и пословањем нашег клуба, а након финансијског извештаја усвојеног на Скупштини клуба, желе да се са њим боље упознају и утврде евентуалне малверзације и злоупотребе службеног положаја. Копирали су документацију која им је била потребна, па можемо очекивати да ће се ускоро детаљно упознати са њом.“

Јасно је да нас тек чекају узбуђења, када су финансије клуба у питању.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

zvezdan јан 18, 2013 at 16:17

Odma Vesica u aps da slucajno ne klisne.Pa posle raspravljajte dal je kriv ili ne

Reply
VESICU ODLAZI! јан 18, 2013 at 15:36

Svi koji su bili u upravi i za cije vreme je napravljen dug,moraju da odgovaraju i vrate pare.Lako je da pokrades i odes bez odgovornosti i posledica.Ovo moze biti pocetak neceg lepog i pr. nekim buducim lopovima kako ce proci ako budu krali klub i navijace.

Reply
CzvBoys јан 18, 2013 at 12:53

U zatvor,u zatvor..VESIĆA u zatvor. U zatvor,u zatvor, VESIĆA u zatvor. HAPSI!

Reply
DELIJA TB јан 18, 2013 at 10:46

HAPSI SVE

Reply

Leave a Comment