Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Максимовић: „Желим да докажем да заслужујем Звездин дрес“

Foto: Marko Metlas
Foto: Marko Metlas

Једна од највећих непознаница у нашем клубу, је до скоро био статус Николе Максимовића.

Играч се није нашао на списку за Анталију, како су то и најавили Зоран Стојадиновић и Александар Јанковић, али ће у Звезди остати до лета, где ће, како он каже, покушати да се опет наметне и врати у тим.

После приказаних игара у јесењем делу, штопер, за кога се није знало да ли је играч Звезде, Аполона, или Фулама, навукао је на себе доста негативних коментара, па је, у изјави за Журнал, покушао да објасни свој статус.

Максимовић је најпре причао о Турској.

Тренер ми је рекао да због заостатка за екипом, јер сам неколико дана био одсутан, не путујем у Турску. Такође и да ћу имати исти третман као и остали играчи. Све је сад на мени. У глави сам сад рашчистио да остајем, а сад морам да радим дупло више од осталих како бих се вратио у конкуренцију за тим.

Штопер се затим дотакао приче око Аполона.

Било је разних прича и натписа у медијима, о свему сам најмање знао. Нисам био упознат шта је претходна управа радила са тим клубом, инвестиционим фондом, док није настао проблем. Све сад пуца по мени… Наравно, нисам био задовољан како сам одиграо јесенас, ипак, то није главни проблем. Као ни приче да су ми менаџери партизановци… Тешко ми је у овом тренутку, ипак, верујем да ћу успети ово да превазиђем„-рекао је Максимовић и присетио се грешке против Бордоа-„Било ми је веома тешко без обзира на подршку свих. После сам био повређен, изгубио сам континуитет и било је тешко да се вратим у форму. Све је то утицало на мене… Али, сада гледам унапред и желим да докажем да заслужујем дрес Звезде.

На крају, Максимовић је изнео своје планове за лето, и прокоментарисао време проведено у Црвеној звезди.

Не знам док не потпишем. Биће тешко да нађем клуб ако не будем играо, али не губим наду. Не кајем се што сам дошао у Звезду, али ми је криво што је овако испало. Пре свега што сам лоше одиграо утакмице. Мада сам био и повређен, а хтео сам да помогнем.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

61 comments

DELIJA 032 феб 3, 2013 at 23:56

Pazite,imao sam poverenja u ovog momka,cak sam mislio da smo stvorilil Vidica,al izgleda da me za..bo proracun!!!!Verovao sam mu,sad da sedne golim du…om na vatru ja mu ne verujem 😡 !!!!
Sad moze sto se mene tice i da rastura,nema leba kod mene je ugasio,sta bre,sad kad je kao svestan da nema gde,aj da igram pa me mozda neko primeti,da lakse odem,ma fuck of BREE!!!!!
Daj Zoki stopera das gleda i uci kako se igra,ili nek uci od ovde prisutnih stopera 😛 !!!!!!!!!!

Reply
krule феб 3, 2013 at 23:36

Do septmbra dok te nisu prodali si se zalagao.od tada si se totalno nosalantno ponasao,to je cinjenica !

Reply
Божа феб 3, 2013 at 22:10

Жао ми је овог момка. Код Робија је био стандардан. Шта се са њим десило то само он зна. Ја бих му пружио још једну шансу. Мислим да би баш сад био онај прави, да спере бруку са себе.

Reply
MILAN KG феб 3, 2013 at 21:27

DA JE SRECE DA NIKADA NISI DOLAZIO U ZVEZDU KIKSARA PRVE KLASE SAD KAD SI IZVISIO ZA TRANSFER SAD BIH DA IGRAS. NECE MOCI OVE NOCI IDU UAPOLON.

Reply
Srba феб 3, 2013 at 21:16

Kako ste ga samo dizali u nebo kada je dolazio. Fudbalskim znanjem sigurno zasluzuje Zvezdin dres, ali borbenoscu i pojedinim sitnicama mozda i ne, ali ja bi ga svakako vratio u kombinacije za prvi sastav

Reply
MILAN KG феб 3, 2013 at 21:29

upravu si govorili su novi vidic ono ispade mackau dzaku covek kiksara za njega je slavoljub djordjevic izmislio fudbal.

Reply
alo fss феб 3, 2013 at 18:14

Bordo,Jagodina i Vojvodina pa dokazao si se čovječe.

Reply
kiborg феб 3, 2013 at 16:46

Da ovaj Maksimovic nije promasio onu loptu nama bi i dalje u upravi sedeli lukic i vesic i prodavali nam price da je dug smanjen.

Reply
DELIJA_NCZ феб 3, 2013 at 16:20

LETOS SI MI SKRATIO ZIVOT ZA 10 GODUNA KAD SI ONAKO TALENTOVAN I SA EPITETOM NOVOG VIDICA, PROMASIO LOPTU U POTPUNO BEZVEZNOJ SITUACIJI…… IDI I NE VRACAJ SE, DA JE SAMO OVA JEDNA UTAKMICA, GLUMIS NAPADACA, PA NE STIGNES NI DO POLA TERENA DA DODJES A NAMA NA KONTRU ZAVUKU 3 GOLA…. IDI U UZBEKISTAN TAMO I ZAKOPAJ SE MOLIM TE

Reply
zvezdan феб 3, 2013 at 15:44

Da se ja pitam nebi ti meni ni travu kosio na MARI kakav tvoj prvi tim to ,za tebe treba da bude misaona imenica .Pokazao si ti koliko vredis , sad kad nisi uspeo da klisnes busas se u grudi da si veliki zvezdas ma bre muka mi je vise od vas folera

Reply
josif феб 3, 2013 at 15:28

Ljudi!Sto ste se svi okomili na decka ko da vam je ubio nekog!Pa svi ste ga dizali u nebesa kad je dolazio,posle nekoliko dobrih partija bio vam je bog a sada zelite da ga ubijete.Pa setite se Tutorica,Djordjevica pa Vilotica,zar su svi oni prodali Zvezdu samo zato sto su odredjeni period odigrali lose,jer su oni bili krivi sto nema para za plate godinama,zar su oni krivi sto nemamo konkrentan tim,zar je Maksa kriv sto je ludi Bajko napravio penal protiv Bordoa u gol-autu,pustite decka na miru,neka trenira odvojeno i odlucice klub i o njemu i o Jovanovicu mada ako se ja pitam vratio bih obojicu u takmicarski pogon pa neka pokazau i nek se bore za status.Svako ima pravo na gresku.Pozz.MKD uvek uz tebe

Reply
CiganDelija феб 3, 2013 at 16:01

Iz čije ti glave pričas druže? Naravno da je kriv!

Reply
Lazovic za kapitena феб 3, 2013 at 15:22

ja bih mu dao sansu jer je umeo da odigra odlicno,pogotovo zato sto je suspendovan Jovanovic

Reply
psihijatar феб 3, 2013 at 15:12

Druže, sam si se doveo u takvu situaciju. S obzirom da se ranije nisi dobro pokazao, zar treba neko da ti vjeruje ?

Reply
Saša феб 3, 2013 at 14:49

A gde si do sad bio ? 👿 Marš nisi brinuo o Zvezdi dok si tražio klubove po Evropi, a sad kad se nisi nigde udao dobra je i Zvezda. Ali siguran sam da nećeš ući u tim pa makar bio i najbolji i da će ti karijera još tavoriti.

Reply
dexa7 феб 3, 2013 at 14:43

Sad kad ti je propao tansfer oces opet u Zvezdu,e nadam se da neces zasluziti dres sveti!

Reply
BorisGl феб 3, 2013 at 14:26

Zeleo bih i ja da kar** Vesnu Zmijanac al ne ide 😀

Reply
asfg феб 3, 2013 at 14:24

Imao si priliku da se dokažeš, a nisi. Prodao si nas.

Reply
mladjen феб 3, 2013 at 14:22

Mars na tribine!!

Reply
VLAJKO^^ феб 3, 2013 at 14:21

TI si se sasvim dovoljno dokazao…

Reply
Nini феб 3, 2013 at 14:20

Uvaljajte Cavu sa kilo cvaraka!

Reply
lpool феб 3, 2013 at 14:09

ahahaha decko ima da budes zalepljen za klupu 😀

Reply
bojan феб 3, 2013 at 15:43

Kakvu klupu?!! Da zauzima mesto nekom ko voli Zvezdu!!! Na trebine i to ako bude dobar, i bude se trudio!!!!

Reply
zvezdas феб 3, 2013 at 13:57

Ako ovaj bude igrao,treba onda Jankovica bojkotovati definitivno! Alo bre pa nece valjda da nam igra igrac koji nas je kostao evrope,koji nas je mozda kostao titule ili ce nas mozda tek kostati ako se vratimo u igru,ne dao mu Bog da to uradi licno cu otici da ga ubijem,igrac koji nas je lagao da je prodat i da ne zna nista o apolonu a POTPISAO UGOVOR SA NJIMA! Hocu da kazem a svi ste ukapirali,NECE VALJDA DA IGRAC KOJI NIJE VISE NAS ZAUZIMA MESTO NEKOM NASEM MOMKU KOJI SHVATA STA JE DRES ZVEZDE? NECEMO VALJDA OPET DA PRAVIMO ISTU GRESKU I DA RAZIGRAVAMO TUDJE PROPALE INVESTICIJE?!

Reply
Shole феб 3, 2013 at 14:50

Svaka ti je namestu prijatelju a ako bude doslo dotle da moras da ga ubijes,racunaj na mene,odavno mi je to palo na pamet!!!

Reply
... феб 3, 2013 at 21:58

Ajde balavac ne lupetaj. Ovim komentarom se pokazalo da vecina posetilaca ovog sajta nema dovoljno razvijen mozak ili su balavurdija pa lajkuju komentar u kome pise da ce on nekoga da ubije, a isti ga je verovatno slavio kada je Maksa dosao u Zvezdu. Da se razumemo ne branim Maksimovica, ali balavci i maloumni mrs sa sajta

Reply
zvezdas феб 3, 2013 at 23:41

Nemoj ti meni balavac decko,nemoj da si bezobrazan a to sto ti tripujes nesto,to se vidi da veze o fudbalu nemas…bio sam medju onima koji su ga branili kad je dosao i poceo da pravi kikseve,seti se da je prvi veci napravio u finalu kupa kad je onaj pogodio precku pa sam ga i posle bordoa branio jer sam tad bio medju ljudima koji su govorili da nismo imali srece i da ce nam se to vratiti ali posle spartaka vise nisam hteo jer se videlo da ga bole uvo za nas a videli su svi i da je visio po splavovima redovno drago mi je da su konacno uhvatili nase igrace jer se svi pitaju kako smo losi…TAKO DA TI MENE FUDBALU NE MOZES DA UCIS MALOUMNICE JEDAN,JA SAM TO NAPISAO IZ NAJBOLJE NAMERE PO ZVEZDU!!!

Reply
Srba феб 4, 2013 at 06:36

Prvo ti si balavac definitivno. To cu i ja da ti kazem, i ti i svi koji dele tvoje misljenje su delom kako ti kazes maloumni. Nisi balavac a vredjas ljude i pises kako ces ti nekog da ubijes iz najbolje namere za Zvezdu, sta ti znas sta je dobro za Zvezdu. Sigurno se bolje razumes i od Jankovica, Dzajica i Stojadinovica. Balavci i maloumni palite sa sajta

Reply
zvezdas феб 4, 2013 at 13:20

Ti ces vole da mi kazes nesto,aj mrs odavde

Kastro феб 4, 2013 at 18:43

Ti sebe nazivas zvezdasom (mislim ovoga sa nikom zvezdas), ti si kao sto si napisao obicna volusina, ali ruzno je volove porediti sa pacenikom poput tebe i tebi slicnih koji udju na sajt da bi se prepirali. Idi igumane putuj

Red феб 3, 2013 at 13:33

Ako su sad menadžeri videli nešto posle maltene 6 meseci i kasnije će, uz dobar ugovor sa Zvezdom i Delijama.

Reply
Red феб 3, 2013 at 13:31

Dobro bi bilo Makso da se sredi to i za leto, da ostaneš bar i sledeći sezonu. Trebaju nam igrači koji žele da igraju u Zvezdi!

Reply
rsb forum феб 3, 2013 at 13:26

Ovi na rsbu javljaju da Stojadinović ima na skeneru par odličnih igrača (štoper i ofanzivni vezni koji može da igra i lijevo krilo), i da je pitanje sata kada će se znati nešto više.

Reply
sasas феб 3, 2013 at 13:17

Sta pa ponovo da nas zaj…s,ne hvala putuj gde god pozelis.

Reply
aleksandar kš феб 3, 2013 at 13:11

ne treba.

Reply
Ultras феб 3, 2013 at 13:02

Mrš lažovčino jedna!Kao nisi znao da si potpisao za Apolon ne nego je tvoja tetka stavila potpis,koga bre ti za**bavaš!Sad pokušavaš da se opravdaš,kako bi mogao i dalje da igraš i da bi te Mihajlović i dalje zvao u reprezentaciju da bi se što bolje prodao.Krivo mi je samo što te Spajić nije dohvatio,PRODAO SI ZVEZDU!!!

Reply
Branimir феб 3, 2013 at 13:38

Мали је он да прода Звезду, колико год да је насабирао цм. Продао је себе, потрошио се, а није се уновчио. И тако је остао сам, кукавац. А штета, мали је баш обећавао.

Reply
Bajko феб 3, 2013 at 12:58

Ovakvu obranu Zvezda nikada nije imala.
Umesto da stavi bekove Pantica i Petkovica, Jankovic hoce da Petko bude stoper a raspali Mladenovic bek…. 😳 Ako se dokaze Maksimovicu mozemo da oprostimo. On je kvalitetan igrac. Imali bi dobru obranu. Njega i Spajica, a i bekove! 😀 Ili neka dovedu nekoga stopera. Samo da Petko bude bek. Jak, brz, prodoran!

Reply
@Bajko феб 3, 2013 at 13:24

Stoperi trebaju da imaju odlicnu komunikaciju da bi igrali zajedno,a Spajic i Maksimovic definitivno nemaju dobar odnos…

Reply
Shole феб 3, 2013 at 14:53

A mi smo na strani KAPITENA SPAJICA!

Reply
delija_md феб 3, 2013 at 12:46

Stvarno je šteta što se sve ovako završilo, ali se nadam (a sigurno neće biti tako) da će se ubuduće i on i mladi fudbaleri okaniti kojekakvih agencija,menadžera, nekakvih kombinacija i slično, jer im to neće donijeti ništa dobro u karijeri.

Reply
Damir феб 3, 2013 at 12:46

da i to sada kada te niko neće!

Reply
Damir феб 3, 2013 at 12:46

Da, da , to sada kada te niko neće!

Reply
frog феб 3, 2013 at 12:39

Jedan veliki minus za urednistvo sajta, jer ovaj mali ne zasluzuje da se pojavi ovde. Isto vazi i za onog malog i***ta Filipa Jankovica i njegovu kevu. Ovde treba da citamo o momcima koji ginu i zive za zvezdu, 24 sata!
Niko Zvezdo nema, to sto imas ti!

Reply
Ultras феб 3, 2013 at 13:05

Bravo frog za komentar, slažem se u potpunosti sa tobom.Bolje malo više pišite o Savićeviću,Spajiću,Ožegoviću i Mihajloviću….

Reply
neshha феб 3, 2013 at 13:50

Pridruzujem se ovom pametnom i iskrenom komentaru!!!

Reply
ds феб 3, 2013 at 12:14

I dalje mislim da je Maksimovic nas najbolji igrac i 100 posto sam siguran da ce igrati u nekom velikom evropskom klubu a mi necemo dobiti 1 euro za njega jer i dalje imamo nesposobnu upravu ovakvog igraca bi Mamic prodao za najmanje 10 miliona

Reply
Branimir феб 3, 2013 at 13:33

И ја вјерујем да ће Максимовић направити добру каријеру, као што знам да није желио да у Звезди остави неког посебног трага јер му се некуда журило. Није био мали и о свему је ипак само он одлучивао.

Reply
Branimir феб 3, 2013 at 11:59

И саада сам у убјеђењу да је Максимовић одличан играч и да је права штета што се на овакав начин расдружио са Звездом а да Ззевда није имала никакве користи од тог кратког, полугодишњег ангажмана. Да не вриједи не би био предмет менаџерских махинација и амбиције да се на њему добро заради. Али, убран је као рана воћка која не може да да своје слатке сокове и зато о њему може само да се прича, без икакве реалне користи.
Каже да жели да докаже да заслужује Звездин дрес. Чуди ме та његова жеља. Требао је да се доказује када га је имао и добијао на повјерење. Мислим да је за такве ствари прекасно. Од повратка нема напретка, поготово када се зна да је та жеља кратког даха. Ја бих прихватио тај ангажман да га Звезда има на располагање 4 године. Овако, никада. Шта ће нам? Ко је коме овдје потребан? Он Звезди, или Звезда њему? Звезда мора почети да гледа првенствено своје интересе. Сви остали који се уклапају у ту причу могу бити добродошли.

Reply
Mladen феб 3, 2013 at 11:58

http://www.fudbaluzivo.rs/zvezda-dovodi-i-stopera-iz-hondurasa.html maksimovicu mislim da neces imati mesta za dokazivanje ako dodje ovaj stoper

Reply
CiganDelija феб 3, 2013 at 11:56

m.a.r.s. iz Zvezde!!!!!! Sram te bilo!!!!!!

Reply
Petar феб 3, 2013 at 11:54

Ma pricajte i dalje sta ocete ja mislim da je on dobar stoper i on ce to dokazati. Njega su unistili Lukic i Vesic zato sto su ga prodali trebali su im pare i prodali su Maksimovica pa sve mu se skupilo nije mogao da bude koncentrisan na teren, necu zaboraviti nikad kako je igrao proslo prolece. Ali decko je pokazao da je los cove i ne bih ga pustio da se dokazuje. Zato sto oce da igra u Zvezdi samo da bi mogao da se prodao na leto e pa Zvezdo nemoj to dozvoliti!

Reply
eliiahu феб 3, 2013 at 11:53

Ako ovog stave u tim ja vise ne gledam Zvezdu…

Reply
Miki феб 3, 2013 at 11:52

Никако га не враћати у тим. Ужасан играч! После онаквих грешака и глупости које је направио он би да се врати, е па не може!!! Ниси заслужио Звездин дрес.

Reply
Vlada феб 3, 2013 at 11:47

Е сад ћемо да видимо колико је озбиљна управа… Продао нас је на много утакмица, коштао нас Европе и титуле највероватније, уколико буде играо НЕЋЕМО ДОБИТИ ДИНАРА ОД ПРОДАЈЕ … Треба га лепо послати у Аполон, раскинемо позајмицу и нека крене да се брчка по Кипру… Још продаје причу „ЈА САМ НЕВИНАШЦЕ НИШТА НЕ ЗНАМ О АПОЛОНУ И ФОНДАЦИЈАМА“ па што си потписивао синко, онда те менаџер заврнуо а не ми… МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ !!!

Reply
denis феб 3, 2013 at 11:44

vidi ovog pacera,sad kad kad te nece niko(a nije ni cudo!!)oces da se nametnes!!!svasta koja bi to odbrana bila Slavoljub Djordjevic,Tutoric i Maxa ahah :)))

Reply
ЦЗХН феб 3, 2013 at 11:41

Надам се да је готово са праксом разигравања туђих играча…ионако више пара од договорених нећемо добити,па све да одигра као Малдини.Ако никога не доведемо,прије бих опростио Јовановићу-бар је човјек!

Reply
CzvBoys феб 3, 2013 at 11:37

Ne smemo dozvoliti da nasi igraci posle odlaska u neki drugi klub pricaju kako su jedva cekali da odu kao na primer Babalj.To mnogo steti ugledu kluba..i ko će normalan posle toga doći u Zvezdu kad vidi šta njegovi prethodnici pričaju o nama.To ne smemo sebi da dozvolimo,ipak postoji neki civilizovan način da se kolko tolko razidjemo u fer i korektnim odnosima…ipak smo mi CRVENA ZVEZDA!

Reply
Mita bekrija феб 3, 2013 at 11:43

Babalj nije izborio minut na terenu, ali jeste sate na splavovima, tucu sa Asamoom i slicne stvari… Na terenu nista nije uradio, jedan gol i to je to… A da je tako dobar ne bi se vratio u neku tamo Australiju… Dakle, suvisno je slusati sta prica taj momak…

Reply
ЦЗБГ-СМИСАО ЖИВОТА феб 3, 2013 at 11:33

A сви ми желимо да будеш ШТО ДАЉЕ ОД НАШЕ ЗВЕЗДЕ!
Не заслужујеш ни на трибини да је гледаш а камоли да играш!
ИЗ ЗВЕЗДЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!
Сје*о си нас против Бордо,у купу и у првенству си нас коштао доста бодова(задњи пример је Војводина).

Reply
Mile... феб 3, 2013 at 11:30

Maksimovicu, nadam se da citas ovo! Gori si od Mustafe….

Reply

Leave a Comment