Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Одбојкаши бољи од Ђердапа

muskarci ls1У 16. колу Wiener Städtische лиге одбојкаши Црвене звезде су били бољи од екипе Ђердапа пошто су вечерас у “Шумицама“ славили резултатом 3-1 (34-36; 25-18; 25-23 25-21). Црвено-бели су имали доста проблема са екипом из Кладова, која је нарочито у првом сету показала да су овогодишњи резултати потпуно оправдани и да друго место на табели није изненађење. Водила је Звезда 24-21 и чинило се да ће лако привести сет крају, али Ђердап је направио серију поена и тако стигао до изједначења. Уследила је резлутатска клацкалица, екипе су се смењивале у вођству до коначних 36-34 за Ђердап.

У другом сету Звезда је на време дошла до предности од 4 поена коју је одржавала до самог краја и изједначења у сетовима. Трећи период игре је био прилика за момке из Кладова да се поново врате у игру, до самог краја су били на поен до изједначења, али Звезда је успешно одржавала разлику од два поена до коначних 25-23. То је било довољно да звездаши добију крила, па су сигурном игром лако привели четврти сет крају и тако дошли до вредне победе, укупно 15. у овој сезони.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Душан Петковић са чак 39 поена.

Дворана: Шумице

Гледалаца: 300

Судије: Поповић А. и Баланџић П.

Црвена звезда: Околић, Перић, Стоиловић, Гмитровић, Копривица, Милутиновић, Јаковљевић, Митић, Петковић, Ћелић, Буцуљевић, Вујић. 

Ђердап: Шкундрић, Адамовић, Ивковић, Баста, Миросављевић, Крсмановић, Томић, Јухас, Пантић, Светозаревић, Антић, Опачић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Tole dozivotna феб 9, 2013 at 10:03

Svaka cast momci,vi ste mozda i deo sd Crvena Zvezda koji je najstabilniji…samo me zanima koji smo na tabeli posto odbojku bas ni ne pratim

Reply
Luka феб 9, 2013 at 13:06

Prvi na tabeli, 15 pobeda i jedan poraz.

Reply
Zvezda Velikan феб 8, 2013 at 21:57

Bravo momci! Idemo dalje… Petkovica zadrzati za narednu sezonu pod obavezno, jer zelimo da uradimo korak vise u LS.

Reply

Leave a Comment