Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукомет: Црвена звезда – Југовић Унимет

Пред нама је наставак сезоне рукометне Супер лиге, а већ сутра Звездини рукометаши играју прву утакмицу у овом делу првенства. Црвено-бели дочекују Југовић Унимет из Каћа. Рукометни клуб Црвена звезда иза себе има тешку полусезону, много проблема али и млад и перспективан тим, а тренутно стање на табели  не осликава квалитет ове екипе. Клуб су напустили Никола Докић, Бобан Живковић и Милош Савић, а црвено-бели дрес су обукли Стефан Бабић, Бранко Ољача и Стефан Алчаковић. Овој екипи је потребна велика подршка како би успели да наставе са добрим играма које су показали јесенас. У јесењем делу првенства меч са Југовићем је био одложен, а када је коначно одигран победа је припала Београђанима (26:27). Изабраници тренера Бранка Миљковића су озбиљан ривал тако да је пред нашим момцима тежак посао.

DSCF1414
MRK Crvena zvezda

Своје виђење и очекивања пред сутрашњи дуел изнео је Звездин чувар мреже Тибор Иванишевић. 

„Очекујем тврду и неизвесни утакмицу јер добро познајемо екипу Југовића и знамо да ће доћи силно мотивисани. Наравно да и ми улазимо у ту утакмицу са пуно мотива пре свега да бисмо добро отворили полусезону и на терену пружили свој максимум.“

Иванишевећ је искористио прилику да позове навијаче да присуствују сутрашњој утакмици.

 „Било би лепо када бисмо и сутра и на остаалим утакмицама имали више публике, самим тим и већу подршку.“

Утакмица је на програму у недељу, 10. фебруара у СЦ „Шумице“ са почетком у 17:30ч.

Акција „Идемо заједно!“ за помоћ нашем рукометном клубу се наставља, а овај меч је сјајна прилика да нашим рукометашима пружимо велику подршку какву и заслужују.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

milenko феб 10, 2013 at 10:17

napred momci

Reply

Leave a Comment