Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Пријатељска утакмица: Црвена звезда – Шан 8:0 (КРАЈ)

Preuzeto sa mozzartsport.com
Preuzeto sa mozzartsport.com

Црвена звезда је остварила још једну победу на овим припремама. Овај пут савладана је екипа Шана, аматера из Лихенштајна.

У првом полувремену смо гледали разноврсну игру нашег тима где су се највише истакли Касалица са четири и Михајловић са два гола, док су Каду и Караклајић уписали по две асистенције.

У другом полувремену смо већину сусрета гледали успаванку у којој су играчи нашег тима „стали на лопту“ не желећи до ногу понизити нејаког противника.

Тек је погодак Ожеговића, као и његов црвени картон мало узбуркао страсти на терену. За крај „тачку на и“ ставио је Милош Димитријевић послије прекрасне акције читавог везног реда.

На крају…

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ШАН 8:0 (6:0)

Терен хотела Калиста;
Гледалаца: Око 50;
Судије: Марћин Борси, Марћин Лис, Томаш Немировски (Пољска);

Црвена звезда: Кировски, Вешовић, Крнета, Микић, Рељић, Мијаиловић, Димитријевић, Каду, Караклајић, Касалица, Михајловић;
Клупа: Бајковић, Весић, Пантић, Петковић, Спајић, Лазовић, Милијаш, Милуновић, Ожеговић, Миливојевић, Гаридо, Младеновић, Савићевић, Мудрински;

Шан: Тухчић, Тото, Штун, Бурак, Зећири, Троисио, Бећири, Јилдиз, Бишот, Вентура, Ђургола;
Клупа: Елсенсон, Хат, Флац, Солингер, Квадерер, Абди, Бандић.

Црвена звезда данас игра нову пријатељску утакмицу у Анталији, седму по реду. Противник је Шан, екипа аматера из Лихтенштајна. Утакмица се игра на терену хотела Калиста.

ГООООООЛ!!!После само 10-ак минута, Звезда води са 2:0, а двоструки стрелац је Филип Касалица, након акција Кадуа и Караклајића!

ГООООООЛ!!!! Млади Михајловић погађа у Турској и још једном је фантастични Каду асистент! Игра ова два момка, уз Пантића и Савићевића је дефинитивно највећи утисак на овим припремама!

Пре ове шансе, Крнета, Мијаиловић и Рељић су покушали, али су били непрецизни.

Очекује се права голеада, већ након пола часа је 3:0!

Каду игра невероватно! Спојио је Касалицу са голом, овај није хтео да шутира и постигне хет-трик, већ одиграо до голобрадог Михајловића, који промашује празан гол. Штета за ову прилику, али радује игра ова три момка од старта!

Противничка екипа не може да пређе центар.

ГООООООЛ!!!Хет-трик Касалице! Оно што није урадио у претходној, јесте у овој акцији. Чава Димитријевић је одлучио да изађе из сенке сјајног Кадуа на овом мечу и спојио Ужичанина са голом, а овај сигурном егзекуцијом, под пречку гола противника доноси Звезди 4:0.

ГООООООЛ!!!У 40. минуту петарда Звезде и покер Касалице! Овога пута Вешовић је пролетео преко десне стране и сјајно упослио свог саиграча, који је требало само да убаци лопту у гол. Четири поготка Филипа за само 40 минута.

Екипа из Лихтенштајна још увек покушава да пређе центар.

ГООООООЛ!!! Шести гол у мрежи Шана. Стефан Михајловић је други пут затресао мрежу аматера из Лихтенштајна, а комплименти и за младог Николу Караклајића, који је сјајно центрирао са десне стране и на петерцу пронашао саиграча.

КРАЈ ПОЛУВРЕМЕНА!!!

На полувремену, Звезда – Шан 6-0!

Касалица је постигао 4 поготка, Михајловић 2, уз по 2 асистенције Караклајића и Кадуа и по једне Вешовића и Чаве. Посебно радује игра Звездине деце Караклајића и Михајловића, као и данас сјајног Касалице и једног од најбољих играча на овим припремама, Кадуа. Лакши тренинг и распуцавање Звезде против екипе из Лихтенштајна, која ће у другом делу покушати да се спаси још веће катастрофе и пређе центар неколико пута, што им није полазило за ногом у првом делу.

ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУВРЕМЕНА!!!

На почетку другог полувремена нема измена у нашем тиму.

У првих 15 минута другог полувремена игра се на половини који припада играчима Шана, али без правих шанси.

Последњих пола часа одиграће Миливојевић, Милуновић и Ожеговић, уместо Мијаиловића, Касалице и Михајловића.

Средином другог полувремена успела је екипа Шана да пређе центар и чак упути шут са неких 30-так метара према голу Кировског. Лопта је завршила далеко поред гола.

Миливојевић је покушао шутем са 25 метара, али је лопта завршила поред стативе.

Звезда у 25 минута наставка још није успела затрести мрежу противника, док је у првом полувремену то успела чак шест пута.

ГОООООЛ!!! Огњен Ожеговић је успео из другог покушаја да постигне гол и прекине успаванку коју гледамо на терену. Његов први гол на овим припремама.

Црвени картон за Ожеговића. Једноставно наш тим не може да заврши утакмицу на овим припремама са 11 играча на терену. Након дуге лопте Миливојевића Звездин нападач је несмотрено кренуо ђоном на голмана Шана и судија му је показао директни црвени картон.

ГООООЛ!!! Након прекрасне акције Милуновића, Миливојевића и Кадуа, Димитријевић рутински савладава голмана Шана за високих 8:0.

КРАЈ УТАКМИЦЕ!!!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

milos феб 12, 2013 at 18:24

Sta moze na osnovu ovakve utakmice da se zakljuci, proveri…samo moze da znaci na sticanju samopouzdanja, ali to su igraci koji se bore za prvu postavu

Reply
qwerty феб 12, 2013 at 16:46

https://www.facebook.com/pages/Popis-svih-Delija-na-Fejsbuku/491327290932176

Sa nama se moze sve sto se pozeli,da poleve ptice i zaplivaju ribe! 😀

Reply
qwerty феб 12, 2013 at 16:46

polete*

Reply
qwerty феб 12, 2013 at 16:47

cak i kontra :facepalm: 😛

Reply
M.V.P феб 12, 2013 at 16:27

Jedan je SR16

Reply
Anjamen феб 12, 2013 at 16:20

Kad budemo ovako nadigrali neku ekipu u prvenstvu možemo da budemo zadovoljni! :-)) Zvezdo volim te!

Reply
dr феб 12, 2013 at 16:11

https://www.facebook.com/SimonovicPogodio3TrojkeZaredom
AJmo Like za Simona i za celu ekipu! 😉

Reply
n феб 12, 2013 at 17:00

Доста бише са тим рекламама !!!

Reply
Pinki феб 12, 2013 at 16:10

Ovi su jaci od Samroka :mrgreen:

Reply
sasas феб 12, 2013 at 15:23

To je to pa makar bili amateri

Reply
INĐIJA феб 12, 2013 at 15:15

Ne priznajemo nista ispod 10 golova!!! 😀

Reply
Delije Sever феб 12, 2013 at 15:13

Јеби Шан !!!

Reply

Leave a Comment