Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши у Шапцу

Пред рукометашима Црвене звезде је тешко гостовање у оквиру 15. кола Меркур Супер лиге. Црвено-беле ће угостити неугодан противник, Металопластика из Шапца. У јесењем делу сезоне Шапчани су били бољи и однели су победу у Београду (25:31).

MRK Crvena zvezda
MRK Crvena zvezda

Звездини рукометаши ће имати тежак посао али ова млада и добра екипа има велике шансе да оствари повољан резултат и реваншира се за пораз у првом делу првенства. Металопластика заузима четврто место на табели са 16 бодова, односно 8 победа и 6 пораза. Црвена звезда је због одузимања бодова (-6) тек десета са 11 бодова.

У изјави за портал Моја Црвена звезда, млади Војислав Брајовић је изнео своја очекивања пред сутрашњи дуел.
„Напорно смо тренирали и спремали се за ову утакмицу. Даћемо све од себе да остваримо још једну победу.“

Црвена звезда је у прошлом колу савладала Југовић, али су јој пре неколико дана одузета два бода тако да је победа изгубила значај.

Утакмица са Металопластиком на програму је у суботу 16. фебруара, са почетком у 18:30. Меч ће се играти у СХ „Зорка“ у Шапцу

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

XX феб 16, 2013 at 00:36

Sve gubi smisao sa ovim oduzimanjem bodova, nakon svakog meca novi minus, jel rade uopste ti iz kluba nesto da rese dugovanja, ako ne mogu nista da urade, nek lepo odustanu od takmicenja i da krenemo od nule iz najnizeg ranga mada bi verovatno i tada kad bi stigli do superlige za 3-4 sezone opet napravili ista dugovanja, ako mogu svi ovi ostali klubovi da funkcionisu vise govori o nasoj upravi.

Reply
ağa феб 15, 2013 at 19:54

Е то је једини спорт у коме навијам против Звезде, напред Металопластика! :mrgreen:

Reply
ciganin феб 15, 2013 at 12:46

Bice ludnica !!! Napred Zvezdo !

Reply

Leave a Comment