Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Пораз у Дубровнику

[singlepic id=3213 w=320 h=240 float=right]Ватерполисти Црвене звезде су поражени у последњем, 10. колу  такмичења по групама Лиге шампиона.

Бољи од нашег тима био је Југ у Дубровнику, који је славио са 10:5 (2:2, 3:2, 3:0, 2:1).

Наш тим је наступио без ровитих Рађена и Пијетловића.

Обе екипе су још раније обезбедиле пролаз у другу фазу, Југ са прве а црвено-бели са друге позиције на табели.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Đole мар 1, 2013 at 12:59

Tim koji pretenduje na titulu i na prestižne partije u evropskim takmičenjima nesme sebi da dozvoli realizaciju igrača više kao protiv Beograda , ili nedostatak koncentracije protiv Juga u Dubrovniku. Nije isto izgubiti od najboljeg tima na svetu sa 2 ili sa 5 golova razlike!! Pored svega -da nas izbuše bezmalo samo njihova 2 igrača! SVAKA utakmica se mora odigrati maksimalno a u ovoj fazi i trening odraditi kao veoma ozbiljna priprema za utakmicu, jer je to jedini način da se važni elementi igre odrađuju refleksno i bez mnogo grešaka . Zar treba naglasiti da je pristojan procenat realizacije igrača više put ka dobijenoj utakmici!

Reply
Zvezdas феб 28, 2013 at 14:08

Realno jedino ako zavrsni turnir bude u Beogradu mozemo do titule,a vec smo mogli da slavimo da smo mi doveli Ivovica.Kako sutira covek,pet golova kao od sale,a hteo je da dodje u Zvezdu,ali ovi nasi nisu hteli da mu ponude platu koliko Prlainovicu i Pijetlovicu,a to jeste uvreda za igraca od kojeg je Prlainovic ucio u Jadranu,a prosle sezone kad su igrali zajedno u Pro Reku Ivovic je bio ubedljivo najbolji igrac italijanskog tima u svim takmicenjima.A nije stvar u tome sto nisu mogli da ponude isti ugovor,jer ionako ne placaju ni ove koje su doveli nego su hteli takvim ugovorima da proglase Prlainovica cak i Radjena boljim iako je jasno da je Ivovic najkompletniji igrac u danasnjem vaterpolu,pa jos pre par godina je istom Jugu dao 7 golova na jednom mecu,a ekipi Mladosti 8 dok je igrao u Jadranu u Jadranskoj ligi u kojoj je bio ne samo najefikasniji nego i najbolji asistent.Dakle,zbog seljacenja pojedinih iz uprave mozda necemo mi osvojiti Evropu kao da cemo svake godine imati ovakvu priliku,ali jos ima sansi ako bude fajnal-for pred nasim navijacima.

Reply
nn феб 28, 2013 at 21:18

U BEOGRADU 9.MARTA IDEEEMOOOOOOOOOOOO DELIJEEEEEEEEEEEEEEE DA SRUSIMO EGERAAAAAAAA ZVEZDO ZVEZDANA NAJJACA SI NAJJACA 😈 🙄 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
baba simana феб 27, 2013 at 22:25

moguci protivnici galatasaraj, bresa ili eger

Reply
dexy122 феб 27, 2013 at 20:50

Ja sve mislim da cemo ih dobiti kada bude najvaznije, nadam se u finalu. 😀 U svakom slucaju. Bravo momci, za prolaz dalje.

Reply
nn феб 27, 2013 at 19:50

na greskama se ucimo nista strasno malo duzi put do splita ali dobro 🙄 izgubismo 😥 😥 😥

Reply
Marojevic Slobodan феб 27, 2013 at 19:49

❗ prijatelju ko ti dade da vodis ovu stranicu ❓ ❓ ❓ igralo se protiv Juga u Dubrovniku velikaaa razlikaaaaaa

Reply
Драган феб 27, 2013 at 20:35

Немој претеривати, молим те, и правити драму тамо где је нема.

Reply

Leave a Comment