Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јанковић: Честитам Вукану на голу

image

Шеф стручног штаба Црвене звезде Александар Јанковић, након утакмице са Јавором изнео је и своје импресије, односно виђење меча.

Био је приметан очигледан велики стрес и грч код мојих играча, као последица великог притиска са којим смо се тешко носили. Нисмо били довољно брзи у транзицији лопте. Јавор је играо своју игру одлично, чекао нас је и претио из контри и полуконтри, које су нам задавале доста проблема. Били смо у контраритму, оставили смо им доста простора што су они умели да искористе. Са друге стране, радују ме голови Вукана Савићевића коме честитам на голу и доброј игри, и Луке Милуновића који је ушао са клупе и унео живост у нашу игру. Победа је битна, бодови су уписани. Радимо на самопоуздању, за три дана имамо нову утакмицу против Рада.

Тренер Јанковић рекао је да очекује да Никола Петковић у нареним утакмицама уђе у средину, односно да својим искуством, мирноћом много више доприноси екипи у централном одбрамбеном блоку, него на боку.

Млади играчи из задње линије морају да стичу искуство на оваквим утакмицама, јер ће сви овако играти против Звезде. Морамо да се подижемо у организацији игре. Кад брзо не постигнемо гол улазимо у нервозу. Позитивна страна је добра реакција после гола. Ипак, не смемо себи да дозвољавамо да крећемо из минуса зато што се у таквим ситуацијама енергетски много трошимо – закључио је Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

Mimi феб 28, 2013 at 13:25

pre utakmice svi igracu su davali izjave kako smo spremni,da su mnogo napredovali,i da jedva cekaju da pocne utakmica da pokazu koliko su se dobro spremili…ja nista od toha sinoc nisam video

Reply
perus феб 28, 2013 at 11:12

lepo je rekao predsednik borca, cini mi se: “sto zvezda ide u antaliju, kad ce igrati isto kao nasi sto se spremaju na zlatiboru?“ dzaba su dali 500 000 evra, opijali se i pobedjivali amatere 1-2 razlike!

Reply
Драган феб 28, 2013 at 11:21

Пола милиона за припреме? Да се ниси мало прерачунао 🙂

Reply
dexa7 феб 28, 2013 at 14:20

Koliko god da su dali to su bacene pare 🙄

Reply
Pinki феб 28, 2013 at 03:16

U odbrani mora da nam budu bar 3 igraca kad napadamo,a ne da svi odu u napad i ostave jednog igraca samog, to i treneri iz 3. lige znaju da se tako najlakse prima gol kad napad izgubi loptu.

Reply
marko bl феб 28, 2013 at 02:41

murinjo ti samo kenjas dokle vise da to trpimo a na terenu nula

Reply
miki феб 28, 2013 at 02:16

Ne vidim i dalje nikakav pomak u igri, narocito ne u odbrani gde nam duva promaja… Meni nije jasno, umesto da dovedu jednog stopera koga ocigledno nemamo oni dovedu napdaca i zadnjeg veznog, a za te pare su mogli da dovedu i te kako dobrog stopera. Dakle i dalje ce biti ista prica, sóbzirom da imamo dobar napad, zavisice od toga koliko uspemo da damo golova jer cemo ih dosta primati jer mi nemamo odbranu. Nista se nije promenilo i tesko da cemo do titule sa ovom ekipom. Jos jedan od kljucnih razloga moze da bude i losa atmosfera u ekipi zbog situacije u klubu i revizije ugovora.
Sto se tice Garida, korektno je odigrao, Lazovic katastrofa, Vukan za mene prijatno iznenadjenje, samo jos da malo vise trci i to bi bilo to.

Reply
fantasticno smo igrali ...........ali samo 10 minuta феб 28, 2013 at 01:41

cim smo primili gol i prestali na terenu da slusaju upute ovog laznog murinja
cim smo dali za 2 1, odmah se vratilu u svoju bunker varijante , gde se niko ne krece, niko ne trci, a samo minut pre toga su igrali uraganski , sto znaci da mogu, ali neko nesto im smeta, a to neko i nesto, i ta osoba je na klupi
igramo sporo je su im takvi treninzi, kako treniras tako igras, pitajte karija, to je opste poznato

Reply
forza stella rossa феб 28, 2013 at 00:21

Savicevicu svaka cast,bice dobar igrac sigurno!A ti demagogu da se cistis iz Zvezde jer tvoja ekipa igra seljacki nizerazredni fudbal,odbrana ne postoji,svako nas nadigra na Marakani kad pozeli….Toliko izgledamo jadno sa tobom na celu,da cemo strepeti pred svaku narednu utakmicu!!!

Reply
Dača феб 27, 2013 at 23:53

„ne smemo sebi da dozvoljavamo da krećemo iz minusa zato što se u takvim situacijama energetski mnogo trošimo“ – zaključio je Janković.
Vidim da radis na tome- Rad (doduse tada nas je jos Robi trenirao), Novi Pazar, Radnicki N., Spartak, Donji Srem, OFK Beograd 2X, Partizan,Sloboda,Vojvodina, Javor 2x :facepalm:

Reply
DELIJA032 феб 27, 2013 at 23:35

Garido ➡ pit bul ➡ buldozer 😮
Momak zna znanje,nema sta,odigrao je kao da je od rodjenja kod nas,bez treme,opusteno,borbeno…
Pazite,nije ni 20 dana sa ekipom 😯
Sto bi Dzaja rekao zakljucavaj vrata dok ne potpise 💡 ❗ 😛

Reply
Dača феб 27, 2013 at 23:41

I meni je bilo cudno, covek koji nas je nosio jesenas da ne igra…zalosno, „Murinjo“ je veceras imao srece, ali ako nam sreca treba protiv Javora sta onda ocekivati protiv jacih ekipa

Reply
aleksandar sd феб 28, 2013 at 00:26

Buni se jer ce mu skresati platu, a tek ce da se bune gospoda majstori fudbala! ko ne zeli da igra neka ide iz Zvezde, KRATKO I JASNO! Kad su tako dobri fudbaleri neka idu ako im smeta konkurencija… Nas je danas izvukao Savicevic koji ima NAJMANJU PLATU!!! i zato kome ne valja neka ide iz Zvezde!

Reply
dexy122 феб 28, 2013 at 00:30

Gotivim Luku, i dobar je lik, ali trenerova je poslednja, a u odabiru izmedju Luke i Garida, pogodio je s Garidom koji je jedini bio dobar u odbrani. I plasim se da ce sada imati jos manju minutazu.

Reply
aleksandar sd феб 28, 2013 at 00:48

Sta on ima da izjavljuje takve stvari po novinama? ima da cuti i radi! a ne da se buni sto ne igra, sta mu znaci da izjavi tako nesto i posle mu novinari napakuju jos toga sto nije rekao! Garido je danas pojeo igrace Javora. I zato jedva cekam Abiolu da pocne da igra… Podrska Stojadinovicu i Covicu!!

Reply
MILAN KG феб 27, 2013 at 23:24

mozemo mi ovde da se raspravljamo u nedogled istina jesurova MI VEZE NEMAMO!!!!!!!! OVO JE SMEJURIJA OD IGRE TRAGEDIJA.

Reply
Dača феб 27, 2013 at 23:43

Kak su samo najavljivali da su spremni i zeljni igre :facepalm: Pitam se samo, kako bi tek odigrali da se nismo ovako spremali…

Reply
delijaMNE феб 27, 2013 at 23:17

„- Bio je primetan očigledan veliki STRES i grč“… AHAHAHAHAHAH… Stres???? O boze…

Reply
mariachi феб 28, 2013 at 00:16

Je**m im stres! Sta da kaze onaj ko ima troje dece a ne radi nigde. Sta kazu na taj stres? Ovim igracima samo treba jedna motka! 💡

Reply
delijaMNE феб 28, 2013 at 04:48

Jedna al’ debela;)

Reply
Cira феб 27, 2013 at 23:07

Kao sto sam i govorio najvece Zvezdino pojacanje bi bilo da je Jankovic smenjen…ovako mozete slobodno da dovedete Mesija i Ronalda utopice se u neznanje Aleksandra Jankovica.Ko nije slep to zna odavno…nazalost slepi su oni koji vode klub.

Reply
Mikoja феб 27, 2013 at 23:02

Garido je sila od igraca!

Reply
NoRtH феб 27, 2013 at 23:22

A PETKOVIC TOTALNI OPOZIT

Reply
DS феб 27, 2013 at 22:49

Lose je ovo.,realno.,a sto se tice tebe Jankovicu iskreno nemam poverenja u tebe kao trenera..,al sta je tu je..,idemo zajedno da pokusamo uzeti titulu..Poz za sve DELIJE.. 😉

Reply
marko феб 27, 2013 at 22:41

DUNSTER! :mrgreen:

Reply
fudbalski analiticar феб 27, 2013 at 22:36

Pozadi nesigurno…pogotovu Spaic….
Petkovic los…aili ce biti uigravan na stoperu.
Garido je najbolji moguci igrac koji moze da dodje za DZABE na 6 meseci pozajmicu…kada je on za tri nedelje sa ekipom ovakav,na leto ce biti pakao!!!
Milijas dobari i siguran u pasu…ako vas zavarava njegova,na momente, bezidejnost to ce biti objasnjeno kod igraca u spicu.
Lazovic los…..jednostavno bez elana….no svi zanmo da moze …bice bolje….
Kasalica takodje….ja i dalje mislim da je njegovo mesto u spicu!!
Mudrinski…..jako bezlicno….mozda i najodgovarniji sto je milijas ponekad bio bezidejan…jer njegovo i kretanje Lazovica i Kasalice je nateralo milijasa da nekada tapka u mestu…..ja bi danas zamenio i Mudrinskog i Lazu i Kasalicu koji i jeste zamenjen.
Mudrinski ima osecaj za centar sut,ima instinkt za gol…..ali nije bas preterano vest u igri kada je lopta po zemlji….da mi Lazovic ili Vukan proture loptu izmedju linija……NPR ZAMISLITE MUDRINSKOG U BARSI…..Ne bi jednu akciju ispratio…..no on je nas prvi golgeter i moze bolje.
Na kraju….igrac utakmice….Vukan Savicevic……zvezdina skola….odlican smisao za igru,dobra tehnika…..velika doza kreativnosti…..efektan…..momka samo treba razvijati…na leto,bice on otkrovenje u Evropi!!!!!!Samo napred.
genralno…veliki grc je bio……mislim da ce trajati u prva tri kola recimo….posle ce ih popustiti,krenuce lepte sevreme…..vise publike….i recimo trece nase domacinstvo ko bude….vadice protivicki golman vise od tri puta loptu iz mreze,garantujem!!!

Reply
Vanja феб 27, 2013 at 22:32

Od kada si dosao igraci su stalno u grcu? Nisi ti sale za ovaj posao, realno nisi.

Reply
dexy122 феб 27, 2013 at 22:27

Sale, znas da nemas puno kredibiliteta kod nas. Ili sredjuj ovo sa timom, ili idi sam. Dobro ce sve biti dok se dobijaju utakmice, ali cim jednu ne dobijemo, ti ces biti prvi na tapetu.

Reply

Leave a Comment