Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Егер славио пред долазак у Београд

Detalj sa meca 1. kola Evrolige C.zvezda-Jug Dubrovnik
Detalj sa meca 1. kola Evrolige C.zvezda-Jug Dubrovnik

У суботу 9. марта на програму је први сусрет осмине финала ватерполо Евролиге у коме ће ватерполисти Црвене звезде дочекати мађарски Егер. И док су наши ватерполисти у последњем сусрету пред овај важан меч поражени у вечитом дербију од Партизана (8:10), мађарски представник је славио на гостовању у Будимпешти.

Егер је и без помоћи Петерa Бароша славио против Ференцвароша резултатом 9:6. Ипак, нису одушевили игром против екипе Гојка Пијетловића која тренутно на табели заузима предпоследњу 13. позицију са свега шест освојених бодова у 18 одиграних мечева. У екипи Егера најефикаснији је био Батори са три постигнута поготка, док је Саламон два пута матирао Пијетловића. Голман Егера Сечи је имао 11 успешних интервенција.

Након овог сусрета Егер на табели мађарског шампионата дели лидерску позицију са екипом Сегеда са 55 освојених бодова, с`тим што Сегед има и један меч мање одигран.

Повезане вести

4 comments

vladimir мар 5, 2013 at 09:05

Zna li neko kada ce biti prodaja karata i koliko ce biti?

Reply
Zvezda Velikan мар 5, 2013 at 08:34

Ljudi, ako Zvezda bude uistinu profesionalna i odgovorna pre svega prema sebi a i prema navijacima, ove jadnike moramo isprasiti sa najmanje 5 ili 6 golova razlike!
Svi na utakmicu da im priredimo paklen docek da ne znaju gde su dosli a kamoli sta drugo…

Reply
Aleksandar мар 5, 2013 at 08:10

Nimalo naivna ekipa, a mi u padu sa formom. Neka nam je Bog u pomoći. Da je kod nas sve kako treba mislim da bi ih dobili bar sa 3-4 razlike. Ovako…..videćemo.

Reply
Dragana мар 5, 2013 at 18:02

Nadam se i ocekujem da ne bude koliko para toliko i muzike.

Reply

Leave a Comment