Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Елтон Браун отписан због штрајка

16Иако се у Пиониру са трибина могло чути име Елтона Брауна током меча против Цибоне, чињеница је да се ситуација око стављења Американца на трансфер-листу полако стишава. Ипак, на синоћној конференцији за штампу, на Маракани, Небојша Човић дао је занимљиву изјаву, која је, чини се, остала у сенци дешавања у фудбалском клубу.

„Нисам за кажњавање играча у овом тренутку. Ако им сметају нереални уговори, плаћене врхунске припреме, ако неко хоће да штрајкује-слободан је! Браун није хтео у Истанбул јер му је каснила плата 9 дана и он је отписан. Тако ће бити и у фудбалу ако буде штрајка.

Закључак је да су људи који воде кошаркашки клуб ипак имали довољно добар разлог да „отпишу“ горостасног центра и одстране га из тима, иако се у првом тренутку чинило да је Браун изгубио своју позицију из сасвим нејасних разлога.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

25 comments

Aleksa_Delija мар 6, 2013 at 23:29

Covic ima jasno i glasno svoje,,JA..Tako treba,nedaj nikog da te sprda i zeza…Koji jos Amerikanac ko prvo voli Srbiju,a da nepricam o Zvezdi..Svaka cast Brown-u,odigrao je dobro tokom ligaskog dijela,zadovoljio je sve ljubitelje i navijace Zvezde,ali ipak mogao se strpiti za pare…Normalno,on sebi moze uvek naci neki drugi klub..Ako m use nesvidja…

Reply
Goran мар 5, 2013 at 20:53

Samo rokaj, nek se zna da nema leba bez motike.

Reply
RUK мар 5, 2013 at 19:55

Нешто не верујем Човићу. Ово је само изговор за „отпуштање“ Брауна. Није случајно последња два месеца имао изузетно малу минутажу и онда, довођењем овог несрећног Самарџијског, избачен из екипе за Куп Радивоја Кораћа. То што он није хтео да иде у Цариград због тога што наводно „плата касни 9 дана“ је прича за малу децу а овде вас, судећи по плусевима и минусевима, има пуно. 😀

Reply
Marko мар 5, 2013 at 20:47

Braun nije otpušten, jer bi mu onda morao biti isplaćen cjelokupan iznos do kraja ugovora, već je stavljen na transfer listu i klub će ga pustiti da ide ukoliko sebi pronađe opciju.

Reply
Krle Bgd мар 5, 2013 at 23:45

A ovako mu placamo punu platu a ne igra. A necemo dovesti nikoga dok njega ne prodamo a njega niko nece da kupi, jer sto bi neko sada placao obestecenje u finisu svih sezona kada moze u junu za dzabe da ga dobije. A igra Samardziski koji igra prosecno.

Reply
Goran мар 5, 2013 at 20:52

Pa ti onda veruj Brownu jbt, ne mogu da verujem.

Reply
Aca мар 5, 2013 at 16:13

Tako je Covo!! U zvezdi je zvezda samo CRVENA ZVEZDA!! Svi ostali …..ako im se ne dopada prijatno! A realno Braun je igrac za ABA ligu nije za bolje, kako je najavljen ja sam mislio igrace ko olejdžuvon, Rasko je za njega tata.

Reply
DS мар 5, 2013 at 14:53

Price za malu decu!!

Reply
Gogi мар 7, 2013 at 15:02

a jel i Covicu kasnila plata? On covek sve trci pa volontira

Reply
Dzoni мар 5, 2013 at 13:54

Kad toliko voli Zvezdu, mogao je izdrzati sa svojih 200 000 koje je primio, i strpiti se 9 dana. Da mu je plata kasnila 5 meseci, pa bi covek rekao „ovi ga zahebavaju“, pa i ne treba da igra. Tu nam glumi deliju, srbina, a ‘vamo nece da trenira i igra zbog par dana. Ja mislim da Covic nije izneo tu informaciju odmah zato sto nije korektno igracu uciniti to, jer kad sutra bude trazio novi klub, to ce se znati. Ali zbog pritiska navijaca, a mozda jos nekih gluposti brauna, morao je da kaze. Bravo Covicu, ako nece on, hoce Mitrovic, pa i nek izgubimo, al nema vise zezanja sa Zvezdom!!!!

Reply
milan мар 5, 2013 at 13:04

voleo bih da nisam u pravu ali mi se cini da je vukojicic kriv. kao da je mnogo sujetan, prvo milutinovic koji je prosle sezone bio solidan pa sad braun, koji po meni nije nista kriv. odigrao je dobro, ne bas kolko se ocekivalo ali korektno, i onda dodje samardziski koji promasuje tablu sa pola metra i on za kup otpise brauna a ubaci njega, jeste da imamo dobar tim ali svaki igrac je bitan, vidi se da je katic sada mnogo opterecen, a braun ga je dobro menjao. americki igraci su takvi da im treba sloboda u igri, naravno bez preterivanja i na teret drugih igraca

Reply
sifonjer мар 5, 2013 at 12:47

vi i dalje izgleda ne shvatate ili necete da shvatite, da on po ugovoru ima pravo da ne igra ako mu kasni plata.. ko je kriv zbog toga!? naravno oni koji su sa njim sastavljali takav ugovor.. pa i vi bi ste isto tako postupili da imate takvu stavku u ugovoru i zato ne budite licemreni

Reply
БруталноРеалан мар 5, 2013 at 13:23

Баш тако, много лицемерни . Па до јуче је човек био Бог, страшно какви смо. Уговор је уговор, неко чека са исплатом он не жели . То је његово право! Значи да кад ти на послу касни плата а буниш се ти си препотента будала и слепац , је л’ да?

Reply
Dimitrije мар 5, 2013 at 13:30

Slazem se u potpunosti sa tobom, ali moram nesto da primetim. On jeste profesionalac i igra za pare, ali nemoj onda da kada ga stave na transfer listu da zakukava i da govori kako mu je ‘Zvezda u srcu’ ili sta vec. Igra za pare i SAMO zbog para, nemoj da glumi patriotu i da se pravi da je nesto sto nije. Pritom smatram da je sjajan igrac i da nam je puno pomogao ove sezone

Reply
sifonjer мар 5, 2013 at 13:46

ja ga ne branim, samo kazem da se ponasao u skladu sa ugovorm.. i ajmo iskreno, svi stranci koji govore zvezda mi je u srcu i sl. lazu.. oni su ovde samo zbog PARA i ni zbog cega drugog

Reply
Dimitrije мар 5, 2013 at 13:50

Tako je, al ne volim kada pocnu da se foliraju. Igraj dobro, dobices pare, na kraju sezone ces hteti da odes, ali mi nemoj pricati kako VOLIS zvezdu posto znamo da nije tako (ovo je poruka za sve strance)

Reply
dexa7 мар 5, 2013 at 13:50

Pa kasnilo mu je 9 dana,a ne 9 mjeseci,i sigurno nije jedini kome je kasnilo,a to sto on glumi primadonu je druga stvar.

Reply
БруталноРеалан мар 5, 2013 at 13:59

Слажем се,такође. Да је он овде 5 ‘дина па да прича о љубави, то су ти оно мало приче за клинце и ложење масе..

Reply
Ivan мар 5, 2013 at 12:41

Tako ocigledno i ocekivano od njega..mozda je solidan igrac ali je zato veliki neprofesionalac i los covek!..prepotentan i umisljen.Koji ce nam..to sam tvrdio i ranije za njega.Cao decko ne trebas nam!

Reply
iznogud86 мар 5, 2013 at 12:38

samo je ne logicno sto se to nije reklo odmah nego je pustano da on ispada jos heroj a licemeran je ispao…Sad bih ga poslao da igra za radnicki fmp ako vec moramo da ga isplacujemo jer ga verovatno nece sad niko kupiti

Reply
marakana мар 5, 2013 at 12:33

a zasto to nije receno odmah, zasto se cekalo ovoliko na objasnjenje ?

Reply
Ivan мар 5, 2013 at 17:03

Zato sto nema potrebe da se prave turbulncije i kvari atmosfera,kosarkasi dobro igraju..sto bi se iznosio prljav ves i sada tu nesto polemisalo..stvari ostaju u kuci.Ovo je ocigledno bio dobar i diplomatski momenat da se proturi i kaze cinjenica o njemu..Ma takav je on..umisljen i prepotentan,neprofesionalan,samo prica nista ne radi! Idi bre..

Reply
baba simana мар 5, 2013 at 11:39

ljudi al vi ne vidite da mi sa njim ne mozemo da raskinemo ugovor jer mu je on grantovan… takodje, on sad sasvim legitimno crpi pare iz budzeta sedeci pored klupe u civilu… i ko nam je kriv sto smo sa njim potpisali ugovor po kome on ima pravo da ne igra i ne ide na treninge ako mu koasni plata, tako da coviceva floskula da je zvezda iznad svea pada u vodu

Reply
mariachi мар 5, 2013 at 11:29

A na twiteru pisao da nezna sta se desava! Slepac 😐

Reply
Zvezda Velikan мар 5, 2013 at 11:28

Tako je Covicu! Terajte tu bedeviju kuci, misli o parama i da mu budu dan u dan isplacene,a nema veze da igra!
Kuci Brauna odmah poslati da ne posmatra niti jedan mec u Pioniru!!!
Nema sale sa sjajnim predsednikom Covicem, ne da on svakakve budalastine da se dogadjaju u klub, pouceni iskustvom prethodnih uprava kada smo bili gotovo propali.
Isto ovo vazi i za fudbalere, ako nece da igraju dok ne legnu pare, odmah im otkaz uruciti!!!

Reply

Leave a Comment