Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Стефан Николић на Џордановом кампу

5137237e58e1djordan_brand_classic_wallpaper_2012_headlineСтефан Николић биће у прилици да упозна најбољег кошаркаша свих времена, његово летеће величанство – Мајкла Џордана. Наиме, талентовани јуниор Црвене звезде Телеком изабран је међу десет најперспективнијих кошаркаша из Европе за учешће на Џордановом кампу у Бруклину који ће се одржати од 10. до 14 априла.

Своје место међу путницима у Бруклин Николић је је изборио на недавно завршеном кампу који је одржан у Браселони:

На овом кампу који се одржао од 1. до 4. марта учествовало је 40 кошаркаша рођених 1997. године из целе Европе. Било је то изванредно искуство и прилика да себе упоредим са неким од најперспективнијих кошаркаша Европе. Тренирали смо два пута дневно и играли утакмице. Последњег дана кампа организован је Ол-стар меч са 20 најталентованијих играча међу којима сам био и ја. Од тих 20 играча изабрано је нас 10 који ћемо путовати у Америку. Веома сам срећан и узбуђен због свега што се догодило и сигуран сам да ће ми то бити још један додатни мотив да наставим још боље да тренирам – пренео је утиске Николић.

Стефан Николић (1997, 198) игра на позицији бека шутера, а занимљиво је да иако је по узрасту кадет игра за јуниорски тим црвено-белих. Чињеница да је изабран за учешће на престижном кампу у Америци још једна је потврда квалитета рада са млађим селекцијама у Црвеној звезди. Подсећамо да је прошле године на истом овом кампу, који је организован у Шарлоту, учествовао и Душан Ристић.

Трудићу се да у Бруклину пружим свој максимум, покажем се у што бољем светлу и на најбољи могући начин представим све оно што радим и учим у Црвеној звезди – констатовао је Николић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment