Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Девојкама нова три бода

Tijana Matic
Tijana Matic

Данас је у 13 часова одиграно 13. коло Прве лиге Србије за жене.

Наше фудбалерке су савладале Леминд Лавице, резултатом 0:4.

Оно што радује је то, што се испоставило да је јучерашња изјава Тијане Матић тачна, и да девојке заиста после свега, имају још већу мотивацију.

Звезда је опет играла у „окрњеном“ саставу, јер поједине играчице имају забрану наступа одређено време, а опет је успела убедљиво да савлада противника, са чак четири поготка.

БРАВО ДЕВОЈКЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Djoksonidis мар 23, 2013 at 18:11

Da li nam drugo mesto garantuje izlazak u neko evro- takmicenje? Ili makar kup ako osvojimo, Hvala unapred 🙂

Reply
Mina мар 23, 2013 at 19:11

Nažalost, ne. Samo sedam ili osam zemalja u svetu imaju pravo da pošalju po dva predstavnika u LŠ, u ostalim zemljama, u koje spada i naša, pravilo je da samo prvi u prvenstvu može da igra kvalifikacije za LŠ.

Malo dobrih vesti, za promenu: Kadetska ekipa Zvezde ide na međunarodno takmičenje u Portugalu od 30. juna do 7. jula, koje je jedno od najjačih takmičenja na svetu, u toj kategoriji.

I nema na čemu 🙂

Reply
Djoksonidis мар 23, 2013 at 19:48

Hvala, vidimo se na odbojKi, u finalnoj seriji 😉

Reply
Mina мар 24, 2013 at 18:32

Vidimo se, dođite i na polufinalnu, i tamo treba podrška 🙂

Reply
СД ЦЗБГ мар 23, 2013 at 16:45

Браво ДЕВОЈКЕ!!
Имам једно питање.
Да ли је ЖФК уложило жалбу за чисту пљачку одузимање 9 бодова и ако јесте када ће се жалба размотрити?

УНАПРЕД ЗАХВАЛАН НА ОДГОВОРУ!

Reply
Mina мар 23, 2013 at 16:46

Poslednje što imamo kao informaciju je da je žalba uložena, a kako se odvija, saznaću za nekoliko sati, i odgovoriti ti ovde na komentar 🙂

Reply
СД ЦЗБГ мар 23, 2013 at 16:51

Хвала Мина на брзом одговору. 😀 Ваљда ће нам вратити те бодове па да првенство буде занимљиво а не као у мушком фудбалу.

Reply
Mina мар 23, 2013 at 17:56

Raspitala sam se, i nažalost, naši su ulagali žalbe, ali na neke druge stvari, a žalba na oduzete bodove, kao i na diskvalifikaciju trenera neće biti uložene, jer u klubu smatraju da će se time samo pogoršati situacija, i baciti pare na žalbu, koja u najboljem slučaju može da smanji oduzimanje 9 bodova, na 6, a i sa tim je titula nedostižna. Tako da je odlučeno da se žalba ne ulaže 🙁

Reply
СД ЦЗБГ мар 23, 2013 at 18:18

E јбг. Ово што нама раде то нема нигде у свету. Краду нас,само тако и када се распаднемо скроз као нису они ништа криви него смо само ми лоши. Као и у мушком фудбалу 4,5 сезона нас краду а 6 сезону смо се ми рапсали да смо само ми криви што нема титуле. Девојке само се борите и следеће сезоне освојите титулу када су вам ове године украли. 🙁

Branimir мар 24, 2013 at 11:33

Онда треба престати да кукамо и да се жалимо јер смо пристали на њихову правду. Још треба и да им аплаудирамо. Сада су проблем биле таксе на жалбу. Ниђе везе. То је погрешан потез. Разочаран сам.

Leave a Comment