Moja Crvena Zvezda
Архива

Uspeh mladih fudbalera

Mile Jovin trener ekipe Crvene zvezde do 15 godina

Po prvi put u Srbiji i to na našem najvećem stadionu održan je fudbalski turnir „Nike Premier Cup“. Učešće na turniru uzeli su klubovi iz regiona, tj. njihove ekipe uzrasta do 15 godina. Pobednici turnira su mladi fudbaleri Crvene zvezde koji su pored trofeja stekli i pravo da učestvuju na turniru „Nike Premier Cup“ u Budimpešti. Pored nada Crvene zvezde, na navedenom budimpeštanskom turniru Srbiju će predstavljati i ekipe Jagodine, kruševačkog Napretka i Spartaka iz Subotice. U Budimpešti će učestvovati ukupno 20 ekipa, a dve prvoplasirane steći će pravo da učestvuju na završnom turniru koji će se održati u Mančesteru.

U finalnom susretu beogradskog dela turnira naši mladi fudbaleri savladali su vršnjake iz subotičkog Spartaka.

Crvena zvezda : Spartak Subotica  3:1 (0:1)

U izuzetno interesantnoj finalnoj utakimci, Subotičani su nakon prvog dela meča imali minimalnu prednost do koje su stigli evro-golom Vukojičića iz slobodnog udarca. Ipak, u nastavku meča, puleni Mileta Jovina su odličnom igrom uspeli da dođu do preokreta i sasvim zaslužene pobede. Strelci za crveno-bele bili su Luković u 40`, Zukanović u 45` i Aleksić u 50`.

CRVENA ZVEZDA: Đorđev, Iličić, Radmanović, Luković, Cvetković, Jovanović, Brajović, Grujić, Zukanović, Miketić, Aleksić. Igrali su još: Manojlović, Galić, Đeković, Đokić, Milić, Matić i Ilić.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.