Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић пред дерби: „Имамо много проблема“

Radonjic2Са великим кадровским проблемима Црвена звезда Телеком дочекује дуел деветог кола Агрожив Суперлиге Србије са Партизаном. Биће то 220. вечити дерби, односно шести меч београдских црвено и црно-белих ове сезоне. Тренер Дејан Радоњић у екипи има бројних проблема са повредама, јер се после Вука Радивојевића и Бориса Савовића повредио и млади плејмејкер Александар Цветковић. Он је на тренингу у понедељак увече задобио повреду скочног зглоба због које ће морати да мирује па ће тако сигурно прескочити меч са Партизаном.

Дуел са црно-белима је заказан за среду у 21 сат у дворани Пионир, а по већ устаљеном обичају улазница у слободној продаји неће бити.

– Дуели против Партизана увек имају специфичну тежину – пчео је причу стратег црвено-белих Дејан Радоњић и потом додао:

– Чињеница је да смо у досадашнејм делу Суперлиге направили резултате који нас доводе у позицију да у сваком мечу морамо да пружимо максимум како бисмо обезбедли пласман у завршницу домаћег такмичења. Партизан је био бољи у последња два меча, сада играју пред својим навијачима и то је у сваком случају њихова предност – рекао је Радоњић и потом се осврнуо на бројне проблеме са повредама:

– Ми имамо много проблема. Александар Цветковић неће моћи да игра, а и Борис Савовић је врло близу томе. Што се тиче Вука Радивојевића који је због повреде рамена пропустио две утакмице, он је тренутно више у фази опоравка него у такмичарском погону. Међутим, без обзира на то сви играчи имају обавезу да дају све од себе да покушамо да савладамо Партизан – поручио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

posavac мај 8, 2013 at 15:58

Covicu podrzavam te u svemu, da nema tebe ne bi zvezde danas ni bilo! ali, moram da postavim jedno pitanje: Da li je Partizan kriv sto mi ne mozemo vec tri meseca, a narocito u zadnjih 20 dana, vola u d*pe da pogodimo?! kao da kamenje iz ruku bacamo ka kosu!!! ko je za to kriv, jel Dusko Vujosevic? samo ako prikazemo prosecnu partiju, treba da ih bdobijemo 15 razlike!! a mi ne mozemo da pobedimo ni Megu, ni Metalac!!!

Reply
forza stella rossa мај 8, 2013 at 14:03

GAZI BRE STOKU!!!!!!!!!

Reply
KALIO GULIĆ мај 8, 2013 at 11:36

i sa izgovorima i bez nijh,nemamo šanse protiv grobara i koliko se god puta sastali do kraja sezone,sumnjam u mogućnost ijedne pobjede,ako je alibi da ne igra jedan Cvetković,onda ovde neko nema pojma o košarci.a i opet moram da ponovim da je „zločesti“ Vujošević već 50% pobjede Partizana.te tri vezane pobjede koje smo imali je nešto što neznam kada ćemo moći ponoviti i to nema veze sa kvalitetom već sa čistim spletom okolnosti.i neka nam prestane više biti opravdanje za poraze od grobara stvari oko košarke.

Reply
marko bl мај 8, 2013 at 00:46

radonjicu mani se suplje price deri tu stoku vise..krs su od ekipe..mi smo ih vratili u zivot..

Reply
Nikola мај 7, 2013 at 22:54

Zalgiris je danas osvojio titulu u Litvaniji…korak blize Evroligi!!!

Reply
Petak 13-ti мај 7, 2013 at 18:51

Nema izgovorg bre!

Reply
Gile delija мај 7, 2013 at 18:28

Udri sektu u glavu svinjsku.

Reply
nikola мај 7, 2013 at 16:33

Nas problem svih ovih godina protiv Partizana su centarske pozicije,uvek su tu bili jaci,na pocetku sezone kada smo ih tukli bili su raspolozeni i Braun i Katic,sada smo mnogo tanji u odnosu na prethodne derbije koje smo dobijali ali verujem u pobedu!NAPRED ZVEZDO!

Reply
CzvBoys мај 7, 2013 at 16:32

Nema izgovora–POBEDA!

Reply

Leave a Comment