Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Човић: „Доста с лажима“

covicНа конференцији за штампу пред дерби меч деветог кола Агрожив Суперлиге Србије непланирано је дошао и председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић. Он је осетио потребу да одговори на све учесталије нападе и ниске ударце који преко медија долазе из табора вечитог ривала. Први човек црвено-белих није желео да остане нем на прозивке и бројне покушаје манипулације од стране тренера Партизана мтс Душка Вујошевића изговорене на конференцији за медије уочи 220. вечитог дербија само пар часова раније:

– Неке ствари не могу да се оћуте. Нажалост, морамо да објашњавамо покушаје манипулације свешћу од стране Дулета Вујошевића. Ја сам њега некада познавао, али време, живот и још неке ствари могу да промене човека. Звезда више нема разлога да ћути – започео је своје излагање први човек Црвене звезде.

– Ми Партизан уопште нисмо помињали целе ове године. Ако новинари имају храбрости и ако се не плаше бејзбол палица, гепековања, свињарија и сличних ствари, онда треба да направе генезу њихових конференција за штампу, од промоције тима на Калемегдану. Занима ме да ли је била и једна на којој није помињана Црвена звезда – питао је Небојша Човић, а потом се осврнуо на потенцирање из табора црно-белих о томе да Звезда има помоћ из врха власти:

– Ја сам побројао више људи у власти који навијају за Партизан, а они стално потенцирају Александра Вучића. Вучић је био на једној утакмици Звезде, и то против Галатасараја када је предводио међународну делегацију. Није скидао сако, није се бусао у груди, није облачио дрес, за разлику од Тадића који је то радио на Партизановим утакмицама – изјавио је Човић, пре него што се подсетио Звездиног апела да се уведе транспарентност у спорту:

– Објавили смо колико нам је држава помагала претходних година, позвали смо Партизан да уради исто. На то смо добили арогантан одговор Предрага Даниловића да то неће да ураде. Ако добијате паре од државе онда сте дужни да то транспарентно прикажете. Зашто држава, град Београд и јавна предузећа не објаве коме су колико пара дали? Зашто то сакривају? Нека лепо кажу колико су дали нама, а колико њима. То се крије само ако желите да манипулишете са јавношћу – кратко је застао Човић и потом додао:

– Кад неко ко није интелектуално дорастао стално користи речи које мало мање разуме, реч је о манипулатору. Кад неко избегава дијалог који смо ми покушали да остваримо, реч је о манипулатору, некоме ко замењује тезе – рекао је први човек кошаркашког клуба Црвена звезда, па се потом осврнуо на константне приче тренера Партизана мтс Душка Вујошевића о буџетима једног и другог клуба:

– Буџет Партизана за сезоне 2011/2012 је био преко 4.776.400 евра, што је далеко изнад Звездиног. За сезону 2012/2013 он је био 3.478.029 евра, што је блиско Звездином, али треба имати у виду да је Црвена звезда искористила милион евра из тог буџета за исплату старог дуга. Још једна манипулација је прича о томе како је то Звезда успела да брзо врати 15 и по милиона евра дуга. Ми смо ушли у законски регулисан простор, прошли смо суд са свим повериоцима и радили смо јавно и све по закону. Држава нам ту ништа није помогла. Град Београд нам је помогао са 117 хиљада евра. А колико је град дао Партизану? Поново тражимо да држава не ћути, него да објави те податке које интересују грађане – инсистирао је Човић, који је изјавио да је и фудбалски клуб Црвена звезда објавио све финансијске податке:

– Код нас је све транспарентно. Немамо никакав проблем да објавимо колике су плате сваком играчу и запосленом. Да видимо да ли ће то да објави Партизан. Теза да Црвена звезда има паре, а да Партизан нема је класична лаж и манипулација. Ми пратимо динамику исплаћивања обавеза, да не пратимо пропао би нам план реорганизације који може да траје најдуже пет година. Ако будемо могли да га раније завршимо – завршићемо га – рекао је председник црвено-белих, па се потом опет вратио на тему објективности појединих медија у Србији:

– Ако медији не пишу о неком догађају, он као да се није ни догодио. Ако новинари имају разлог за страх – ја га немам. Сваке године је све исто у српској кошарци. Када дођемо близу трофеја поједини „објективни“ новинари се потруде да постану потпароли Партизана. „Објективне“ судије и делегати преко ноћи постану навијачи. Где то има да неко туче судију, а да тај исти судија после породично професионално напредује? И где то има да се о томе ћути? Само у Србији – констатовао је Небојша Човић, и наставио у једном даху:

– Најсвежији пример је јуниорски завршни турир у Чачку. Четири Звездина и четири Партизанова играча су заслужила искључење, а то се офрље представља у медијима. Овакве судије једноставно не могу да суде такве утакмице! Манојловић је кажњен у КЛС и јасно је да он није требало да суди. Уосталом, какво је то финале на коме не суди троје судија? И то треба да суде троје најбољих судија, а не да се убацују разне комбинације. Каква је то организација и став КСС-а и његовог потпредседника? Бахато су подељене медаље и пехар. И ми ћемо организовати доделу медаља и пехара јер ми овај скандал не признајемо – изјавио је председник клуба, пре него што је рекао да и даље чека одлуке званичника о поменутој јуниорској утакмици:

– И то од комесара лиге и председника КСС. Делегат Продановић коме је то била опроштајна утакмица је донео смешну одлуку које треба да се стиди. На интервенцију тренера Партизана Александра Бућана судије су допуниле одлуку, што се никада не ради, и искључиле додатних 7 играча Звезде. Ја сам рекао да играју и са четири играча на терену, али онда нису дозволили да то буде Гудурић, иако су рекли да изаберемо једног. Гудурић није учествовао у тучи, али им је сметало то што је добар играч. Делегат је одредио да то буде Воркапић, што је касније када је добио инструкције бранио тезом да је он капитен. А, када смо и на то пристали делегат је рекао да је касно и да је завршена утакмица. Поставља се питање ко ће да дозволи да Звездини кадети, пионири и јуниори буду прваци у једној сезони. Подсећам да су Звездине кадеткиње и јуниорке такође најбоље у земљи. Овакве ствари ће се наставити. Тешко да ће ту бити неких помака на боље док се ствари из корена не промене – закључио је Човић, који је потом причао о теми (не)заступљености Звездаша на битним позицијама у српском спорту:

– Који су то Звездини функционери у КСС? Драган Ђилас јесте декларисани Звездаш, али он обавља свој посао непристрасно. Он као председник мора да баланисра, ја то најбоље знам јер сам обављао ту функцију. И ко је још из Црвене звезде? Нема никог. Ко је у Олимпијском комитету Србије? Ко је у Спортском савезу Србије? Све људи из Партизана. Морамо да водимо рачуна о равнотежи. Десет година се мењају управе кошаркашког клуба Црвена звезда, различити људи долазе, али се свака управа сукобљава са једним истим новинарима, једним истим судијама, једним истим кумовским везама. Ништа се не мења, сви ћутимо – изјавио је Човић, који је потом упитао целу јавност о томе где је сад српска кошарка:

– Какви су нам резултати? Колико смо произвели младих играча? Два Француза, један Летонац и један Босанац се прозивају националним благом. Не желим да ме неко погрешно разуме, немам ништа против тих момака, само они нису наше национално благо. Пековић је могао да буде национално благо Србије да није волшебно постао члан црногорске репрезентације. А ко је за то заслужан? Па, Вујошевић. А сви се правимо блесави, нико ништа не зна – рекао је председник Црвене звезде, који се потом осврнуо на дешавања на српској клупској кошаркашкој сцени у претходном периоду:

– Имамо исти сценарио годинама уназад кад се Црвена звезда приближи трофејима. Имали смо успешне тренере без роминга који су правили резултате у иностранству, рецимо Шакоту и Пешића. Када се Шакота приближио трофеју срушила се трибина, а оптужени су Звездини навијачи, јер су бацали кесе са мокраћом, а Партизанови навијачи су напустили трибину. Тадашњи шеф полиције је добио откомаду за Бујановац, јер је био јако добар. Толико о томе ко муља са полицијом и генералима полиције. Пешић је оне прве сезоне у Звезди покраден у финалу плеј-офа, па сетите се шта је било у финалу Купа Радивоја Кораћа у Нишу. А, знате сви шта му се дешавало целе прошле сезоне. Где су сада колумнисти који иначе све знају? Где су када се пљује и удара судија? Исти тај судија Обркнежевић касније вероватно размисли и каже да нису њега ударали, већ је он њих ударао. Вероватно су судије тукле руководство Партизана и у Вршцу… И сви ћутимо. Немојте да на утакмицу дође одређена позната личност из света подземља у први ред и да вас контролише – алудирао је Небојша Човић на свима познате догађаје, а потом се осврнуо на најскорију провокацију из табора црно-белих:

– Што се тиче Мише Ковача, волео сам да га слушам до рата, после тога не. Питајте Србе из Крајине да ли воле Мишу Ковача. Ја немам везе са ХДЗ-ом – рекао је Човић и додао:

– Ја имам два прстена на рукама, један сам освојио са ФМП-ом, други са Рефлексом освајањем АБА лиге у регуларнијим условима. Партизан је наводно против АБА лиге, а кад има конкретних разлога за то они ћуте. Да ли су због те тишине онако добили трећу четвртину у Лакташима – поставио је питање председник кошаркашког клуба, који је потом причао о критеријуму суђења против Звезде:

– Сад се као дичимо да Белошевић иде на Фајнал фор Евролиге, а видећемо да ли ће судити. А, он има различити критеријум за сваку лигу коју суди. Један у Евролиги, у ВТБ лиги, француској лиги и тако даље а од суђења има 100 хиљада евра годишње у џепу, толике су накнаде за суђење. А, да ли се неко пита где је регуларност када се Звезди у првих седам кола домаће лиге свира 207 пенала? Испада да смо ми убице. Екипе против нас шутирају у просеку 29 слободних бацања, а против Партизана 19,5, то вам је 10 поена предности у старту – рекао је Човић и затим додао да је свима постало јасно шта се дешава:

– Није нико више луд. Кад Звезда направи успех то је онда завера, помоћ државе. Кад Партизан направи успех то су систем, рад и одрицање. Зар ми не радимо, зар се не одричемо? Не схватам ни манипулације Звезда – ФМП. Ми јесмо заједно, са три хале, са свом инфраструктуром – закључио је Човић, а потом се осврнуо на разне провокације које су стизале из редова највећег ривала:

– Ја нисам смишљао песме породицама Даниловића и Вујошевића. Они јесу за моју и нико се није узбудио око тога. Јесте ружно што су ми вређали супругу, али то је референца да сам изабрао праву жену. То је бре прешло сваку меру. А на крају кажу: „Оставите нас на миру“. Ми никог нисмо ни дирали. Нова манипулација је да доводимо Миличића и Радмановића. Да кажемо да то не радимо – имамо проблем. Да кажемо да то радимо – опет имамо пболем. Ми само мислимо о крају сезоне, а након тога ћемо размишљати о следећој. Направљена је прича о томе да ли је Црвена звезда ушла у Евролигу, па је направљена додатна кампања да не сме да се обрука. А не спомиње се да су Партизан звали Атеље 212 јер имао 2 победе и 12 пораза. Елементарна манипулација – констатовао је председник клуба, који је имао шта да каже и о односу пореске управе према два ривалска клуба:

– Што се тиче пореза, Црвена звезда је имала дуг од сто хиљада евра и блокирали су нам рачун. Партизан је имао дуг од милион и сто хиљада евра и ништа се није десило!? Медији су добили све одштампано, због чега то не траже од других – поставио је још једно питање Небојша Човић, који је потом указао на једну ствар о којој је у спортској јавности увек стидљиво прича:

– Практично је од 1992. Црвена звезда као спортско друштво систематски уништавана! Да ли се неко запитао око рушења ватерполо, рукометног, тениског, па и кошаркашког клуба? Дешава се то да се Белошевић зове на полувремену у Лакташима, ни о томе се не пише. Неки кажу да то није тачно јер то је наш најбољи судија? Хајде да проверимо комплетна материјална стања судија, као што би то и требала да уради озбиљна држава. Да видимо како то функционише, одакле паре – занимало је Небојшу Човића, који је потом рекао да му не пада на памет да дозволи да се манипулише са Црвеном звездом:

– Нека они нас оставе на миру! Звезда не мора да трпи понашање било ког тренера који псује и удара судије, а где се други судија окреће да не види. Сетите се шта је рађено Пешићу, човек се није понашао ни 30% ружно као Вујошевић. Шта смо ми? Они су усправни, а ми смо гмизавци – констатова је председник кошаркашког клуба, а потом се још једном обратио тренеру Партизана:

– Вујошевић уместо што прича о Миличићу и Радмановићу треба да објасни колико и зашто дугује Радуљици, Мачвану, Катићу и осталима. Нек престане да тура нос преко ограде и да стално манипулише са Звездом. Док ја седим у кошаркашком клубу свима ће бити доступна свака информација. Сви који хоће да виде план реогранизације могу да га виде. То није тајни документ – закључио је први човек Звезде, а потом је причао и о лажима Вујошевића око увођења навијача на утакмице:

– Што се тиче тензије око увођења навијача, ми нисмо радили ништа што није дозвољено прошли пут. Колико се сећам, пробали смо да се договоримо са њима да изделимо карте. Они нису пристали, али поред тога је на прошлој утакмици било 200 навијача Партизана. Ми им нисмо дали карте – рекао је Човић, а потом је изнео један фрапантан податак у јавност:

– Црвена звезда је сезону 2010/2011 преживела са 400 хиљада евра и тада је постојала идеја да се она помогне са још 200 хиљада евра од стране Телеком Србије. То је забранио један човек из самог врха власти – изјавио је Небојша Човић, и потом говорио о томе за шта се то бори Звезда:

– За равноправност и транспарентност. Хоћемо да Црвена звезда буде заступљена у свим организацијама као што је то и Партизан. То је боље за наш српски спорт. Опет ће бити приче о тензији јер има пуно „објективних“ новинара. Ни у том пољу Црвена звезда не стоји добро. Рачунамо да људи могу да буду професионалци, али понекад није тако – закључио је председник Црвене звезде, и онда причао о чињеницама које говоре у прилог распрострањеном мишљењу да је можда забрањено да црвено-бели буду први:

– Зашто је искључен Радоњић у финалу АБА лиге? Ради компензације. Наш тренер није провоцирао, ништа није рекао. Шта би се тек десило да је он ушао на пола терена као неко други? Доста више манипулација и лажи. Хајде да седнемо за сто са подацима. Али не ради се тако, већ Партизан пујда играче тако што им лепи интервјуе Звездиних функционера у свлачионици! На шта то личи – питао је први човек кошаркашког клуба Црвена звезда, чиме је и завршио своје обраћање јавности.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

46 comments

posavac мај 8, 2013 at 15:57

Covicu podrzavam te u svemu, da nema tebe ne bi zvezde danas ni bilo! ali, moram da postavim jedno pitanje: Da li je Partizan kriv sto mi ne mozemo vec tri meseca, a narocito u zadnjih 20 dana, vola u d*pe da pogodimo?! kao da kamenje iz ruku bacamo ka kosu!!! ko je za to kriv, jel Dusko Vujosevic? samo ako prikazemo prosecnu partiju, treba da ih bdobijemo 15 razlike!! a mi ne mozemo da pobedimo ni Megu, ni Metalac!!!

Reply
klavijatura мај 8, 2013 at 15:20

Kad se poziva na poštenje i transparentnost što ne objavi kako je vratio 15 mil. Evra dugova ??? …imaš dva prstena…da, prvi kad Partizan nije igrao i drugi kad ste Partizan na silu uvukli i krali ga cele sezone…a onda kad je Dule poludeo odjednom više niste ni primirisali finalu…i nećete…
SMRT FAŠIZMU ŽIVEO PARTIZAN !!!

Reply
Goran мај 8, 2013 at 15:36

Sta si ti neki provokator kad si dosao na Zvezdin sajt da komentarises. Da nismo primirisali finalu ni ove godine gde smo na pocetku 3-ce cetvrtine vodili sa 9 poena razlike i onda brutalno pokradeni od onog retardinjosa od sudije ni ime mu nije vredno pomena. A vi kako ste vi ove godine dosli do finala tako jer je Zvezda pobedila u zadnjem kolu inace bi bili 5-ti i igrali bi finale kupa Lilijan Roket haha..Koga bre zanima tvoj patlidzan ajde oladi decko!

Reply
posavac мај 8, 2013 at 15:51

partizan je tek poceo da ostvaruje dobre rezultate u evroligi pre 5 godina, do tada je bio topovsko meso! tukli su ga svi 30, 40 razlike, oborio je rekord protiv Panatinaikosa po najvecoj razlici kojom je jedan tim izgubio u evroligi! najveci smradovi i najvece ljige vode KK PARTIZAN!!!

Reply
Branimir мај 8, 2013 at 16:07

Важно је да си ти антифашиста, мада Србија од тебе и твог патизана није видјела никакве вајде, но се само замотавала ко пиле у кучине. Ако си га слушао и ако знаш шта је стечај онда треба да схватиш да КК Црвена Звезда није вратила евидентирани дуг, али га је програмила на 5 година, уз сагласност повјерилаца, о чему води контролу стечајни суд.

Reply
dusan мај 8, 2013 at 16:55

ma kad je dule poludeo! jel ti tebi slicni stvarno mislite da je normalno da je neko 15 puta prvak za redom? toliko ste dobri da niko ne moze da vam stane na crtu? da ovaj sto je poludeo ne vadi psovke iz usta? da napada sudije? jer vi stvarno mislite da je to normalno??? kakvih 15 miliona evra duga? pa sto se prvo ne pita kako je nastao taj dug? gadite mi se i nadam se da cemo vam kad tad stati nogom za vrat.

Reply
delija 1979 мај 8, 2013 at 13:16

jedan je nebojsa covic

Reply
veljo мај 8, 2013 at 12:26

Dusane,mozda bi bilo bolje da se neoglasavas!!Mislim da si ti gadna grobarcina,Covic je u pravu 100% i sve je argumentovano,znaci malo vise prati desavanja u sportu pa onda komentarisi baksuze!

Reply
dusan мај 8, 2013 at 14:22

deckic, samo neko ko je mnogo mlad ili neko ko je mnogo glup bi na ovom sajtu mogao nekoga da nazove grobarom. nadam se da si mnogo mlad, to bi bilo bolje za tebe od druge solucije. drugo, treba da postujes tudje misljenje cak i kada se ne slazes sa tim misljenjem. i trece, kada se ne slazes ne mozes da ides ad hominem, nego treba da pobijas argumente. to sto mi pucamo 15 posto trojke nema nikakve veze sa tim da li sam ja grobar ili pratim dovoljno sport. nadam se da si nesto razumeo.

Reply
dusan мај 8, 2013 at 09:03

mislio sam da je ova sezona prekretnica, ali oni nas ponovo dobijaju bez problema. ovakva coviceva konferencija za stampu imala je smisla pre dve godine kada je preuzeo klub, ali danas je to samo kuknjava. sta uraditi da se ovo prestane to je pitanje na koje treba da ti odgovor, jer od ovih izjava mi stvarno nemamo nista i izgledaju mi vise kao alibi nego kao neko resenje. dovedena tri stranca i rakocevic, tu je veliki talenat cvetkovic, a mi sve vreme igramo na katica! nemamo resenje u napadu, nasa navodno suterska ekipa u poslednjih pet utakmica puca trojke ispod 15%. isterujemo brauna pa ga vracamo, covek totalno van forme i smesno izgleda na terenu. promena trenera na nedelju dana pred laktase. sve ovo ne valja. na kraju, previse je zle krvi i mislim da ovo verbalno prepucavanje ne vodi nicemu. jedino merilo je teren i na terenu mora da se pobedi uprkos sudijama, vujosevicu i svemu ostalom. a mi smo na terenu trenutno jadni.

Reply
Ivan мај 8, 2013 at 13:00

Istina je jedino donkle sto si rekao za tim i igru i neke greske,ali nije sve tako crno.Covek koji ti je doneo Evroligu posle toliko godina,s kojim smo osvojili kup,imamo otvoreno i domace prvenstvo..koji na svaki nacin ne dozvoljava da se blati Crvena zvezda,staje na put necasnim radnjama jugoslovenske bande..ti o njemu govoris kako je jadan i tuzan???Da te nesto pitam..Zamisli,pretpostavi hipoteticki da si posten i nomralan covek(ne kazem da nisi) da tebe neki kriminalac u svojoj kuci potkrada i spletkari,vice svima kako si ti npr.lopov,gej(verovatno nisi),kako ga ti krades i smestas,kako ga ti tuces,kako je policija i drzava na tvojos trani..zamisli tu ironiju pod pretpostavkom da si posten covek i da nisi kriv u svemu a to ti se dogadja..I ti tako cutis,cutis,cutis..pa onda kao nesto kazes i odbranis se a on opet opet opet opet i opet..ti opet cutis..i onda ti jednom padne roletna,smrkne ti se i resis da progovoris i kazes istinu..Zar bi ti cutao da ti se to desava??Ne verujem druze..Budi zadovoljan,podrzavaj svoj klub i ljude u njemu(iako nisu savrseni)jer su tvoji!Ako nisu tvoji..onda brate idi gledaj svoja posla i pusti nas da volimo,bodrimo i branimo nasu crvenu zvezdu!Pozdrav

Reply
Ivan мај 8, 2013 at 19:51

Istina je jedino donkle sto si rekao za tim i igru i neke greske,ali nije sve tako crno.Covek koji ti je doneo Evroligu posle toliko godina,s kojim smo osvojili kup,imamo otvoreno i domace prvenstvo..koji na svaki nacin ne dozvoljava da se blati Crvena zvezda,staje na put necasnim radnjama jugoslovenske bande..ti o njemu govoris kako je jadan i tuzan???Da te nesto pitam..Zamisli,pretpostavi hipoteticki da si posten i nomralan covek(ne kazem da nisi) da tebe neki kriminalac u svojoj kuci potkrada i spletkari,vice svima kako si ti npr.lopov,gej(verovatno nisi),kako ga ti krades i smestas,kako ga ti tuces,kako je policija i drzava na tvojos trani..zamisli tu ironiju pod pretpostavkom da si posten covek i da nisi kriv u svemu a to ti se dogadja..I ti tako cutis,cutis,cutis..pa onda kao nesto kazes i odbranis se a on opet opet opet opet i opet..ti opet cutis..i onda ti jednom padne roletna,smrkne ti se i resis da progovoris i kazes istinu..Zar bi ti cutao da ti se to desava??Ne verujem druze..Budi zadovoljan,podrzavaj svoj klub i ljude u njemu(iako nisu savrseni)jer su tvoji!Ako nisu tvoji..onda brate idi gledaj svoja posla i pusti nas da volimo,bodrimo i branimo nasu crvenu zvezdu!Pozdrav

Reply
Ivan мај 8, 2013 at 19:52

Pustite mi komentar!

Reply
Andrej мај 8, 2013 at 01:11

Nazalost, ovo je teren na kome se oni savrseno snalaze, teren na kome vladaju provokacije, igranje na krv i noz, a celu prethodnu deceniju nismo uspeli ni da prevazidjemo to, a ni da se prilagodimo! Voleo bih da se nesto promeni, ali tesko…Hvala svima u klubu sto se bore i pokusavaju, ali nisam uveren da ce uspeti jer su komsije prejake oko terena!

Reply
iznogud мај 7, 2013 at 23:37

gade mi se i covic i vujosevic vise ciganisu se samo…da sam na mestu djilasa zabranio bi konferencije za stampu

Reply
Ivan мај 7, 2013 at 23:34

Gde da nadjem celu konferenciju legende Covica? Ako neko ima link..hvala

Reply
INĐIJA мај 8, 2013 at 01:43 Reply
Ivan мај 8, 2013 at 12:42

Hvala majstore! 😉

Reply
Ivan мај 8, 2013 at 12:44

Sad videh..nije to cela,ima jos,ov sam pogledao. 🙁 Hvala u svakom slucaju.

Reply
INĐIJA мај 8, 2013 at 15:13

probaj na sajtu kkcz ako te bas toliko zanima, al najbitnije ti je obrni okreni u tih 13 minuta

sasas мај 7, 2013 at 22:07

Svaka cast Covicu,sve je na mestu,ja samo zelim da postaknem ovde jednu temu koju niko ne spominje a tice se igre.Ja nisam kosarkaski strucnjak ali znam poneke stvari.Primetio sam da na poslednjim derbijma kad god se nas neki igrac razigra,odjednom svi igraci partizana ko po naredbi krecu sa provokacijama prema tom igracu.To sam primetio u oba finala kad su razigranog Katica najvise provocirali.Znam da je to stara praksa i niuje nesto novo u svetu kosarke ali toliko bahatosti a da ni sudije niti niko da spreci takvo ponasanje,prosto to nije normalno ponasanje.Takodje postovanje prema jednom Rakocevicu od strane sudija ne zelim da komentarisem,jer je to toliko pocenjivacki da nema mere.Hvala ljudima koji uredjuju ovaj sajt,red je prvi put da se zahvalim sto nam dajete mogucnost za komentar.

Reply
Baki мај 7, 2013 at 22:03

Covicu, svaka cast care…. A Delije bi mogle na svom saju neki put i na basket da pozovu da se dodje, ne samo na fudbal. I ko bre daje minuse ovde na komentare? Kao nisu malo grobari svratili, a? 🙂 Btw, sada i konacno Zalgiris uzeo titulu u Livaniji 🙂

Reply
Aleksandar мај 7, 2013 at 21:05

U celoj ovoj prici se zaboravi da je Vujosevic obican trener. U svakom normalnom takmicenju ovoga bi izbacili. Da ne spomenem udaranje sudija.

Reply
marakana мај 7, 2013 at 21:01

bez obzira sto je sve ovo tacno, ipak je najbitnije da ih razvalimo na terenu, a onda..mogu da pricaju sta hoce !

Reply
homer мај 7, 2013 at 21:01

žao mi je samo što nismo pustili Budućnost da nas pobedi u Beogradu i što nismo pustili menicu za Miljenovića!!!! sada bi nas njihov trener gledao sa većim poštovanjem i mogao bi da nam peva šta hoće !!! ali doći će sve na svoje,samo polako….

Reply
Delija мај 7, 2013 at 20:08

Hehe, Cova legenda, kaze kao slucajno SVINJArije 😀

Reply
Djole- Jagodina мај 7, 2013 at 19:56

To bre Covo kada bi se nasi igraci u kosarci i fudbalu borili kao ti pa mi bi igrali finala evroliga u tim sportovima.Delije moramo ceniti ovo sto radi ovaj covek ali se plasim da nema dovoljno podrske neznam sto cuti Aco !!!ZVEZDA oooooooooooooooooooooo

Reply
Беране ЦГ мај 7, 2013 at 19:55

Covicu svaka cast,ali nije u pravu za ovo da je Pekovic „volsebno“ postao reprezentativac C.Gore.On igra za svoju drzavu.Mislim momak jeste Srbin kao i ja,ali nije srpska samo Srbija.Voljeli bi ja i on da je ovo i dalje zajednicka drzava jos,ali sta je tu je.Sve ovo sto kazem je i Pekovic izjavio,ali dobro nije bitno sad. . .

Reply
Branimir мај 7, 2013 at 20:10

Момак игра за своју државу и то није спорно. Човић је у спортском смислу рекао да је Србија изгубила Пековића, а могла га је имати, на шта је могла рачунати из разлога оствареног државног континуитета. Ако то није био само Пековићев избор, онда је проблем био реалан. Државни интерес је чудо, поготово у Црној Гори. Знам људе који ту живе 20 година, а немају држављанство и бирачко право. Омар Кук је то заслужио преко ноћи. Па ако он може играти за ЦГ, зашто није и Пековић могао играти за Србију?

Reply
Беране ЦГ мај 7, 2013 at 20:22

To da.Ma sve je to brate suvisna prica.Neka nama Zvezda dobro igra,a reprezentativci kako im je volja:) Ja cu navijat podjednako za obije strane dok sam ziv.Tako sam navikao.

Reply
Branimir мај 7, 2013 at 22:57

Брате, нема сувишне приче у људском и братском разговору. Тешко је, али мени тако лијепо причати о српским земљама, а да не спомињем Србију. То је јаче од навике. Можда и није тако лоше и има смисла пјевати послије Његоша. Клепају људи стихове. Навика не блиједи лако, тешко се и ствара, привикне се свака рага на свог господара (Бранимир Џ Штулић).

Reply
Djoksonidis мај 7, 2013 at 19:34

Sad mi je malo krivo sto nismo pustili Buducnost u Pioniru i tako Vestermana,Lovernja,Bertansa i Bosanca poslali na 5. mesto! Inace, nikad ne gledam u komsijsko dvoriste, ali tako su zli prema nama na svakom koraku, od predsednika preko trenera do navijaca pri najobicnijem razgovoru. Koliko im je samo krivo sto smo se uzdigli, konacno uzeli jedan trofej i zasluzeno usli u toliko zeljenu Evroligu. Tek ce im biti krivo kad dovedemo jos tri zverska pojacanja za EL. Mr Covic ima plan, to se jasno vidi jos od 2011. Deo tog plana su i nasi juniori, deca nasa koja ce ,nadam se prigrliti evropski trofej uskoro..a za par godina neki od njih bice u prvom timu! Kako god se zavrsi domace prvenstvo, ova sezona je puno bolja od protekle, a sledeca ce biti jos uspesnija! Budimo strpljivi…
Zvezda oOoOoO

Reply
Branimir мај 7, 2013 at 19:58

То је било доста несмотрено и наивно од КК. Наравно да смо требали одиграти другачије и читаву причу окренути у другом правцу. Надам се да ће нам се то ипак вратити. Али, то је била шанса за нагли заокрет у постављању и одмјеравању снага. Партизани би се једноставно разбјежали по шуми, не би их било нигдје. Звезда се одлучила за институционалан приступ, који доноси резултате, али који траје и зато може бити урнебесан. Ево како нам се враћа доминација у млађим категоријама. Систем „Блиц крига“ или „шаком у главу“ може бити веома успјешан и одраз је стила. Ја вјерујем да ће идућа сезона бити вансеријска и да ће српска јавност прихватити неминост Звездине доминације. Мишеви ће се позабијати у рупе. Јер ко бујице може уставити да к сињему мору не хитају?

Reply
Djoksonidis мај 7, 2013 at 19:31

Sad mi je malo krivo sto nismo pustili Buducnost u Pioniru i tako patlidzan poslali na 5. mesto! Inace, nikad ne gledam u komsijsko dvoriste, ali tako su zli prema nama na svakom koraku, od Danilovica, preko Vujosevica do navijaca pri najobicnijem razgovoru. Koliko im je samo krivo sto smo se uzdigli, konacno uzeli jedan trofej i zasluzeno usli u toliko zeljenu Evroligu. Tek ce im biti krivo kad dovedemo jos tri zverska pojacanja za EL. Mr Covic ima plan, to se jasno vidi jos od 2011. Deo tog plana su i nasi juniori, deca nasa koja ce ,nadam se prigrliti evropski trofej uskoro..a za par godina neki od njih bice u prvom timu! Kako god se zavrsi domace prvenstvo, ova sezona je puno bolja od protekle, a sledeca ce biti jos uspesnija! Budimo strpljivi…
Zvezda oOoOoO

Reply
baba simana мај 7, 2013 at 19:09

Nesha Covic uzvraca udarac! 😎

Reply
Zvezda Velikan мај 7, 2013 at 19:05

Tako je predsednice! Cvrsto pesnicu drzati uz nos grobarskim kopiladima!!!
Nama treba da je cilj, osim sto zelimo trofeje, da ugasimo partizan, da ne postoji! Treba pomoci Slobodi, Borcu, Slogi, a kopilad ugasiti.

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 18:57

evo njihove konferencije: http://youtu.be/bCdBKuOR4P8
dva sveta, covic rekao sve transparentno tj. pokazao sta se i kako radilo, izneo gomilu cinjenica, a sa druge strane ukratko “vlast crveno bela, gura se Zvezda a omalovazava uspeh sjajnog partizana, male plate, mali budzet, zelimo mir u svetu…“ tj. sve samo ne konkretno, pa plase se oni da kazu istinu…

Reply
Беране ЦГ мај 7, 2013 at 18:55

Aj sta se cini.Ovaj Vujosevic mi se vise popeo na k. . . .Trener a da ovoliko s.re pa to nema nigdje.Nek vidi Radonjica i Vukoicica sta su gospoda.

Reply
milos мај 7, 2013 at 18:37

gospodine covicu samo napred zao mije sto je neko rekao da ste sami u ovom problemu ali svi znaju da govorite istinu pa i oni tamo i molim vas dovedite milicica i radmanovica neka crvi umru od muke svi smo uz vas i samo napred

Reply
JedinoSever мај 7, 2013 at 18:33

Ovo je veoma lose. Pa mi imamo samo jednog coveka koji ima m… da svima kaze u lice to sto misli i koji jedini brani Zvezdu u svim kategorijama. Gde su bre ostali??? Lepo kaze da pokusavaju da nas uniste od 2000, ne samo fudbalsku, nego i sve ostale sekcije. Malo je jedan Covic!!!

Reply
Gile delija мај 7, 2013 at 18:26

Covic se na zalost sam bori protiv organizovane sekte koja vlada jos od 45-te godine uvezena da unisti sve sto je Srpsko. Sramota je da takozvane DELIJE i dalje ne dolaz na nase utakmice iako su obecali pa time i Covina borba ostaje bez podrske.

Reply
Branimir мај 7, 2013 at 19:29

У праву си. Ја не видим другог човјека. Када би их било више да распореде снаге, онда ни Човић не би био то што јесте. Хоће да га ућуткају или чекају да му досади, да му се све огади и да дигне руке од свега. А ми ћутимо иблејимо да стране, као овце, спремне за шишање.

Reply
SCZ мај 7, 2013 at 17:35

Napokon imamo inteligentnog, otvorenog, ali pre svega iskrenog Zvezdasa kao funkcionera, svaka Vam cast gospodine Nebojsa!

Reply
Zvezdas мај 7, 2013 at 18:44

I fudbalskog i kosarkaskog kluba! 🙂

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 17:33

Sve je u pravu. Komsije ce da pricaju svasta, ali ako se pazljivo i objektivno procita ovaj tekst pametnom je dosta.

Reply
riter мај 7, 2013 at 17:25

Covicu svaka ti je zlatna, samo napred ne odustaj.

Reply

Leave a Comment