Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић: „Радује велики број асистенција“

radonjicЦрвена звезда Телеком уписала је веома важну победу у 12. колу Агрожив Суперлиге после велике борбе. Колики је значај ове победе истакао је и Бранко Лазић који је био задовољан пруженом партијом своје екипе у већем делу утакмице:

-Веома важна победа за нас. Ми смо пре свега ишли да победимо, спремни да искористимо прилику ако се укаже да надокнадимо минус из првог меча.Имали смо контролу до треће четвртине, у четвртој смо пали, примили неколико тројки, али успели смо да добром одбраном и добрим решењима у нападу на крају славимо – истакао је борбени бек црвено-белих.

Тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић, био је задовољан партијом својих изабраника пред фантастичним навијачима посебно истакавши да се његова екипа одлично снашла на зону Мега Визуре и да су црвено-бели уписали чак 21 асистенцију. Ипак, стратег Звезде није био задовољан што је противник ухватио чак 15 офанзивних скокова уз речи да ће се борити до краја да изборе другу позицију:

-Пре свега хвала навијачима на подршци. Спремали смо се за меч апсолутно свесни да играмо против веома квалитетног противника. Нисмо потенцирали да стижемо никакву разлику, иако је било евидентно током једног дела меча да можемо да стигнемо, баш као што је Мега Визура могла да слави. Нисам задовољан што смо дозволили 15 офанзивних скокова што је велики број за овакав меч, али је добро је што смо нашли решења за зону гостију. Драго ми је што смо на крају успели да славимо, а посебно ме радује 21 асистенција. Ми ћемо се борити до краја да изборимо друго место на крају регуларног дела – закључио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

.... мај 20, 2013 at 10:17

Ne mozemo se iz utakmice u utakmicu stalno oslanjati na Savovica,Rakocevica,Katica i Nelsona, trener treba da radi i sa ostalima pogotovo ovim mljadjima imaju kvalitet, siguran sam da mogu samo im treba dati vecu podrsku kako bi im raslo samopouzdanje.Skot daje mali broj koseva, ali je po meni jedan od najboljih u defanzivi.Jos jaca odbrana kao i slobodna bacanja, tu smo tanki i bice sve dobro

Reply
Zvezda Velikan мај 20, 2013 at 09:56

Nije ovo igra kojoj tezimo… Mi nemamo upotrebljiv ceo tim, ,,rade,, nam samo Rakocevic, Nelson i Katic, ostali skoro niko…
Imali smo tezak propust skauta kada smo angazovali Brauna, nedopustivo! Treba da se licno skauti uvere u kvalitete igraca a ne da se angazuje na osnovu kaseta.
Jos ako bi nam partizan uzeo titulu prvaka Srbije, pa mi smo onda za podsmevanje naveliko, sta reci.

Reply
emirko svemirko мај 20, 2013 at 09:52

Sjajno. da zavrsimo ovaj deo sa jos dve pobede. Raduje dobra igra medjutim u nekim situacijama se dosta gresi. Zadovoljan sam Radonjicem jer smatram da igramo dosta cvrsce u odbrani i pobedema protiv Vose i Metalca bi krunisali jednu dobru sezonu.u Plej ofu igramo sa Megom i igrace se prvo u Krusevcu a i tamo smo imali sjajnu podrsku pa ce biti kao domaci teren, ajmo do titule! 😀

Reply

Leave a Comment