Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић: Партизан је фаворит, ми желимо наставак серије

i-3Фанатичном борбеношћу и врло квалитетном игром кошаркаши Црвене звезде Телеком успели су да у трећем мечу финалне серије плеј-офа савладају Партизан (81;74), направе брејк и завршницу доигравања поново врате пред своје навијаче. У утакмици пуној преокрета још једном су показали карактер, нису се предавали ни у ситуацији када су заостајали за вечитим ривалом чак 10 поена, а у финишу су гранитном одбраном сломили оптор Партизана.

Времена за одмор, славље, али и припрему наредног меча нема, јер следећи меч на програму је већ у среду 12. јуна. Четвртом дуелу финалне серије доигравања домаћин ће бити Звезда, а по већ устаљеном правилу карата у слободној продаји неће бити. Важиће само сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком, а одређен број карата биће подељен пријатељима и спонзорима клуба.

Ово ће бити 224. вечити дерби, односно 11. дуел вечитих ривала ове сезоне у којој је скор изједначен – Звезда је славила пет пута, а сито толико победа има и Партизан.

Желимо да пред нашим навијачима одиграмо добар меч , савладамо екипу Партизана и изједначимо резултат у серији. Знамо да треба да играмо чврсту одбрану и у континуитету одиграмо добру утакмицу. Свесни смо да је било момената када смо пред нашим навијачима реаговали слабије, али сигуран сам да се то овог пута неће десити. Рецепт би требало да буде прво полувреме из друге утакмице финалне серије када смо требали да водимо већом разликом. Такву игру да применимо у среду и дођемо до 2:2 – почео је причу тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић.

Стратег црвено-белих је констатовао да очекује мање судијских грешака у следећем мечу на штету Црвене звезде, а онда се осврнуо на амбијент у којем се играју утакмице финалне серије:

Осећам се изванредно и овај амбијент ме јако мотивише. Надам се да ће крајњи исход свега бити позитиван. Имао сам прилике и као играч и тренер да пролазим овакве ситуације.

На констатацију да су ове сезоне домаћини чешће губили дербије због огромног притиска са трибина, Радоњић је рекао:

Не посматрам то на тај начин. Једва чекам да изађемо на терен. Партизан је фаворит , они воде 2:1, они су на прагу да заврше серију И тај њихов притисак ћемо покушати да искористим – закључио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

CzvBoys јун 11, 2013 at 18:30

Po meni je glupo i stvarno ne znam razlog zasto se kapacitet hale kada je Zvezda domacin smanjuje?Zar nije valjda bolje kada imamo sto vise navijaca na utakmici? Uostalom,kad partizan igra pred punim kapacitetom zasto ne bismo i mi?

Reply
Perverzija јун 11, 2013 at 17:01

Nemoj da se daju komsijskoj bagri onoliki broj seyonskih karata kao sto je to bio slucaj prosli put, kada su mahali istim i bilo ih je dosta … Ko ih hebe… Sutra za nasu ZVEZDU da se trese Pionir od 1 sekunde pa do kraja,da znaju smradovi gde se nalaze. Ceo Pionir da navija. Vidimo se sutra u Pioniru !

Reply
Spartanac јун 11, 2013 at 16:48

Cini mi se da je na konferenciji za stampu,Covic ili ko vec,pokazao snimke sudiskih gresaka na trecoj utakmici!!!BILO BI LEPO DA DODJETE DO TOG SNIMKA,JER SMATRAM DA JE TO JAK ARGUMENT I DA SNIMAK NE LAZE!!Verujem da bi mnogi to voleli da vide….iako svi znamo npr za Faul Skota kada gordicu izbija loptu,on je sutira,sudi se nepostojeci fauz a zbog protesta Radonjic dobija tehnicku……ali pokusajte da nabavite to!

Reply

Leave a Comment