Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: „Пресрећан сам због повратка“

mrdja_draganНападач Црвене звезде Драган Мрђа имао је прилику да на свом „другом дебију“ постигне гол у две изгледне ситуације, међутим није имао довољно среће.

Ипак и 10 минута које је провео на терену видело се да ће повратник међу црвено-беле бити од велике користи тренеру Славиши Стојановићу.

– Мислим да сам добро ушао у утакмицу, имао две прилике, али нисам успео да се упишем у стрелце. У односу на први период у Звезди много тога се променило. Старији сам, искуснији за разлику од 2001. године када сам тек почињао – рекао је Мрђа.

По речима бившег репрезентативца Србије промена је видљива и на трибинама.

– Нисам знао где да гледам када сам изашао из тунела. Раније нас је гледало много мање људи, максимум три или четири хиљаде, а видели сте данас какав је амбијент био на трибинама. Заиста сам пресрећан због повратка. Очекујем већ од наредног сусрета у Крушевцу да постигнем и погодак. Напредак јесте веома неугодан ривал који је амбициозно ушао у нову сезону, неће бити лако, али и поред тога надам се и верујем у тријумф – закључио је Мрђа.

Повезане вести

8 comments

Rape Delija авг 18, 2013 at 11:42

Za 20 min Mrdja je usao u vise sansi nego Dauda za celu sezona, jer Mrdja covek zna da se krece bez lopte i da se otvori, a vi ga svi kritikovali kad dosao. Bice MRdja dobro pojacanje!

Reply
b93 авг 18, 2013 at 13:27

…zna i dauda da se krece bez lopte,ali ih nedobija…klasican bojkot…tako je bilo i sa barkosom,pa sad u juznoj americi ubija….

Reply
Rape Delija авг 18, 2013 at 20:02

Dauda se uvek lepi uz igraca!

Reply
Nesha авг 17, 2013 at 22:43

Za ovih dvadesetak minuta bio je vise nego dobar. Pu pu pu, da ga ne ureknem 😀

Reply
RUK авг 17, 2013 at 22:40

Ако си ти „пресрећан“, ја нисам. И када си први пут био у Звезди, у најбољим играчким годинама, био си килав и метиљав. Данас би из оне две шансе и слепац дао макар један гол оном детету Рајковићу.

Reply
JACZ авг 17, 2013 at 23:09

to dete ce biti i jeste nas najbolji golman jos od Zvonka Milojevica… I moram da napomenem da je bio neki drugi golman pukla bi petarda… Ovako ih je spasao mali Rajko! Svaka cast za njega, i zelim mu da zaigra za Zvezdu, mada od toga nema nista…

Reply
Rade Delija авг 18, 2013 at 10:19

A što nebi moglo

Reply
JACZ авг 18, 2013 at 12:18

prvo jer goran milanovic nece da ga pusti u Zvezdu, a drugo jer nemamo para za njega…

Reply

Leave a Comment