Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Нинковић: „Не треба да стајемо и задовољавамо се са једним или два гола..“

ninkovic_milosСвој први гол, односно голове у црвено-белом дресу постигао је Милош Нинковић.

Колико квалитета поседује најбоље се видело у 45. минуту када се на маестралан начин ослободио два чувара и затресао мрежу. Самим тим и одредио даљи ток сусрета.

– Победа која нам много значи на психолошком плану. Обећали смо да ћемо након лоше игре у Ивањици, исправити пропусте и то смо и учинили. Поготке доживљавам као награду за труд и рад на тренинзима. Против Черномореца нисам имао среће, данас јесам, и верујем да ће се и свим мојим саиграчима исплатити упорност у наредним дуелима. Такође бих истакао игру противника, показали су да умеју да играју фудбал. Одушевили су ме, и на крају сусрета сам им честитао – рекао је Нинковић.

Највеће појачање Црвене звезде у овом прелазном року истакао је и да у наредним мечевима црвено-бели свих 90 минута морају да играју у истом ритму и да осцилације нису добре.

– Не треба да стајемо и задовољавамо се са једним или два гола. Видело се вечерас да једна несмотреност може да доведе до неповољне ситуације и тога да морамо да стрепимо за резултат. Ниједну екипу није лако победити, и морамо од првог до последњег судијског звиждука да будемо концентрисани – констатовао је Милош Нинковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

32 comments

veliki pravi zvezdas авг 18, 2013 at 23:27

Tako je Nine ovo treba da znaju svi igraci sa se treba igrati svih devedeset minuta a ne da se igra samo prvih cetrdeset i pet minuta ,to im reci Nine da igraju svih devedeset minuta za nasu Crvenu Zvezdu a ne samo prvo poluvreme ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Levi Brisac авг 18, 2013 at 12:30

Pa mi uz jednog dobrog stopera i desnog beka imamo stvarno mocnu ekipu!!! E sad dali je trener sposoban da to ukomponuje to je vec druga stvar!

Reply
Mani авг 18, 2013 at 09:39

Ajmo upravo po ovog malog Rajkovica iz Jagodine!! Decko je vec sada jedan od najboljih golmana u ligi a nema ni punih 18 godina!!! Ako Jagodina trazi velike pare, probajte i sa nekom razmenom uz doplatu, dajte im Trkulju ili Vesica!!

Reply
Zvezdas авг 18, 2013 at 12:42

Jeste da bi nam dobrodosao i novi golman,i pravo krilo i jos jedan desni bek i defanzivni vezni,ali najpotrebniji je kreativni centralni vezni da Ninkovic ima s kim da igra,a medju slobodnim igracima,a koje je mozda moguce dovesti izdvajaju se ovaj iskusni slovacki reprezentativac http://www.transfermarkt.co.uk/en/sapara/profil/spieler_40059.html , http://youtu.be/22tIXnbEfwo ,i ovaj http://www.transfermarkt.co.uk/en/stijn-wuytens/profil/spieler_60971.html eks igrac PSV-a http://youtu.be/syriOLCKmEg

Reply
otpisani101 авг 18, 2013 at 09:30

u pravu si majstore…kada povedes sa 2-0 igras za treci gol,a ne cuvas rezultat kao mi protiv jagodine…a i imamo napadace koliko nam dusa zeli i svi oni zajedno dali manje golova ove sezone od tebe…to je glavni razlog za sve nase nevolje…

Reply
Prvoslav авг 18, 2013 at 08:03

Nine majstor! Ovo je sama sreća i dar od Boga što je napokon došao da igra kod nas! Nadajmo se da ćemo ipak nekako uzeti ovu ovoliko dugo čekanu titulu, jer je zaslužujemo i mi kao klub, a i on kao neko ko je toliko zagrizao i želio da dođe u svoj klub i okiti se titulom! On definitivno pravi razliku u čitavoj ovoj i ovakvoj ligi – igrač broj 1! Ovdje treba definitivno napraviti rokade u odbrani na bokovima i generalno na krilnim pozicijama, štoperski tandem bi trebao biti LAzić-Martinović, Laza je sjajan, treba ga istrpiti i dobijamo novog Vidića. Veza je sasvim solidna, a u napadu duo Mrđa-Onjilo, definitivno! Mrđa je pored Nineta naše najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, živi bili pa vidjeli! Momak zna fudbal, voli Zvezdu i ima iskustvo i to je sinoć i pokazao, e sada, manjak sreće, prevelika želja i to je uzrok što niej bilo gola! Vidim da se pričaju priče oko kondicije, ok, u pravu smo svi kad kažemo da su nespremni, ali samo par pitanja za upravu: Šta radi Čepzanović kondicioni trener, i da li išta zna od svog posla i gdje je Radaković??? Neka ga vrate u klub, uz Batu Radulovića, i imaćemo najspremniju ekipu u ligi posle vrlo malo vremena! Molim vas o golmanima, Bajko je Bajko u svakom smislu i ostavimo ga tu gdje je, on je fanatik Zvezdaš i milion puta će nas još izvući iz g….a kad bude trebalo, i najbolji grijše! Ok, Rajkovića dovesti, da bude tu i postepeno ga ubacivati, nema dileme oko toga! A Bajku posle ove sezone treba pronaći dobar klub da momak pošteno zaradi i situira se! Mikija kapitena, preklinjem vas sve i molim, ne prozivajte, to je čovjek koji daje život za Zvezdu u bilo kom smislu, nemojte da zaboravljamo šta je uradio za nas, polako i on počinje da liči na sebe, biće to opet onaj sjajni Milijaš, uvjeren sam! A iznad svega jedva čekam maj da napokon Miki sa 10-om na leđima podigne šampionski pehar – da nam to bude svima nagrada, i nama navijačim, i klubu i igračima, i njemu kao živoj legendi kluba!

Reply
gledalac авг 18, 2013 at 14:23

Ne slazem se za Bajkovica i za Milijasa, u stvari ne slazem se da treba da molis da se neki igrac ne kritikuje! Svako sme i treba da se kritikuje, ako ne igra dobro i ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje. Kada im se „oprosti“ ili progleda kroz prste odmah postaju uobrazeni, razmazeni i nezainteresovani, a to se vise ne tolerise (bar se nadam), mora da se zna sta se ocekuje od prvotimca Zvezde, ma kako se on zvao (ok su odstupanja od tih standarada, ali manja, u slucaju kada je igrac „dete“ ili ako je izasao iz povrede, ali taj prag tolerancije mora da bude veoma mali da bi svi napredovali). Milijas, zbog one utakmice protiv ukrajinaca, nece sebi vise dozvoliti da mu se to ponovi (ako je pametan) i dalje nije to onaj igrac iz 2006/2007, ali se htenje danas vidi (samo ne znam sta mu je sa centarsutevima i prekidima, izgubila se sva ostrina i silovitost pri njegovim udarcima, pa mu i „dete“ na golu brani neke stvari). Popravio se, ali to ne znaci da ne treba da nastavi da radi, ipak je on KAPITEN i primer drugima, ako on ozbiljno radi onda i oni moraju ozbiljno da rade. Samo „jako“ i ozbiljno i da nema povlascenih.

Reply
gledalac авг 18, 2013 at 14:24

*“standarda“ (izvinjavam se).

Reply
Spartacus авг 18, 2013 at 01:40

Primarijus doktor Milos Ninkovic

Reply
zvezda po ceo dan авг 18, 2013 at 01:14

Gde je onaj shone sto proziva Ninkovica?

Reply
aleksandar sd авг 18, 2013 at 00:25

NINE majstore sad ga lomi!

Reply
marko авг 18, 2013 at 00:14

dovedite malog golmana iz jagodine vec sada je klasa za nase golmane..odmah ga kupiti..decko je odlican..bajko napreduj malo u nekim segmentima..primas golove glavom sa 2 metra..

Reply
STARA ŠKOLA авг 18, 2013 at 08:51

Odlično si mi dao uvod. Predsednik Jagodine je za Rajkovića rekao da je „golman za velike klubove“, na šta ga je novinar pitao „da li to znači da ide u Zvezdu ili partizan?“, a ovaj odgovorio kontra-pitanjem“zar su to veliki klubovi?!“. Pre par dana je izjavio da će se „ugasiti komunistički klubovi“. Voleo bih i ja da dođe ovaj mali, ali zar ti ovo zvuči kao da je to realno? Oni bi nama prodali nekog pa.js.era odmah, ali za dobrog igrača-ne verujem. Pa za Mudrinskog su nam uzeli 50% i pare….

Reply
marko авг 18, 2013 at 00:12

tako je nine majstore reci ovima sto nista ne vide..nema stajanja i cekanja da 3 boda dodju..mora se igrati cela tekma..

Reply
Mirko CZ авг 17, 2013 at 22:48

Samo bih rekao da obavezno treba kupiti golmana jagodine,tek posle utakmice sam cuo da je branio onaj mali rajkovic….vec sad je golmancina,Dzaja mora nekako da zavrsi posao i da ga dovede.Pogledajte kakav gol smo mi primili,lopta je pala na 2 metra!Igrali smo odlicno u prvom a posle vise nisu imali snage,mnogo se tim oslanja na Nineta dok on igra igra i Zvezda.

Reply
Ја авг 17, 2013 at 22:30

НИНЕ МИ ТЕ ВОЛИМО!

Reply
Nesha авг 17, 2013 at 22:18

Realno Ninkovic nema sa kim da igra, majstor je. Znao sam da je dobar, al da je ovoliko nisam, od kad je dosao odusevljava me. Odbranu mi nemamo, i to bukvalno. Pocevsi od Bajka, koga obozavam kao da mi najrodjeniji rod, al prosecan mozda cak i ispod proseka golman, samo klekne i rasiri ruke pa pomozi Boze. Gol koji smo dobili je njegov, krenuo na loptu, stao, vratio se, kleknuo i rasirio ruke, lopta pala na metar i po od linije EJJJ GOLMANE, PA NE SME LOPTA U PETERAC DA TI PADA!!!
Pohvalio bih malog Lazica, ima decko ima gradju, igra pametno, ne srlja, setite se kako je odigrao Mladenovica ovaj neometano centrirao Onjilu, ovaj bio sam na dva metra i mali Rajkovic odbrani.
Dauda nezainteresovan totalno.

Reply
Nesha авг 17, 2013 at 22:20

Da dodam za Lazica, dobar je, samo je jos mlad, zelen. Treba ga upariti sa iskusnijim stoperom da pece zanat i bice odlican. Njime mozemo da resimo pitanje stopera u narednim sezonama, a i da zaradimo dobro na njemu jednog dana. 🙂

Reply
Dusan DSRS авг 17, 2013 at 22:13

Moje misljenje…Krneta vise nikako da ne igra…strasno kako momak lose igra a jos strasnije koliko je uporan trener u njegovom forsiranju…Ne pamtim da sam vidio nekad da stoper pokriva napadaca u svom sesnestercu a da nema namjeru da izbije loptu ili da ga zaustavi…cini mi se da bi Krneta tako ispratio svakog preko gol linije. Vezni red se vec sad potpuno oslonio na Ninkovica i to sta ce on da uradi…ja bih ga bas na poluvremenu zamjenio da vidim da li bi se ostali trgnuli kad vide da nema Ninkovica…jer vec sad se previse opustaju misleci da ce on ama bas sve da rijesi. Trebalo bi ga sledecu,samo zbog njih, uvesti sa klupe,cisto da nauce da i oni tu postoje da bi nesto uradili i doprinijeli. Milijas…svaka da njemu cast za sve do sad sto je ucinio za klub ali on mi djeluje kao da je imao jaci potres mozga pa je zaboravio i ono sto je znao…te prekide po kojima je bio prepoznatljiv,prekidi su blaga katastrofa. Korner kao da ne moze do gola kad ga izvodi,slobodnjak evo danas suta po sredini gola i to tako nerezonski da ni on sam ne zna gjde ce putanja lopte da zavrsi…nije to uredu od igraca njegove klase,takvo nezalaganje. Zato uprava i trazi zadnjeg veznog ali on izgleda ne kapira da je to zamjenja za njega ako ovako nastavi…toliko od mene…

Reply
Realista авг 17, 2013 at 22:15

Budi realniji malo…

Reply
aaa авг 17, 2013 at 22:05

car!!!

Reply
aaa авг 17, 2013 at 22:16

niste se vi zadovoljili nego jednostavno niste mogli , ovo je najgore fizicki spremljena ekipa zvezde koju sam u zivotu video.Velika steta jer mislim da najbolji igraci imaju najmanje snage i to ih sprecava da budu dosta bolji( ninkovic , milijas i pecnik )

Reply
dejca авг 17, 2013 at 21:43

Ni jedan nas igrac kod njihovog pogodka skocio nije 🙁 NIJEDAN!!!!!!!!!!

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 17, 2013 at 21:49

a zbog ceka da bilo ko skoci kada lopta pada na 3 metra od gola, a Bajkovic se zakucao za liniju. On je jedini krivac za gol…

Reply
NSCZ авг 17, 2013 at 22:14

a na 3 metra od gola 3 protivnicka igrac i nijedan nas, nikako bajkovic ne moze biti jedini krivac! !

Reply
Realista авг 17, 2013 at 22:16

Bajković je kriv ovaj put…

Reply
PEĐA J7 авг 17, 2013 at 22:18

Bajkovic je JEDINI krivac, nema sta on da pusta druge da resavaju u 5 metara – TO JE NJEGOVO!!!

Najgori golman u istoriji kluba…To sto je dobar lik, nije jedini potreban kvalitet za golmana CRVENE ZVEZDE!

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 17, 2013 at 22:22

u tim situacijama golman( mislim na profesionalnog golmana jer Bajkovic sa njegovim intervencijama moze da brani samo mali fudbal, ili ti futsal kako je kome lakse) vikne MOOOJAAAA, skoci goleno ispred sebe i uhvati ili boksuje loptu….pa da vidim igraca koji se ne bi sklonio na takvu golmanovu reakciju?

Reply
dejca авг 18, 2013 at 21:02

Prijatelju, nijedan nas igrac NIKAD ne skace kad protivnik izvodi prekid..

Reply
Mirko CZ авг 17, 2013 at 22:27

Bajku nije prvi put da ovako reaguje,njemu lopte redovno padaju u peterac a on samo stoji na liniji!Pa majku mu staru valjda golman krece na loptu vec u momentu centarsuta a ne tek kad mu padne u peterac…prvi gol cernomoreca pogledajte,duga lopta sa njihove polovine i lopta pada na 6,7 metara od gola i bajko nista posle ni ostali nisu reagovali dobro ali to je bajkov gol.Tako on vec godinama znaci niko od trenera ne radi sa njim da ispravi mane.

Reply
Alex Under авг 18, 2013 at 02:10

Apsolutno, nije problem greška u proceni, nego je stvar u tome što se Bajko drži svog sistema – čekanja da lopta padne u peterac što NE SME da se desi profesionalnom golmanu.

Reply
Бранимир авг 18, 2013 at 11:10

Шта има да скачу? Одбрана је била постављена на 6 м, висио си да су 4 играча били у линији. Лопта је прелетјела одбрану и ушла у 3 м, што је знак да је такве лопте требао да покупи голман. У фудбалским правилима голман је неповредиви владар 16-ерца, али то правило не важи за нашег Бајка, великог Звездаша, који је несигуран у таквим ситуацијама и више виоли да спава на линији, па ако га лопта погоди – он одбрани. За сваки случај ће махнути једном руком, као да се брани од комараца. Видио си да се у 1п Рајковић једном закуцао у Оњила, који је мирно скочио, право као свијећа и ударио лопту главом, али је то закуцавање у играча санкционисано као фаул у нападу. Више бих волио да је Бајко мањи Звездаш, а већи професионалац. Нама таква љубав не треба, има је колико хоћеш на Северу.

Reply

Leave a Comment