Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радоњић пред Широки: „Тешко гостовање на старту“

radonjicКошаркаши Црвене звезде Телеком имаће веома тежак задатак на старту нове сезоне. У првом колу АБА лиге црвено-бели гостују Широком (субота, 17 сати), екипи која се последњих неколико година показала као веома неугодан домаћин. Наиме, Звезда је у Широком последњи пут славила 20. октобра 2007. године и то резултатом 83:82.

Изабраници тренера Дејана Радоњића чврсто су решени да прекину тај неугодан низ, али су сви свесни чињенице да их чека изузетно тежак посао. Црвено-бели ће у петак одрадити два тренинга, а стручни штаб је преузео све неопходне мере како би екипа била максимално спремна за старт нове сезоне.

– Почетак нове сезоне је интересантан за све клубове, а посебно за публику. Морам да нагласим да приликом жреба нисмо имали среће, јер већ на старту имамо јако тешко гостовање – почео је причу тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић и потом додао:

– Широки је на свом паркету јако незгодна екипа. Пред својим навијачима играју веома добро и често умеју да направе изненађење. Међутим, ми морамо од старта да чврстом игром у одбрани и дисциплинованом игром у нападу наметнемо свој ритам. Само таквим приступом можемо да дођемо до победе.

Последњих дана проблем са лакшом повредом имао је Бранко Лазић, али је борбени бек ипак отпутовао у широки Бријег:

– Лазић је добро одрадио последњи тренинг пред пут у Херцеговину и он ће бити у конкуренцији за тим. Он је имао паузу од десетак дана, али надамо се да све то није оставило трага. Сви остали играчи су спремни и максимално мотивисани за први меч у новој сезони – нагласио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

comi окт 5, 2013 at 18:48

E ovo je vec komedija

Reply
vanja окт 4, 2013 at 20:41

Ja sam odigrao H2 p.p sa 100€ hendikep je 3.5 na poluvremenu, nista ljepse nego kad ti Zvezda donese novac.

Reply
KKCRVENAZVEZDATELEKOM окт 4, 2013 at 20:12

Raširićemo Široki Brijeg

Reply
Delije Niksic окт 4, 2013 at 15:16

Očekujem laganu pobjedu jer smo mnogo kvalitetni od sirokog.siroki jeste ekipa koja zna da iznenadi na svom parketu ali mi moramo do pobjede u ovom mecu.mislim da ce nam ovo biti dobra uvertira pred lokomotivu i pakao arene

Reply
Zvezdas S окт 4, 2013 at 14:36

Ako ne pobedite Siroki,ne zasluzujete onda ni titulu ❗ .Ovaj tim protiv svakog tima treba da ide na pobedu,jednostavno ove sezone sve ekipe treba da pregazimo. ❗

Reply
Darn окт 4, 2013 at 17:11

Ej, nemoj tako – uvek može da se izgubi. Titulu ne smemo vezivati za jedan poraz ili pobedu jer će biti dosta i jednog i drugog. Videćeši da će prvoplasirani na kraju ligaškog dela i ove godine imati bar 6-7 poraza.

Reply
Zvezdas S окт 5, 2013 at 10:40

Ok je to ,samo sam zeleo da kazem da na svaku utakmicu treba da idemo na pobedu.Ako ne pobedimo Siroki ,to bi po meni znacilo da ekipi nedostaje sampionski mentalitet,i da ekipa ima dosta slabosti.Jednostavno od slabijih ekipa nesmemo da gubimo.Ove sezone nesmemo imati vise od 2-3 poraza.Po meni ili smo tim ili kao i predhodnih 12 godina nista.

Reply
Tom окт 4, 2013 at 14:13

Svaki nas igrac i trener u svakom sportu pred svaku utakmicu kazu bice teska utakmica protiv bilo koga da se igra. Daj vise ne govorite to nerviraaaa

Reply
Mezenga окт 4, 2013 at 14:12

ZVEZDO ZGAZI IH SVE !

Reply

Leave a Comment