Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши преокретом у другом делу дошли до нове победе!

rukomet_czvmczРукометаши Црвене звезде настављају да ређају победе. Овога пута, у Шумицама је пао крагујевачки Раднички, након велике борбе – 30:27 (13:16).

Ипак, као и готово сваком мечу на домаћем терену у овој сезони, наши момци слабо су ушли у меч. Гости су водили практично до 45. минута, имали су предност од 8:6 и 12:7, па се може рећи да су наши момци имали прихватљивих -3 на полувремену (13:16). Косановић на голу није био на свом препознатљивом нивоу, читава одбрана је слабо функционисала, а у нападу је погађао само Пешић, па није било могуће остварити повољнији резултат.

У другом делу, силовита Звезда! Косановић је закључао своју мрежу, распуцао се Павлов, уз помоћ Анђелића, па гости нису имали никакву шансу. Посебно је био битан период након 18:15 за Раднички, када је наш тим и поред искључења Пешића постигао два поготка и смањио предност, а затим и изједначио на 19:19. Све то био је само увод у невероватну серију Звезде од 8:2, па је у једном тренутку резултат гласио 23:20.

Ипак, трзај Радничког, испоставиће се последњи, донео му је изједначење,(23:23 и 24:24), али је уследила нова серија Звезда, овога пута 5:1 и дефинитивно решавање питања победника. Након тих 29:25, наши момци су меч рутински привели крају и славили резултатом 30:27.

Треба истаћи да се у Шумицама окупио мали број гледалаца и да је велики број њих подржавао гостујући тим.

На крају, шеста, веома битна победа Перуничићеве екипе, за останак у врху табеле.

За најбоље појединце проглашени су Косановић (Звезда) и Жегарац (Раднички).

Црвена звезда – Раднички 30:27 (13:16)

Дворана: СЦ Шумице

Гледалаца: 250

Судије: Мошорински, Панџић

Искључења: Звезда – 2 минута, Раднички – 2 минута

Жути картони: Грбовић, Павлов, Пешић, Стојменовић (тренер) (Звезда), Милошевић, Спасић, Милинчић (Раднички)

Црвена звезда: Пернар, Шљиванчанин 2, Грбовић 3, М. Пешић 7, Павић 4, Косановић, Павлов 9, Шотић, Цупара, Огризовић, Анђелић 5, Брајовић, Р. Пешић, Милутиновић, Антељ  

Раднички: Милошевић 4, Жегарац 7, Спасић 4, Пралица 4, Рамовић, Јанићијевић, Гуглета 3, Лекић, Перовић, Милинчић, Мошић, Јаћимовић, Томић 1, Шмигић 3, Босић 1, Рајичевић

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Ja нов 10, 2013 at 02:06

Sramota da niko ne ide da gleda ove momke! Ja sam bio u Sumicama i drugo poluvreme je bilo pravo „budjenje“! Ovi momci nemaju poraz, jedini! I zasto onda da im ne pruzimo adekvatnu podrsku? Pa da se vrati titula u Ljutice Bogdana! IDEEEMOOO!!!

Reply

Leave a Comment