Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Јеловац: Кук обожава Звезду и навијаче

9957351805200d13e18e28624364634_640x506Лијетувос Ритас, противник Црвене звезде у петак у оквиру 5. кола Евролиге, у својим редовима има два бивша играча клуба са Малог Калемегдана.

У питању су Стеван Јеловац и много познатији Американац Омар Кук. Млади крилни центар за „Спортски Журнал“ изнео је своја очекивања пред гостовање у Београду:

– Чека нас пакао, шта друго. Пионир ће сигурно бити крцат и то ће бити ватрено крштење за многе наше играче у таквом амбијенту. Али, морамо да сачувамо хладну главу. Ако покажемо емоције то ће бити велики проблем.

Крилни центар тима из Виљнуса додаје да не очекује да га навијачи дочекају аплаузом, док са друге стране очекује да Омар Кук, његов саиграч, доживи праве овације препуног „Пионира“. Он додаје да Американац често прича о свом периоду проведеном у Црвеној звезди, а да повремено „певуши“ и навијачке песме црвено-белих:

– Он доста често спомиње Црвену звезду и навијаче. И даље памти неке песме, певуши их. Показивао ми је и неке слике са три прста. Баш се радује доласку у Београд.

На крају, Јеловац је додао да не очекује да се у „Пиониру“ појаве навијачи Лијетувос Ритаса:

– Не верујем да ће доћи у Пионир. Али, не би им препоручио да то чине, пошто се сигурно неће чути. Шалу на страну, одушевљен сам подршком коју имамо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Krle Bgd нов 13, 2013 at 23:28

A Jelovac kod nas grejao klupu, kad se setim, decko je ulazio samo po par minuta u igru i uvek je pokazivao da vredi, al su ipak drugi pre njega dobijali sansu. A sto se Omara Kuka tice, pravi covek u pogresno vreme kod nas, steta.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 13, 2013 at 21:36

Popicete poraz od nasih Crveno belih kosarkasa , napred Crveno beli kosarkasi :facepalm: 😀

Reply

Leave a Comment