Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: Да у 2014. испунимо навијачима жеље

1505375_563114130424660_1654259303_nЦрвена звезда Телеком је уприличила прославу поводом краја 2013. и доласка 2014. године. Слављу је протекло у фантастичном расположењу свих присутних, како и доликује, уз осмехе и Звездине песме.

Својеврсну рекапитулацију урађеног у претходној години својим присуством су увеличали бројни чланови црвено-беле породице, пријатељи клуба и спонзори. Како и доликује, присутнима се обратио и први човек Црвене звезде, Небојша Човић, који је изразио захвалност свима који су дошли на Звездину прославу:

Драго ми је да имамо овако веселу атмосферу, али 2014. година неће бити шаљива ако имамо у виду наше амбиције. Ја очекујем да великој армији наших навијача, поред поклона које смо вечерас поделили, донесемо оно што они од нас желе. То су сам врх и АБА лиге, домаће лиге и Купа Радивоја Кораћа, а да одређена очекивања испунимо и кроз Еврокуп – истакао је Небојша Човић, пре него што је додао један интересантан податак:

Морам да нагласим да је ово година у којој је Црвена звезда у свим својим селекцијама на пола сезоне прва на табели. Сениорски тим у регионалној лиги, јуниорски, кадетски, пионирски тим, као и наш млади тим ФМП у којем разигравамо један добар део играча за први тим. То годинама уназад нисмо имали, али сада имамо изузетно добре стручњаке, изузетно квалитетне и перспективне играче, добре услове захваљујући напорном раду свих људи у клубу. Оно што очекујем је да тај наш рад побољшамо, појачамо и да дођемо до резултата – био је јасан први човек црвено-белих, који се кратко осврнуо и на учинак клуба у протеклом периоду:

Вечерас не бих причао ни о три, ни о четири победе, све је то јасно. Оно што смо рекли, да ћемо се у овој сезони потпуно окренути сами себи и радити максимално да Звезду подижемо на још виши ниво, то заправо и радимо. Ја вам желим сретну Нову годину, желим вам пуно здравља и успеха, и наравно, желим да у тој 2014. години направимо још већи искорак, све по оном плану о ком смо се договорили – констатовао је Човић, који је потом наставио са новогодишњим обраћањем:

Захваљујем свим људима у управи клуба, свим спонзорима и донаторима Црвене звезде, свима који су и вечерас овде присутни и онима који због обавеза нису могли да дођу. Мислим да смо направили једну добру, домаћинску, породичну атмосферу која представља предуслов за све оно што нас чека. Све најбоље вам желим за све празнике који долазе. Уживајте, идемо даље сви заједно – завршио је са својом честитком председник Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

MILAN KG дец 27, 2013 at 14:43

Covke mogu da ti pu.. svi grobari koji ulaze na ovaj sajt.

Reply
Бранимир дец 28, 2013 at 00:30

Их, што само Њему? А нама?

Reply
INĐIJA дец 27, 2013 at 12:50

😀

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 27, 2013 at 11:14

Dr.Covke samo ti nama budi zdrav…za ostalo se ja nebrinem dok si ti na celu nase voljene zvezde…igracima,upravi i delijama zelim puno srece i zdravlja..i naravno titula

Reply
emirko svemirko дец 27, 2013 at 10:27

Daj Boze, bice ta 2014. jedna od boljih godina sto se nase Zvezde tice… 🙂

Reply

Leave a Comment