Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Цветковић до 2015. године на позајмици у МЗТ-у

50ad477aafaaabambi003_headlineАлександар Цветковић до краја сезоне 2014/2015 играће на позајмицу у редовима македонског шампиона МЗТ-а. С обзиром да је млади плејмејкер био незадовољан статусом у екипи, руководство клуба заједно са стручним штабом желело је да брзо реагује и успело је да пронађе најбоље решење за обе стране. КК Црвена звезда Телеком на овај начин није се одрекла младог плејмејкера, већ је само пронађено решење да Цветковић добије неопходну минутажу, а овај договор постигнут је на обострано задовољство.

Цветковић ће тако у наредних годину и по дана играти за македонског АБА лигаша, а по истеку тог договора вратиће се у Црвену звезду.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Samo ti дец 28, 2013 at 01:45

E tako radi uprava..neka se ovi iz fudbalskog ugledaju barem malooo.
Najbolje resenjeee..Cvele igra tamo, Rebic kod nas dobija sansu..sve je super!

Reply
Бранимир дец 28, 2013 at 00:48

Ја задњих годину дана говорим да Цвеле у овом формату није играч за КК и да је најбоље да оде на позајмицу гдје ће моћи више да игра. Цвеле је у много чему хендикепиран у односу на бекове какви се данас траже, нема никакав шут, а сва техника му се своди на протурање лопте кроз ноге. Цвеле је врло рано порастао и издигао се изнад своје генерације, као неки клинац у пубертету, али се ту сада смрзао и многи вршњаци га престижу. Агресивност која зрачи из њега и носи га кроз игру није довољна на надомјести све остало што не посједује, па се тако често покаже и као некорисна. Очекивао сам да оде у ФМП и ту игра довољно, буде носилац игре, а затим игра и Супер лигу. Бојим се да ни у МЗТ-у неће добро проћи и да неће много играти (само им је он требао). Не вјерујем да ће се и 2015. нешто у томе промијенити. Када буде питао да се врати биће нам смијешан, па тако и непотребан. Овако се отворио простор за нова имена. Гласам за Новака и Дунђерског.

Reply
Kastro дец 27, 2013 at 21:28

Zao mi je sto Cvele za sada nije uspeo da se nametne u Zvezdi, ali kada sam pre godinu dana govorio da ne napreduje i da treba negde na pozajmicu lupali ste mi minuse, ali decko igra isto kao i sa 17 godina kada je bio ogroman talenat.

Reply
Aimar дец 27, 2013 at 17:14

Najbolje resenje za Cveleta,u ovoj Zvezdi on nema mesta i to je ocigledno…. Plej koji sem te brzine,nema nista,agresivnost mu ne racunam jer ga probija kako ko stigne,bez suta bez asistencije ne moze igrati ozbiljnu kosarku… Srecno Cvele..

Reply
IgorNbGd дец 27, 2013 at 18:24

Ko njega probija? On izdejstvuje 5 faulova u napadu lagano u toku utakmice… Ne znam samo šta mu se dešava sa napadom… Ne može vola da ubode… Da je tu bolji… 😛

Reply
dexy122 дец 27, 2013 at 15:54

Odlicno. Moze da pokaze da li ima nekog potencijala u njemu, a Rebic ce dobiti vise prostora da pokaze to isto u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment