Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Čović o odlaganju Skupštine

Nebojša Čović

Kandidat za predsednika KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, prokomentarisao je za B92 odlaganje Skupštine kluba na kojoj bi trebali da se izaberu novi rukovodeći organi i pre svega – novi predsednik.

„Predsednik Sportskog društva Škundrić je odložio Skupštinu tražeći vreme, do 27. jula. Ja nisam ni zakazivao Skupštinu, ne mogu ni da je otkazujem. Primio sam to k znanju, imam podršku nekih 17 članova Skupštine.“

„Videćemo, mislim da svako trošenje vremena ne ide u prilog Zvezdi. Praviti sada neke dodatne probleme i gužve, na sve ove probleme sa kojima se Crvena zvezda suočava, mislim da bi bilo kontraproduktivno. Oni su tako odlučili, što se mene tiče nema razloga za bilo kakvu svađu. Pred nama su dani u kojima ćemo moći da vidimo šta ko misli i kakve ko ima namere“, izjavio je Čović.

Situacija u klubu nije nimalo laka, u šta se uverio i kandidat za novog predsednika.

„Ja sam dobio svu dokumentaciju koju sam zatržaio od KK Crvena zvezda. Stanje je dosta teško, znao sam da je teško, ali ovo je dosta specifična i teška situacija. Za mene barem nijedna situacija nije nerešiva, samo je pitanje da, kada krenete da rešavate takvu situaciju, koliku podršku imate i koliko su ljudi sa kojima to mislite da radite iskreni u toj podršci. Sve se zapravo može rešiti, moje nije da se bavim prošlim vremenima i istragama nego da pokušamo da idemo svi napred. Ja mislim da je rešavanje ovih problema sa kojima se susreće KK Crvena zvezda potreban baš svaki čovek koji je zainteresovan i koji ima određene simpatije prema KK Crvena zvezda. Sve drugo bi za mene bilo rasipanje energije jer problemi nisu mali.

To je vrlo, vrlo visok dug, blokada računa dosta duboka, od marta 2004. godine… Međutim, kada pogledam šta je sve u našoj zemlji i od privrede i od mnogo većih giganata posrnulo u ekonomskom smislu, vredi se boriti. Od kukanja i od kukanja i od nekakvih tračarenja nema ništa. Treba zasukati rukave i pokušati da se izađe iz svih problema. Ja sam optimista, ali to nije kratko vreme i to ne može da se desi preko noći čarobnim štapićem.“

Повезане вести

20 comments

Leave a Comment