Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукометТрансфери

Рукометаши вредни на Кошутњаку, прикључио се Огњен Кајганић (ФОТО)

023Рукометаши Црвене звезде се појачавају за наставак сезоне, вредно раде и чекају борбу за титулу. Огњен Кајганић се вратио у клуб после 13 година.

До наставка првенства је остало јос две недеље. Наши рукометаши су у четвртак одиграли прву припремну утакмицу против ПКБ-а на Кошутњаку. Резултат је био у другом плану, а приоритет су били уиграност тима, тактичке идеје и физичка спрема играча. Црвена звезда је наступила без четири нова играца – Ољача, Денић, Кајганић и Лазовић, а тренер Ненад Перуничић је задовољан виђеним и показаним од стране свог тима.

Још један новајлија у тиму Ненада Перуничића. Осмо појачање је повратник у редове рукометног клуба, искусни Огњен Кајганић. Кајганић је први део првенства провео у Железничару из Ниша, а својим искуством и квалитетом ће допринети Црвеној звезди у борби за титулу. До почетка првенства могуће је још једно појачање, али Ненад Перуничић већ сада има комплетиран тим.

Црвено-бели су до недеље на Кошутњаку, а затим ће у среду путовати у Велику Плану. 1-2. фебруара ће учествовати на турниру у Ваљеву, на коме ће још наступити домаћи Металац, Металопластика и Партизан. Пре самог почетка првенства време ће провести у карантину, у Вршцу, како би што спремнији и одморнији дочекали први меч против Спартака у Шумицама, 8.фебруара.

МЦЗ је посетио наше рукометаше и имате прилику да погледате галерију фотографија са тренинга.

Будите уз МЦЗ и пратите РК Црвена звезда.

[g-slider gid=“83568″ width=“600px“ height=“400px“ random=“0″ watermark=“0″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment