Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Црвена звезда – Раднички 82:78

krkУ полуфиналу Купа Радивоја Кораћа кошаркаши Црвене звезде се састају са Радничким из Крагујевца.

Наши навијачи развили су транспарент ‘Срамота је побећи, не изгубити! Јер остаће тек комшија мали…’!

Славио је наш тим у овом сусрету, далеко теже него што се мислило након првих 20 минута. Водила је Звезда 12 разлике, да би Раднички сјајном игром преокренуо резултат и дуго држао предност.

Ипак, у последњој четвртини је дошло до новог преокрета. Изабраници Дејана Радоњића су успели да се поврате, врате предност и у неизвесној завршници дођу до победе и пласмана у финале.

Црвена звезда – Раднички 82:78

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

70 comments

Ultra Sone феб 9, 2014 at 22:32

BRAVO MOMCI……DS1989

Reply
MILAN KG феб 9, 2014 at 03:22

e jesmo narod moj drugar kaze pre meca ubicemo ih 20 razlike a kad su nas prestigli i kad smo ipak na kraju slavili kaze nas ce partizan da pobedi mi veze nemamo muta nam udario kombinovanu odbranu mi neznamo de bijemo za odbranu mute mogu da se slozim za ostalo ne umesto da budemo optimisti pojedinci ne znaju sta ce ja zato volim da gledam i fudbal i basket sam i ja psujem itd. pitao bih nekog od vas sta Simonovic radi osim sto ceka povratni pas za tri poena? onako kao sto on igra moze da igra bilo ko od nas da stoji i ceka pas da bih sutnuo za tri i on nam je kapiten? mozda su njegovi ljudski kvaliteti na nivou ali kosarkaski je blago receno tanak.

Reply
jovan феб 8, 2014 at 23:59

Док се државни новац сливао у Партизан,и док су реално били доминантни,без премца и газили све редом,Црвена Звезда је увек улазила у кошаркашки дерби са огромном жељом и вољом без обзира на нереалан однос снага и расположиве играче,поштено би се борили,обично изгубили са по 30,40 разлике, не би тражили оправдање у судијама,Човићу,Вучићу и осталим небулозама.НИЈЕ СРАМОТА ИЗГУБИТИ,СРАМОТА ЈЕ ПОБЕЋИ,ОСТАЋЕШ ТЕК КОМШИЈА МАЛИ!!!

Reply
Ja феб 8, 2014 at 23:13

Kako ste svi negativni, mrzim vas iz dna duse. Nije ni cudo sto nikad nemamo srece pored vas odvratnih navijaca. Gadite mi se

Reply
SCZ феб 8, 2014 at 23:22

Ne vredi prijatelju, napacenim ljudima nikako covek ne moze da udovolji, svi sve znaju a cak i pobedi u gledaju u zube…

Reply
Fornicator феб 8, 2014 at 22:54

Posle ovakve igre, ostaje mi samo da se nadam da nekako mimoiđemo grobare u polufinalu ABA… Sad mi žao što ne dobiše Cibonu, biće četvrti, i to nikako ne valja…

Reply
Ryber Palunko феб 8, 2014 at 23:38

Tim od kog strahuješ izgubio je je pet mečeva zaredom, a slijedi i šesti (Žalgiris). Šta bi bilo da ih je dobio? Ne valja ih potcjenjivati (ako ona bezumna euforija lani), ali bogami ni precjenjivati.

Reply
Fornicator феб 9, 2014 at 02:32

Strahujem samo i isključivo od polufinalne utakmice ABA lige. Njihovi porazi u nizu me ne zavaravaju, oni su na to navikli i uopšte ih ne dotiče, nastavljaju da igraju svoju igru i čekaju da im se negde vrati. Znaš i ti jednako dobro kao i ja da će oni biti smireniji, hrabriji i pribraniji u tom eventualnom polufinalu – to me brine.

Reply
RS феб 13, 2014 at 03:53

Bobeniji da, ali imace i pomoc „sa strane“…realno, jaci smo od njih…ne moraju biti 4. neka budu 3. ili 5. 🙂

Reply
dejca феб 8, 2014 at 22:05

Jao da nasi klinci pobede ove jajare sad… 🙂 ima dobrih igraca 😮

Reply
Горан феб 8, 2014 at 21:49

Људи најбитније је да смо прошли у финале.

Тешко је играти када те сви већ виде као освајача и унапред прогласе победником. Очекивала се тешка утакмица јер је куп специфично такмичење а Раднички када је екстра мотивисан уме да буде незгодан у такмичењима као ово у којима се играна једну добијену утакмицу. Друга је ствар што је у јавности направљена таква атмосфра да се свака утакмиа коју Црвена звезда не победи са 20 поена разлике сматра неуспехом.

Лоше смо одговорили на њихову зону то стоји, и трећа четвртина је била катастрофална. Оно што је било позитивно је то што је екипа и поред лошег периода успела да се врати у игру, и чрвстом одбраном и организованом игром у нападу преорене резултат.

Оно чега се прибојавам је да нам се овакви пехови и „црне минуте“ не понове на Ф4, јер без обзира колико смо фаворити и колико смо квалитетнији играчи као да играју у грчу када дођу борбе за трофеје.

Reply
jovan феб 8, 2014 at 21:24

Svaka cast momci! Pokazali ste karakter! 😀 😀 😀 jos Marjanovic kad se vrati bice to odlicno! Sutra POBEDA i odbrana kupa… 🙂 Pozz Delije,iz Suboticee

Reply
Mare феб 8, 2014 at 20:34

Najvaznije je da smo pobedili, ovo su malo specificne utakmice i na njima nmzs da gradis neku strategiju kao u ostalim, nije mi jasno kako je prosle godine pred kup to bilo jedno veoma bitno takmicenje sa velikom tradicijom a kad ga Zvezda osvojila to je obezvredjeno takmicenje, i ove godine se radi na tome..ajde sad da se pokazemo kao Zvezdasi,DODJIMO SUTRA U PIONIR, PODRZIMO MOMKE, ZASLUZILI SU TO SAMIM TIM JER SE BORE ZA TROFEJ I SAMIM NASIM PRISUSTVOM UVELICAJMO TAKMICENJE I UZDIGNIMO IAKO NEKI POKUSAVAJU DA GA OBEZVREDE.

Reply
Goran феб 9, 2014 at 00:07

И ја сам то запазио.

Прво јуче Вујошевић, а затим данас Мута речима: „Ето им финале, нека се играју.“

Пошто су изгубили сад од купа праве ефермерно такмичење. Сутра им неће бити битна ни јадранска лига.

Reply
Бранимир феб 9, 2014 at 10:19

То само говори о карактеру ових људи. Оба тренера су се упињала и водили екипе да освоје куп. Сака када су пукли не остаје им ништа друго него да га се одричу и препусте другима да се други играју. Ситне душе. Мута се ознојио, запјенио, попрска све око себе док прича. Плаче за просутим млијеком.

Reply
Branko феб 8, 2014 at 20:33

Ma ajde ne moze svaka pobjeda da bude 20+. Sjajno stojimo u Evrokupu i ABA ligi, igramo finale kupa koji bi trebalo bez problema da osovjimo, ne vidim da je nesto lose ali ajde mozda se ja ne razumijem.. Ima tih sitnica, napad protiv kombinovane odbrane, dosta izgubljenih lopti ali ne moze sve biti idealno. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA!

Reply
dejca феб 8, 2014 at 20:35

Upravo tako, Branko!!
I ono sto treba da nas raduje jeste da i kad gubi utakmicu ovaj tim ne gubi glavu…
Ranije cim krenu kola nizbrdo mi se predajemo..

Reply
Petak 13-ti феб 8, 2014 at 20:29

Ovo što sam ja gledao je ubi bože!Trojkaša nam dva trebaju,jer ovoliko šuteva promašiti je strašno za tri poena.

Reply
bale феб 8, 2014 at 20:21

ljudi, mislite šta hoćete, ali radenović pojma nema, koliko god se on trudio on nije igrač za zvezdu, što se tiče radonjića, on definitivno pojma nema o taktici, zona mu je noćna mora, pa, vidjeli ste da on uopšte ne priča na tajm-autu, nego njegov pomoćnik, jednostavno nema autoritet, realno sa ovakvim sastavom protiv ovakvog radničkog trebalo ih poderati sa najmanje 30 razlike, a sa ovakvom igrom, nema šanse da uzmemo ABA ligu, jer nemamo pobjednički mentalitet u finišu a kad to kažem, mislim na grobare koji će nas opet u finalu dobiti, mi smo izgubili dva odlična igrača mitrovića i šilba i ne dovodimo nikoga-zašto, čekamo sami finiš ABA lige, kad da se uigraju ako dođu…ne znam…

Reply
Ja феб 8, 2014 at 23:12

Sta lupas Radnicki ima odlicnu ekipu i ovi njihovi rezultati nisu realni uopste, trebalo bi da su mnogo bolje plasirani na tabeli….

Reply
otpisani101 феб 8, 2014 at 20:06

iskreno,ako ovako igramo finale aba lige i nase srpske,tesko da ce mo videti mi titulu…trecu cetvrtinu zvezda izgubila sa 18 razlike…evidentno je da zvezda nema kosarkasa koji kada ne ide moze da pogodi kos i preuzme odgovornost…simonovic ubacuje trojke kada utakmica resena ili nema neki znacaj…prosle sezone se nije video u finalima sa partizanom…to su osobine na zalost malih igraca a u zvezdi ih ima mnogo kojima drhte ruke na takozvanim teskim utakmicama…to se videlo u evropi,kada god nam je trebala pobeda,mi smo gubili, a i kada nasa ekipa dozvoli seriju radnickom u pioniru 20 -2,tesko je govoriti o nekoj dobroj igri…i ja se slazem sa komentarima da radonjic nije sposoban da vodi ovakvu zvezdu…to sto je prvi na tabeli nista ne znaci u plej-ofu ako ne osvojimo titulu…videlo se to i veceras…

Reply
marko феб 8, 2014 at 21:22

Mi prvo trebamo da stignemo do finala ABA lige…

Reply
ja феб 8, 2014 at 19:57

Sta reci, opet cemo izgubiti titule i ove godine kad smo ovako pogubljeni protiv Mutinih indijanaca. Ni Radonjic ni neki igraci ne znaju sta da rade kad se lomi, Simonovica nikad nema uvek se krije, opet nas vuku Nelson i Rasko.

Reply
otpisani101 феб 8, 2014 at 20:35

na zalost je istina sve sto si rekao…vujosevic dao sve na aba ligu i titulu u nasem prvenstvu…bogdanovicu ne drhte ruke,dolazi i pavlovic iz amerike i kada im se do aba lige vrate povredjeni,a nasi kosarkasi videlo se veceras da pod pritiskom igraju mnogo lose i u strahu…ej serija 20-2 radnickog u pioniru…ne obecava mnogo…

Reply
Djole-Jagodina феб 8, 2014 at 19:50

Treba podrzati ove momke sutra jer sad svi zele da obezvrede ovaj kup samo zato sto bi mi trebalo da ga osvojimo.Ja i dalje mislim da Radonjic nemoze da nam donese ono sto zelimo a to se videlo i veceras.Plasim se scenaria od prosle godine ostacemo i bez ABA i bez domace lige ali sta je tu je….Radonjic napolje pa sad lupajte minuse do mile volje

Reply
rs феб 8, 2014 at 19:25

Podrsku treba pruziti,napuniti Pionir sutra trebao je biti i veceras ali ne dolazak navijaca smo dosta komentarisali necu da se ponavljam.Sto se ove utakmice tice,mislim da zadovoljan ne treba biti niko,zasto?Sve ide dobro ali kad krenu igrati kombinovanu i zonsku odbranu mi se pogubimo i tu ne krivim igrace vec trenera.Ovde cim nesto lose kazes ispadnes pljuvac ali mene ovo zabrinjava,odnosno nasa igra protiv takve odbrane.Od pocetka se sa njom mucimo i ne ide mi u uglavu kako rjesenje jos nije pronadjeno.Sjetite se svih protivnika koji su je igrali protiv nas umalo ne pobjedise kao Radnicki veceras,partizan nas je prolse godine dobio i osvojio titule zahvaljujuci zoni protiv koje opet nista nismo mogli.U tim trenutcima ako neko dobro posmatra lopta samo kruzi niko ne zna sta ce sa njom,i rijetko ko se odluci da preuzme odgovornost (na sasu srecu to je vecars bio Tadija) javlja se nervoza i niko pogoditi ne zna,a znamo da su nam najbolji trojkasi Djenka i Simonovic,iskreno receno Marka kako kad ima kada najvise treba i kada su ovake utakmice.Zamjerka Radonjicu je i autoritet,gledam ga u onim zadnjim sekundama pomocnici govore on suti,mora i on imati motivaciju u vodjenju ovakvih utakmica i to prenjeti na igrace.

Reply
Branko феб 8, 2014 at 20:26

Svaka cast na komentaru. I ja takodje zamjeram Radonjicu taj „nedostatak autoriteta“ ali mislim da se on toliko iznervira i izgubi da ne zna sta ce da kaze… Odlicno vodi ekipu samo jos da nadje resenje za kombinovanu odbranu i da konacno pocetne tecno da prica!:D

Reply
wdad феб 8, 2014 at 19:21

Nista sladje nego kad se pobedi Muta ovako. Mnogo slaba kocentracija nasih visokih igraca u odbrani gde su igraci Radnickog prosli 5-6 puta na polaganje gde nasi visoki igraci nisu ni pratili igru da zatvore to ali u svakom slucaju verovao sam u pobedu. Ovih par normalnih sto ima na ovom sajtu ignorisite ove pajsere sto samo pljuju, valjda ste primetili da ljudi sve vise zaobilaze ovaj sajt zbog takvih ljudi. Kad je pocela sezona bilo je po 10-15 strana kometara a sad ako bude 3 to je extra i 90% pljuvaca.

Reply
Zvezdas S феб 8, 2014 at 19:21

Dobro je ❗ Nerazumem pojedine navijace zasto pluju. ❓ Realno Radnicki ,je dobra ekipa,opste je poznato da utakmice u kupu,znaju biti neizvezne,i najteze je dobiti dobijenu utakmicu.Mene je licno obradovalo to sto je juce FMP,pobedio Partizan ,gde je Dule svinja, pokusao da ponizi nas drugi tim.Ovom prilikom zelim da uputim sve cestitke nasim mladim igracima u FMP-u, kod kojih se video i pokazao zavidan kvalitet. Cvorovic me je odusevio,Guduric ,Dobric i Kaplanovic su zaista dobro odigrali dok je malo DJukanovic, podbacio sa sutem za tri poena,ali zaista u ovog momka nimalo nesumnjam, decko vazi za najboljeg trojkasa u svojoj generaciji.Zaista ova petorica momaka ,sa dovodjenjem Novaka i eventualno Jokica,mogli bi da imamo od naredne sezone najperspektivniju ekipu u Evropi.Takodje zelim da dodam a to je ,da se naiskreenije nadam da ce mo ove sezone uzeti sve tri titule,i u Evrokupu dogurati bar medju osam ekipa,a Dule svinja da zavrsi u ………….. 😯 :facepalm: :facepalm: :facepalm: 😉

Reply
marko феб 8, 2014 at 21:24

Serija 20-2 u Pioniru, je nesto dobro? I to u drugom delu sezone… Gde ekipa treba da podize formu! Ja ne vidim sta je tu dobro! Zaboravih i seriju Borca od ako se dobro secam 15-0!? :facepalm:

Reply
sof феб 8, 2014 at 19:18

Браво момци, браво Нелсоне! Како је јадно вређање вујошевића и транспаренти, опет показивање комплекса, боље је да су ћутали уместо што су испали глупи у друштву. Свињи не треба никад одговарати, овако испадамо комплексаши.

Reply
Villa феб 8, 2014 at 19:10

Kad je najbitnije Admiral Nelson pogadja. Volim ga ko brata.

Reply
Ryber Palunko феб 8, 2014 at 19:08

Kad igraš s ovakvom ekipom Radničkog, ne znaš hoćeš li ih odvaliti s 30 razlike ili igrati na jednu loptu!? Onaj ko na njima uzme kintu na kladži treba dati bonus i prijevremenu penziju!

Reply
Kiborg феб 8, 2014 at 19:07

Ovde se videlo ko je igrac sa pobednickim mentalitetom. Svaka cast za Nelsona i Katica. Radonjic ima veliki minus za motivaciju igraca na poluvremenu jer su to vec nase standardne greske cele sezone. Nadam se da se Tadija vraca jer ce nam itekako trebati. Kapiten joj jednom dokazao nazalost da nije igrac za velike utakmice. Pojacenje pod hitno!!! U svakom sluvaju SVAKA CAST MOMCI IDEMO PO TROFEJ!!!

Reply
dusan феб 8, 2014 at 19:06

mi kao da u ovom sportu namerno necemo da budemo bolji od grobara. svake godine u nevreme ostajemo bez glavnog pojacanja (braun prosle i silb ove godine). umesto glavnog igraca mi ne dovodimo nikoga. klupa nam je kratka. vec u februaru pocinjemo da dobijamo na silu. radonjic nije trener za zvezdu. glodari se skupljaju, pojacavaju, i spremaju za glave utakmice sezone kada ce nama opet dusa biti u nosu. svake godine sve je isto.

Reply
BOLE феб 8, 2014 at 19:05

Nelson vrijedi svaki dinar rekao bih da se Tadija budi polako izgleda da je kritika urodila plodom. IDEMO ZVEZDO KUP JE NAŠ !!!

Reply
Biće dana,biće leta феб 8, 2014 at 19:04

Mene samo zanima sta ljudi ocekuju od ove ekipe. Da svakog protivnika sameljemo 50 razlike. Pa bolje rezultate nismo imali odavno. Ne kazem da se ne gresi,ali ovolika kolicina negativnosti nije normalna. Pljujete Raska,covek se kida svaku utakmicu,daje maksimum maksimuma. Konacno bitna Tadijina rola..covek koji se tesko uklapa u sablone,ali svakoj ekipi treba i takav pojedinac bas za ovakve situacije kad ceo sistem stane..

Reply
Iznogud феб 8, 2014 at 19:10

Tako je. Nisu mi jasni ovi sto ocekuju da Katic, Marjanovic, Nelson, Dzenkins, Tadija, Simonovic. Jaka… svaku utakmicu postizu po 15-ak poena, pa to nije moguce. Svaku utakmicu neko odradi dobro. Ovu Nelson, Katic pa i Dragicevic, drugu ce neko treci. Bitno da pobedjujemo. Zna se da se sa Radnickim gotovo uvek mucimo.

Reply
sasa феб 8, 2014 at 19:03

utakmicu je dobio radonjic. ne igranjem bobija uspeo je da iznenadi nikolica ,igrace radnickog, igrace zvezde,delije ,sudije ,
da ga nema trebalo bi ga izmisliti. . ziveo ti nama radonja a ko te ne voli neka navija za fmp.

Reply
Iznogud феб 8, 2014 at 18:56

Ne valjaju vam fudbaleri, ne valjaju vam kosarkasi, odbojkasi, odbojkasice… onda navijajte za neku drugu ekipu, a nas koji volimo Zvezdu ostavite na miru. Alooo ovo je kup igrali smo bez Bobija, njih je krenuo sut u trecoj cetvrtini nenormalno a nas nije isao, na kraju smo se provukli i to je bitno. Osvojicemo novi trofej.

Reply
Aleksandar MKD феб 8, 2014 at 19:09

Svaka rec ti je na mesto!
Eto i mi smo docekali da budemo najjaci poslednje dve godine i ???
Treba da se zapitamo dali mozemo ili necemo da im damo podrsku.
Tuzno sto tuznije ne moze da bude sto igramo u praznom pioniru, da smo izgubili kriv bi bio PRAZAN PIONIR. Cestitke igracima svim prisutnim navijacima na utakmici.

Reply
Iznogud феб 8, 2014 at 19:13

Partizan kada je kosarka u pitanju ima daleko bolje navijace, a nasim veceras zamerim samo ubacivanje predmeta u Pionir. Meni je bitno da igramo finale i da osvajamo novi trofej, a utakmica jest bila sa dosta padova, ali ponavljam pobeda se racuna.

Reply
wdad феб 8, 2014 at 19:24

Pionir nije bio prazan, bilo 5500 ljudi a sad pitanje sto se reziser nije pustio neki put celu onu stranu gde su delije bilo. Znaci cela strana odakle je kamera snjimala utakmicu je bila puna.

Reply
Aleksandar MKD феб 8, 2014 at 19:29

Ako je bilo tako onda OK !
Ali mi mozemo i moramo da budemo jos prisutniji.
Jer mi smo INSTITUCIJA.

Reply
A феб 8, 2014 at 18:49

Sreca sto je Lesa jos uvek u srcu zvezdas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Ryber Palunko феб 8, 2014 at 19:11

Momak je iz Knina i stari mu je prvo rekao za koga da navija, a onda mu dao ime.

Reply
... феб 8, 2014 at 19:17

Savi je ovo jedna od losijih utakmica sezone. Ja bi voleo mozda sledece sezone u Zvezdi Lesica i Kalinica umesto Lazica i Radenovica, nemam nista protiv njih dvojice, ali ipak su ova dvojica bolji. Kalinic reprezentativac a Sava jedan od najkorisnijih igraca u ABA. KUP je nas 😀

Reply
INĐIJA феб 8, 2014 at 18:47

Nije mi jasno zašto pojedinci pljuju Radonjića, očigledno se ja loše razumem u košarku.

Reply
Vlajko феб 8, 2014 at 18:41

Ne mogu da shvatim ljude koji pljuju Raška Katića, ali dobro, možda sam ja loš poznavaoc košarke samo…

Reply
Djenka феб 8, 2014 at 18:45

Ni ja ne mogu da shvatim,odlicno je odigrao Rasko.A evo opet se ponavlja zona i nasa nemoc,a od pojacanja nista,ne zuri se,a kraj aba lige se blizi,pa ce posle opet da kukamo.Simonovic nas najbolji suter kao po obicaju pogadja samo kada vodimo 20 razlike

Reply
mare-zvezda феб 8, 2014 at 18:39

zaboravio sam da dodam da je mag-trener unistio blazicevu formu zbog miljenika simonovica-lazic

Reply
Stefan феб 8, 2014 at 18:32

Smijemo se partizanu,a ni mi nista bolji nismo.Oni bar izgube bez pola igraca a mi ni sa svima nista ne mozemo.

Reply
cz феб 8, 2014 at 18:25

Primimo 30 koseva za jednu cetvrtinu a damo 12,kaze odbrana.I prosle sezone sjetite se igre pod vodstvom radonjica igre protiv metalca,mege i naravno partizana kao slag na tortu.Slaba tacka nam je toliko primjetna da je to strasno kombinovana odbrana,zona apsolutno za nju rjesenja od pocetka nemamo,a kaze bitna je pobjeda.Bilo je dosta utakmica gdje nam je napad bio los,ali opet kaze pobjeda bitna.Napad nam je katastrofalan,lopta kruzi ne znaju sta ce sa njom od tolike nervoze i nekontrolisanosti niko nista i ne pogadja.U utakmicama koje su bitne,najvaznije, mi pobjednickog mentaliteta volje, nemamo ne znamo ni slobodna bacanja ni trojke da pogodimo,skokove ne kontrolisemo a kada je utakmica najmanje bitna protiv boga pitaj kojeg protivnika nama sve to ide…Ma ajde..

Reply
kosovac феб 8, 2014 at 19:06

Jel da da jedva cekas da izgubimo neko i pocnes da pljujes po njemu ? 😀

Reply
kosovac феб 8, 2014 at 19:06

neku *

Reply
Delija mp феб 8, 2014 at 19:33

Na njihovu zalost ne gubimo vise od 10 utakmica,za razliku od njihovog voljenog kluba koji je vezao ,cini mi se,6poraza

Reply
lomi феб 8, 2014 at 18:22

Za Zvezdu navijam otkad znam za sebe…. Vise od 30 godina pratim manje vise sta se desava u KK Crvena Zvezda, i za sve navijace imam jedno pitanje- Da li su videli veceg amatera u KK Crvana Zvezda od Vojkana Krgovica????? Ja jesam, to je Rasko Katic….. U 3-oj cetvrtini Sava Lesic je pored njega postigao 12 poena, bekovi su prolazili u reketu a njega nigde nije bilo… Trenutno najveca sramota u nasem klubu….

Reply
zarko феб 8, 2014 at 18:19

3/4 30:12 za radnicki. Mislite o tome.

Reply
Guerrini Champion феб 8, 2014 at 18:19

E moja Zvezdo,moj Radonjicu…protiv ove divlje ekipe vi primate za 10 minuta 30 poena,a dajete 12…bruka i sramota…

Reply
d феб 8, 2014 at 18:19

radnicki pravi seriju 20 – 10 a radonjic ne trazi time out jer ne zna sta da kaze….klasicna neznalica koja dobija utakmice na suvi kvalitet igraca….i njegpca cuvena odbrana pa primamo 30 poena u cetvrtini…..teraj bre g.ovno

Reply
zarko феб 8, 2014 at 18:18

lepo sam reka da nista necemo da osvojimo. gospodin nesposobni trener mora da ode iz ZVEZDE.
ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 8, 2014 at 18:18

koja sramota..j*ebo vas i djenka i svi..pa mi smo k*urac od ekipe

Reply
... феб 8, 2014 at 18:53

Ti si qurac od navijaca. Idi leci se uvek nesto mracis i pljujes.

Reply
INĐIJA феб 8, 2014 at 18:12

Ne zna slepac protiv ZONE!!!!!!!
16:2 serija Radničkog!
Kada će kosovski vitez, vladar Beograda iz senke i prisni prijatelj premijera Đinđića da optusti crnogorskog kauboja!!!

Reply
marko феб 8, 2014 at 18:19

Tamo kad pogubi sva finala… :facepalm:

Reply
... феб 8, 2014 at 18:59

Ajde admini malo akcije i banujte ovog indjiju i krvavog zvezdasa. likovi uvek nekoga vredjaju ako su oni Zvezdasi onda su tesko poremeceni, a ako nisu Zvezdasi onda im i nije mesto ovde.

Reply
ds феб 8, 2014 at 18:10

Evo,cim krene zona svaki protivnik manjeg ili veceg kvaliteta naspram nas napravi neku seriju,mi u tim trenutcima napada nemamo.Prepolove nam prednost za samo 2 min. i opet kazem,ja tu igrace ne krivim vec trenera i od pocetka brujim da nam je to slaba tacka a mi za nju lijeka nemamo.Samim tim i pada koncentracija u odbrani.Vrijeme prolazi rjesenja nema,dok oni sa druge strane trpaju.Takodje uvijek se pitam zasto i mi ne igramo zonu? Evo cak i vode,jednostavno ne mogu da vjerujem koliko lose od samom pocetka igramo protiv zone,i naravno to svi mogu da primjete i koristeci je mogu da nas pobjede ili mi jedva preokrenemo.Dzabe ove izmjene,kada akcije nema za takvu odranu

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 8, 2014 at 18:06

za 1.48 primili smo 10 kosa…sramota…djenka promasuje ceo kos..opet beda

Reply
marko феб 8, 2014 at 18:10

Jaka odbrana > Dobro organizovani napad! :mrgreen:
– Radonja odlazi!

Reply
ds феб 8, 2014 at 18:12

za 5 min. 20

Reply

Leave a Comment