Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Симанић и Аранитовић на Џордановом кампу

Кадети Црвене звезде Телеком бележе фантастичне резултате па је на њихову адресу стигло још једно признање. Наиме, два члана Звездине селекције до 16 година Бориша Симанић и Александар Аранитовић биће међу 40 најталентованијих играча широм света које окупља престижни Џордан бренд класик камп.

Аранитовић и Симанић ће на тај начин добити прилику да стекну ново искуство, бројна познанства и одмере снаге са најталетнованијим играчима из своје генерације (1998) и све то пред очима бројних еминентних људи из света кошарке.

О квалитету кампа најбоље говори податак које су све НБА звезде учествовале на њему. Само нека од имена су Леброн Џејмс, Амари Стодемајер, Двајт Хауард, Кевин Дурент, Блејк Грифин, Кармело Ентони, Ентони Дејвис, Кајри Ирвинг и многи други.

Повезане вести

1 comment

aca nis мар 8, 2014 at 00:43

Svaka cast za ova dva bisera i koja je to privilegija imati dva igraca medju 40 najboljih u svetu. Nadam se da ce u sezonama koje dolaze biti sve vise omladinaca u prvom timu a da cemo kupovati sto manje i kvalitetnije. To ce biti dokaz da idemo pravim putem.

Reply

Leave a Comment