Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Darko hteo baš Letonce

Darko Lazović

Igrač koji je svojim igrama krajem prošle sezone, a naročito partijama na kontrolnim utakmicama na pripremama u Austriji zaludeo sve zvezdaše, Darko Lazović, veliki je optimista kada se radi o utakmicama protiv Ventspilsa.

– Iskreno, navijao sam za Letonce, ne zbog toga što mislim da su lakši rival, već što bi u slučaju da je prošao tim iz Belorusije put bio duži i naporniji, oduzeo bi nam dosta snage i vremena, i to bi nam bila otežavajuća okolnost s obzirom da uskoro počinje i domaće prvenstvo – kaže mladi Čačanin.

O kvalitetu rivala ne zna puno, ali je siguran da će stručni štab odraditi svoj deo posla i dobro pripremiti utakmicu.

Tek smo sinoć saznali sa kim ćemo igrati, trener Đurović je bio na licu mesta, i sigurno je da će i on i ceo stručni štab dobro skenirati protivnika, otkriti nam njihove vrline i mane i napraviti najbolji tim i taktiku za utakmicu.

Sjajnog vezistu ne zabrinjava podatak da je rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope u punoj takmičarskoj formi.

Svakako da im je to olakšavajuća okolnost, ali i mi smo besprekorno pripremljeni i jedva čekamo da utakmica počne. Dobro smo radili, pojačali smo se sjajnim igračima, trener nam je usadio veliko samopouzdanje, i ako odigramo po Robijevim zamislima i uputsvima, mislim da treba da se plasiramo u naredno kolo – zaključuje Zvezdina „osmica“.

Повезане вести

5 comments

Leave a Comment